Hangi pozisyon? Sizi zevke getiren sözler ve hareketler neler? Bide ev dışında nerelerde yapmak hoşunuza gider
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmaktan çooook zevk aldığım birkaç şey var; kızı altıma alıp içine kökleyip iyice kendimi bastırıp kıza sımmsıkı sarılıp öylece uzunca bir süre hareketsizce kızın içinde kalmak kızın içinde penisimi bekletmeyi çok seviyorum en az 10 dakika felan hareketsizce içinde bekletirim iyice kökleyip... bir de şu var: sevişmeden sonra ben altta kız üstümde olur kontrolü kıza bırakırım önce, penisim köküne kadar içindeyken bir süre sonra ani bir hamle ile kızı sırt üstü yatırıp altıma alırım ondan sonra da makineli gibi pompalarım hıphızlı ve semsert, t*şşaklarım şlaaap şlaaaap vurur kıza.. boşalacağım an son bir kez sertçe vurup köklerim ve kendimi iyice bastırırım kıza ve hiç geri çekmeden nefis bir zevkle harika bir boşalma ve orgazm yaşarım kızın içinde... o an kız altımda kıvranır inler ben orgazm olurken içinde titrerken kasılırken... bir elimle de memelerini avuçlayıp sıkıp okşarım aynı anda...
24 Yorumla
Soran+1 yılUuu çok etkileyici
Cevap sahibi+1 yılbu da bişey mi daha neler neler anlatırım bir bilsen ;)
Soran+1 yılİyi ne güzel
Cevap sahibi+1 yılben sanat çalışması gibi s*kiyorum :D :D
En İyi Cevaplar
+1 yılYaa açık konuşayım partnerim baskın ve ateşli olucak ince belli olucak kalcası iyi olucak sevişmeyi cok iyi bilicek sonrasında kendisini bana bıraksın sabaha kadar zevkten inletirim boşalmakdan çığlık atar ki ben seciciyim ama 😉😉 herkese gelmem ne istediğini bilen hatun olucak aynı anda patlarız sabaha kadar delice Lapppssss...
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun..
- +1 yıl
Dedim bile 😉😉
Bence her erkek bir kadin onun kucaindayken kulak memesini emerek s. k beni askimmm istiyorum seni diye fisildamasindan etkilenir yazin bunu kenara kizlar
95 Yorumla- +1 yıl
Cesaretini ödüllendirmeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördüğüm kadarıyla erkekler seksle ilgili her şeyi seviyor
51 Yorumla- +1 yıl
Bence de
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
64Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral iyi olur mesela karşılıklı ayrıca ev dışında orman olabilir 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBir sürü pozisyon var aklımda. Zaten seksi güzel yapan şey pozisyon çokluğu. Argo konuşulması abartılmayacak şekilde tabiki ve git gel yaparken partnerimin kalçamdan daha çok bastırması veya sıkıca sarılması çok hoşuma gidiyo. Ev dışında gizli saklı köşelerde yapmakta çok hoş geliyo kulağa 😄
18 Yorumla
Soran+1 yılOtobüs? Nasıl fikir
- +1 yıl
Uzun yolda denenebilir. Diğer insanların arasında kaçak olarak yapmak acayip zevk veriyo zaten
- +1 yıl
Yani güzel olur bence 👍
Soran+1 yılBn sevgilimin üstünü montumla kapatıp pantolonunu indirmiştm 😍
- +1 yıl
Oda iyimiş bak 😄
Soran+1 yılEvet iyiydi ama çocuk nasıl etkilendiyse artık otobüsten inerken millet hep bize bakıyordu 😂
- +1 yıl
Normal tabi 😂
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılTabi ki kucağa almak. yere uzanıp üstüme oturması harika. sanki ata biner gibi üstümde zıplayacak, altta penisi köklerken üstten memeleri avuçlayıp yoğurucam.
Sonrada çevirip altıma alıcam. kökleyip içinde bekleterek yapmak, tekrar geri çekip kökleyerek devam etmek.
Daha yazacak çook şwy var.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabanin içinde sevişmeyi seviyorum.. ön koltuğu arkaya yatırıp kucağa almayi, arka koltukta domaltmayi... benim en çok sevdiğimm iş üstündeyken kızın bir arkadaşı ile telefonda konuşması.. belli etmemeye çalışması ve inlememek için kendini tutmasi.. hoş zaten 1 saatten fazla sürdüğü için kollarını oynatacak halleri kalmıyor. ☺
10 YorumlaSekste taraflarin sınırı olmasın yeter. Ben onu sevmiyom
Ben bunu sevmiyom olmamali. İki tarafta partneri için herseyi yapmali ve istemeli10 Yorumla
+1 yılCowgirl. Ve ters Cowgirl.
Ayrıca kucakta, duvara dayamak, masaya yatırıp, ya da mutfak tezgahında.
Partnerimin zevk aldığını belli etmesi, inlemesi iştahlı sevişmesi hoşuma gider.10 YorumlaHayatim boyunca ne alakaysa hep sert kufurlu seven kizlar denk geldi hasin benim istedigim sessiz sakin bir kizdi be 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık ya
+1 yılBelirli bir pozisyon yok o an gidişat neyi gösterirse ama sınır yok bu konuda. Ayrıca ev dışında bende hiç bir yer zevk vermez aceleden ve korkudan ne yaptığını anlayamazsın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılev dışında rahat olmuyor aslında ıssız bir ada olsun istemişimdir her seferinde gerek kız her anında rahat inleyemiyor ve bende o son anda anlarsın ya orada kendimi tutamıyorum onun için ıssız bir ada diyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılSinemada iyidir
Cevap sahibi+1 yılşu yataklı sinema olursa o süper olur da o kadar kişinin içinde desene herkes ses çıkracağı için
Soran+1 yıl😁😂
Cevap sahibi+1 yılyinede ev be
Soran+1 yılEv ayrı tabi
Cevap sahibi+1 yılyatak yumuşak olmayacak ama yaylıda olmayacak öyle olunca ben sert yere yatırıyorum bir battaniye serip
Gizli Üye(36-45)+1 yılher pozisyon severim. yer olarakta arabadada cok yaptim pozisyon sikintisi oluyor ama becerene zevk verdirir. arabanin agzi olsada tanik olduklarini anlatabilse 😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılBoynumun öpülüp kulağıma fısıldamalar ve kontrolün bende olduğu tüm pozisyonları severim he birde Mutfak ayrı bir deneyim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen en çok doggy seviyorum. Önümde domalacak g. t kabak gibi önümde olacak. Argo konuşsun, sen benim neyimsin dediğimde o. rospunum desin, s. k o.. punu desin. Sınırsız olsun. Ev dışında plajda sevişmek isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlaştırıcı acıyı azaltıyor mı daha mı rahat ilişkiye girer kadın
22 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bol pozisyon , uzun ön sevişme , tahrik edici sözler. Ev dışında işler riskli işler. : )
10 Yorumla
+1 yılReverse cow girl pozisyonu güzel, emerken artık gir diye inlemesini seviyorum. arabada yapmayı seviyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇimen göz fenasın he
- +1 yıl
Birazcık diyelim o zaman gizliprenses ^_^
Soran+1 yılPki çimen göz
- +1 yıl
piiikiii :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert tecavuz etmek hosuna gidermiydi.
Daha sert sok02 Yorumla
Soran+1 yılHep istemişimdir
Cevap sahibi+1 yılIcinden cikarmicam
İtaat etmesi acıyı sevmesi ve ormanda Arabada avm wc inde ve oral isterim daima... .)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılohoo çok soru sormuşsun. hepsini açık açık cevaplasam burada ne profil kalır ne senin soru :D
10 Yorumla
+1 yılArkadaşa mastürbasyon malzemesi yazım. Koşun abazalar.
00 Yorumla
+1 yılHayalimdekileri bir anlatsam mast yapmaya başlarsın dergilere köşe yazısı olur
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Anlatmam olmaz
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ayıp kız herkesin içinde olur mu öyle sey
Soran+1 yılTakip ediyorum mesaj at
- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılkarsımdakı ısteklı birisyse her pozisyon sarar keyfını cıkarırız ev dışında ofis güzel oluyor heyecanlı
00 Yorumla
+1 yılEv dışında otel de araba da yapmak hoşuma gidiyor. hatunun çekingen olmaması her istediğini dile getirmesi güzel 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki de
- +1 yıl
Evet şimdi dm at
+1 yılfanteziler hakkında konuşmak güzel bence, iki taraf da istekli olduktan sonra konu çok da önemli değil ama grup eş değiştirme sohbeti olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılmerak ediyorsan yaz açıklayayım, burda nasıl söyleyeyim. muhafazakarım ben :)
00 Yorumla
+1 yılherseyı severım partnerımı mutlu etmek ıcın her yolu denerımm :) oakdar
00 Yorumla
+1 yılher pozisyonu severim , arabada ve ormanda hoşuma gidio
02 Yorumla
Soran+1 yılKabinde denedin mi
- +1 yıl
denedim , deneriz :)
+1 yılSınır olmamalı, kadın dediğin edepsiz olmalı, sert severim, sertlikten hoşlanmalı, argo konuşabilmeli konuşmamdan rahatsız olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatiracaksin yüz üstü acicaksin kalçayı alcaksın eline aleti sokucan vajinaya ben fena oluyorum o pozisyona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüz üstü yatırıp kalçayı ayırıp hem anüsü hem vajinayı yalamak.
06 Yorumla
Soran+1 yılUfff
Cevap sahibi+1 yılYapan olmadı mı sana yazık 😃
Soran+1 yılOlmaz mi
Cevap sahibi+1 yılKim o
Soran+1 yılSevgilim
Cevap sahibi+1 yılYapıyor musunuz halen
kosora bakma önce temizlik sonra samimiyet pozosyon o kadar önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli olduğunu belli edecek
Domalacak dimaltip ayna karşısında mala vurmak harika 😎😎00 YorumlaHavuzda çok güzel olur
10 Yorumla
+1 yılkucağımda kıvrana kıvrana orgazm olsun
21 Yorumla- +1 yıl
Su artilayanlar niye takip atmaz ki 😏
en çok vajina yalamayı seviyorum
00 YorumlaDoggy pozisyonu vazgeçilmezdir.
00 YorumlaSeks yaparken kulapına güzel şeyler söylenmesi..
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılBasit kaldı bu
Soran+1 yılAnladım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlık gelişen şeyler tahrik edici
00 Yorumla Fantazi geniş olacak ve oralı ıyi bilecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. oral seks cok hosuma gider
03 Yorumla
Soran+1 yılİyimis
Soran+1 yılMaşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılemretmeyi sert olmayi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi
- +1 yıl
eyvallah
Yalamayı çok seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. kadına oralı çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangini birini sayayım ki
07 Yorumla
Soran+1 yılSay
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılAcayim istersen
Soran+1 yılAç tabi
Cevap sahibi+1 yılMesaj at hemen
Soran+1 yıltamam attım
Karşılıkli oral... doggy pozisyonu beraber banyo
00 Yorumla
+1 yılseninle her yerde doggy
00 Yorumla
+1 yılSeks sevmem
24 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yapıyorsun
- +1 yıl
Ciddiyim kalkmiyo bile
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Anlayamazsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi.
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni eksileyen her kim ise bulursam kötü olacak. :D
Cevap sahibi+1 yılHer erkek her şeyi sevmez, düşünülenin aksine. Sadece o an etkileme ümidi ve azgınlık ile öyle söyler bir çoğu.
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim pozisyon çok fazla var, tek bir tane değil. Sözleri yazarsam kaldırılırlar muhtemelen. Ev dışında yaptığım bir kaç yer oldu, yapmak istediğim bir çok yer var. Fantezilerim baya ağır şeyler, herkes kaldıramaz.
Soran+1 yılSinema da yaptım bide sabaha kadar bir parkta. Deniz kenarında. Arabada. Kabinde. Duşta. Ormanda. Hepsini demedim. Dışarda olmasi çok heyecanlı oluyor
Cevap sahibi+1 yılBana o kadarı nasip olmadı henüz. :D Asansörde, sinemada, restoran tuvaletinde, duşta, sahilde oldu. Her türlü şeyi yaşamak istiyorum ama.
Soran+1 yılTuvalette denemedim bnde
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle masada sizi bekleyen birileri olunca daha da heyecanlı oluyor. :D
Cevap sahibi+1 yılPozisyon olarak; cowgirl, spoon, doggy, missionary, 69 baya seviyorum. Fantezi konusu ise çok fazla, sonu gelmeyen bir uçurum gibi. :D
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen tamamını anlatsam, beni cidden falakaya yatırıp döverler. Hakaretlerin ardı arkası kesilmez. Ya da deli bu alın derler. :D
Soran+1 yılBn şey yapmak istiyorum bide masada birçok kişi otururken. Masanın altına girip benimkini oral yapmayı çok istiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılÖyle anlaşılmayacak bir masa ve bunu yapmaya cesareti olacak birini bulsam zaten, ben yiyeceğimi yedim size afiyet olsun deyip tabaktan bir lokma yemeden kalkmış olurum masadan. :D
Cevap sahibi+1 yılSekste sevmediğim sadece 3 şey var. Bunlar dışında; her yerde, her zaman, her pozisyonda, her türlüsü olur. Tamamen sınırsız olmasam da, sınırsıza en yakın insanlardan biriyim.
Cevap sahibi+1 yılMesaj atabilir misin bana?
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorsan eğer anlatırım özelden.
+1 yılHer şeyi sever cogu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoggy ve cowgirl favorim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonusmayi çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogy misyoner sevmedim yok
00 Yorumlakadın domalsın
00 Yorumla
+1 yılKadın seviyorum
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Açık açık mı yazayım
Soran+1 yılYaz
- +1 yıl
En son ki konuşmamızı yazayım sana.
Napıyosun bana
Sence
Çok fena yapıyosun
...
Devamını burda yazmiyim bence 😊
Soran+1 yılYaz ya
- +1 yıl
Burda yazmam ya alla alla 😂😂 merak ediyosan yazarsın söylerim burda herkes görmesin bence
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılMeme
00 Yorumla
+1 yılAgzında patlamayıı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoggy ve cowgirl
00 Yorumlaburdan anlatamamkii
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlat nolcak
Soran+1 yılMesaj at ozmn
Soran+1 yılTakip ettim seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılcowgirl doggy
02 Yorumla