- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yasal sekstir, sadakat yükümlülüğü de olduğuna göre, sürekli olarak cinsel ilişki isteğini geri çevirmek boşanma nedenidir. Eşin de aldatmak yerine haklı olarak boşanmayı isteyebilir. Arada sırada yalnız uyumayı isteyebilirsin, o da sürekli olmamak şartıyla.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor oluyor canım sen istesen de oluyor yeri geliyor ben muftakta takılırken eşim uyuyor. Yeri geliyor canın istemiyor olmuyorsun birlikte ama bunun dozu çok önemli arada sıra da olması sıkıntı olmaz zaten adet dönemini Rabbim bize vermiş ki eşler birbirini özledin diye. O yüzden gün gelecek hafta da bire sonra iki hafta da bire felan. Sen şimdiden evlenmeden evlilikten bıkmıssin yahu sana ne anlatmışlar merak ettim 😂
412 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden böyle işe sonu sıkıntı:)
Soran+1 yılYa abla hiç ayrı yatılmaz ya da her gece olmak şart falan diyorlar bende korkuyorum yani
- +1 yıl
Korkma korkma. Yeter ki istek olsun. Her zaman olmaz zaten
Soran+1 yıl@forbiddenzone erkeklerin yorumları %90 böyle diyor ama
- +1 yıl
Yazmayla öyle olur uygulamada farklı olur yaş kac
Soran+1 yıl@forbiddenzone 23
- +1 yıl
Bu iş istekli olmaya bakar
Yeterli istek olsun. Seks güzel şey hem
Cevap sahibi+1 yılSen bu abazalara ne bakıyorsun ki kiz. Hepsinin süper gücü var zaten 😂😂 öyle bir şey yok zaten sevdiğin olduğumu sen hep yanaşmak istiyeceksin yani korkulacak bir şey yok
- +1 yıl
Yorum bomba sorsan hepsi 5 atıyor:)
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone sorma hepsinin penisi 20 cm ilişki süreleri en az 45 dakika çok doyumsuz hep doyumsuz kadin hayalleri hep harikalar hep mükemmeller hahahah tövbe tövbe
- +1 yıl
Hehe 45 dk mi oha ne yapıyorlarsa o kadar :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZorunda değil ama şöyle bir şey de var mesela çarşamba günü kocan istekliydi seninle birleşmek istedi, sende istemedin yanaşmadın. Cuma günü de sende hareketlilik oldu sen yanaşmak istedin kocanda sana hayır der doğal olarak. Yani Evliyken böyle konularda birbirinizi idare edeceksiniz. İkinizde aynı anda istekli olmayabilirsiniz her zaman.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli böyle olursa olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olursa
- +1 yıl
Yani bunları sürekli istersen bir süre sonra artık yıpranır ilişkiniz
Soran+1 yılHep yaşlılar yazmış sen yeni nesil gözüyle arada ayrı uyumak kendinle yanlız kalmak istemezmisin
- +1 yıl
Ya isterim tabiki ve bu yüzden dedim hani arada ayda yılda bir tamam ama bunu sürekli yaparsan insan sonrasında farklı şeyler düşünür kafasında kurar falan ne bileyim yani
- +1 yıl
Senin ve onun yaşları kaç
Soran+1 yılEvli değilim ki 😅😅
- +1 yıl
Biliyorum ya gördüm yorumlarda merak ettim sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Evliler eşi istedi diye cinsellik yaşamaya mecbur değildir. Cinsellik evlilik birliği içinde dahi olsa karşılıklı rızaya tabidir. Bunun haricinde olay tecavüze kadar gider. Ayrıca evliler birlikte uyumak zorunda da değildir. Eğer bu durum, çiftlerden birinde uykusuzluk sorununa yol açıyorsa çiftler zaman zaman ayrı yataklarda da yatabilir. Bunu çok fazla sorun etmemek gerekir, haa bunun normali ve olması gerekeni, eğer ortada boşanma arifesi gibi bir durum söz konusu değilse çiftlerin birlikte uyumalarıdır..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmenin daha çok amacı odur. Kimse ben senin faturalarını ödeyim sende bana yemek yap diye evlenmiyor. Her gün zaten cinsellik olmaz. Yorgunsundur. Enerjin yoktur. Ayda bir kere yapmak yeterli değildir. Aranıza soğukluk, meaafe girer. Bağınızı koparır. Eşin seni ya aldatır ya gözü dışarda olur. Eşini elinde tutmaya bak. Seninde onu arzuladığın istediğin günler olsun.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Aslında istenilenilir şeyler ne kadar evlide olsan bi özelin olsun istersin ancak bu durumda cünsellik neysede eşin sana bugün yanlız uyumak istiyorum desene bayanların bi çoğu farklı algılar cnsellikte evet haklısın ma yanlız uyuma konusunda sizin tutumunuz dha gaddarca olabiliyor 😈😈
00 YorumlaAldatirsa neden yaptın diye sorma hakkin yok. hastasindir moralin bozuktur okey ama keyfi istemiom dersen sonucuna aldirmican. kadinda erkekde eşlerinin ihtiyacını karşılamakla yükümlüdür. erkek mahkemede bana kadınlık yapmıyor der bunu kanıtlarsa hiçbir talepde bulunamazsin
01 Yorumla- +1 yıl
Kadında aynı şekilde eski zamandan bir kıssa duymuştum. Eski zamanda kadının biri hangi peygamber tam bilmiyorum. Gidip ona eşini şikayet ediyor. Eşi sabaha kadar namaz kılıyor kadını ihmal ediyor. Ve namaz kilmasına rağmen suçlu kocası oluyor. Evliligin gerekleri bunlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır tabii ki değiller ama birini evlenecek kadar seviyorsan onunla ilişkiye girmek istiyorsan evlendikten sonra onunla cinsel ilişkiye girmek iste iyi gidiyorsa bir problem vardır şahsen ben mesela düşünüyorum eğer ki evlilik yapsam gerçekten istediğim kişiyle ilk bir yıl belki de ilk iki yıl her gün yaparız yarın olacak heleki ilk yıl günde birkaç kez nnkdjdjjdj
117 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 😅
Cevap sahibi+1 yılNiye yaw kocam o benim fjjfj onun altında olmayacağımda nerde olacağım djdjdj
Soran+1 yılÖyle de sıkar be hergün hergün hele ki o banyo meselesi bana gece gece zor gelir
Cevap sahibi+1 yılSabah yapılır
Soran+1 yılO olur bak ama hamile kalma riski en yüksek olan saatler
Cevap sahibi+1 yılO risk bende yok
Soran+1 yılWhy?
Cevap sahibi+1 yılYok işte zaten olmuyor
Soran+1 yılSağlık sorunu mu tercih mi?
Cevap sahibi+1 yılSağlık sorunu 😃
Soran+1 yılGülmee ben kendi tercihin olsa sorun yok ama sağlık sorunu olunca çok etkilenirim ama şu var doğurmak değil mesele belki benimde olmayacak belli değil ki. Anaç ruhumuz var olsun 😍
Cevap sahibi+1 yılEvlat alacağım zaten😃
Soran+1 yılİnşallah olur yinede olumsuzluğa kapılma
Cevap sahibi+1 yılYok be imkansız kabul ettim🤓
Soran+1 yılNasıl imkansız yiaaa ben sağlıkçıyım , anlarım nedir problem
Cevap sahibi+1 yılHayat şartları ve lanet diyelim☺️
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini memnun etmezsen memnuniyeti dışarda arar sonra buraya gelip aldatıyor beni diye dert yanma.
72 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim sordum sadece
Cevap sahibi+1 yılO zaman evliler üzerine alınsın.
Yanlız uyunur tabi. İlla birlikte uyuyacaksın diye bir şey yok. Nadirde olsa istemediğinde cinsellik yaşamasan olur. Ama bunu sürekli hale getirirsen senle evli kalır ama soluğu başka kadınların koynunda alır. Ruhun duymaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyalnız uyumak akıllara başka sorular getirir eşinde. ama eşin istedi diye olması zorunlu değildir. yine de adamı geri çevirmen hoş olmaz. ben sürekli red yiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılArada bu dediğim iki şey
- +1 yıl
reddetmek arada olabilir. ama ayrı uyumak arada bile olmamalı. hee annene gidersin tek başına. öyle arada uyumuş olursun. buna ihtiyaç var ben yok demiyorum ama eşler yanlış anlıyor
Soran+1 yılYani ama arada ne bileyim sabaha kadar dizi izlemek istersin falan yani
- +1 yıl
bence de çok haklı bi sebep. ama eşin başkasıyla seksting yaptığını düşünecek emin ol
Soran+1 yılCiddi olamazsın
- +1 yıl
tabii ki öyle. yatakta iyi olamayan erkeklerin ilk aklına gelecek düşünce budur
+1 yılMecburiyet gözüyle yapılan hiçbişey zevk vermez sadece bedensel bir rahatlama olur, evlilikte eşlerin birbirine tutkuyla bağlanması ve istemesi çok önemli bence
10 YorumlaSonuçta bu bir hayat yaşam felsefesi yani istememekte ki maksat ne belki siz daha çok isteyeceksiniz İslamiyete göre yapmak mecburi hele yatak ayırmak gunah
00 Yorumla
+1 yılihtiyacini baska kadinlarla karsilamasini istemiyorsa. evet mecburdur. ha baska kadinlarla yasayabilirsin diye musade veriyosan mecbur degilsi.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama arada yablız uyumak veya arada cinsellik psikolojisinden olmamak da buna sebep olur mu
- +1 yıl
ara dan kastin nedir bilmedigim icin. sanirim sende libidodusuklugu var isteksizlik vs. yoksa zaten her gece seks yapilmiyo
Soran+1 yılMesela ayda 2 kez ayrı uyumak ve sık olmasada bazen ayda 3 4 kez red etmek,, libidom düşük mü bilmiyorum ama bebek gibi hissederim çoğu zaman o yüzden kendimdeki potansiyeli tahmin edemiyorum
- +1 yıl
ayda 2 3 kere yalniz uyumak istemen normal olabilir. peki mastürbasyon vs yapiyomuaun?
- +1 yıl
Senin dediğin çok mantıksız. Ayda 4 hafta var 2 kez ayrı uyumak, 4 kez red etmek. Üstüne de aybaşı oluyosun. Bence sen hiç evlenme, çünkü boşanma sebebi olursun. Adama yazık. Bence bir doktora görün bu kadar isteksiz olmanın bu korkularının sorunun arkassı çözülsün. İsteksiz olmak için çok gençsin. Yazık sana.
- +1 yıl
bende o yuzden sordum iste mastürbasyon yapiyomusun. yani belki on yargilarindan bu sekil konusmustur. libidosu dusukse cok sikinti. sirf bu supheden dolayi bile bakire bir kadinla iliski dusunemiyorum. yani bu yasa kadar hic yapmamissa tutkusu dusuk libidosu dusuk sexe uzak olabilir dusuncesinden bakireyim diyen kadina supheli bakiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yalnız uyuyorum. cinsellik olmazsa olmaz evlilik bu cinsellik ihtiyaç sende etkilemiyor. Ama erkeklerin düzenli boşalmasi lazm doluyor adamlar
322 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama hemen boşalması şart mı
- +1 yıl
Doluyoruz dediği gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet bu nedenle erkeklerin zaafı bu çok kadın vermiyor. Erkeğe istediği şeyi yapması için kullanıyor bu durumu çok kötü bir durum bu severek yapmayan adama resmen zorla yaptırıyor. Sunu yapmazsan bana yanaşma vs kıçını dönüp uyur vs. Capkin olanlar direk gidip başkasını beceriyor. Olmayan karısının kuklası oluyor.
- +1 yıl
Bunlar hakikat
Cevap sahibi+1 yılVala erkek azıyorsa boşaltmak lazm bu senin evliliğinin güveni için adam gider başkasını biker. Sonra aldatıldm dye üzülürsün. Ben adet sem oral yoluyla yardımcı olurum. Korkarim dolu gezmesine
- +1 yıl
Nerde senin gibi kadın yeminle karşıma çıksın böylesi kölesi olunur
Cevap sahibi+1 yılK bakma @Azazel07 yeni tanıdığın birine yavrum dememelisin. Bu çok kötü bisey
Soran+1 yılValla benimle de böyle ilginecek Bi kadın bulursam bende kadın alayım😅😅
Cevap sahibi+1 yıl😀😀yok Vala öyle kölesi olmuyor erkekler. Ben hiç yok demediğim için kocam çantada keklik görüyor bazen beni:)
- +1 yıl
Bisexmisin
Cevap sahibi+1 yılBu ara beni de bi dürtüyor şeytan 2 gün verme namısıza diye😂😂ama işte bu elimde değil kendimi tuttamıyorum
Soran+1 yılAbla hep verdiğin için biraz çabalaması gerek erkeğin sanki
Cevap sahibi+1 yılVala beni almada ben Bi erkeklerle ilgileniyorum:)
Cevap sahibi+1 yılBen katlanamam gidip p*rno izleyip kendini tatmin ettiğine denk geldim. Sevmem öyle seyler
Soran+1 yılİşte sen yaparken bile izliyor adam
Cevap sahibi+1 yılEskiden di yakaladım bir kere adetim gidip p*rno izledi yakaladm. Beni tatmin edecek durumda değisn dedi. Oral yaptık sonrası
Cevap sahibi+1 yılBenim yalnz uyumam gece çok dönüp duruyorum. Eşimi rahatsız etmek istemiyorum. Bu ara öyle ama işi düşünce kendi gelir yanima
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Eşin istiyor sa şayet her gün vermeye mecbursun başka kadına gitse dahamı iyi sence ayrı uyuyacaktın neden evlendin ki o zaman ben sarılmadan koklamadan uyuyamam gerçi karım da yok da inşallah olur Bi gün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşamaya mecbur hissetmemek eşini arzulamak gözünde büyütmek iyi olabilir erkek isterse yaşanmalı kendi kendini tatmin etmesi daha kötü en azından farklı yollarla da boşaltabilir insan
20 Yorumla
+1 yılHocalar erkeğin her istediği zamanda kadının onunla seks yapması farzdır diyor. Gerçi kim takar hocaları
00 YorumlaArada tek takılabilirsin fakat genel olarak cinsellik gerek. Zaten olmaması yasal olarak da boşanma sebebidir.
00 Yorumla
+1 yılEşin istedi diye iliskiye girmek gibi bir mecburiyetin yok. Tabi dini boyutu başka. Ancak ayrı uyumak pek olmaması gereken bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik yaşamayı düşünmüyosan evlenmicem bu kadar basit
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen diyorum
- +1 yıl
bazen değil hep eşinle yan yana yatacan
Soran+1 yılSen sıkılmayacakmısın hiç bu günde sabaha kadar dizi izliycem demezmisin
- +1 yıl
sabaha kadar oturursan hayat dengen şaşar bu sefer sabah kalkıp işe gidemezsin
bence sen bütün dizileri izle öyle evlen
+1 yılCinsellik yaşamayacaksan ve ayrı yatacaksan baba evinde kalmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim ama bazen insan ayrı yatmak istemez mi bu erkek ola. Taraf için de geçerli
- +1 yıl
Meslekler gereği ayrı zaten uyuma olacaktır ama yatak ayırmaya başlatsan eğer evlilik bitmesine de zemin hazırlarsın ilerde.
Sonuçlarına katlanmak şartıyla neden olmasın 😉
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyin
Soran+1 yılNeyin sonuçlarına katlanmak?
Soran+1 yılArada ayrı uyuduğum için mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastalık, regl, aşırı yorgunluk vs dışında bence partnerler birbirini reddetmemeli, yoksa aldatmaya kadar gider, haftada en az 2-3 kere birlikte olunmalı.
10 Yorumla
+1 yılDeğildir. seks bir cezalandırma ya da koz da değildir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Hergün hergün istiyorsa biraz durup nefes almak lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur arada ayrı uyu ama benide cinsellik olarak doyur sorun degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMecbur değilsin elbette ama evlendiysen cinsellik olmalı.. o ne zaman olacağı size kalmış
00 Yorumla Kimse kimsenin baskısıyla vesaire cinsellik yaşamak zorunda değil.
Zorla güzellik olmaz00 YorumlaOlur. Her an her gece seks yapmak mecbur değil ki hem erkek için hem kadin için.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiki mecbur değil ama o zamanda karşı taraf isteği yerine getirilmediği için farklı arayışa giriyor. O tarafa yönlenmemesi için sekste yapılmalı, yoksa yapmayan kaybediyor bi şekilde.
00 YorumlaYalnız uyumayı istemek kırıcı olabilir ama cinsellik konusunda eşler zorunda değil tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zaten zorla evlenmediysen devamlı alt alta üst üste olunuyor başlarda
00 Yorumla
+1 yıleger bi hastalıgı yoksa cinsellık yasmamak istememek bosanma sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliliğin temel amacı cinsellik. Aşk meşk hikaye. her iki tarafta birbirini cinsel anlamda doyurmak zorunda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. eşinin isteğini bi şekilde yerine getirmek gerekir ziraa bi süre sonra gözü dışarı kayabilir reddedersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrı yatmak gibisi var mı ben hep ayrı yatardım evli olsaydım arada onun yanına giderdim
02 Yorumla
Soran+1 yılArada olmasada bendebazen ayrı uyumak isterdim.
Cevap sahibi+1 yılDaha güzel bence yatak küçükse rahat edemem zaten ayrı yatmak daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMecburdur evet ama anlaşılabilir yani insanız sonuçta
00 Yorumla
+1 yıleşinin isteğini yerine geirmen lazım bnce yani
00 YorumlaOlabilir. Lakin mecburdurlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeye
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanlız uyursan evliliğin çok surmez
04 Yorumla
Soran+1 yılArada sırada
Soran+1 yılBu çok zor işte
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZorunlu değil mecburidir hslsjdl
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük fark 😅
- +1 yıl
Onun gibi bişe:)
+1 yılCinsellik olmayabilir ama birlikte yatilmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Diyorsun illa zehir edelim hayati
00 Yorumla
+1 yılİşin sonu aldatmaya gider.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi oyle anlayisli biri olirsa
00 YorumlaHele bi evlen en fazla sen isteyeceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Kime göre mecbur musun
00 YorumlaDinen mecbur ama sorun varsa boşanma sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız yatarsan ne anlamı var bu evliliğin
00 YorumlaMecburiyet değil onun adı aidiyet..
00 Yorumla
+1 yılMecbur değil ama aldattı diye ağlamak yok sonra.
00 Yorumla
+1 yılYapmayacaksanız niye evleniyorsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılSen her gece yanında biriyle uyumaktan rahatsız olmazmısjn ayda yılda bir yanlız uyumak istemezmisin
- +1 yıl
Bununla onun ne alakası var
Her gece isterse veririm çünkü kendini tatmin etmesini istemem
Soran+1 yılHiç Red etmeyeceksin he
- +1 yıl
Hasta vs değilsem niye reddedeyim boşuna mı kocası oldum
Soran+1 yılO kendini iyi hissetmiyor ve Red etti ne olacak
- +1 yıl
Mazereti varsa zaten dokunmam
Soran+1 yılMazeretsiz iyi hissetmiyorsa en ufak örnek
- +1 yıl
Bir kere de o beni istediğinde aynı mazereti ona sunarım akıllanir