Kadın ya da erkek olsun her yaklaştığında kabul etmeli mi yoksa bazen başım ağrıyor bahaneleri olabilir mi😅 arkadaşlarımla konuşuyorduk bir ara evli olan bir arkadaşım da vardı tabi olunmalı işin o senin dedi şimdi benim aklımda canlanan evlilik sadece yatak odasından ibaret korkmaya başladım bende libido tavan yapınca mı evleneyim yoksa 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBana kalırsa değil çünkü biz eşya değiliz yani zorunda da değiliz keyfimiz isterse yaşamalıyız. ama insanlar göre değişir Cinsel ilişki, sağlıklı bir iletişim, rıza, anlayış ve karşılıklı saygı temelinde gerçekleştirilmelidir. Eşler arasında cinsel istek ve tercihler farklılık gösterebilir ve bunlar karşılıklı olarak anlaşılmalı ve kabul edilmelidir. Her iki tarafın da cinsel ilişkiye girmek için kendilerini hazır hissetmeleri önemlidir.
Sağlıklı bir cinsel ilişki, açık iletişim, anlayış ve karşılıklı rıza temelinde inşa edilir. Eşler arasında cinsellikle ilgili beklentileri ve sınırları açık bir şekilde konuşmak önemlidir. Her iki tarafın da sınırları ve istekleri dikkate alınmalı ve birlikte mutabakata varılmalıdır.
Eşler arasında cinsel ilişki konusunda herhangi bir zorlama veya istismar durumu varsa, bu ciddi bir sorundur. Bu tür durumlarda, uzman bir danışman veya terapistten yardım almak önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi de uygun olmayan, canının istemedigi, yorgun oldugun zamanlar olabilir. Kimi icinde gusul bozmaya bile degecek iliski olmuyor mesela. Haliyle simdi abdest bozmaya, banyoya, tekrar gusul almakla ugrasamam diye dusunenlerde oluyor. Yani bunca zahmete degmeyen iliski olunca ne yapacaksin ki? Hadi bunu gectim, soru bu degil de yine de yazmak istedim.
Istenmemesini anlayisla karsilamak lazim. Tabi sık sık olmamasi kaydiyla. Yani bunu kadin olarak düşünmeyelim birde. Erkekte istemeyebilir. Yorgundur, meslek hayati stresli ve yorucudur. O gun keyfi yoktur. Erkekte istemeyebilir ve saygi duymak gerekir her iki cinsiyetede. evet kadin ve erkek birbirinin ihtiyacını gidermeli ama bunu gorev ve iş gibi yaptigin andan itibaren zulüm olur kişiye. Kimse de bu zevkli eylemin bu sekilde zorunlu, gorev gibi olmasini istemez. Iki kisi yataga girecekse en max zevkle o yataktan cikmalı. Yoksa yapmanin da bir anlami yok. Bir tarafın gonlu olsun diye de surekli bu eziyet cekilmez. Tecavuzden ne farki var o zaman? Istek ve karsilikli riza dahilinde mumkun oldugunca yapilmali diyelim biz ona.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bide namaz kılan biriyse sürekli gusül olmak gerekecek en azından düzende olması lazım
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Yani sana zor geliyorsa yapmazsın. Zaten her zaman olmaz. Iş var, kadınlık hâlleri var. Yani hayal ettiğin gibi olmuyor. Hele çocuk olursa zaten. Sen de çok rahatın bozulmasın çocuk varken dersen yapmazsın. Ama sonra kocan ben cinsellik yönünden memnun değilim derse sen de buraya yazarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılBen evli değilim de aklıma böyle sorular geliyor evlenmeden bile yapmak istemediğim için ilişkide devam etmediklerim ayrılanlar oldu ya zor bir konu ya da insanlar zorlaştırıyor
Soran+1 yılAma her zaman libido yüksek olmaz herhalde
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Kadının bir değeri vardır evlilik cinsellikten ibaret değildir biz Hayvan değiliz
22 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes öyle düşünceli olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani geçerli neden yoksa hastalık vb yapılabilir, zorundalik demiyelim de evliliğin temellerinden diyelim olmazsa olmaz yani.
50 Yorumlayani yapmayacaksan baştan evlenme
sen rededince 1 2 3 durur adam baska kadına kadın baska erkege sonra adı evli olur
toplumda bunun binlerce örnegi var. sonrada buraya evlilik cinsellikten ibaret degil yazarlar yazanlarında hepsi seks yapmadan duramaz çünkü insanın biyolojik yapısı böyledir neslin devam etmesi için cinsellige meyillidir
13 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim merak ettim
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Evliliğin ilk zamanlarında her gün oluyo zaten merak etme ama yıllar geçtikçe bu sayı düşüyor. Bi yaştan sonra zaten sıfır. Tık yok yani 😂 anladığım kadarıyla bakiresin nasıl bişey olduğunu bilmiyosun mastürbasyon ile benzemez onun tadı ayrı. O yüzden libido falan uğraşma. Karşına düzgün biri çıkınca seni seven biri bas nikahı
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakireyim de burada erkeğin de çok önemli olduğunu düşünüyorum bir erkek her kadına yükselebiliyorsa bir kadın sevdiği kişiye yükselir ve daha yoğun duygular olur ama erkeğin de yaklaşmayı bilmesi lazım mesela istediğini belirtmeden bile kadını ister hale getirtsin
Soran+1 yılBirde evlenince daha çok mu istek oluyor bakireyken anlamak zor mu
Soran+1 yılHm anladım ben şimdi gibi düşünmeyeyim o zaman
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim 😊
+1 yılYatak odasında olacak ya da olması muhtemel şeyler gözünü korkutmasın.
Ciftlerden biri her istediğinde diğerinin kabul etmesi konusuna gelince, bunun birçok bakış açısı var, eğer din tarafından bakarsan, sağlık mazereti ya da özel durum hali olmadan reddetmesi hoş görülmemiştir.
Diğer taraftan, tabiki her insanın eşref saati vardir essek saati vardır, yani her an cinsel ilişki istemeyebilir taraflar, bu doğal haklaridir10 YorumlaYa tabii ki böyle bir zorunluluk yok her istediğinde birlikte olacaksın diye ama hani her seferinde de hayır hayır dersen bir zaman sonra soğuma olur yani
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela gün çok yoğun geçti uykusuzluktan ölüyorsun diyelim o zaman yapsan da zevk alamazsın ki
+1 yılNormal şartlarda dinimize göre kadın hiç bir zaman erkeğini geri çevirmesi gerekiyor lakin nerde o eski din anlayışları
14 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler öküz gibi ya umarım öyle biriyle beraber olmam
- +1 yıl
Umarım iyisallah dilediğin gibi biri denk gelir
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
RC ederim ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik sadece yatak odası değildir. Ama eşlerin birbirinin ihtiyacını karşılaması gerekir. Bu kadın için de geçerli erkek için de geçerli. Eğer gerçekten hasta değilse veya herhangi bir sorun yoksa yapmamak için bahane bulmak doğru değil. Eşlerden hangi taraf istiyorsa cinselliği yaşanmalıdır. Zaten isteyen taraf ilgi göstererek istemeyeni de istetir ki
10 Yorumla
+1 yılZorunda değil ama saygı duymak gerekiyor saçma sapan nedenlerden dolayı uzak durması doğru değil, morali bozuk olabilir veya bir rahatsızlığı olabilir konuşup anlayış göstermek lazım
30 Yorumlaevli biri olarak söyleyeyim ten uyumu varsa genelde aynı zamanlarda istek oluyor. Bazen zor bir gün olabilir istemeyebilirsin. Ama bu 2 kereyi geçmemeli. Zaten cinsellik eşleri daha çok birbirine bağlıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün aynı yatağı paylaşmak da bana fenalık gelir. İnsanın alıştığı bir düzen var onun dışına çıkınca zor oluyor. Seks de haftanın her günü olacak hali yok. Evlilik işleri bana göre değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de değil herhalde önceden özenirdim falan ama sorumluluk da almak gerekiyor ben kafama göre hareket etmeyi seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBirlikte olacağın insan anlayışlı olmalı. Evlilik seks hayatından ibaret değil. İki tarafında birbirinin özgürlük alanına karışmamalı.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlilik kurumunun temel yapısı cinselliktir. bu nedenle eşler kadın erkek fark etmez istekte bulununca isteğe cevap vermek zorunda
ya değilse aldatma fuhuş... oluşur
zaten zina yani fuhuş sektörünü engellemek içindir evlilik10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenmenin gayesi her canının istediğinde eşinle cinsellik yaşamaktır muayyen günleriniz hariç oda sürünerek yapabilir o yönüyle evlenmek guzeldir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Cinsellik evliliğin çok ciddi bir parçası yokluğu veya uzun aralar konulması biraz problemlere sebep olabilir. Mecbur mu denilince tabi ki değil ama bir dengede yürümesi lazım huzur için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk zamanlar her gün oluyor da ilerleyen zamanlarda bu bir düzene ve rutine biniyor belirli aralıklarla yapılıyor. Her iki taraf da bu periyota alışıyor ve sorun çıkmıyor...
10 Yorumlaher istediklerinde iliskiye girme zorunlulugumuz yok ama libidom yuksek oldugu icin ben girerdim herhalde
20 Yorumla
+1 yılHer zaman eşlerden biri istemeyebilir. Sırf karı kocalar diye hayır denmeyecek gibi bir kural yok iki tarafta arzular yaşanır
10 YorumlaBir taraf ister diğer taraf istemezse olmaz bu iş çoğu kadın istemediği halde taklit yapıyor zorla yapıyor
10 Yorumla
+1 yılCinselliği spontane yaşamaktan yanayım, eşime de tavsiye ederim. İstek anı geldiğinde birbirimize söyleriz, spontane gelişir cinselliğimiz
10 Yorumla
+1 yılTek tarafın isteğiyle her zaman olmaz Her zaman değil hiç olmaz iki tarafta istediği takdirde olur böyle şeyler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşleri bilmem ama karım ne zaman isterse yaparım herşeyi sjsj
110 Yorumla
Soran+1 yılDünden razısın yani 😅
Cevap sahibi+1 yılEvet o istesin ben yapayım istiyorum shahsh hep hazırım karıma ben canım karım ya inşallah bir gün beni sever ve bulursun egsgs
Soran+1 yılİnşallah bulur karın seni mutfakta yemek yerken bile elinden asılıp yatağa götürür umarım
Cevap sahibi+1 yılYaa aminnn dhehe
Soran+1 yıl😄😄
Cevap sahibi+1 yılAma götürmesin illa yatak olması şart değil hiç farketmez bana shahgs
Soran+1 yılAhaha
Cevap sahibi+1 yıl🙃
Soran+1 yıl@Guesstt abi sen niye her yorumdasın herkes kendi görüşünü belirtiyor kişisel farklılıklar olabilir
Zorunda değil ama her iki tarafta isterse olabilir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eğer her seferinde seni doyuran 1 erkek bulursan sen istersin her gece en az 2-3 kere merak etme.
10 Yorumla
+1 yılHormonlarla alakalı bir durum bu çerçevede k da sık olmamalı haftada en az 3 yeterli
10 Yorumla
+1 yılEninde sonunda sıkılaxan zaten aynı kişiyle sevişmekten uğraşamam dersin içinden.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil ama az ısrar olur çoğu zaman ister istemez.
10 Yorumla Ya ne kadar çok olursa bağ o kadar kuvvetli olur bence birde her zaman hayır dersen normal bir arkadaşından farkı kalmaz birde ne kadar çok deneyimler seniz o kadar güzel olur çünkü bir birinizi daha iyi tanımaya başlıyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince ister istemez zorlanılır. İşe gidilecek yorgun gelincek çocuk olacak vakit çok ama çok az bide düşünsene libidon yükseliyo pat bi anda misafir geliyo😄😄
17 Yorumla
Soran+1 yılAhahah gelmeyin bizim libido yüksek
Cevap sahibi+1 yılBenim de libidom yüksek zaten en iyisi ışıklari kapatmak evde yokmuş gibi davranmak hdjdjdjse
Cevap sahibi+1 yılBi kiz olarak senin için erkeğin geçmişi önemi var mi
Soran+1 yılİster istemez dikkat ederim
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin de geçmişin de temiz helal olsun yüksek libidolu kız yalnız değilmişim bu konuda sjsjjsjsjssj
Soran+1 yılDoğrusu bu evleneceğin kişinin de temiz olmasını istiyorsan kendine de dikkat etmen lazım
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun bende senin gibi düşünüyorum hem ilkler ozel olur her zaman anlamlı ve güzeldir. Bu zamanda zor ama biz de zoru yakalariz umarım. Kişilik olarak nasil birini istersin
İstemez istemez en doğal hakkı. Çiftlerden biri diğerini zorlamamalı. Bahane sunulmaya gerek görülmemeli bile bence bunun için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorunda değil insanlık hali, her saniye kabul edilmez
10 YorumlaYani mutlu görmek istiyorsan yaparsın asık bir suratla kimse uyumak istemez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCevaplar sana yeterli geldi mi?
217 Yorumla
Soran+1 yılEvet yeterli geldi herhangi bir sorun olmadıkça yaşamak evliliği daha sağlıklı yapıyor
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç?
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılBen bu konu da çok canı yanan biriyim
Soran+1 yılYa üzüldüm şimdiden beni de endişelendirmiyor değil bu konu
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma
Soran+1 yıl😔😔
Cevap sahibi+1 yılBakire misin?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyor musun
Soran+1 yılEvet ediyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin
Soran+1 yılİsterim
Cevap sahibi+1 yılYaz 😉
Soran+1 yılAy ben korkarım
Soran+1 yılDaha önce konuşmuştuk
Cevap sahibi+1 yılOlsun
Erkek her istediğinde kız istemeli onu reddedersen seni aldatır sen istemezsen o da başka kadına gider
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Cinsel evliliğin temelidir.
10 Yorumla
+1 yılDeğil. Ama ihmal de etmemeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZorla olacak bir şey değil bence olmamalı. Ha kadın ha erkek, o zaman hiçbir anlamı kalmaz bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimse birseye zorunda değil biraz anlayış.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşansa iyi olur bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılHayır zorunda değil ya olmamalı
10 Yorumla
+1 yılBi zaruret yoksa olmalı
07 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında sağlıklı bir insanın kesin 2-3 güne isteği gelir hatta bazı dönemler kadınlarda daha çok istek oluyor ama bazen duygusal olduğun yapmak istemediğin zamanlarda olur hatta bir hadiste duymuştum eşini geri çeviren kadına melekler lanet eder diye sonra düşündüm acaba iş hayatı yoğun olan biriyle mi evlilik düşünsem öyle zorlamaya vakti olmaz diye düşündüm
- +1 yıl
Ben olsam ve eşim sıkıntılı olsa, üzgün olsa önce onu mutlu etmeye çabalarım, onun modu düşükse benim de modum düşer. Ama her erkek böyledir diyemem
Soran+1 yılNe güzel olması gereken o öyle davranmayan erkek için eşinin duyguları önemli değil cinsellik daha önemli
- +1 yıl
Cinselliği ilk sırada tutan eşini obje olarak kabul etmiş demektir, şişme bebek alsın kendine
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
Soran+1 yıl@Guesstt evet ben okuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmazsa kavga cikar evde gerginlik olur
10 Yorumla
+1 yılBence %80 öyle olsa yeterli
00 YorumlaZorunluluk olarak görüyosan evlenme
00 Yorumla
+1 yılYa sen ona o sana
10 Yorumla
+1 yılTabikide tabikide
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence yaşanmalı
10 Yorumla tabiki değl
10 Yorumla
+1 yılDeğil bahenler cok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Haftada 1 evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizce evlenince çiftler eşinin her istediğinde cinsellik yaşamak zorunda mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat