Ben söyle düsünüyorum bir bedene alıstıktan sonra eski heycanı vermeyebiliyo ne kadar seversen sev bence iki yıl sonra evliligi aradaki alıskanlık sevgi saygı ilerletiyo ve aradaki cinsel istek azalıyo esler birbirine anlayıslı olsa ve bu konuyu konusup sadece ihtiyac üzerine kurulu baskasıyla seks yapsa evlilik daha cok yürümez mi?
Cevabın nedir?
Yürümeyebilir.
Başkasıyla yapılan seks, partnere olan duygusal eğilimi de beraberinde getirir. Kocanın yanında bile olmak işkenceye dönüşür.
Kadın ya da erkek, insan tek eşli değildir. Ama işte evlilik, yani kadınla erkeğin aynı evde yaşamasının toplumca onaylanması, beraberinde eşlerin sadece cinsel değil ekonomik bağlılığı da getiriyor. O yüzden "kocaya/karıya geri dönme" üzerinden evliliği kurtarma çerçevesinden pek çıkamamişsin.
Radikal bir çıkış yapmışsın, ama gene geleneksel evlilik kirimuna toslamışsın.06 Yorumla
Soran+1 yılAma evliligi bitirmek gerekmiyo ki baskasıyla berabee olman esini sevmedigin anlamına gelmez cinsellik yasamak icin asık olman gerekmez esinin sana olan saygısını sana verdigi ddgeri seviyosundur hayata bakısınız aynıdır niye ayrılasınız ki
- +1 yıl
Iyimser bakmışsın işte. Sekksin ciftleri birbirine duygusal olarak yakinlastiran etkisini es gecmissin.
Evlilikte seksten verim alinsa disari bakmaz kimse. Evlilik disinda verim alinirsa da evlendigin kisiden sogursun.
Tabi bazen baska biriyle yaptigin seks o kadar kotu oluyo ki kocana/karina dukrederek donersin :) O baska
Soran+1 yılEvli misin
Soran+1 yılBen bir süre sonra cinsel hayatın sıkacagını düsünüyorum hatta cinsel hayat diye bisey kalmıyo iki yıldan sonra
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Bu sebepten dolayi grup yapanlar var zaten. Kocası da karisi da o ortamda oluyor. Kimseden uzakta gizli yapilmiyor yani. Öyle ciftlerle konusmuslugum var. Adam diyor ki ben görmeden yapacagina benim yanimda yapsin sorun degil
02 Yorumla
Soran+1 yılEn azından kimse kimseyi kandırmıyo ortada duygusallık olmadıgını sadece ihtiyac giddrmek icin yaptıgını biliyosun
+1 yılBu yorumunu sadece böyle düşünen erkeklere kapak diye sevdim. Anlasınlar sadece erkelere özel değil hisler. Bunu bir kenara bırakıp şunu söylemek istiyorum kaçamak yapmak isteyen defolup ayrilsin istediğini yapsın.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir hülya avşar klasiği daha. Kocan başka karılarla sevişsin sonra gelsin senlede olsun ne kadar iğrenç insanlarsınız gurur denen bişey var bilmem bilir misiniz?
22 Yorumla
Soran+1 yılAynı seyi bende yapacam
Cevap sahibi+1 yılYap yap kocan totona tekmeyi vurdu mu ağlarsın burda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
+1 yılSevmeden sevişemeyen bir toplumumuz var.
Bundan gari , bizim toplumuzda başkasını sevmekten çok başkası ile sevişmek kıskanılır. Aslında tam tersi olması lazım.
Bu dediğin medeni çiftler arasında tabi olabilir , birkaç ay yaşadığım philiadelphiada birkaç çift tanıdım böyle. Ama onların evlilik anlayışı çok daha başka.12 Yorumla
Soran+1 yılBence kafa yapıları uyduktan sonra her iki tarafın rızasıyla yapılabilir herkesin evlilik anlayısı farklı toplumun standart bize sundugu evliligi yasamak zorunda degiliz
- +1 yıl
Bundan ötürü ki swinger partileri oluyor :)
Evliyken farklı kızlar ile olmak çok heyecanlı ve şevhetli olur... düşünsenize farklı bir nefes ve tat😋
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıltoplumu yıkayım diyorsun yani.
bazı gerçekler doğru olmayabilir ya da bazı doğrular gerçek. bunlara toplum kuralları ya da ahlak deniyor02 Yorumla
Soran+1 yılToplumun kuralını niye yatak odama tasıyorum abi
- +1 yıl
taşıma ben sadece durumu açıkladım. güzel kadına bakmak gayet mantıklı ve olması gereken tepki iken, bunu sevgilimiz yaptığında kötü ve ayıp geliyor. bu örnekle demek istediğimi anlatabilirim sanırım
+1 yılBir yerden sonra taraflar birbirine anlayış göstermez ve o evlilik bozulur sevgi kalmaz kan dökmeye kadar gider.
00 Yorumlasen penbe olduguna emin misin erkek gibi düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKapkadınım😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle şey olmaz
Eşinin haberi de olsa aldatmadır bu aldatan da karaktersizdir kimse kusura bakmasın. Madem ki aynı pipiden aynı adamdan sıkılacaksın evlenme hiç sevgilin olsun sıkılınca başka adama gidersin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu karaktersizliktir ozaman hayvandan ne farkimiz kalacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı düşünceleri paylaşıyoruz ya bence çok haklısın
31 YorumlaEvliliğin ne anlamı kalıyor o zaman? Bekar takılsin herkes
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir insanla cinsellik icin mi evlenilir cok iyi anlasıyosundur sana deger veriyodur zaman gecirmekten zevk alıyosundur bes yıl sonra cinselliginiz sıradanlasabilir bu o insana sevginin azaldıgı anlamına gelmez tıpkı ihtiyacını baskasında giderdigin gibi ihtiyac diyorum dikkat et
- +1 yıl
Sıradanlasmak nedir ya 😀 sen hiç aşık olduğun biriyle cinsellik yaşamamışsin belli. İnsan aşık olduğu kişiden başkasına dokunmaktan keyif almaz ki.
Aslında senin bir kadın olarak benim dediğimi savunman lazım. Erkekler neysede, Kadınlar aşık olmadan ilişki yaşayarak pek zevk almaz. Ya da sen kıskançlık hormonlarını öldürmüşsün. Çünkü aşık olduğun birini başka bir bedenin kucağına atmak aşk kavramına aykırı bir durum. Demek istiyorum ki eğer gerçekten bu düşüncende ciddiysen, senin evlenmene gerek yok, tutun bir ev yaşayın beraber. Evlilik gibi bir masrafa ve zahmete girmeye gerek yok, zaten evli çiftler gibi birbirinize bağlı kalmayacaksniz.
Bacım dediğin şey çok uçuk, ve insanın doğasına çok ters bir durum. Senin kafa yapinda bir erkek bulabilir misin bilmem.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte. Bu yüzden swinger var tanıştığım ciftlerin hepsi birbirinden habersiz yapmıyor. Nebyapıyorlarsa yanyana
00 Yorumla
+1 yılBu durumu çoğu kişi yaşıyor ileri gitmekten korkarlar sanal seks tercih ediyor bu şekilde evli partnerlerim bulunmakta
00 Yorumla
+1 yılGenişlik konya ovası düzeyinde maşallah
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir ama dini açıdan zina sayldigı için sıcak bakmak mümkün değil
00 YorumlaYureyebilir blki bilmiyorum tecrube edilmesi gereken bisi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok iyi dusunuyorsunuz. Ancak yanlis ulkede dusunuyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi düsünen birini daha bulamaz mıyım ben anlastıktan sonra bizim ne yaptıgımızı kim bilecek
Cevap sahibi+1 yılVardir mutlaka, ender bulunur herhalde.
Katılıyorum, hayatı kesinlikle renklendirir
00 Yorumla
+1 yılEvrimsel olarak vahşi doğaya dönüyor genlerimiz
00 Yorumla
+1 yılMına korum öyle hatunun ben
32 Yorumla
Soran+1 yılDogru konus
- +1 yıl
Doğru konuştum
+1 yılBunun bir adı var. Swinger. Pek doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılfarklılık iyidir
21 Yorumla
+1 yılSınırları zorlamak diyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılYanii
- +1 yıl
peki bu sınırları zorlamayı her zaman istiyormusun?
Soran+1 yılAnlamadım acık olur musun
- +1 yıl
eğer güveniceğin bir partnerin olsa sınırları zorlamayı istermisin?
Çılgın bakire sendromu 🙃
00 YorumlaOrgye katılmak gerek hatta
00 Yorumla
+1 yılKaçamak tatlı olur
Bunun tadına varmış gibisin018 Yorumla
Soran+1 yılHayır evli degilim ben sadece bu tarz bir evlilik nasıl gider onu düsünüyorum
- +1 yıl
Sence
Soran+1 yılDenemeden bilemeyiz sence
- +1 yıl
Denemeyi düşünüyormusun
Soran+1 yılEvlenince partnerime baglı evlilik Şu an cok uzak zaten bana
- +1 yıl
Partnerin yeterli olmazsa?
Soran+1 yılBen aldatmam konusurum kabul ederse ikimizde yaparız etmezse ayrılırım aldatmak igrenc bisey
Soran+1 yılBide benim meselem yeterlilik meselesi degil isterse sekste zirveleri yasatsın ten alısıyo bir süre sonra sıradanlasıyo
- +1 yıl
Siradanligin önlemek için düşüncen nedir
Soran+1 yılSıradanlık kacınılmaz diyorum arada farklı tenler denenebilinir
- +1 yıl
Esin haberi olursa
Soran+1 yılEvet haberi olursa
- +1 yıl
Sorun çıkarabilir
Soran+1 yılZaten benimle olaya aynı bakıyorsa sorun cıkarmaz
- +1 yıl
Bakmazsa gizliden olurmu
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yılGizliden yapmam sen
Soran+1 yıl22 yasındayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam benle aynı kafadasin evlen benimle
02 Yorumla
Soran+1 yılHadii😃
Cevap sahibi+1 yılYazicaksan gizliyi açıcam detaylı sohbet edelim
bahsettigin durum swinger olayı mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yok eşi dışında kimse olmasın
00 Yorumlazina yapsınlar diyosun yanii
00 Yorumlabiz grup yapıyoruz nasıl :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı düşüncedeyim. evlebelim senle
00 Yorumla
+1 yılOldu canım başka.
10 Yorumlaoha felan oldum yani
20 YorumlaEvlimisin
02 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
bana ters
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Var öyle olanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaman tanrım didim:D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizce evlilik süresi içinde çiftler arada sadece cinsellik için kaçamak yapabilmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat