#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Birşeye olan isteğin artması ya da azalması o şeyden alınan hazza bağlı..
Evlendikten sonra ilişkinin heyecanı , tutkusu , duygusu korunabilmişse ve her geçen gün yeni heyecanlar , yeni oyunlar , bunun beraberinde de derin hazlar edinilebiliyorsa şayet isteğin artması işten bile olmaz.. fakat bilakis ilişkideki tutku yerini monotonluğa bırakmışsa , cinsellik gibi derin bir okyanusun içine görev düşüncesiyle dalış yapılıyorsa.. bunlar hazzı yok edeceği için isteği de şüphesiz azaltacaktır...
Kadınlar için düşüşe geçer hem libido hem de erkeği memnun etme isteği.
Erkek için istisnalar dışında yüksektir genelde seksi hep isteyen ve reddedilen taraftır.
Haliyle bit süre sonra sekssiz bir evliliğe dönüşür ve hayat çekilmez olur
Anlamadım
Olsun ne yapim
Salak mısın nesin sen yaa dondurulsa ne olacak
Gayet normal bir soru soruyorum millete
E tamam direk soru mu sorayım böyle
O zamanda soru kaldırılıyor ahlakasız paylaşım diye
Ahlaksız değil alakasız dicektim
E bildiğimiz cinsel soru? Bu kategoride nasıl bir soru sorayım yani kaç ayda bir güreşirsiniz mi diyeyim
@kimene85 Dinamikler her çift için farklıdır. Çoğunluk reddeden kadın ancak erkeker de bir süre sonra talep eden taraf olmaktan yoruluyor ve kendi işini kendi hallediyor. Çözüm bir çok insan beğenmesede basit, iletişim. İnsan cinsel sorunlarını taleplerini rahratsız olduklarını eşiyle konuşmayacaksa kiminle konuşacak?
evliliklerin en büyük sorunu bu. konuşmamak ve sadece kafada kurmak
Emin ol ki konusmak bile bir sure sonra ise yarayamayabiliyor. Bu sefer kisi aklinda sebep ariyor. Acaba fizik mi bozuldu? Is guc yda cocuk ile birlikte evdeki islerde yorunca dusunmeye vaktimi kalmiyor? Acaba bir yerde hata mi yaptim? Bunun gibi bir suru soru cikiyor ortaya. Erkekler icin her kosulda cinsellik hep 1 numarada oluyor. Belki ilkelce olabilir ama bunu ihtiyac olarak tanimliyoruz. Sanirim kadinlarda durum farkli ve benim gibiler hala cozemediler bu sirri. Cevap icin tesekkur ederim.
Arz talep meselesi, bence artar
hayır tabıkı azalmaz yanı her saat her gun seks yapılmaz bunun haftada bır kere yapabılırız eşimle daha güzel vakıt gecırırım...
Cevap
71Cevap
İstek azalmaz o kişilikle alakalı bir durum. Bazı insanların libidosu hep yüksektir. Bazıları ise dümdüzdür. Ve genelde bu 2 zıt tip birbiriyle evlenir.
Ya senin
Denk geldi
Denk gelmişti ama vazgectim kurulmazsam aWq
Profilimdeki gibi erkekle sekss yapmak ister miydin?
Bence artar. Birçok kişi evlendikten sonra tam anlamıyla cinsellik yaşıyor. Eşler sürekli birbirlerinin yanında da durmuyor işleri güçleri var genelde akşam görüyorlar birbirlerini o süre bile iki insanın birbirini özlemesine yetiyor diye düşünüyorum :)
Hiç azalmadı. adamı durmadan azdırıyorum haftanın 5 günü birlikte oluyoruz. Su faturası iflahımızı kesiyor😀
@dadaş64 sanane
Eğer sürekli "aç bacaklarını" tarzında monotonlaşırsa azalır. Canlı tutmak lazım
BEn hergün win win ne güzel kilo veririz hergün yıkanmaktan artık yağlarımız erir😊
aşk ve sevgi ile oluşan evliklerde olacağı sanmıyorum. İnsan sevdiği kişiye dokunmak ister. cinsel duygularını bastırmak için yapılan aceleci evliliklerde hazzin alınmasıyla zamanla isteklerde azalma olabilir.
Evlilik dışı ilişki zinadır ve zina büyük günahtır. Hal böyle olunca evlilik dışı ilişkiye soğuk bakan benim gibi biri evliliğin cinsel isteği artırdığını düşünüyor.
Okudugunu once sen anla sonra sen benden ozur dile once zina diemi gitmiyorsun disari demekki gozun disarddaa ama korkundan gitmiyorsun demekki dedim okudugunu anla once demekki baskasina gitme istegin var ama gidemediginden karina donup onu kullanmis oluyorsun anladinmi simdi
Artar tabi kisiden kişiye değişir bu kimisi artık alışıyor putlasiyo ben öyle değilim
Çiftlerin yaklaşımına bağlı. Bir süre sonra monoton oluyor ve bıkmaya başlıyorsun. Sonra nasıl renklenir diye çabala dur
Çiftlere başlı bir durum. Yeni fantaziler eklenmezse elbette monotonlaşır
Zamanla biraz azalıyor farklılık arıyor çünkü insan
Eğer fantezilerle ve farklı deneyimlerle canlı tutarlarsa artar
Cübbeli sorunun cevabını vermiş bak 😂😂
Bu durum erkeğe değil kadına bağlı. Erkek sevdiği kadınla birleşirse sürekli istek halinde olur. Erkeği bağlayacak kişi kadındır
Hayirrrrrrrrtam tersine tavan durumda benim için ancak bizimki erken havlu attı. Butun mesele kadında çünkü kadın ateşi arttıran körüktür...
Sevdiğin aşık olduğun biriyle evliysen daha da artar ve tutkulu olur..
İlk 5 yıl her sene azalarak aynı tatta devam eder. 5 yıldan sonra azalır. Özellikle kadında. Nedenini bilmiyorum evlenince öğrenirim artık. 😅
Cinsel ilişkiyi sırandanlaştırmadığımız fantezilere yer verdiğimiz ve ten uyumu oldukça bence evlilikten sonra da cinsel istek Yüksek olur
Zaman içinde taraflardan birinin isteği azalır ve evlilik işkence gibi bir hayata dönüşür
Eğer karşınızdaki kişiye sevginiz saygınız devam ederse ilk günkü kadar istekli olursunuz.
Bence azalır cunku elinin altinda 1 kisi var evlenmeden bir suru var hatta grup bile yapmak var
Egerki kadın ve erkek kilo alıp kendilerini salarlarsa yavaş yavaş isteksizlik başlıyor
Galiba o eşlerin karşılıklı tavrına bağlı yine mi pilav durumu olması çok olasi
Azalir özellikle cocuk olduktan sonra dahada azalıyor tecrubeyle sabittir
Bende çok arttı hemde çok her gün 5 kere yapsam yine doyamıyorum
Önce hızlı bir şekilde artar marjinal doyum noktasına geldikten sonra yavaş yavaş azalır
Gittikçe azalır, çiftler gittikçe birbirinden bıkar.
Bu partnere bağlı insanı cinselliktende usandırabilir. Daha çok isteği de artabilir.
Evet evlendikten sonra cinsel yaşam monotonlaşıyor be istekler azalıyor
Evli değilim boşandım
Sen evli değilsin galiba
Kaç yıllık evlisin
Daha da azıtır
Artar herzaman ve zevkin doruklarina cikartirim onu
Bunun istekle değil partnerin uyumu ile alakası var
Cinsel isteğin artmasının azalmasının evlilikle ilgşsi yok, kişinin cinselliğe olan ilgisine bağlıdır
Bende kesin deli gibi arttı. Ama karşılık bulamadım. Sonunda alev alev yanan sevgili buldum. İkimiz sönmeyen yangın yeri gibiyiz
evlilik ile cinsel hayat başlıyorsa ve cinsel hazzın doruklarına ulaşmışsa evlendikten sonra cinsel istek artar, ama bu artış çiftin uyumuna bağlıdır, bazı uyumsuzkuklar ilişki kesilirse haz olmaz
Evlenmen lazım anlaman ıcın hayat tecrube ıle anlatır bazen
Heyecan çok önemli evliyken monotonlaşır ve düşer diye düşünüyorum
Genelde çiftler azaldığını iddia ediyor
Zamanla azalır çünkü yaşlanıyoruz
Artar evlendikten sonra duzenli seks hayatin oluyo hep istersin
Evet kesinlikle
Bu nedenle kısa süreli ilişkiler ile yaşamım mutlu
Eveleneyimde iş yapayım dört gözle bekliyom ben ne azalması
Renklendirilirse azalmaz artar
Azalır ister istemez hafta 4,5 kez cinsel ilişki yaşanırsa
Iki tarafa bagli. Renkli bir hayat olursa neden azalsin
Evlenince cevap vericem 😁
hemen evlen yarin carsamba haberk bekliyorum😂
Neden çarşamba?
evlenince gece yogun olacak iste carsamba anca yazarsin
😂😂😂
simdi kiz olsa masaj yaptirirdim okadar ki ihtiyacim var
Masaj salonuna git
sevmiyorum mutlusonlu oyle kizlari sevgilim olursa yasarim yasicami
Profilimdeki gibiii erkekle sekss yapmak ister miydin?
Amca bir çekil yaa bide pembe pembe profil açmışsın
Amca pek uyuşmadı gibi birazda saçma oldu
Emmi
kardes pembis yakismis sana
Azalıyor heleki isteksiz ve ruh gibi bir eşe sahipsen evliyim demene gerek yok masturbasyona devam
bir zaman sonra azalma olacaktır mutlaka
Ev içinde azalır ama dışarıya yönelik artabilir 😃
Farklı seyler, fanteziler olursa azalmaz
Ne ile evlendiğine bağlı..
Kişiden kişiye değişir
Şimdiden tavan gerisini sen düşün
Önce artar 5 sene sonra azalır iyice.
sahip olduklarını bitirmezlerse devam eder
Bende knes çıktı ilgilenir misin
İlk aylar artar bence sonra zamanla azalır
Azalır çûnkü hep yanında özlemek lazım
Eğer istek arzu varsa nedne azalsin