Cinsel Yaşam Efendi erkekler cinsellik konusunda nasıldır? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Efendi erkekler cinsellik konusunda nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Kimden ne çıkacağı belli olmaz 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle değildir 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. kadınını mutlu eder aldatmaz 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. bence değişken bir durum kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
HayalPerest66 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır tam tersi daha azgın ve sert 0 0 Yorumla
Mehmet1990 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Senin gibi birini arıyorum ben de 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Efendi misin Yorumla Mehmet1990 +1 yıl Öyle olduğumu düşünüyorum evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onlar daha azgınlar 3 7 Yorumla romeooom +1 yıl Mesela ben :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Efendimisin sende :) Yorumla romeooom +1 yıl Oda nasıl efendiyi :) bir bilsen... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo:) Yorumla romeooom +1 yıl Gizli olmasaydın belki gerçeği öğrenebilrdin... :) Yorumla romeooom +1 yıl Bekledim ama gelmedin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam t Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Efendidir :) 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Oyle degilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Kimden ne çıkacağı belli olmaz
Öyle değildir
Efendi efendi ağar ağar takılırsınız kanımca 😂
Yatakta efendi olmaz belki
yoo. nereden çıkardın bunu
Tam tersi aslında daha hırçın
efendilik başkadır icnsellik başladır :D
kadınını mutlu eder aldatmaz
erkeğe göre değşir o durum
efendi olsada herkesin içinde bir fırtına vardır
bence değişken bir durum kişiye göre değişir
Renkli cinsel hayat sencenasıl olmalı?
Efendiliğin arkasından tam bir canavar cıkabilir
Hayır tam tersi daha azgın ve sert
Fantezileri çok severim.
Senin gibi birini arıyorum ben de 😅
Efendi misin
Öyle olduğumu düşünüyorum evet
Onlar daha azgınlar
Mesela ben :)
Efendimisin sende :)
Oda nasıl efendiyi :) bir bilsen...
Oo:)
Gizli olmasaydın belki gerçeği öğrenebilrdin... :)
Bekledim ama gelmedin...
tamam t
Cinsellikte 10 kaplan gucunde onlar
Hırçın bir kaplan
Bizden korkmalısn 😀
efendidir
Efendidir :)
ne alaka
olur öyle
Dene gör
Oyle degilim
sen öyle misin