Cinsellik erkekler için vazgeçilmez bir durumdur. Birinin ağır başlı olması cinsel ihtiyacının olmadığı anlamına gelmez. Helal olan her şey yapılabilir.
Ben öyleyim hiç faydası yok eksi özellik üniversitede bile 1 kız çekici bulmuştu koskoca okulda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bunu kestiremezsin Yani bunu kolay kolay bilemezsin genelde böyle şeyler yatakta ortaya çıkıyor yani bu iyidir bu kötüdür diyemezsin Ama şöyle bir ipucu verebilirim sana bir erkek başka yerde bencilse yatakta da bencildir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben yaşadım o tip vs ile ilişki, gayet iyiler, baskınlar , deneyimli oluyorlar zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsellik erkekler için vazgeçilmez bir durumdur. Birinin ağır başlı olması cinsel ihtiyacının olmadığı anlamına gelmez. Helal olan her şey yapılabilir.
Tam bir sapıktır çünkü bu duygularını saklıyorlar fakat içinde oluşan baskı abidik gubidik şeylere yöneltiyor onları
ne gibi şeylere yöneltiyor
Normal yaşantımda Benim için de çok efendi derler gir de bir bak profilime işte nasıl oluyorlarmış anlarsın 😂😂
profilin gizli göremiyorum. ayrıca kendine niye sapık diyorsun :D
Ne yapayım biraz öyleyim ama abidik gubidik sapıklık değil benimkisi daha ötesi var bazılarında tcvuzcu ya da istirmarci gibiler
Ben dürüst sapığım efendi sapik olmak bunu gerektirir 😂
seninki nasıl o zaman sadece libidon mu çok yüksek yoksa fantezi veya fetişin mi var
Ufak tefek bazı şeyler var burada hepsini de yazmayayım 😀
tamam 😌
Çok çok azgınım ama normal hayatımı görsen bu nasıl böyle dersin, bir o kadar kibar, efendiyim :D
Ben öyleyim hiç faydası yok eksi özellik üniversitede bile 1 kız çekici bulmuştu koskoca okulda
Bunu kestiremezsin Yani bunu kolay kolay bilemezsin genelde böyle şeyler yatakta ortaya çıkıyor yani bu iyidir bu kötüdür diyemezsin Ama şöyle bir ipucu verebilirim sana bir erkek başka yerde bencilse yatakta da bencildir
Ben yaşadım o tip vs ile ilişki, gayet iyiler, baskınlar , deneyimli oluyorlar zaten
Kesin kesin kanka
Ben aynen saydığın özelliklerdeyim ama çok istekliyim🙈🙈
Sert oluyorum genelde
Çok iyidirler ben kendimden biliyorum
cinselligi etkileyen bir olay degil bu etken.
Uysal atın çiftesi Berk olur derler...
Bazen çok değişiklikler olur
Ben belki de oyleyimdir
Daha işi bilen olurlar genelde
Bence sert olurlar 😹
Bence de 😈
Farketmez
Benle dene bi 😂
Süpriz
Hızlı
beklentin nedir
Ben öyleyim sek. s aglatirim