Ben evliyim ama çocuğum için evli duruyorum eşimi sevmiyorum dokunmak yanaşmak istemiyorum çok buz bana zaten bide hiç istemez oldum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılCinsel soğukluk var sende. Bir de zaten eşini sevmiyorsun, hiç istemezsin. Normal bir durum denebilir. Bir de biseks lez tarafı olur her kadının az ya da çok ama farkında olmaz. Bir biseks kadın bul ve dene. Aslında bu durumu eşinle açık açık konuşsan şahane olur. Belki biseks kadını aranıza alıp güzel bir çözüm geliştirilebilir. Cuckold, swinger de olur.
Gelelim asıl soruya cinsellik zaten bir ihtiyaç, evlilerde de zorunlu gibi bir şey. Görev, sorumluluk falan. Boşanma davası açsa uzamaz hemen boşar hakim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sağlık açısından bir sorunu olmayan çiftler için cinsellik şart ya da mecburiyet olmaktan ziyade bir görev gibi oluyor aslında kadının kocasına kocanın karısına karşı bir görevidir cinsellik bir yerde mecburiyet gibi oluyor evlilikte
ama sana ne kadar üzüldüğümü anlatamam seni çok iyi anlayabiliyorum şimdi gelip madem sevmiyorsun istemiyorsun boşan neden katlanıyorsun diyecekler ama kimse olaya senin pencerenden bakmadığı için çoğu kişi seni anlayamayacak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
107Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır şart değildir tabi ki de.. sevişmek için evlenmiyorum ben aşk için evleniyorum sadece. eğer sevmiyorsanız boşanın direk bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirbirinize karşı sorumluluklarınız var cinsellikte bunlardan birisi çocuktan sonra kocandan soğumanin birçok nedeni olabilir muhtemelen tüm işlerle sen ilgileniyorsun ve ev hanımı anne hizmetçi temizlikçi aşçı olmaktan kadın olmaya zaman bulamıyorsun
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk içinmiş miş. Olmaz hanfendi olmaaazzz... O çocuk elbette ikiniz arasında ki soğukluğu, sevgisizliği, ilgisizliği, saygısızlığı görecek, anlayacak ve çok üzülecek, üzerine alınacaktır. Hiç bir çocuğun, sevgisiz, ilgisiz bir ailede büyümesi doğru değil. Derhal sorunlarınızı çözün, ya da ayrılın hanfendi...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin özel durumun var sen çocuğunun wilede üniversiteye başlayana kadar kendini ihtiyaçlarını yok sayarak fedakarlık yapan kahraman bir annesin. O üniversiteye girince yeni yolunu seç bu arada mastürbasyon yap rahatla cinsellikte bir ihtiyaçtır. Kocan isterse duruma göre yap birseyler ama sogudunsa sen bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellik olmayan evlilik yaşlanınca olur ancak. Evlilikte cinsellik olmazsa olmaz. Ben olsam senin gibi bir eşim olsa, ya boşanmış ya da kendime bir seks partneri bulmuştum çoktan. Sizin evliliğiniz normal değil. Bir çift terapistine gidip, uzman desteği almanız gerekiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılo zaman kağıt üzerinde siz evli değilsiniz sadece çocuk için o adamın yanında duruyorsun zaten en büyük sıkıntıda bu bizim ülkemizde kadınlarımız çok güçsüz çok zayıf kendilerini hiçbir şekilde geliştirmiyorlar sadece kocaya bırakıyorlar güçlü bir kadın olsanız hiç umurunuzda olmaz kapıyı çeker gider çocuğunuz da alırdınız kendi yaşamınıza devam ederdiniz
00 Yorumla
1 yılBende evliyim, evliliğe neden katlanıyorum bilmiyorum ama senin gibi bende soğudum, ne eşim ne de başkası ile denemek istemiyorum, artık anlamıyorum, bu evlilik devam eder mi düzelir mi, tekrar ısınır mıyım,
00 YorumlaBuna hangi açıdan baktığın önemli, dini açıdan bakarsan eşinle birliktelik yaşaman gerekiyor tabiki, ama diğer taraftan istemediğin birşeyi de yaşamak zorunda değilsin. Hele hele eşin sana birşeyler yasatamiyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılEşlerden biri için cinsellik önemliyken diğeri istemiyorsa, bu durum zamanla ilişkiyi zorlayabilir. Açık iletişim kurmak ve beklentileri konuşmak burada kilit noktadır bence..
00 Yorumla
1 yılOlmazsa monotonluk dibi gosterir. Aldatmaya kadar gidebilir. . utsuzluk olur lakin bazı erkekler bile var yapmadan yasayabiliyor. Ciddiyim var bi tanıdik :)
00 Yorumla
1 yılBir evlilikte cinsellik olmadıktan sonra erkek ya da kadın ya aldatiyordur ya da aldatacaktir. Çocuk için bir yere kadar evli kalınır. Yazık ediyorsunuz bence kendinize de eşinize de
00 Yorumla
1 yılÇokok kötü bı durum * içinde zor senin içinde insanlardan sogumk çok kolay severek evlendjgin biriyse mücadele etseydin keşke belki ettin olmadı onuda bilemem. Çocuğun için katlansan bile o yuvada kavga eksik olmazki yine zor çocuk için aldatma falan girmeden en doğrusu ayrılmak bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu asla yapma lütfen... Önce çocuğun için sonra kendin için...
Mutsuz bir evde büyümesi ileride yaşayacağı travmalara neden olacaktır...
Ben çocuğum için boşandım mesela00 Yorumla
1 yılYani bunu onunla konuş durumu anlat , Git kimle yapıyorsan yap benimle yapma da , Sen de eklersin istediğin biri olursa onunla yaparsın sabit
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dışardan seninle ilgilenen olursa baya çözülür bu mevzu
07 Yorumla
Soran1 yılKapalıyım ilgiye
Soran1 yılİşte
Soran1 yılUtanırım ben yanaşamam kimseye ayrıca
Soran1 yılBen izin vermiyorum kimse yanaşamaz yanıma artk tövbeliyim
Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Hayır tabiki ya cinsellik de neymiş sapık mısınız olmasa çok daha iyi olur. Önemli bir konu değil
00 YorumlaŞu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri bu tarz sevmediğim bir eş ile birlikte evli kalmak zorunda olmak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYani olması gereken bir şey tabiki karşılıklı olmalı istemiyorsan boşan esininde bu duygudan mahrum kalmasın
00 Yorumla Elinde o varsa mecburen degerlendirmelisin bence ahhahahah boşuna aldatip adini cikarma
00 Yorumla
1 yılEvlilikte şart tabi ki ama sevmiyorsan anlasamiyorsan şart değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSeks yolsa hayattan zevk olmaz. Buda sizi mutsuzlukta hayatı zindan hissettirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin adına zor Bi durum, ancak istemeyerek olsa kocanı bu durumdan mahrum etmemelisin bence.
İlla olmicaksa ayrılın, kendine de o nada bu eziyeti yapma00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Herkesin kaderi neden hep bu şekilde doğru insanı mi bulamadik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBir evlilikte cinsellik , birbirini arzulayan eşler yoksa o evlilik arkadaşlıktır sadece o kadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Sevmiyorsan yapmayabilirsin tabi ama canın ister yine de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evliliğin temel taşlarından biri de cinselliktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Cinsellik yoksa sadece iki arkadaş gibi olursunuz o zaman da evli olmaniza gerek yok 😚
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani yaşamak zorunda degilsin ama böyle de ne blim hiç mi canınız cekmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHeralde yani öbürü mantık veya çıkar ilişkisi
00 Yorumla
1 yılO evlilik bitmiş sadece kağıt üstünde var oşan bir sözleşmeye dönmüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılevlilikte önemli olan bu zatende siz ruhende bedenende boşandığınız için istememen normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbaska erkekleri arzularsin zamanla. bunu cozmelisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılYargılamak bize düşmez ama evlilikte cinsellik mutlaka olmalı...
00 Yorumla Eşin le bu konuyu bir kez değil daha fazla gündeme getir
00 Yorumla
1 yılSeni aldatması koymayacaksa uzak dur , yav tabi cinsellik şart birde eşin
00 YorumlaAdamı direkt zinaya zorluyosun yalnız
95 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha sağlıklı bir evlilik için şart. fakat sizin evlilik bitmiş istek olmayınca...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik yasamak istemedigin adamla evlenip cocuk yaparken sorun yok ama birden yasamak istemiyorsun. E ayril, cocugu al nafakayla bak
00 Yorumla
1 yılelbette cinsellik olmalı fakat kadın ya da erkek olmaması yönünde gayret gösteriyorsa zaten durum işler görülsün moduna gecmiş demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet şart. Uzun zamandır cinsellik yaşamıyorsanız muhtemelen başka kadınlarla yapıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnunistemesen bile cinsellik istemiyor musun
00 YorumlaCinsellik olmadan evlilik olmaz, abla abi gibi kardeşden ötesine geçemez. İnsan ne için evlenir sence? Sadece yastığa baş koymak dert dinlemek ve çin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılesra ezmeci cinsellik olmassa olmaz diyor 😅
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMerhaba
Gizli Üye(25-29)1 yılBu devirde evlenen erkek net enayidir valla benim gözümde 🤷🏻
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok be ne şartı adamın eli var ayağı var kendi işini görsün
00 Yorumla
1 yılŞart gün gelicek onuniçinde isteyeceksin o noktada elin ne oyuncağın ne tarağın yetecek sana ve olan olacak
00 Yorumla
1 yılo zaman aldat eşini hiç mi canın cinselliği arzulamıyor
08 Yorumla
Soran1 yılYok istemiyorum😂soğudum
- 1 yıl
ısındıran bulursun o zaman canım
Soran1 yılÖyle bir arayışımda yokki ne kocamı nede başka bir erkek isteğim yok
- 1 yıl
o zaman bu şekilde devam edeceksin ya da boşanıp yalnız yaşayacaksın
Soran1 yılBu şekildeyim zaten kaç aydır cinsellik yok en sonundada boşanıp yanlız kalcam gibi😂
- 1 yıl
kocan yanaşıyor mu sana seks için
Soran1 yılYok benden bekliyor kendiliğinden çok zor yanaşır bende istemiyorum artık
- 1 yıl
bence şans ver belki renklenir seks ve evliliğin
Öncelikle Bu sorunları çözmek en mantıklı hareket olur
00 Yorumla
1 yılEvliliğiniz bitmiş ama çocukların suçu sizin bir birinizi duzmesi sadece yazık evlatlara
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu sizin evliliği bitirir
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes evlenmemeli. Cinsellik sorumluluktur. Şımarık çocuklar gibi ben istemiyorum diyemezsin. Boşanın adama yazık.
00 Yorumla
1 yılBaşka adama mı yanaşıyorsun?
00 Yorumla
1 yılEğer iki taraf da rahatsız değilse…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sorunlar olmuş o zamn
00 Yorumla
1 yılLahmacuna kıyma şart mı der gibi oldu.
00 YorumlaBır yerden sonra dayanamazsın bulursun bı partner
00 Yorumla
1 yılkaç senedir ewlsnz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEvet şart bunu senden isteyecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Çok sıkıntılı bir durum
00 YorumlaEvliliğin yüzde 85 i cinsellik
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem