Evliler cevaplarsa sevinirim. Evlendikten sonra cinsel istek artar mı azalır mı?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım evli erkek arkadaşlar var benden çok düşünüğyor cinsellik bazıları benden beter. Bir akraba vardı seneler önce evlendiğinde bana seks dergisi istemişti, iş arkadaşı var habire kayış siteleri ver bana deyip duruyordu hatta bilgisayarına format attım virüs kapmış oğluna suç attı halbuki kendi girdi o sitelere çok örnek var. Ama bayanların ki cicim ayları geçer biraz azaları cicim seneleri de geçti mi hiç istek kalmaz sonra dönem dönem artar. Zaten evli bir bayan arkadaşla konuştum 4. seneden sonra sırtını dönen yatıyoyor dedi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim ilk 10 yil cok iyi gecer sonra ayda 1 erkek bikar çünkü zevk vermez he kadin kendini suslemeyi biliyorsa amennea ama oda olmadigina göre kadinlarda 35 yasinda sekse ac oluyorlar sirf bana bile evli kadinlar yakinlasmak istiyorlar neden kocalari baska kizlarla ilgilenirse kadinlardq baska erkeklerle ilgilenir bu böyledir calma kapinincalarlar kapini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman zaman azaldigi oluyor
28 Yorumla
Soran+1 yılArada olur da hani doymuşluk usanma olur mu
Cevap sahibi+1 yılEvet oluyor. Cok ard arda yapinca ozellikle
Soran+1 yılÖlçüsü ne bilmem ki 😃
Soran+1 yılValla iyi olur cahilim bu konuda
Cevap sahibi+1 yılPekâlâ. Sorunu beğenirsem bulabilir misin beni?
Soran+1 yılDene bakalım
Cevap sahibi+1 yılPeki. Begeniyorum simdi sorunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli değilim ama 😆😆😆
Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. 😆😆Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. 😆😆İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. 😆😆İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 😆😆6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. 😆😆Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur 😆😆
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi😆😆😆11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma çözüm tabiki var 😆😆😆
Eşine ve ilişkinin iyi olmasına bağlı olarak artabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sana su kadarini diyeyim. Insan yedisinde neyse yetmisinde de odur lafi kesinlikle dogru. Evlilik öncesi cinsel isteksizlik var ise insanda ömür billah devam ediyo. Ama öncesinde atesli sehvetli istekliyse her iki taraf ta evliligin 25. yilinda bile bu istek arzu azalmiyo
00 YorumlaKimi gece gündüz de yapsa doymuyor kimi bir yapıp sırtını dönüyor kimi önce süzgeç ceviriyo sonra dibi görüyooo adamına bağlı yani😉
00 YorumlaEşin tatlı bir bayansa hep artar erkeğinki... Ben o kızı başka erkeği düşünmeyecek şekilde tatmin ederim.
00 YorumlaKarsidaki insana bagli :) aldatma oranini düsünüerek yazdim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılartar tabikide :D :D evli değilim ama gözlemler sonucu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilim ama düzenli cinsel hayatım var. İsteği biten birşey olarak düşünme. Yemek yiyorsun ama karnın gene acıkıyor. Buda öyle birşey.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@1Eminn12 yaratılış farklılğı diyelim. Her etkekte abaza değil buda karakteristik birşey bence.
+1 yılFarklı fanteziler denemek sıkılma zamanını erteler.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Onu da sen bul artık canım
neden azalsın.. fakat baska bır olay var.. evlendıkten sonra kısmet artıyor sadece bana mı denk gelıyor anlamıyorum.. sagdan soldan ayartmaya calışanlar ıyıce arttı evlı oldugumu bıle bıle
00 YorumlaEvlikilkte cicim aylarında yaşanır ne yaşanırsa sonrasında cinsellik unutuluyor özellikle kadınlar önemsemiyor..
00 Yorumla
+1 yılbenim bir akrabam var diyor ki o işi yaptıkça isteğin artar kendisi çok etmiş tecrübeli bu konularda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkek olarak azalmadı ama esım için aynı seyi soyleyemıycem ve sonu ayrılık cınsellık onemlı onemlı degıl dıyenın beynıne lımon sıkayım
02 Yorumla
Soran+1 yılEşin isteksiz miydi
- +1 yıl
evet ben ne kadar ısteklıysem o okadar ısteksızdı bıleydım hıc evlenmezdım
+1 yılevliliğin ilk aylarında çok şiddetli bir şekilde artar, zamanla aynı partner olduğu için düşer
10 Yorumla
+1 yılBaşta erkekte azalıyor bir garip oluyor aksine kadın istekli oluyor. Erkek bir 6-8 ay sonra normale dönüyor ve istekli oluyor
00 Yorumla
+1 yılBenim azalır gibi çünkü kolay elde etmiş oluyorsun cinselliği
00 Yorumlayaşam tarzına yaşanılan şeylere bağlı olarak artabilir de azalabilir de
00 YorumlaEvet çok artıyor eskiden ayda bir biriyle birlikte olduğumda ohhh diyordum şimdi eşimdi haftada 4-5 in altına inmiyoruz ama hala yetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde artış oldu belirli süre sonra azaldı sonra aniden arttı daha sonra yine azaldı dalgalı yani 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Azalmasın ve istekli bir eş istiyorum yoksa işi zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İnsan öncesinde nasılsa sonrasında da öyle olur... sen nasılsın o onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden zaman zaman bıkmakta.. aslında bu kişiden kişiye değişir.. bende hergün artmakta tabi eşimde değişiklik yok pek:)
00 Yorumla
+1 yılİlk ay hiç durmazsınız sonrası belirsiz
26 Yorumla
Soran+1 yılBelirsiz derken?
- +1 yıl
Soğuma ya da aynı devam etme
Soran+1 yılHemen öyle soğuma olmaz sanırım
- +1 yıl
Olur olur. Asıl insan evlenince tanışıyor
Soran+1 yılOlmasın bee 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzalsa biraz iyi olur😍😛
519 Yorumla
Soran+1 yılsenin mi eşinin mi :D
Cevap sahibi+1 yılBenim 😀
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 seviyorum sevişmeyi çok keyifli
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 oluyor ya çok önemli değil ben tadını çıkariyorum
Soran+1 yıleşin şanslı desene
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 öpüşerek olmasını istiyorum ama
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 evli değilim😀
Cevap sahibi+1 yıl@fntzm69 cinselliği seviyorum ondandir
- +1 yıl
Bu hatun kocayı cicim ayı çıkmadan ıskartaya ayırır😂
Cevap sahibi+1 yıl@marduq tanıyamazsın ilk yazdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelik deşik eder duvardan duvara vurur seni ve sonra sakinler
00 Yorumla
+1 yılevlilik le alakası yok
14 Yorumla
Soran+1 yılHani bekarken aradığını bulmuş oluyor sonuçta
- +1 yıl
cinsel istek imzayla değismez😂 temel ihtiyac yeme icme gibi icerdin susarsin bu böylefir bakir likle alakasi yok
Soran+1 yılDoyum oluyir ya ondan dedin
Evlilikte artıyor bu bir gercek
014 Yorumla
Soran+1 yılYaşandıkça öyle mi
Soran+1 yılArttiysa niye eski eşin oldu bu kişi 😂
Soran+1 yılEşin niye babasını dinledi ki
- +1 yıl
Sonucta babasi bir seçim yapti ben ne kadar olmaz dediysem oldu adam rahat birakmadi herkes bir yol ciziyor ama evlilikte yol cizilmez beraber yola çıkarsın ve bütün engellere ragmen yurursun ben yol arkadasimi yanlis secmisim kendisi bunu ileride anlayacak çünkü birgün o baba dünyada olmayacak ve cocuklarda olsa tek kalacak bir dosta bir arkadasa ihtiyaci olacak ama kimse olmayacak bunu herkesin anlamasi gerek
Soran+1 yılHaklısın yani
Soran+1 yılşu an evli misin
Soran+1 yılHayırlısı
Soran+1 yılSaol
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha çok istersin hatta erkekten çok sen istersin sabah akşam
00 Yorumlaönceleri tavan yapar sonra zamana azalır
04 Yorumla
Soran+1 yılUsanma durumu mu
Soran+1 yılAksiyonda belki haklısın ama istek düşer mi 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk zamanlar seni süzgeçe çevirir sonra durur😏
53 Yorumla
Soran+1 yılDeme bee 🙈
- +1 yıl
Neden acaba sizden mi kaynaklanıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle fırsat buldukça sevisiyoruz her yerde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtar ama erkekte azaliyo
126 Yorumla
Soran+1 yılO niye
- +1 yıl
Kadın sanki azalmıyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@Ressam_genç kadın azalmiyo
Nedeni erkeklerin huyudur biseyi elde etti mi ondan cabuk bıkarlar
Soran+1 yılHadi yaa korkutma insanı
- +1 yıl
Bence öğle değil kadın soğuk olursa
- +1 yıl
Kadın surat asar eve gelince cilve yapmaz
Cevap sahibi+1 yılDoğrular bunlar korkutmuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Ressam_genç inan bana onunla alakası yok
- +1 yıl
Acaba bizde sorun var mı demezlerde
- +1 yıl
Nekadar oldu evleneli
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 bu dediklerini yaptığın halde erkek belli bir süreden sonra bahane üretip kaçiyo aldatma vs olmasına gerek yok istekli kendinden daha iyi olan bir kadını hicbir erkek kabullenemez çünkü erkek hep basrolde kendisi oynasın ister kadın basa çıktığını gördüğü an erkek geri cekilir...
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 emin olki bulduktan sonra bunayan çok erkek var biri benim başımda vücutta tek tüy desen yok bembeyaz biriyim kasım gözüm kara saçım belime kadar uzun hafif balık etmiyim belim ince gogsum ve kalcam büyük yatakta hic sinirim yok cann acımaz istediği kadar sert yapsın sevişmeyi en iyi şekilde yaptigima eminim oraldede kendine güveniyorum bakim dersen utandığım ilk isim geceligimi çıkarıp gayet kışkırtıcı kıyafetler giyip hafif bir makyaj yaptıktan sonra kahvaltımı yapiyorum evimi temizliyorum hergun farklı farklı yemekler yapıyorum sakalıyım güler yuzluyum vs vs yani bir erkek ne isterse o bende var ama karşımdaki hala memnun değil
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 ondan daha iyi olmam onu rahatsız ediyo ondan daha genç ve becerikli olunca kıskanmıyormuş aptal kadın istiyormuş herşeyi bilen beceren kadınları sevmiyormuş beyimiz
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 2 haftada bir değil ama sadece hafta sonları oluyo hafta ici olmaz yoruluyomus 😏
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 evet
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 evlenmeden önce azman gibiydi
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 gerek yok özelden kimseyle görüşmüyorum iyi akşamlar
yenilik katmazsaniz hep monoton azalır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki insana bağlı artar genelde uyum varsa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. artması lazım ama partnerine bağlı
00 Yorumla
+1 yılArtar hergün yaptıkça istek de artar
00 Yorumla
+1 yılİnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur
00 Yorumla
+1 yılAzalmazda düzene girer bence
00 Yorumla
+1 yılTamamen eşinle alakali
00 YorumlaEşine bağlı bu isterse artırır odunsa soğutur
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre ilk 5 ay artar sonra azalır
00 Yorumla
+1 yılArtar karşındakine bağlı tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar odun oluyor cinsellikte evlenince
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok özel sormussun haNim duymasın :)
016 Yorumla
Soran+1 yılHanım?
Cevap sahibi+1 yılKarım yani ;) ahahah başka kim olacak ;)
Soran+1 yılDuyar mı sence 😃
Cevap sahibi+1 yılYerin kulağı var :) belli olmas :)
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılSunu bilmeni isterim seksin altın cağı 30 ve 40 yas arası ;)
Soran+1 yılGenç daha kanı hızlı olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılGenç hızlıdır sadece boşalma amaçlı davranır , ama olgun olunca insan hem ruhen hem bedenen orgazmi yaşar , göze dile ele tene bedene her zerreye hitap etmesini bilir olgun ;)
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılYani mesele cinsel organların birleşmesi bir kaç dakikalık sadece genital bölge ile alınan haz olmadığı ilerleyen zamanlarda anlaşılır , bir erkek veya kadın parmakları dokunuşları öpüş leri ile de zevk verdirir daha bir çok sebep varda simdi buraya yazarsam kitap olur :)
Soran+1 yılOnlar zaten yaşanırki yaşla ne alaka
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle deme ergenler taze gelin tutuyor şeyi :) burcun nedir senin?
Soran+1 yılBoğa
Cevap sahibi+1 yılMmmm boğalarda fena :) bende akrep :) peki birşey soracam cinsel olarak birşeyler yaşadınız mi hic
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılMmm eşine sakla aferin gerçekten saygı duyuyorum sana , ama öğren tamam mi? Bir erkeği nasıl elde tutacağını erkelerin ne istediğini herşeyi öğren ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin elinizde olan bir şey bu
07 Yorumla
Soran+1 yılDediğini anladım 😊
Cevap sahibi+1 yılYani size bağlı monoton olmadığı sürece cinsel istek artar sürekli yapmak isterseniz eğer monoton olursa cinsel hayatınız pek aklınıza gelmez canınız istemez
Soran+1 yılMonotonluktan nasıl kurtarılır
Cevap sahibi+1 yılHep aynı şeyleri yapmamak lazım karşılıklı isteklere yer vermek gerek seçsin kıyafetler kostümler sexsi çamaşırlar şart ufak tefek kiskirsiti oyunlar mesela farklı yerlerde mekanlar fanteziler daha bir çok şey
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılİstersen konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılDaha çok şey var bilgi verebilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce artar sonra dahada artar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden daha artar
Cevap sahibi+1 yılseks arzusu
+1 yılİşini iyi yapan oldumu yapmadan duramazsin
00 Yorumla
+1 yılArtar tadina bakinca bir kere
00 Yorumla
+1 yılErkek için mi kadın için mi soruyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEşlere göre değişir genelde azalıyor
00 Yorumla
+1 yılArtması lazım hiç yapmadysan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimki artti daha dun 2 kez yaptik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuktan sonra kadında azalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Azalır
00 YorumlaArtar bence
01 YorumlaNe burcusun sen
02 Yorumla