Aynen, hani bazı insanlar diyorlar ya "Ayyy, çok miğde bulandırıcı, nasıl yapıyorsunuz? Ben hayatta yapmam, hayatta evlenmem." Sanki dünya bu güne kadar nasıl böyle üremiş. Ben bayılıyorum abi, sanane? Dünya bu istekle yanıp kavruluyor bazı malların miğdesi bulanıyor anlamıyorum ki...
Yoooo, ben öyle biriyle evlendim ki anlatsam aklın durur. Zaten ben bir kişiden başkasına hayatta bakmam yani bir gün Allah korusun boşansam bile hayatta evlenmem ve hayatta ikinci bir kişiye vermem. Şu an fantazilerin dibine vuruyorum, hiç öyle düşünmedim.
Zaten b0ku göze alıp anal diyorum siz hiçbir zaman şunu anlamıyonuz kadınlar olarak. Biz zaten anal istiyorsak sonuclarınıda düsünerek giriyoruz. Ama siz kadınlar ya osurursam , ya scarsam ya benden sogursa bunlardan sonra diye düsünyo. Zaten b0k deligi oldugunun bal gibi farkındayız bunu bilerek ve isteyerek istiyoruz
Orası öyle de, isteyerek girmen miğdenin bulanmaması manasına gelmez. Mesela benim inancıma zıt zaten arkadan girilmesi ama inancıma zıt bir şey yapmayı göze alsaydım bile bunu yapmazdım. Biliyorum kendisi istiyor ama yine de izin vermezdim ben. Çünkü kötü bir durum olursa o duruma düşmek istemiyorum, her ne kadar o kişi bunu göze alsa da bu şekilde bir şeyin hatırlanmasını istemiyorum. Siz erkeklerde bunu idrak etmeye çalışın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
ısteklı kadın gormeyı oral yaparken göz teması bıraz sınırsız severler mızmızlanmayan ama ıstedıgı seyıde söyleyen ısteklı kadın severız
Giyim. (Jartiyer, jartiyer çorabı, fantezi kıyafetler vs.)
minyon biri
küçük göğüs, dik, uçları pembe
güzel ve seksi bir kadın
kadının kendini tanımasını
neler istediğini bilmesini
Şehvet ve istekli iyi pozisyon alan biri geçen biriyle yaptim pozisyon almayı bilmiyor ya
Yorum okumaya geldim, şimdi izle aw abazalarini djdnsn
:)
tost yapmayı arkalı önlü
zıpzıp, vucutların bütünleşmesi
inlemeni
İstekli partner sewerim
Ağza , içeriye boşalmayı çok severim
Herhalde ağzına vermeyi
oral seks ve üzerimde kıvrakça dönmesi :d
Erkekten erkeğe değişir
Dk başı seks sorusu sorması yokmu kızların😁
E napalım :)
😀😀meraklıyız, istekliyiz soruyoruz diyosun
Yani dünyayı ayağa kaldıracak cinsten bir şey
😂😂😂sizdeki istek mi
Yok erkeklerdeki. Bir de seks herkesin düşündüğü bir şey
Evet iki taraf içinde. bizde ve sizde etkileyince önce bizde kalkanlar sonra dünyayı kaldırmak
Aynen, hani bazı insanlar diyorlar ya "Ayyy, çok miğde bulandırıcı, nasıl yapıyorsunuz? Ben hayatta yapmam, hayatta evlenmem." Sanki dünya bu güne kadar nasıl böyle üremiş. Ben bayılıyorum abi, sanane? Dünya bu istekle yanıp kavruluyor bazı malların miğdesi bulanıyor anlamıyorum ki...
seni ayakta ziplatmayı severim mesala
Arka
miğden bulanmıyor mu?
Alakası yok.. muhteşem bir duygu
Yapmadın mı hiç
Hayır, benim inancıma zıt.
Kolay girmiyor zaten. Durex şart
Boş ver, hem çok da zararlı.
Önü saklayanlar bekleyenler var
Evet, zevk veriyor çünkü. Arkada bir şey varken önden zevk almak mükkemmel bir his.
Verdin mi ki önden
Evliyim ben. Ama evliyken hiç arkaya bir şey sokmadım ben bekarken mastürbasyon yaparken arkaya bir şey sokup öyle yapıyordum bazen.
Hiç başka kişiler acaba nasıl zevk verir neler yapar diye merak ettiğin oluyor muydu peki?
Yoooo, ben öyle biriyle evlendim ki anlatsam aklın durur. Zaten ben bir kişiden başkasına hayatta bakmam yani bir gün Allah korusun boşansam bile hayatta evlenmem ve hayatta ikinci bir kişiye vermem. Şu an fantazilerin dibine vuruyorum, hiç öyle düşünmedim.
Nasıl fanteziler mesela?
Boş ver sen yaptın mi hiç?
Oooo burada anlatsam hesabım silinir
Aynen knk
İstanbul o yüzden nimet nimet
yaptın yani?
2 kişi ile
Hmm anladım.
Alan alıyor
Nasılsın?
Orall
her şeyi <3
soyleyemem:D
Sevismeyi sohbet
İstek ve azgınlık
Oral yapılması
Agzına vermeyı bosalmayıı
Anallllllll
miğden bulanmaz mı?
Zaten b0ku göze alıp anal diyorum siz hiçbir zaman şunu anlamıyonuz kadınlar olarak. Biz zaten anal istiyorsak sonuclarınıda düsünerek giriyoruz. Ama siz kadınlar ya osurursam , ya scarsam ya benden sogursa bunlardan sonra diye düsünyo. Zaten b0k deligi oldugunun bal gibi farkındayız bunu bilerek ve isteyerek istiyoruz
Orası öyle de, isteyerek girmen miğdenin bulanmaması manasına gelmez. Mesela benim inancıma zıt zaten arkadan girilmesi ama inancıma zıt bir şey yapmayı göze alsaydım bile bunu yapmazdım. Biliyorum kendisi istiyor ama yine de izin vermezdim ben. Çünkü kötü bir durum olursa o duruma düşmek istemiyorum, her ne kadar o kişi bunu göze alsa da bu şekilde bir şeyin hatırlanmasını istemiyorum. Siz erkeklerde bunu idrak etmeye çalışın.
Evet kadında utanc duygusu ağır basıyor. Doğru diyorsun zaten hak yolu varken b0k yolu niye…
Hah aynen kanka işte aynen böyle. Utangaçlık değil, partneri böyle bilsin istemiyor.
Itatkar olmasi
Temas aşk
Ah yazamam buraya