Ben bazı duyguların özel olduğunu düşünüyorum. Ama artık günümüz ilişkileri operasyon yapar gibi "yat aşağı yat"oldu...
Bedava eskortluk moda miss.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bazı duyguların özel olduğunu düşünüyorum. Ama artık günümüz ilişkileri operasyon yapar gibi "yat aşağı yat"oldu...
Bedava eskortluk moda miss.
Sevgilisiyle sırf onu arzuladığı için, gelecek kaygısı veya evlilik beklentisi olmadan, kendi özgür iradeleriyle seks yapan bekar kadınlar için "bedava eskort" yakıştırması yapmanı bir kadın olarak çok yadırgadım. Aktif seks hayatı olan kadınları en çok başka kadınlar gömüyor nedense. Onlar yapıyor ben yapamıyorum çekememezliği mi, onlar kirli ben temizim diyerek erkeklere yaranma çabası mı, bilmiyorum. Sen yapmıyorsan bile yapanı eleştirmeye hakkın yok. Herkesin kendi hayatı...
Olmamalı, toplum ve gençler o kadar yozlaştı ki artık kimse bunları takmıyor buna rağmen hâlâ buna karşı olan varsa helal olsun, o kadar yanlış yapan kişi içinde doğru olanı yapmak illaki zor
O yüzden böyle bir çağda yalnız olmak daha iyi. Tanidigim erkeklerin hepsi cinsellikten dem vuruyordu postaladım. Bu devirde karşılıksız seven insan çok zor. Varsın yalnız kalayım daha iyi.
Kesinlikle, bakma şu popüler kültür meraklılarına. Herkes doğru bildiği yoldan gitmeli sende böyle ol
Aynen öyle.
oluyor zaten. sevgili olan insanlar da mı eskort? çıkın şu saçma düşüncelerden ya. sen özel olduğunu düşün de millete de eskort damgası basamazsın
Tamam en modern sensin abla
geri kafalı bir terbiyesiz olmaktansa en moderni ben olurum sağol. olmalı ya da olmamalı pek de umrumda değil ama senin gibi eskort demiyorum millete
Bak gece gece fazla bise yazmıcam yarası olan gocunur. Sen eskort değilsen niye üstüne alındın? bırak eskort olanlar alinsin üstüne. Millete eskort dedigimi hatırlamıyorum. Sürekli onum bunun altına yatan bedava eskorttur nokta. buna canin sıkılıyorsa gerçek budur ve caninda sıkılmaya devam edecektir.
evlenmeden cinsellikle eskortluk apayrı şey. yıllarca sevgili olup evlenmeyenler var ve cinsellik de oluyor hayatlarında. millete baya eskort diyorsun. benim gocunduğum bir şey yok valla, direkt erkeklerle konuşmuyorum bile ben ama her türlü saçmalıyorsun
Fakat ben de bu yazdıklarından apayrı bir şeyler yazdığım için sen saçmalıyorsun. Evlenmeden cinsellik yaşamak veya yaşamamak değil mevzu. Mevzu herkesle yatıp kalkmak.
soruda evlenmeden cinsellik olmalı mı yazıyor, herkesle yatıp kalkmak normal mi yazmıyor
Anlamadığıniz bir şey yok. Neyi neden yazdigimi gayet iyi biliyorsunuz. Bence gayette cevabınızı aldınız iyi günler.
sen adam gibi yazmayı bilsen keşke de millete hakeret etmesen ayak altından iyi günlerr
Yarası olan gocunur. Birileri bir şey anlaşın diye oturup üç saat serenad yapamam burada. Anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen senin yaptığın gibi bos bahaneler sürer.
Rahatsız olduğun "eskortluk"kelimesine çok takıldın belliki hayatında önem teşkil ediyor.
olum mal mısın ben erkeklerle konuşmuyorum bile cinselliği ne ara yaşayayım neyine gocunayım rjgrngjrnkjgrenşg sen eskortluğu çok iyi bilioyrsun ki hemen başkalarına söyleyebiliyorsun
Seni engelliyorum
Yoksa uzayacak gece gece zaten sinirlerim bozuk
Cevap
14Cevap
evlenmeden olmaz
Kadını bir malzeme gibi kullanıp atan değil de tutkuyla olanı yaşanmalı bence evlilik öncesi olması sorun değil
Ilk cümlenize katılıyorum.
Fakat insanlar bir şeyi elde ettiğinde çok çabuk sıkılıyorlar. Birini arzulamakla sevmek apayrı şeyler çoğu zaman bunu karıştırıyoruz. Sonra aradaki heves bitince ten başkalarını arzuluyor.
Son cümlemde zorunluluk değil yaşayan dışlanmamalı hata olanı var zorla olanı var yani kadın bir şey yaşadı diye artık huzur mutluluk hakkı değil mantığı olmamalı
İşte burada devreye tutkulu yaşamak giriyor tutkulu kadın ve erkek neşe , mutluluk , şakalaşma , cilve hepsini barındırıp dışa bağlı olma gereksinimi bırakmıyor aksine güzel dakika yaşamamın heyecanını tekrar tekrar taşmak istiyor
Bizim toplumuz varya!! gerçekten sıkıntı beyfendi. Benim fikrim şu;tabiki yaşamak bizimde hakkımız dışlanmak gibi bise söz konusu olamaz. Fakat özel duygular olduğu için ki bana göre kesinlikle böyle eğer süreklilik olursa bence ilk andaki gibi istek ve heves olmaz diye düşünüyorum.
Bende tam tersine hayatımdaki kadın tutku ile doyum ya da istekleri karşlıklı yaşayarak zevkin doruğuna ulaşırsam asla gözüm dışarda birini aramaz ama affedersin saman gibi gir çık boşal bitti ile baktığın yaşantı iki kıvırtan çilveli kız ile başka bir yatağa gider ki burada sadece erkek suçlanmaz o erkeğin yediği haltıda bi kadınla yediği için kadınları da bağlar bu durum işin özÜ KARAKTER kısacası
Dediğiniz çok zor. Artik pek mümkün değil. sadece belli bir süre kendini tatmin edip bırakmak için sevgili oluyor insanlar. İnsanlarin yedekte bir sürü flörtü var. Eğer tek bir kişide kalacaksan ne ala keşke öyle olsa!
Evet karşılaştığımız insanlar bu güveni kırmış olabilir ama herkesin aynı olduğunu asla düşünmüyorum 🤗
Ayağımızı attığımız her yer it kopuk dolu olunca maalesef...
Haklısınız hele ki bu durumda kadın olmak ayrı zor
Komple insan olmak zor aslında. Bu hayatta kalmayı basarabilen, akıl sağlığını hala koruyabilen herkese bravo yani.
Çok haklısınız ama başarabiliriz
Hâlâ yaşıyoruz başarıyoruz yani şu anlık için.
Bişeyler yaşamak ayıp değil aksine cehalet ve yaşamamış olan kavram aç gibi kadına saldırıyor cinayet tecavüz vs çok detay burada sildirir yorumu sen anladın
Öncelikle anlatmak istediğini doğru düzgün yazarak anlatmayı dene. sadece ilk cümleni anladım ona istinaden yorum yapacağım. Benim vurguladığım düşüncenin hiçbir şekilde cinsellik yaşamanın ayıbı günahı vs olmadığını gayet iyi biliyorsun. Mevzu asla bu değil. Cinayetin tecavüzün yeri ve konumu çok ayrı bu konuyla da ilgisi yok. Bence son yazdığını tekrar oku.
Bence ilk cümle takıntın var senin daha öncede dile getirdiğin. Bahsettiğim şey birileri her şeyi limitsiz yaşasın demiyorum günahı vs si elbette kendini ilgilendirir cümle yorumlama diye bir şey var aleni yazmıyorum çünkü yorum geri kaldırılıyor yaşanmamalı diyen gerçekten ak kaşık gibi yaşar gibi görünenler yaşamadıkları şeyin bedelini kadınlara ödetiyor aslında tecavüz gibi zorla alıkoyma gibi bedelini ödeyen kadın oluyor birileri sapıtana ya da özür dilerim Abaza kudurmus olana kadar beklemektense bunu zevk için yaşayanlarla yaşamalı o bundan daha hayırlı demek istedim
Ülkede cahil çok biraz açık giyinen kadın olsa peygambermiş gibi yargılarlar fakat kimsenin görmediği yerde ohoo neler neler
Peki benim yazdıklarımla ne ilgisi var?
Tamam anlamıyorsun diye boşboğazlığa gerek yok. sana serenad yapamam."TAMAM".😶
Bedava eskortlugu : Ayağımızı attığımız her yer it kopuk dolu olunca maalesef... bu cümlenle dışardaki ite kopuğa değinmenizden olabilir mi acaba? Kendi cümlelerinizi unutup yorum okuyamayışınız ya da okuduğunuzu yorumlayamayışınızı sorduğun sorudan kendi yorumladığın şey ile çelişerek karşınızdaki insanı suçlu bulmakta güzel yetenek ama akıllıca değil 😀 doğru boşbogazlıga gerek yok 👍
😆tamam
Onlar evleneceği erkeği kadını yatakta arıyor yersen
O zaman durum bu zaten. o yüzden en helal süt emmiş erkek bile en az 10 kişiden emiyor.
Çok doğru tespit valla 😂😂
Erkekleri ezberledim. Benden uzak hepsi. Ben bu saatten sonra parama ve keyfime bakarım. Akli beyni olan kadında kendini kullandirmaz.
Buna kararı karşılıklı iki kisi verir ancak karar verirkende toplum kuralları dikkate alınmalıdır. İlişki için evlenme şartı garanti ise olur
Çok ciddi bir yol ise olmaz zaten niyetler belli dir
Operasyon yapar gibi değil ama yinede olmalı
Bence olmamalı, bazı şeyler evlilige saklanmalıdır
Yat asagi yat yat yat cabuk 😂😂
😂😃
Biri gelmeden cabuk 😂
Uu sende cok tatlisin 🤤
Komik değildi fazla ileri yitirdim. çünkü ben gerektiğinde çok güzel sövüp engelliyorum
Senin si*kerim belanı engelliyorum köpegeee bak
Kesinlikle olmalı
Neden kesinlikle olmalı?
O zaman bu mantığa göre hangi elbise daha guzel olcak diye sürekli deneme yapalım ha?
Size denemelerinizde bol başarılar beyfendi. ilerdeki eşinizide şu anda birileri deniyor olabilir bunu unutmamak lazim😉
Varoluşsal bir ihtiyaç olduğunu inkar ettiğimi hatırlamıyorum. Mevzunun katiyyen bu olmadığını bence gayet iyi biliyorsunuz. Fakat sizin bu" modern"!! açıklamalarınıza karşın ben diyorum ki mağaramda mutluyum.
Bu kadar geniş düşünceli olmadigim için kör bir pencereden bakıyorum... siz bu kadar geniş olduğunuz için hayata dopdolu pencerelerden bakıyorsunuz sizi tebrik ederim 😂
Benim sayfamda haddi aşan yorumlar yapamazsınız. Ne söyleyeceksiniz saygı çerçevesinde olmak zorunda. engelliyorum
Bence olmamalı
Kesinlikle
adamlar artık çıkarmadan yapıyo fkfkdkfmf
ben tercih etmem ya
Aynen
Kişiden, kişiye değişir.
olmalı evevt
Olmalı
Olmalı
Oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?