+1 yılcinsel istek tek bir nedenden azalır. aslında ona da azalma denmez. azalmış gibi göstermek denebilir.
insan istediği zevki alamazsa, istediği zevki almak için karşı cinsin istediklerini yapmaması buna sebep olur. bu da çoğu zaman aldatılmayı doğurur20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel istek hep vardır Sadece şekli değişir Gençken tecrübe azdır heyacan fazladır ve heyacan nedeniyle zevk alınır. Yaş ilerledikçe heyacan azalır tecrübe artar tecrübe artınca da süre uzar Süre uzadığı içinde eşlerim uyumu ve nelerden hoşlandığını anladıkları için daha çok zevk alırlar. Yani ikisinin tadından da yenmiyor.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende hıc azalmadı aksıne arttı ama talepler karsılanmayınca evlılık bıttı bekarlıkta sultanlıgı astım krallıga dogru gıdıyorum :)
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Belli zaman içinde isteklerde bir miktar azalma olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Evlenmediğim için bilmiyorum ama azalacağını sanmıyorum.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAzalmıyor bir tık heyecan azalabilir izin veriyorum 😀
50 Yorumla
+1 yılAzalmasa da düzenli seks yapmak libidoyu bir miktar etkiliyor. Bu aşamada en iyisi sohbet ederek bu konuyu ateşlendirecek yollar aramak.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAzalmaz , normal seyreden bir evlilikte çoğalırda zaten , ama erkek kadınla yeteri kadar ilgilenmiyor ve yeteri kadar tatmin edemiyorsa o zaman kadın hayal kırıklığı yaşayabilir.
10 Yorumla
+1 yılBence azalmaz. Neden azalsin ki. Hatta düzenli ve sağlıklı bir cinsel hayat olacağı için hormonlar da daha düzenli salgılanır. Hormon oldukça da istek her zaman olur
43 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Him. seks deneyimin var mı
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılkendi şahsım adına söylüyorum azalmaz ancak kimisi boşluyor salıyor umursamıyor nasılsa evlendik nasıl istertsem yaparım diye düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılPartnerin ile ruh ikizi iseniz ya da cinsel anlamda iletişim kurabiliyor ve extrementalis kişilerseniz bir ömür heyecanli ve aktif olarak surer
10 YorumlaAslında evlilik değil de beraber yaşamak azaltıyor diyelim.
Eğer sevgiliden, eşinden çekinmeden gaz çıkarmaya başlamışsan cinsellik bitmiş artık stabil hayat başlamış demektir. Heyecan disardadir. 🤣10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kişilere göre değişir ama istekli olan birinin isteği azalmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 5 yıllık evliyim ve ilk günkü heyecanla devam ediyor cinsel hayatımız :)
10 Yorumla
+1 yılben evlensem doymam doyumsuzum heleki karims aher gece genc iken o tadi almak baska
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır sönmüyor da yavaşlıyor.. İlk bir iki yıl erkek kuyunun dibini bulmaya çalışıyor bakıyor kuyunun dibi yok ondan sonra yavaşlıyor.. Araba ilk alındığında nasıl ki insan devamlı binip sürmek ister.
00 Yorumla
+1 yılBirtek kocasına azalıyor kadında ama koca hariç önüne gelene geyşa
20 Yorumla
+1 yılaslında cinsel istek azalmıyor. fantaziler değişikliğe dönüşüyor. farklı şeyler istemeye başlıyorlar eşler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArtıyor halada artmaya devam ediyor, Ancak kadınlarda zamanla azalıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır alakası yok. Aksine bende daha çok istek oldu ilk gün olduğu gibi hala istek var.
10 Yorumlaİster istemez azalır. O kadar sorumluluk üstüne sürekli aynı kişi olunca birde ilk zamanlardaki heves kalmaz haliyle
00 Yorumla
+1 yılAzalmaz sadece farklı fantaziler denenmeli kostümler falan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. İsteğin azalmıyordur da heyecansız bir rutine dönüyor birçok kişide sanki.
10 Yorumla
+1 yılHayat monoton olduğu için heyecan olmuyor bu da azalma yaratıyor
10 YorumlaAzalmıyor aslında
Sadece rutine biniyor
Azalma çok ileri yaşların fiziksel doğal sorunudur10 Yorumla
+1 yılBelli bir beraberlikten ve süreden sonra illaki etkisi ve isteği azalır.
00 YorumlaKötü partnerin olursa azalir iyiyse artar birazda sana bağlı tabi
00 Yorumla
+1 yılAzalmaz diyenler hele biraz zaman geçsin o zaman konuşursunuz evliliğiniz bir 20 yılı devirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Evett maalesef öyle oluyor bekarken evlenince hergün yapacam diye dusunuysun ama öyle olmuyor haftada 2 defa yetiyor nasıl olsa elimin altında diye dusunuysun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçma birbsekilde evlendikten önce yaşarsan alışamayabilirsin zamanla azalıp evlilik bitebilir. Evlenmeyi beklemek önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Evlenmedim ama sonuçta düzenli bir cinsel hayatın oluyor, bence artar diye tahmin ediyorum
00 YorumlaDoygunluk noktana bağlı
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen azgın ergenler gibiyim bazen yaşlı bunak ihtiyarlar gibiyim. Bugün mesela deli gibi kadın arıyorum sabah yaptım oysaki
00 Yorumla
+1 yılKişinin eşine bağlı bir durum azalıp azalmaması
20 YorumlaAzalmaz biraz da eşine bağlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Evlilikten değil monotonluktan oluyor
10 Yorumla
+1 yılBekarım bikemicem. ama. suanki cinsel. hayatim haftada. makesefki sadece 5 gun
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, bence tam tersi.
30 YorumlaYok artarak da biliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslın da bu normal ve gerçekçi bir şey pekte yapacak bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Hayır valla bende öyle olmadı hiç
10 YorumlaYaşım 37 .
Daima rekor kırıyor10 Yorumla
+1 yılelinin altında kavramını benımseyenler için öyle
20 Yorumla
+1 yılArtar farkli fantaziler denersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller gercekler durumu oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılmonoton bır hal alıyor ve basıtlesıyor dıyelım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAzaldığını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılNormal şartlarda azalmamalı
00 Yorumlaevet öyle diyorlar eskisi kadar olmuyormuş
00 YorumlaAzalmaz neden azalsıj
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum. evlilere sor
20 Yorumlavalla benim hep artıyor.. hiç azaldığnı görmedim..
10 YorumlaBen evleniyim her gece orgazm olacak karım
10 Yorumla
+1 yılHic sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılYıl gecmesi lazım
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey daha da aryar
10 Yorumla
+1 yılMonotonlaşıyor olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence azalmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır neden azalsın ki?
60 Yorumla
+1 yılBal yiyen baldan usanır
00 YorumlaAzalicagini sanmıyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir miktar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzalmıyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem