Yay erkekleri. Evet siz; cinsellikteki performanslarınız, istek durumunuz ve beklentileriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. günlük sevişirim. bencil değilim. kadınımı yalayarak 3-5 kez boşaltır sonra içine girerim. 1-2 kez de ilişkide boşaltırım. asla kendime öncelik tanımam. asla kadınımı ortada bırakmam. o an isteğim olmasa bile ya elimle ya dlimle ihtiyacını gideririm
22 Yorumla
Soran+1 yılİşte budur 👊👍 helal olsun abime :D
En İyi Cevaplar
+1 yılYay burcuyum ve istekliyim performansım iyidir ☺️
021 Yorumla
Soran+1 yılMesela sevgilinle veya bir kızla konuşurken, ne olmalı ki tavan yapasın? :)
- +1 yıl
Özelden konuşsak burda ayrıntı olmaz 😀
Soran+1 yılBunu sevdiğim cocukla bile yapyapmıyorum, feci şekilde istesem de... Özel biraz sıkıntı olmaz :D
- +1 yıl
Aramızda sır ben sevgilimle konuşmaları anlatıcam oyüzden özele gel dedim ☺️ Neden yapamıyosun seni engelleyen şey ne
Soran+1 yılTemassal olarak hiç bişey yaşamadık. Konuşarak bunu bikaç defa yaptık ve uzun zamandır ara verdik. Hatta bu arada, güya duygularımız da biticekti. Neyse konuşurken birden isteklendi, yazmadım. Çünkü ben onun seks oyuncağı değilim. Ben ona değer verip bu amaçla kullanmıyorum çünkü 😒
- +1 yıl
Ama şimdi şöyle bişey var eğerki kız arkadaşıysan seninle böyle şeyler konuşmak istemesi normal
Soran+1 yılEvet içim gidiyo ben de çok istiyorum çok zor bişey kendine hakim olmaya çalışmak. Yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum ve en önemlisi onu kaybetmekten :(
- +1 yıl
Kendini kaybetmezsin merak etme ve eğerki seni gerçekten seviyorsa zaten Onuda kaybetmezsin ilişkide sınırınızı biliceksiniz
Soran+1 yılEvet. Denge, uyum çok önemli de biraz bu, odun ya
- +1 yıl
Çoğu erkek odundur ☺️ Ozaman ipleri sen alıcaksın eline ilişkide sen yönlendiriceksin sen durdurcaksın
Soran+1 yılÖyle zaten. Tartışmaya girmeye korkuyo ve kaçıyo ama dönüyo. O konu çözülecek işte o kadar. Duyarsız olmasını anlayamıyorum, niye kaçarsınız ki siz bu durumlarda
- +1 yıl
O yapı meselesi ben kaçmam mesela çekingen ise bu yüzden olabilir
Soran+1 yılEh biraz öyle. Ama beni devamlı şaşırtmayı iyi biliyo :)
- +1 yıl
Onuda yapsın artık ☺️
Soran+1 yılŞşş laf etme :D
- +1 yıl
Enişteye saygı sonsuz ☺️
Soran+1 yıl:) sağolasın abim
- +1 yıl
Rica ederim 😀 İstiyosan konuşurum enişteyle 😀
Soran+1 yıl:D ne iyisin sen öyle. Teşekkür ederim gerçekten de ama gerek yok :)
- +1 yıl
Nedemek herzaman istersen takipleşelim arada sıkıntın dertleşmek istersen konuşuruz ☺️
Soran+1 yılTakip atıyorum şimdi o zaman :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaş etmesi zordur ama eline aldın mı sahibi olursun :D
19 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçemiyo işte ne olursa olsun. Sen konuş ben susayım diyo :) yerim onu
Cevap sahibi+1 yılay ay evet :) yaşlarınız kaçtı :)
Soran+1 yıl19 ikimiz de
Cevap sahibi+1 yılküçüksünüz daha sevişiyor muydunuz
Soran+1 yılHayır :/
Cevap sahibi+1 yılhmm neden ki
Soran+1 yılİştee
Cevap sahibi+1 yıl22 ye kadar bekleyin aman
Soran+1 yılEvlenene kadar hatta :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
+1 yılBir yay erkegi olarak seks te sertligi severim ayrica siradanlik ve banal seks beni sogutur. guzel fanteziler farkliliklarr olmali asla siradan olmamali partnerim. ayrica fazla sik bogaz edilmeyi sevmem ogurluge duskun oluyoruz. seks konusunda tutkulu ve istekli olurlar emin ol buna ve ic camasiri ve kostum tarzi seylerle supriz yapilirsa mutluluk vverir buda
10 Yorumlaerkek erkektir. libido tavandır. burç ile alakalı olduğunu zannetmiyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir erkekte de aynı şey geçerli midir? Pek belli etmiyo ya da
Soran+1 yılBazen istekli olduğunu anlayabiliyorum
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılYay erkeğiyim. Kafamız rahat olmalı bizim, sıkıntıya ya da tribe gelemiyoruz
Cinsellikte de gayet iyiyim118 Yorumla
Soran+1 yılAsıl trip sizin aklını başınıza getiriyo, asıl siz ancak bu şekilde gerçeklerle yüzleşiyosunuz. Hiiç kusura bakma cicim ;) Ne iyi mesela işte? Mesela seni huzura erdiren biri ancak iateklendirir diye düşünüyorum, bir yaydan yola çıkarak... Sen anlat
- +1 yıl
Sen gizli olma önce. Açık ol biz yaylar gibi,
Soran+1 yılAçık olsam ne gizli olsam ne? Bi' kere bunun konuyla ilgisi ne?
- +1 yıl
Çok fark var. Ben de senin gibi bu soruya gizli yanıt verebilirdim.
Ama ben burdayım ve fikrimi açık açık belirtiyorum anlamına gelir bu.
Soran+1 yılYaptığının arkasında duran biriyim. O yüzden dediğin doğru dahi olsa, şu an için geç bir karar... Ama yine de yayların cinsel beğenileri veya cinsel becerileriyle alakalı bişey demedin. Konu dağıldı
- +1 yıl
Cinsel beğeniler, cinsel beceriler. Büyük konu cicim. Senin deyiminle cicim.
Ama diğer insanlardan daha farklı ve daha başka bir yere koyabilirsin bizi. Az tahmin edersin diye düşünüyorum
Soran+1 yılTahmin ettiricek bişey sunmadın. Üzgünüm, senin kafandan geçenleri şu bikaç kelimeyle çözemem :(
- +1 yıl
Neyse zorlama. Gizli kullanıcılara bu kadar kendimi açıyorum napalım :D
Soran+1 yılZorlamıyorum tamam. Belli ki çok şey dicen de, dermişim :D Olduğu kadar
- +1 yıl
Evet çok şey derim ama burası kısıtlı, aşırı cinsel içerik babında kaldırılabiliyor cevaplar
Soran+1 yılDoğru tabi ama benim sana sorduğum senden istediğim aşırısı değildi :D zaten sen de pek usturuplu birisin, çıkmaz senden öyle fazlası. Yine de sağol yoruldun buralara kadar
- +1 yıl
Dur dur, aç bakalım şu söylediğini : )
Usturuplu biriyim, ya da sen nerden biliyorsun benim öyle olduğumu? Tanıştık mı?
Soran+1 yılTanışmıyoruz tabii ki de... Seni bu yorumda gördüm ilk defa. Açılacak bişey yok dediğimde. Sorduğum sorunun detayını istemiş olduğumu hatırlattom sadece. Fesat ya :D
- +1 yıl
İyi de nerden anladın usturuplu olduğumu :D
Soran+1 yılO da, sezileri güçlü olan terazilerin işi. Bırak da bilelim yani :D
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../a62495-kadinlari-orgazm-edecek-bence
www.kizlarsoruyor.com/.../a43400-kadinlari-bastan-cikaracak-bence
www.kizlarsoruyor.com/.../a59641-on-sevismeyi-uzun-tutmanin-incelikleri
Bu da benim seks hayatım. Diğer yay erkeklerini bilmem ama bende durum bu.
Soran+1 yılOkudum da sen de az değilmişsin ama hee :D
- +1 yıl
Teşekkürler cicim
Ben akrep ve yay im galiba benim cinsel hayatim akrebe gore
037 Yorumla
Soran+1 yılFenasın tamam tamam. Buralarda fazla dolanma
Soran+1 yılAzarsan, sorumluluk kabul etmiyorum bil de bunu sonra suçlu ilan edilmeyeyim :D
Soran+1 yılEferin :)
Soran+1 yılTerazi
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılYani akrep değil, terazi akrebi sever 😒
Soran+1 yılYok hiçte benlik bir burç değilmiş hatta soğudum. Akrepten adını duyduğum anda uzaklaşıyorum bundam böyle😏
Soran+1 yılİddia ettiğin tezleri çürüttün şu an. O zaman akrep de beş para etmez, cinsel anlamda :D
Soran+1 yılBurçları yarıştırmayalım. Ben yenerim, korkarım. Neyse ya sen yayım demeiş miydin ya :D
Soran+1 yılEvet var bir dengesizlik 😬
Soran+1 yılHenüz bakireyim ama yetenekliyim 💪🙈🙉🙊
Soran+1 yılHislerim, heveslerim, isteklerim ve enerjim... :D
Soran+1 yılSanırım doğduğumdan beri. Çocukken de fenaydım belli etmesem de ;P
Soran+1 yılHayır, benim için değerli bişey bu. Anlamazsın belki yorma beni :)
Soran+1 yılPeki, sevindim: )
Soran+1 yıl:D niyeymiş o? Terbiyesiz 👿
Soran+1 yılAkreple karıştırdın yine beni. Romantik soft olucak sonra sertleşebiliriz. Hanzo ettin beni hee :D
Soran+1 yılO arzuyu yüksek dozda hissedersem tamam olur heralde :D
Soran+1 yılİlki öyle olamaz zaten :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılYayı bilemem ama biz koç burcu erkekleri yatakta affetmeyiz..:)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok canisiniz siz be :D
Cevap sahibi+1 yılyok ya cani değiliz :)
Soran+1 yılHmm, tamam ben yanlış anladım o zaman :D
+1 yılyay gibi esnektir herhalde :)
040 Yorumla
Soran+1 yılBu güzel o zaman :)
- +1 yıl
yay burcu mu sevgilin :)
Soran+1 yılEvetr
- +1 yıl
tamam hayırlı işler ozman :)
Soran+1 yılBeddua mı ettim şimdi :D
- +1 yıl
neden?
Soran+1 yılİşin çok zor der gibi dedin :D
- +1 yıl
yok tam tersine. işin çok kolay :) o yüzden dedim sen beni yanlış anladın :)
Soran+1 yılHe iyi o zaman :)
- +1 yıl
hemen bir yay burcu sevgili yapmak lazım :)
Soran+1 yılVar gibi de yok gibi de... Püff bakalım
- +1 yıl
hmm kıvılcımlar var ama ateş henüz yanmadı diyosun :)
Soran+1 yılO, konuştuğumuz zaman isteklendiğinden bunu açıkça söylüyo. Hiç beklemediğim bir anda... Ben de aramızdaki bağ, seksten ibaret olsun istemiyorum ve konuyu kapatıyorum. Sen istesen ben reddetmem diyo, beni fırlatıp atıyosun sanki diyo. Sence kim haklı :(
- +1 yıl
kesinlikle sen haklısın bu konuda. herşey seks değil tabiki. seks işin sadece tadı tuzu. birlikte vakit geçirmek eğlenmek sevişmek bunların hepsi bir bütün olmalı. bunlar sağlanınca seks güzel olur. ayrıca bazı bayanlar , (tabi senin durumunu bilmeiyorum) bekarete önem verdiklerinden seks herzman 2. plana alırlar. erkek öyle değil tabi her daim ister. sonuna kadar haklısın diyorum.
Soran+1 yılSürekli tatmin olmayı bekliyo, bunu yapmak zorunda değilim. Sürekli beni konuşturuyo. Böyle uzaklaşınca değerim kıymete biniyo. Ona oh olsun, bunu hakediyo. Teşekkür ederim, çok güzel yorumlardı her biri :) ve evet, her anlamda bekaret benim için en önemli olan şey
- +1 yıl
rica ederim. naçizane yardımcı olabildiysem sevindim. dediğim gibi erkekler genelde, seks anlamında birlikte olmak için birçok şeyi düşünmeden hareket eder. istemeden de olsa bu böyledir. erkeklerin yapısı budur. Bu zman da kimseye güvenemessin. Bence en doğrusunu yapıyorsn ve yapmaya devam et. renk verme ki değerin daha iyi anlaşılsın. anlamıyorsa zaten yay değil, pırlanta olsa ne kıymeti var :)
Soran+1 yıl:) böyle düşünen saygı değer abilerim varken, daha cumhurbaşkanı olsa renk vermem ;P çok iyi geldi bu konuşmaların. Bazen kendi doğrularımdan, hatta artık tüm doğrularımdan şüphe eder olmuştum düşün. O kadar düşüncesiz olabiliyolar. Sadece hevesleri uğruna bizim kişiliklere de zeval getiriyolar. Neyse, kimse için ödün vermek yok artık deyip böyle yaşamayı becermeyi umuyorum :)
- +1 yıl
teşekkür ederim iyi dileklerin için. Umarım herşey gönünce olur. :) Cumhurbaşkanı meselesini düşün ama bence. böyle fırsat herzman ele geçmez :D
Soran+1 yılSeni mi kırıcam be abi :D sen kimi diyosan onunla evlencem bak. Sen seççen tamam mı :)
- +1 yıl
Tamam hemen aramaya başlıyım ozman şöle yakışıklı jön bir erkek :) yay burcu seçeyim :) yay gbi olsun :)
Soran+1 yılAceleye getirme işi ama bak, kim vurduya gitmeyelim sonra :D sana güveniyorum abi ama esmer olması ilk şartım bil yani
- +1 yıl
hmm. tamam. başka ne tür özellik istiyosun. sarışınları elledik :)
Soran+1 yılEsmer, uzun boylu, beyfendi, olgun kişiliği beyin gelişimi oturmuş, ilgili, idareci, baskın... Tamam noktayı koyayım daha fazlası da can sağlığı :D
- +1 yıl
Tüh beni tarif ettin ama yaşım tutmadı :) :)
tamam araştırmalarıma başlıyorum hemen :)
Soran+1 yılSenin oğlun varsa olabilir belki 😋 devam devam bakalım elde daha neler var acele yok.. Bu temel kural :)
- +1 yıl
hmm. tamam devam edelim. acele etmeden.
(oğlum var ama onu kaptılar. sevgilisi var) :)
sana başka bulucam. benim gibi yakışıklı esmer olgun ve Seksi olucak :)
Soran+1 yılEvet aynen öyle olsun abicim :D
- +1 yıl
ya bunu anlatmam lazım sana :) başıma ne geldi bir bak :)
bugün metrobüsle biyere gidiyordum. karşımda esmer yakışıklı uzun boylu biri oturuyordu. onu görünce aklıma sen geldin. ama sonra ona baktığımı farketti herhalde. sonra durmadan beni süzmeye başladı. noluyoruz lan dedim kendi kendi kendime. ama bu devamlı bana bakıp bakıp gülümsüyo. hah dedim edindik şimdi. neyse geleceğim yere geldim ve indim hemen metrobüsden. herif kesin gay di sanırım. anlıycan şeyi zor kurtardık galiba. :)
Soran+1 yılTamam abi seni bu işten men ediyorum. Sonra şeyi şeye şey ettircen :D hep mi yakışıklılar gay olur be arkadaş anlamadım 😒
- +1 yıl
valla bende anlamadım :) genede günahını almayalım belki değildir ama öyle bir bakışı vardı :)
Soran+1 yılAbi sen yine de çok bakma. Yakışıklıysan da ayartabilirsin :D dikkat et aman aman
- +1 yıl
yok be okadar çok bakmadım. sadece onu görünce aklıma senin yazdıkların geldi. tam aradığın tipti. o niyetle baktım :) başka bir suçum yok :(
Soran+1 yılNeyse seni takip etmemiş paçayı kurtardın bir şekilde :) benim de dikkatimi çeken biri var da olmaz galiba gibi geliyo bana 😑
- +1 yıl
paçayı değil başka biyeri kurtardık :D
senin dikkatini çeke biri neden zor ki. istiyosan elde edersin :)
Soran+1 yılHe ya kurtuldun yani verilmiş sadakan varmış :D
Evet biliyorum, bakıyo da ama olmaz ya. Sen benim burda böyle yazdığıma bakma hiç pas vermem erkeklere :D bulabilicek miyim acaba ben de birini- +1 yıl
bulursun canım niye bulamıycan. bulunmaz hint kumaşı mı erkekler. ayrıca çocuk hoşuna gidiyosa neden pas vermiyosun ki
Soran+1 yılKimse vazgeçilmez veya bulunmaz değil tabi ama elimde olmadan erkeklere karşı bir soğuğum. Bazı tanık olduğum nedenlerolduda büyük etki sahibi oldu diyebilirim. Ya bak bu kişi bizim idareden biri, güya sevgilisi varmışmış. Tamam beyfendi biri ama sevgilisi varsa niye ona bakınca yanlış bişey yaptığını yakalamışım gibi aniden kafasını döndürüyo? Yanından geçerken kaskatı cool duruyo güya, tam yanından geçerken aniden kafasını bana çeviriyo yine sanki istemsizce gibi :D sence bunun sevgilisi var mı Allah aşkına ya. Kendini kandıran biri değilim zaten takmıyorum da bunları. Gençliktendir belki de dimi ;P
- +1 yıl
bence oda sana yazıyor. ama cıvıklaşmak istemiyormuş gibi cool hareketler yapıyor. açılır yakında bence :)
Soran+1 yılBeklemiyorum böyle bişey olucağını da sanmıyorum. Sağol güzel yorumların için :)
- +1 yıl
rica ederm nedemek :)
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Akrep gibi değillerdir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek?
Soran+1 yılHee evet biliyorum da ne alaka yayla akrep
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. Burclara inanmam
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikleri doğru ama günlük burçlara ben de inanmam, fal gibi oluyo bir bakıma
Ben yay im
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlat dinleyeyim
Soran+1 yılGüzell
ok gibilerdir herhalde... yay olunca ok da lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen yay değilsin tamam sus 😒
+1 yılAha ben 😄
220 Yorumla
Soran+1 yılHe anlat bakalım :D
- +1 yıl
Neyi :D dur sıkı dur hazırmısın 😊 ok. Wıııwııwww kame et ma je 😄😄😄
Dolunay olunca çok istekli oluyorum. Sabah işe gitmeden isterim akşam gelir isterim canım sıkılır isterim dizi izlerim reklam arası isterim gece uykum kaçar uyandırır isterim isterim yani 😀
Soran+1 yılAllah Allah :D dolunay hmm bak çok dikkatimi çekti bu :D Senin hormonlarda bir magma etkisi görüyorum. Korkukur senden be ;P
- +1 yıl
Uzak dur benden zaten ay yarım 🌓 😄😄😄😄 önceleri anlamadığım bu olayı aslında yakın zamanda tesadüfen çözdüm bazı zamanlar sanki içimde volkan var 🌋 😰
Soran+1 yılO bana da oluyo Regl dönemimde. Ne zaman istek artarsa anlıyorum ki regl olucam... Korkmam ben merak etme dalga geçerim sadece ;P seni LAV ÇOCUK senii :D
- +1 yıl
Çünkü neden? regl olacaksın, yeni yumurta gelecek eski yumurta adet kanıyla gidecek vucut senin yumurta çöpe gitmesin diye senin hormonları çıkartıyor 😊 aslında bunlar hep üremeyle alakalı, insanlığın sonu gelmesin diye 😀 aykızı 😄 sevimli şey seni 😍
Soran+1 yılGüzel tanımladın ama bir ihtiyaç veya gereklilikten çok daha öte bişey. Sevdiğin biriyle yaşadığın özel mi özel anlar bunlar. Hadi darısı evlenince benim başıma :D
- +1 yıl
Yay la evleneceksin 😊
Soran+1 yılValla orası belli olmaz :)
- +1 yıl
Niye sordun ki özellikle yay ♐ 😄
Soran+1 yılBi' nedeni vardı :D ama meçhul
- +1 yıl
Benim için mi sordun 😄 teşekkür ederim
Soran+1 yılAa nerden anladın hemen ya :D neyse ki gizliyim yani yoksa rezil olmuştum
- +1 yıl
Çok belli ettin hahahaha 😄😄😄😄 kimsin sen 😁😁😁
Soran+1 yılBil bakalım kimim ben? Var mı tanıdığın bir terazi :D
- +1 yıl
Var 🙈
Soran+1 yılKaç yaşında bu kız peki?🙋🙉
- +1 yıl
25 i geçmiş
Soran+1 yılTamam. Boşa heveslenme. O, ben değilim. Zatem seni de tanımıyorum :( ;P
- +1 yıl
Peki
Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Okdan çıkar
16 Yorumla
Soran+1 yılOna ne şüphe :D
Soran+1 yılBu ayrı bir güzel işte. Gerçekten böyle mi düşünürsünüz
Soran+1 yılHelal sana :)
Yay gibi sicrarlar ok gıbı saplarlar
00 Yorumla
+1 yılyay gibi olur :) yamulurlar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayıp😒
+1 yılBilgim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılYay mısın peki
+1 yılBaya serttirler :)
176 Yorumla
Soran+1 yılSevdim bunu 👍
- +1 yıl
Hic acimazlar ve asla birakmazlar :)
Soran+1 yılAcımazlar derken sekste dimi? Bırakmasın da zaten ya, çok başka o... :)
- +1 yıl
Fena yapar :)
Soran+1 yılÖyle olmalı zaten :)
- +1 yıl
Sabaha kadar sokar sokar yorulmaz :)
Soran+1 yılDemek sen de öylesin. Nerden bu enerji :D
- +1 yıl
Ee karsimdaki de boyle bisey isteyince enerji artiyor :D
Soran+1 yılO zaman ölene kadar sürer bu birleşme :D
- +1 yıl
Ooo birleşse ayrilmayizzz :D
Soran+1 yılOw :) peki alınca, kaçan erkeklere ne demeli?
- +1 yıl
Onlar ılıktır biz delikanliyiz hevesimizi aldik diye yuzustu gitmeyiz :)
Soran+1 yılİyiymiş :) bu sözünü yeme ama :) Var mı bu isteklerini dindiricek bir sevgilin, beter olmuş gibisin :D
- +1 yıl
şu an mutlu edecek birini bulamadm o şansli kiz nerde acaba :D
Soran+1 yılSen bulursun :D
- +1 yıl
Bulamicaz sanirim bu gidisle :)
Soran+1 yılAğaç isteyen tohum eker. Kuru kuru istemeyle olmaz bu işler :)
- +1 yıl
Ee napim bagirim mi gel yapalm diye :)
Soran+1 yılSenin kafan baya s. kinde çalışıyo kusura bakma ama :D sen ciddi düşünüceğin birini bul seks muhtemel son zaten
- +1 yıl
Ahaha oyle bir sorunum yok sukur :)
Soran+1 yılSorun olan ne? Ciddiyet mi
- +1 yıl
Beni anlamadn sanirim bende istedigim kisi benmde istemesini isterm istemeyen biriyle yasamam :)
Soran+1 yılHe tabi önce ruhuna dokunucak bir kadın lazım :) sevgisiz hiç bişey yürümüyo
- +1 yıl
Oyle duygusal sevisme daha guzel :)
Soran+1 yılHiç seks yaptın mı
- +1 yıl
Sevistim sadece seks yapmadm ama yaparsam fena yapardm :)
Soran+1 yılBence de. Sen de affetmeyen Türk Erkeklerimizdensin. Neyse milliye girmemene sevindim :)
- +1 yıl
Ona girersem evlenmenin tadi olmaz :)
Soran+1 yılSenden beklediğim cevap işte buydu. Güzel böyle devam bak, sözünü yemek yok. Tamam? :)
- +1 yıl
Tamam ama sanal yapmam demdm :)
Soran+1 yılHayal kırıklıklarım kalbime batıyo şu anda :( yap o zaman ne diyim
- +1 yıl
Bekleyemem o kadar ama sende sanal yapmissindir :)
Soran+1 yılBir kişi sadece, o da duygusal bağımız vardı. Ama onu da yapmıyorum bundan sonra
- +1 yıl
Iyi devam et bakalm :)
Soran+1 yılSen de yapmamalısın :(
- +1 yıl
Senin gibi biri yanmda olsa yapmazdm :)
Soran+1 yılArayan Mevlasınk da buluur belasını da. Samimi gelmedi bu sözün ama ara bulursun diyorum
- +1 yıl
Gayet samimiyim ;)
Soran+1 yılAnlıyorum👍
- +1 yıl
Bir gun alicaksin :)
Soran+1 yılBilmediğim bişey değil. Şu an erkeklerden soğudum be resmen :D neyse sen de dediklerimi anlamışsındır umarım
- +1 yıl
Hevesin gitti ondan :)
Soran+1 yılAklım dürtülerime galip geldi yıppiii :D beyfendi abim sağolsun payı büyük
- +1 yıl
Ne abisi
Soran+1 yılEtiketleyemiyorum. Nicki beyefendi, bak yorumlara...
- +1 yıl
Bosver onemli olan biziz :)
Soran+1 yılAnlamıyom seni :D
- +1 yıl
Anlayacaksin bir gun :)
Soran+1 yılTamam :D
- +1 yıl
Yes :D
Soran+1 yılOf course. Tamam sus :D
- +1 yıl
Susmicam :D
Soran+1 yılGüzel sözlerin var mı ya? Arıyorum da
- +1 yıl
Mesela "Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece gittiğin her yer sana cehennemdir." gibi mi? :)
Soran+1 yılSüper. Evet böyle :)
- +1 yıl
Geçmişte kim olduğunu bilmek istiyorsan, şu an kim olduğuna bak. Kim olacağını bilmek istiyorsan, ne yaptığına bak. :)
Soran+1 yılÇok güzel bu söz ya :) teşekkür ettim. Bak bak ibret al bu sözlerden işte :D
- +1 yıl
Haksız bir davada zirve olmaktansa, haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim.. al bu da son :)
Soran+1 yılGözüme girdin bak sen sözlere hele :D sağolasın
- +1 yıl
Ne demek boyle de kibarim :D
Soran+1 yılBen yatıyorum ya uykum geldi. İyi geceler kibar cocuk :)
- +1 yıl
Iyi geceler tanimadigim gizli kız :)
Soran+1 yılSanki gizli olmasam çok tanıcaksın :D
- +1 yıl
Tanirim belki akrabasn :D
Soran+1 yılDur bi' bakıyim :/ yok vallaha değilsin :D nerelisin
- +1 yıl
Urfanın etrafı :D
Soran+1 yılO ne demek öylee :D esmer değilsin hayret :)
- +1 yıl
Esmerim bicim bicim :D
Soran+1 yılHayır, fotoda esmer bir erkek göremedim ben. Yalan söyleme terbiyebiş şey senii :D
- +1 yıl
Esmerim la valla :D
Soran+1 yılLa mı 👺 esmer değilsin ayrıca da
- +1 yıl
Esmerimmmm ya mesaj da atim baska foto
Soran+1 yılİyi tamam bişey demedim. Hiç de alakadar etmiyo beni. Ama değilsin sanki
- +1 yıl
Gel gör beni beni aşk neyledi
Soran+1 yıl:D çok istedin demekki çok güveniyosun kendine atıyorum mesaj 👍
- +1 yıl
Gel bakalm :)
Tatmin etmesi zordur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bu doğru. Kalbine dokununca alevleniyo ayrıca da
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurcla alakasi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKarakterle alakası var ama... Kimisi çok hophoptur heran seks ister ama bahsettiğim insan, oldukça ciddi biri...
- +1 yıl
Karakterini bilememadamin
+1 yılFeci koklerim 😊
020 Yorumla
Soran+1 yılHanzonun önde gidenisin :D
- +1 yıl
Gerçekler yavru alis😄
Soran+1 yılTamam, yaylar serttir o halde. İyiymiş :D
- +1 yıl
Sana sormali hepsini alablcekmisin😄
Soran+1 yılHiç almadım bilemiciğim :D
- +1 yıl
Gel de sabaha kadar inletirim seni bosala bosala kendine gel😊
Soran+1 yılYaydın dimi :D sen başka tenlere kon yakışıklı abiş. Sen bana çok iri geldin
- +1 yıl
Ne abisi kiz gelde sıcacık ammcigina kokliyim de sabaha kadar bosal😊
Soran+1 yıl:D birileri nirvanaya uçuyo. Yok yok bu zamana kadar bozmadım, bozulmaya da niyetim yok
- +1 yıl
He sen mesele zarda😄 ozaman gooten severim yavrum seni hertürlü bosaaltirim😉
Soran+1 yılHehe tamam tamam :D
- +1 yıl
Özele gel yavru ammina koyduk buranin 😄
Soran+1 yılBence sen akrepsin. Git başkalarına sok :D
- +1 yıl
Senin o sıcacık ammcigini skcem😊 seni deli gibi bosaltiyim da anla😊
Soran+1 yılİyi ki bir s. kin var ne bu havalar anlamadım ki :D gitte oynıcak birini bul. Hiç yoktan, 31 çek. Hiç çekilmiyosun böyle
- +1 yıl
Ahaha sende ammcik var onu napcaz skilmek ixin zar delinmesini bekliosun😄😄
Soran+1 yılUyuyakaldım zaten bak hadi iyi geceler :D
- +1 yıl
Kiz seni skee ske uyutmucam😄
Soran+1 yılSuscan mı :D
- +1 yıl
Minnal amccklim😄
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbilmem
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği