Erkekler cinsellikte en çok neyi sever. Önden ve arkadan aynı anda yapılınca daha mı çok zevk alıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yatakta Arsız her türlü fantezi özgürce deneyebileceğim birbirimize eleştiremeyeceğimiz yatak odamıza basit bir yatak odası değil bütün ahlaki sınırların sonunda bırakıldığı bir ortama çevirebileceğimiz bir kız isteriz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oral seks ve vajınal seks. Anal seks hijjenik de değil kadın için sağlıksal sorunlar da yaşatabilir. Cinsellik tek beden olmaktır bosalmaktan ıbaret degıl. O yuzden sevılen sey partnerının sevdıgıne odaklanmaktır. Erkeksı hıssettıren bosalmak degıl kadınını tarmın etmek ona zevk vermektir onu doyurmaktır.
03 Yorumla- 4 ay
Anal seks deneyimleyip Şu an ıcın bır sorun yasamıyor olabılırsın belkı mazosıstlık vardır acıdan zevk alıyor olabılırsın ancak oncesınde temızlgııne onem ver besın tuketımıne dıkkat et sındırmesı zor kabuklu besınler tuketme lavman temızlıgı yap kayganlasıtıcı kesınlıkle kullan. dogru pozısyon alıp anı tempolar ıcıne gırme. Aksi takdirde ıfrar ve dıskı kacırmak gibikalıxı saglık sorunu yasayabılır anuste et dısarı cıkıp kalıcı kotu goruntu bırakabılır bılgın olsun.
Soran4 ayLavman yapmadım hiç bu zamana kadar sadece öncesinde dikkat ettim dış, temizliğe önem verdim bir sıkıntı olmuyor şimdilik
- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
4 ayÖnden çıkarıp arkaya sokmak güzel bir fantezi ama anal seks çok sürdürülebilir bir şey değil. Önden hard yapmak ve ardından oralla boşalmak güzel
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Yani önden olurda arkadan yaptıktan sonra öne girmesi bence sağlık acısınından iyi olmayabilir
10 Yorumla
4 ayTecrübeli 2 kız olursa evet istersen teknik yönümü anlatayım
10 Yorumla
4 ayBenim arkadan yapma gibi bir huyum yok. Ön sevişme, oral yapmayı ve yapılmasını severim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
4 ayÖnden yeterli. Önsevişme uzun olmalı bir de.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayonden arkadan nasıl ayna anda olucak söyleyele
14 Yorumla- 4 ay
Cinsellikte "tost" (ya da tost pozisyonu), genellikle üç kişiyle (iki erkek, bir kadın) gerçekleştirilen bir grup cinsel pozisyonunu ifade eder. Temel olarak kadının, iki erkek arasında "tost" veya malzeme rolünde olduğu, erkeğin biriyle vajinal, diğeriyle anal yoldan temas kurduğu veya farklı giriş varyasyonlarının uygulandığı, fanteziye dayalı bir pozisyondur.
Cevap sahibi4 ay@Omer2730 yapan net süper gvt dir
Başka bir deyişle deyyusu ekber
Gizli Üye(36-45)4 ayAnalı asla sevmiyorum önden iyi ama penisim de buyuk olsaydı sorun yaşamasaydım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBen sevgili mi istedikten sonra onunla tost fantezisi veya grup seks denemeyi çok isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aybir ön bir arka yapılmaz mikrop kaparsın. arkadna gieince öne daha girmemek lazım
00 Yorumla
4 ayÖncelik oral seks severim sonra analdan yapmak hoşuma gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayNey sen neden bahsediyorsun güzelim
014 Yorumla
Soran4 ayÖnce önden sonra arkadan yapmaktan bahsediyorum
- 4 ay
He arkadan falan bahsettiğine göre as en bakiresin
Soran4 ayHayır değilim
- 4 ay
Bnce oyle de neyse dediğin gibi olsun
Soran4 ayNeden yalan söyleyeyim ilk başlarda sadece arkadan yapıyorduk sonra önden de başladık çok uzun bir süredir de ikisi birlikte devam ediyoruz
- 4 ay
Gruba kadar gider bu iş ozamn
Soran4 ayYok onu ben istemem
- 4 ay
Niye iki tane ağir mi gelir 😄
Soran4 ayÇünkü ben kendisini sevdiğim için birlikte oluyorum bir başkasını istemem sadece ikimiz
- 4 ay
Cinsel olarak tek kişi mi oldu
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Bundan ayrilinca
Soran4 ayBaşkasıyla yapabileceğimi düşünmüyorum
- 4 ay
Yapma yaparsın
Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Aynı anda nasıl yapalım bi alet var :)
00 Yorumla
4 ayAynı anda derken bi tane aletle nasıl olacak o iş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. İstekli olursan ve söylersen yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gırtlağa kadar sokup hıhım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayİkisi beraber daha zevkli
00 Yorumla
4 ayAynı anda şart
00 Yorumla
4 ayKadının zevk alması ona farklılar yaşatmak
00 Yorumla
4 ayHiç bişiy anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySen hiç yasadın mı
030 Yorumla
Soran4 ayEvet çok
Cevap sahibi4 ayO zaman fikir sahibisindir
Cevap sahibi4 ayEn azından benden çok fikir sahibi 😅
Soran4 ayEvet sadece herkes aynı şeyi mi düşünüyor onu merak ettim benim sevgilim önden sonra mutlaka arkadan da istiyor
Cevap sahibi4 ayHer seferinde yapıyor musun
Soran4 ayÇoğunlukla evet
Cevap sahibi4 aySevgilin olmasına üzüldüm buarada :/
Soran4 ayNeden
Cevap sahibi4 aySevgilin çok sanslı istemsizce kıskandım
Soran4 ayHer kadın kabul etmiyor sanırım bunu arkadan yapmayı yani
Cevap sahibi4 ayÖndende etmiyor ki
Cevap sahibi4 ayÜni öğrencisi misin
Soran4 ayNeden etmiyorlar ki herkes ister benim bildiğim kadarıyla
Cevap sahibi4 ayİstemeyende çok :((
Soran4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayGerçekten çok sanslı seninkisi
Soran4 ayEvet öyle her istediğinde yapıyoruz
Cevap sahibi4 ayNe sıklıkla istiyor ki
Soran4 ayDeğişiyor eskiden 2 3 günde birdi ama şu aralar haftada bir gibi oluyor pek görüşemediğimiz için
Cevap sahibi4 aySen istiyor musun peki yoksa sadece o mu
Soran4 ayİstemesem neden yapayım tabiki istiyorum
Cevap sahibi4 ayHayır o isteyince yapıyoruz dedin ya o manada dedim
Soran4 ayCanı istediğinde hiç geri çevirmedim yani o anlamda dedim
Cevap sahibi4 ayĞeki senin canın isteyip onu çağırdın mı onu sordum
Soran4 ayEvet çok oldu
Cevap sahibi4 ayTanışabilir miyiz arkadaş olarak
Soran4 aySadece burdan yazabilirim
Cevap sahibi4 ayNeden
Soran4 ayÇünkü gizli kalmak istiyorum
Cevap sahibi4 ayO zaman buradan konuşamayız ki yinede teşekkürler
Gizli Üye(18-24)4 ayAynı anda nasıl yapalim
041 Yorumla
Soran4 ayAynı anda derken önce ön sonra arka demek istedim yanlış anlattım sanırım
Cevap sahibi4 ayArka zaten daha dar olur darlık severiz zaten. Sen hiç denedin mi hem on hem arka
Soran4 ayEvet çok yaptık
Cevap sahibi4 aySevgilin mi. Nasıldi peki zevk aliyormusun
Soran4 ayArkadan her zaman almıyorum ama bazı zamanlar çok zevkli olabiliyor
Cevap sahibi4 ayKaç kere yaptın ki. Spontane mi oluyor ki anal oncesi hazırlık temizlik önemli ya
Soran4 aySayamadığım kadar çok yaptık. Lavman tarzı şeyler hiç yapmadım sadece dış temizliğe önem verdim pek bir sıkıntıda olmadı hiç
Cevap sahibi4 ayHe o zaman tecrübelisin girdiğinde artık sende pek acı zorlanma falan yoktur analin ne durumda peki bu genişleme falan var mı. Hani kötü görüntü anlamda değil de esneklik anlamında daha kolay açılmıyor mu delik acaba. Sevgilin de sorun etmiyorsa güzel bence lavman komple derinlere kadar temizlemek için sanırım zaten. Kondomlu mu yapıyorsunuz
Soran4 ayEvet artık pek bir acı olmuyor en ufak bir kayganlıkta açılıypr rahatla kondom kullanmıyoruz
Cevap sahibi4 ayPeki tuvalet sorunu olsun gaz sorunu olsun yasiyormusun. Kaç yıldır yapıyorsunuz ki yaşlar kaç acaba.
Zevk açısından kondomsuz tabi daha güzeldir de saglik korunmak adına takmakta fayda var aslında sanki he, bide vajinadan çıkarıp anala sokuyorsa ikisi arasında git gel yapıyorsa analdan fark etmeden şey gelip vajinana sokup hastalik kapabilirsin yine siz bilirsiniz de tabi sizin için diyorum yazık sonra kadınlar kızlar çekiyor mantarı ayrı regli ayrı çekiyorsunuz zaten çok müsait hastalık kapmaya hemen rahatsizlanan hassas bir organ çünkü
Soran4 ayArkadan öne yapmıypruz önden arkaya sadece ilk başlarda tuvalet sorunu yaşamıştım belki de psikolojik olarak olmuştur bilemiyorum ama düzenli olmaya başlayınca her şey normal şu an neredeyse 3 yıldır yapıyoruz bir sıkıntı yok
Cevap sahibi4 ayEvet normali olması gereken de o zaten önden yapıp bir kere arkaya geçtin mi bir daha geri öne girilmemesi lazım hee kondom takar one girersin tekrar onda sıkıntı olmaz tabi. Bence ilk olduğu için analin da alışık olmadığı için bir garipsemiş olabilir kabizlik mi yaşadın neydi sorun. şu an peki görüntü de ne gibi değişikler var anal da hiç yapmadığın dönemdeki gibi değildir sonuçta 3 yıldır full yapmışsın çok kez illa ki değişikler olmuştur hep merak etmisimdir de görüntü olarak nasıl duruyor diye yapanlar da
Soran4 ayEvet ilk birkaç sefer kabızlık durumu oldu ama sonra sonrasında devam etmedi normale döndü görüntü olarak da abartılacak bir açıklık yok bakıldığında normal gibi sadece esneklik kazandığı için rahat açılıp kapanıyor
Cevap sahibi4 ayYaşlarınız kaç ki. Resmen kıskandım şu an yaa sevgilinin ısrarı üzeri mi kabul ettin sen mi istedin yoksa ikinizin de mi ortak isteği falanmiydi pek yok böyleleri de baya libidosu yüksek istekli bir kızsın sanki
Soran4 ayBiraz karışık durumlar ilk başlarda arkadan istiyordu ben istememiştim ama sonra çok ısrar edince nasıl olacak bir deneyelim dedik öyle devam etti işte yaşlar da 30 a yakın
Cevap sahibi4 ayÖnden mi yapiyordunuz o zaman full. Hangisini en çok seviyon on mu arka mı
Soran4 ayTabiki ön. Arkayı o sevdiği için yapıyoruz ama bazı zamanlar arkada çok zevkli olabiliyor ikisi birden daha güzel oluyor
Cevap sahibi4 ayNeden bazı zamanlar o nasıl oluyor. İIkisi birden nasıl yapıyorsunuz ki grub falan mı yoksa d. ildo mu var
Soran4 ayArkanın zevkini her zaman almıyorum ikisi birden dediğim önden çıkıp arkaya girmesi yani
Cevap sahibi4 ayHee. Neden acaba yeterince kayganlastirmiyor mu yoksa pozisyondan kaynaklı falan mı ki.
Hiç iki erkek falan düşündün mü ya da istedin mi.
Soran4 ayBilemiyorum zaten artık kayganlaştırıcıyı bıraktık gerek kalmıyor üçüncü bir kişiyle yapamam ben onu sevdiğim için birlikteyim çünkü bir başkasıyla olabileceğini sanmıyorum o bir ara denemek istemişti ama ben istemeyince vazgeçti
Cevap sahibi4 ayEvlilik gibi bir planınız var mı bu yüzden mi yapaman yoksa sadece onu sevdiğin için mi. Gerçi bu durumda zaten üçüncü kişi yani ikinci erkeği sevmesi gerektiği için dahil olmuyor zevki için oluyor hatta bazıları sırf miki büyük olanı bulup seçiyorlar. Kayganlastiriciya neden gerek kalmıyor ki onsuz hiç olur mu vajina değil ki bu analin kendi ürettiği kayganlastiricisi yok ki vajina gibi bence yine yapmakta fayda var hem yağ gibi girip çıkar daha zevkli olur ki
Soran4 ayDediğim gibi durumlar biraz karışık o konuda pek de bir şey söylemek istemiyorum ilk başlarda sürekli kullandık kayganlaştırıcı ama ilerleyen zamanlarda alıştığı için sürtünmek yeterli oluyor 2 kutu kullandık bir daha kullanmadık
Cevap sahibi4 ayNesi karışık ki acaba merak ettim anlatabilirsin. Olsun ben kullanırdım ya zevkine yine güzel olurdu yağ gibi girip çıkması güzel olur kuru kuru iyi olmaz hem yara bere olabilirsin sonra tükürükle nereye kadar mesela dimi
Soran4 ayDaha önce yaptın mı hiç
Cevap sahibi4 ayYok ama merak ediyorum iste o yuzden kiskandim ya zaten sevgilin sansliymis dksjf
Soran4 ayönden yaptın mı
Cevap sahibi4 ayevet
Soran4 ayaynı kişiylemi farklı mı
Cevap sahibi4 ayfarkli
Soran4 ayaşık oldun mu peki hiç yoksa sadece cinsellik için mi evli misin bu arada
Cevap sahibi4 ayYani sevgilimdi seviyordum tabi. Yok değilim
Soran4 ayarkadan yapmayı denemediniz mi hiç o mu istemedi
Cevap sahibi4 ayDenemedik istemedi korktu falan bende israr etmedim edemem de zaten bencillik olur sanki hem sonra gözüne kotu görünmek istemem sapık bilmem ne falan olmasın
Soran4 ayşu an var mı düzenli bir ilişkin
Cevap sahibi4 ayŞu an yok
Soran4 ayneden ayrıldınız
Soran4 ayözel değilse
Cevap sahibi4 ayHerkeste olduğu gibi anlaşamadık ayrılma kararlı aldık
Soran4 aypeki birlikte olduğun kişiler varken sürekli yapmak istiyor muydun normalde erkeklerde yaş ilerledikçe istek azalıyor diye duydum ama öyle mi acaba tam tersi mi yoksa
Cevap sahibi4 ayYani yapiyorduk zaten arada ekstradan gece evdeyken canim istedigim falan oluyordu ama genel anlamda zaten hafta da bir kac kez yapardik. Biraz da kisiden kisiye degisir bence ama yas ilerledikce performansin falan dustugu de bir gercektir genc dinc halinle nasil bir olsun
Gizli Üye(25-29)4 aysen mınyon bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayNasil yspcsk aynanda grup mu
00 Yorumla
4 ayKız isterse evett. Sen?
025 Yorumla
Soran4 ayEvet biz sürekli yapıyoruz
- 4 ay
Aynı anda?
- 4 ay
İstiyo musun ve o ne diyo?
Soran4 ayBaşka birinden bahsetmiyorum önce önden sonra arkadan yapmaktan bahsettim
- 4 ay
O normal. Aynı anda. Ben kızımda isterim. Sen kız olarak iki ister misin?
Soran4 ayİstemem
Soran4 aySen yaptın mı daha önce
- 4 ay
Evet kocasıyla. Kadın sevmisti. Kocasi da
Soran4 ayNasıl paylaşabildi kocasını saygı duyuyorum tabiki ama ben yapamam
- 4 ay
Kocasını paylaşmadi. Karısını paylaşti. Erkek istiyordu karısına dokunulmasinj. Kadın da seviyordu kocasının yanında dokunulmasini
Soran4 ayAnladım peki parayla mı yapıyorsun
- 4 ay
Yoo bedevaa. Param var. Yeter ki kız kocasının yanında dokundursunnn zevk alsinn. Ben öyle seviyorum
Soran4 ayKocası sadece izledi mi o da katılıyor mu yoksa
- 4 ay
Bı kaç kez izin vermedim karısına dokunmasına hoşuma gitti engellemek. Karısı da soyluyodu. Sonrasında kadın iki şey istedi. Bana kalsa başkasını getirecektik de öyle oldu. Kocasıyla yaptık yani.
- 4 ay
Bana kalsa kocasını baglayacaktik 😄
Soran4 aySürekli yapıypr musun peki böyle
- 4 ay
Çok. Hem de çok çok. millet atıp tutuyo ama cidden seviyo kocalar karılarını başkasının kucağında gormeyi. Ben seciciyim. Her dediğim olacaksa olsun diyorum. Değişik fantezilerim var
Soran4 ayBenim sevgilimde istemişti ama ben istemeyince vazgeçti iki kişi birden istiyordu
- 4 ay
Yanlış bence. Yine o erkeginsin ama bı tane daha dik sana. Kötü mu.
Soran4 ayKötü bence benim yanımda başkasına dokunmasını istemem ben sadece birlikte her şeyi yapalım istiyorum başkası olmasın
- 4 ay
Sen paylasiyosa az seviyo saniyosun.
- 4 ay
Tam tersine sevmeyen paylaşmaz yapar geçer
- 4 ay
Seven kiskanirr
- 4 ay
Kıskanan kiskanmayi sever zevk alır. Karısını eliyle oturtur
- 4 ay
Kadın da dağıtır her yerini kocası ve sevgilisiyle her yerini
3 ayVajina yalamayi
00 Yorumla
4 aybu tam olarak söylediğin gibi değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
4 ayÖzelden konuşulacak konualr tamem3n
00 Yorumla Burdan yazarsam kaldırılır 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 aypankreas emmeyi
00 Yorumla
4 ayGrup mu diyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
4 ayHepsini severiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEvetttt
07 Yorumla
Soran4 ayEvet çok
Cevap sahibi4 ayHangisi en çok hoşuna gidiyor peki
Soran4 ayÖn tabiki ama her zaman olmasa da bazen arka da zevkli olabiliyor
Soran4 ay3 gün önce
Cevap sahibi4 ayanladım. sevgilin mi
Soran4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayAnladım. Sevgilin şanslı biri. Umarım sen de şanslısın
Gizli Üye(25-29)4 ayTabiki de deepthroat <3
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBen sadece önden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayaynı anda nasıl oluyo
00 Yorumla
4 ayYaptın mı hiç?
03 Yorumla
Soran4 ayEvet
- 4 ay
E bilmen lazım o zaman
Soran4 ayBiliyorum sadece erkeklerin hepsi bu kadar zevk alıyor mu onu merak ettim
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım