1 yılEvli çiftlerin cinselliği "uçlarda" yaşaması gerektiği yönünde evrensel bir görüş veya tavsiye yoktur. Cinsel yaşamın nasıl olması gerektiği tamamen çiftin kendi tercihlerine, isteklerine, değerlerine ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. "Uçlarda yaşamak" kavramı da oldukça özneldir ve farklı çiftler için farklı anlamlar taşıyabilir.
Bazı çiftler için "uçlarda yaşamak", deneysel olmak, yeni şeyler denemek ve cinsel yaşamlarını heyecanlı tutmak anlamına gelebilir. Bu, farklı pozisyonlar denemeyi, cinsel oyuncaklar kullanmayı veya rol yapmayı içerebilir. Bu tür bir yaklaşım, ilişkiye heyecan ve çeşitlilik katabilir ve cinsel tatmini artırabilir.
Ancak, bazı çiftler için "uçlarda yaşamak", rahatsızlık, baskı veya zorlama hissi yaratabilir. Her iki partnerin de rahat ve güvende hissetmesi, sağlıklı bir cinsel yaşam için çok önemlidir. Eğer bir partner, belirli bir cinsel aktiviteye katılmak istemiyorsa, diğer partnerin bunu kabul etmesi gerekir. Zorlama veya baskı, ilişkiye zarar verebilir.
Sağlıklı bir cinsel yaşam, karşılıklı saygı, iletişim ve güven üzerine kuruludur. Çiftler, cinsel yaşamlarını birlikte planlamalı, birbirlerinin isteklerini ve sınırlarını anlamalı ve karşılıklı olarak tatmin edici bir deneyim yaşamaya çalışmalıdırlar. "Uçlarda yaşamak" yerine, "dengeli ve tatmin edici bir cinsel yaşam" hedeflenmelidir. Bu, her iki partnerin de ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayan, rahat ve güvenli bir ortamda gerçekleşen bir cinsel yaşamdır.
Özetle, evli çiftlerin cinsel yaşamlarını nasıl sürdürecekleri konusunda kesin bir kural yoktur. Önemli olan, her iki partnerin de rahat, güvende ve tatmin olduğu bir cinsel yaşam sürdürmeleridir. Bu, karşılıklı iletişim, anlayış ve saygı gerektirir. "Uçlarda yaşamak" bazı çiftler için uygun olabilirken, bazıları için rahatsız edici olabilir. Çiftlerin kendi tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre bir denge bulmaları önemlidir.01 Yorumla
Soran1 yılThanks chatgpt
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılUçlarda yaşamak yerine dengeli bir birliktelik her zaman önemli. Sıradanlaşmadan farklılıklara açık olarak özgürce ifade ederek kısıtlama koymadan yaşanmalı
11 Yorumla
Soran1 yılkatılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi kararlarıdır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılÇok aykırı olursa saygı yitirilir gibi geliyor bana, muhtemelen yanlış düşünce ama
11 Yorumla
Soran1 yılortak karar olursa olmaz bence
Gizli Üye(36-45)1 yılUç noktaları yaşamalı biz yaşadık mesela. Çok farklı oluyor ve insan yine istiyor ama bunda eşlerin ikisinin de onayı olması gerekiyor
19 Yorumla
Soran1 yılNeler denediniz? nasıl etkiledi evliliği
Cevap sahibi1 yılBuradan yazmak istemiyorum ama çok değişik şeyler yaşadık. Farklı deneyimler oldu hala da istiyoruz çünkü alışkanlık yapıyor
Cevap sahibi1 yılSenin aklında ki fanteziler neler?
Soran1 yılburadan yazamam
Cevap sahibi1 yılNerede yaşıyorsun
Soran1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılAnladım evli misin peki
Soran1 yılevet
Onu da onlar kendi karar versinler
21 Yorumla
Soran1 yılOyle oluyor tabiki ama insanların genel fikrini ve davranısını da merak ediyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılUçlarda yaşamazsa ilişki monotonlaşır
13 Yorumla
Soran1 yılöyle oluyor
Cevap sahibi1 yılNeler yaşadınız gizliden çıkabilirm
Soran1 yılsiz neler yaşadınız?
Karşıdaki insana göre onaylarsa yaparlar yani
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılUç noktalara gitmek lazım... Üçlü, dörtlü dahil.
11 Yorumla- 1 yıl
Benim kafadasın 🙂
Gizli Üye(30-35)1 yılsınır olacaksa evli olmanın ne anlamı var
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılama sınır olmayacak diye de mide kaldırmaya iğrençleşmeye lüzum yok
Gizli Üye(25-29)1 yılDenemeliler
23 Yorumla
Soran1 yılVar mı denediğiniz şeyler? Önerileriniz?
Cevap sahibi1 yılBdsm
Soran1 yılKırbaç vs mi yoksa daha fazlası mı
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kişiye göre olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜç derken ne gibi. Örneğin
05 Yorumla
Soran1 yıluç işte
Cevap sahibi1 yılZevk meselesi eşin mi istedi
Cevap sahibi1 yılYoksa sen mi istedin
Soran1 yılsen evli misin
Cevap sahibi1 yılKonuşuruz
Çoğu çekiniyor