evlilik bir sorumluluğun altına girmektir, cinsellik her bireyin ihtiyacıdır. evli olmayan insanlar cinsel ihtiyacını nasıl gidersin, süleymen demirelin genelevleri kapatalım da bizi mi sksinler sözüne benzedi.
Hastalık olarak tamam zaten o yapılıyor biliyorum. Ben boy kalınlık açısından kastetmiştim. burada evlendikten sonra hayâl kırıklığına uğrayan çok gördüm hiç zevk alamıyorum diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
evlilik bir sorumluluğun altına girmektir, cinsellik her bireyin ihtiyacıdır. evli olmayan insanlar cinsel ihtiyacını nasıl gidersin, süleymen demirelin genelevleri kapatalım da bizi mi sksinler sözüne benzedi.
Ben evlenmeden cinselliğe karşıyım çünkü karşımdaki insanı kullanmış gibi hissederim o yüzden yapamam...
Bence fiziksel ve sağlıklı olduğunu kanıtlamak açısından yaşanmalı. ama seviyesi çiftlere kalmış
Sagliksal test olmalı bana göre
Hastalık olarak tamam zaten o yapılıyor biliyorum. Ben boy kalınlık açısından kastetmiştim. burada evlendikten sonra hayâl kırıklığına uğrayan çok gördüm hiç zevk alamıyorum diye
Her açıdan yaşanmamalı da nefis olayı sıkıntı ben or tutıyorum aşıır
Kesinlikle evet kadın için şart sevişmesini bilmeyen bir adama çatmaması açısından
İnsanların tercihleri farklı tabi ama temiz bir eş isteyen biri temiz kalmalı bence
Türkiye şartlarında yasanmamali kafa yapısı belli çünkü sonunun ne olacağı da belli az çok
Bence yasanmamalidir
Sağlık açısından ne sıkıntısı var anlamadım?
İnancım gereği yaşamam
Yaşanmamalı elini öpsün evlenene kadar 😀
Yaşanır
Neden yasamazsin
Kişilerin tercihi.
Hayır haram
Olmamalıdır
Ben yaşadım
Sağlık konusunda korkmadıniz mi peki
Kendimi kocama sakliyorum
tercih etmedim