Efendi bir kızım doğal olarak efendi bir kocam olsun istiyorum. Ama renkli bir cinsel hayatım olsun istiyorum. Efendi bir erkek düşününce aklıma utangaç, cinsellik pek istemeyen, monoton, sıkıcı bir erkek geliyor. Efendi erkekler böyle midir?
Cevabın nedir?
Seri katillerin ezici çoğunluğu çevresine uyumlu, sagılı efendi tiplerden çıkar.
Yani efnediligini gistermedigi anlar seks zamani degil kadinankufrettigi hatta dovdugu zamanlar da olabilir.
Efendi sessiz sakin tipleri hep samimiyetsiz bulmusumdur.
Ben de efendiyimdir ama tanistigim insanlarla cok samimi olurum guldururum falan.
Yatakta en iyi tipler gunluk hayatinda hislerini tepkilerini canli yasayan insnalardir.00 Yorumla
+1 yılEmin ol asla göründüğümüz gibi değiliz. Beni dışarda görsen belki cinselliğe soğuk duracak bir insan olduğumu düşünürsün. Ama asla öyle değilim. Çok istekliyim. Çok güzel hayallerim var. Ben de şahsen hanım hanımcık bir kızla evlenmek istiyorum ama ben de seninle aynı korkuları yaşıyorum ya isteksizse, ya cinsellikte renkliliğe kapalıysa diye.
112 Yorumla- +1 yıl
Günah diye bir kızın elinden bile tutmadım. Ama evlenince bunun acısını iyi çıkarıcam 😊😊😊
Soran+1 yılBende sanki cinselliğe tepkiliymişim gibi görünürüm ama tam tersiyim.
- +1 yıl
Senin gibi kızların olduğunu görmek ümitlendiriyor beni. Ama maalesef göründüğü gibi olanlar da var. Yani cinselliğe soğuk olanlar da var. Ben asla evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorum. O yüzden çok endişeliyim ya eşim isteksiz olursa diye. Ayıp diye ışığı açtırmayanlar bile varmış. Ayıp diye yorgan altında ilişki yaşayanlar falan. Halbuki ayıp değil günah değil. Eşim o benim yaa. Ne olacak bilmiyorum. Çok korkuyorum bu yüzden evlilikten.
- +1 yıl
@cnsknts eyvallah abi sağolasın
Soran+1 yılO kişinin yetistiği çevreden olabilir. Benimde cevrem belli hic utanacağimi sanmam. Kocamdan bile utanacaksam hic evlenme daha iyi
- +1 yıl
Helal olsun sana. İşte bu yaa. İnsan eşinden utanır mı hiç 👏👏👏 Rabbim gönlüne göre bir eş verir inşallah 😊
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
@cnsknts çok haklısınız. Utangaç bir eş gerçekten çok sıkıcı olur. Yatakta kesinlikle utanma falan olmamalı. Şahsen ben oral sekse falan sıcak bakıyorum. Doyasıya yapmak isterim eşime. Ama ben böyle düşünürken eşim ayıp diye özel bölgesini bile göstermezse ayıp diye benim için yıkım olur bu. Cinsellikte tek sınırım anal ve üçüncü şahısların gireceği iğrenç fanteziler. Onun haricinde eşler arasında sınır olmamalı bence...
- +1 yıl
En iyi cevap için çok teşekkür ederim 😊
Cinsellikte efendi kocami? Yanlis yoldasin, evlendikten sonra ne kadar yanlis düşündüğünü anlayacaksin. Cinselligin efendiligi olmaz canim benim, kocanın yaninda soyunamam diyenlerden misin yoksa sen?
45 Yorumla
Soran+1 yılHayir ben rahat olmaktan yanayim. Düşünüyorumda efendi erkek öpüşmez oral yaptirmaz falan oyle biri aklima geliyor
- +1 yıl
Bu nasıl bir "efendi erkek" anlayışı ya 😂 siz efendi adam deyince pisirik cahil biseyden bilmez anlamaz sevmez istemez mi sanıyorsunuz 😂
- +1 yıl
Yok çok efendi biri oldugumu söyleyemem ama tuhaf gelmiyor mu size efendi insan anlayışınız? Yani herkes efendi iyi olmak ister ama efendi diye nitelediginiz insanlara bunları yakistiramayip, böyle şeyleri yapıyor olmak :) afedersiniz iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılparayle imanın kimde olduğu nasıl belli değilse sekste öyledir kimin ne olduğu belli olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
82Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben sessiz sakin biriyimdir ama cinsellikte karşı taraf nekadarına müsade ederse o kadar ileri giderim.. Monotonluğu sevmem dolayısıyla ben sıkılmayayım diye derken baya bir renklendiriyorum olayları :) Unutma ki sakin sular en derin olanlarıdır :) Sessiz sakin duran herkes renkli bir cinsel hayat istemeyebilir ama bazıları da sessiz durur ama beklemediğin şeylerle şaşırtırlar seni.. Zaten birisiyle görüştüğünde sessiz sakin olsa bile kendini belli eder sana..
00 YorumlaBunların evleneceğin kişiyle konuşman yani konuşabilmeni isterdim açıkçası çünkü artık herkes bişeyleri arka plana itmesinden bagzi şeyler insanin içinde sıkışıp kalmış bence tani gör yaşa efendiyse ve konu ileri taşındığında konuyu açıp anlat
00 Yorumlaben evlenene kadar ne bir kızla öpüştüm ne seviştim nede bir kızın elinden tuttum ama çok seksi bilen , azgın hertürlü cinselliği yapan biriyim ama tam tersi bizimki öyle değil
04 Yorumla
Soran+1 yılbir bende mi sorun var fazla arzuluyum. Baya duyuyorum isteksiz kadin
- +1 yıl
çokmu arzuluyorsun , hayal kuruyorsun ve erkeklerimi düşünüyorsun , mast yapıyormusun , yaparken neler düşünüyorsun, senin gibileri isterik denir çok , istekli arzulu , kimseye belli etmez efendi bir kızdır ama içi devamlı sevk sevişmek istiyordur , analizim doğru ise beni takibe al dahada anlatayım , isteksiz kadın çoktur onlarındüşüncesi ev işi kadın kadına konuşmak zevk yoktur onlarda
Soran+1 yılGalibada oyle kadinlar dedikoducu. İsterik olmak kötü bişey mi
+1 yılEşimle helalimle olacak bir durum duygular ile yaklaşıp birde hislerine karşılık vermek bambaşka sadece kendi zevki için değ kadınını düşünüp onuda mutlu etmek gerekir işte bu düşüncem var
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşünuyorumda efendi erkek öpuşmez bile ya
- +1 yıl
Hayir opusmez hatta gozlerine bile bakmaktan çekinir aslında çünkü günah ile değil sevaplar ile sever adam gibi sever ALLAH için sever
Soran+1 yılZaten evlenince diyorum. Evlendiğimle öpüşemeyecekswm kalsin
- +1 yıl
Evlenince neden öpusmesin ki onu anlamadım neden bunu yaşamasın
Soran+1 yılÖyleler bence
- +1 yıl
Senin düşüncedeki kişi efendi tabiri mi başka mi anlamadım her hanım kız ya da efendi erkek evlenince her şeyi yaşar yaşamayan da yoktur senin biraz tuhaf bir düşüncen olmuş 😊
+1 yılRahat cinsellik yaşayamazsın. Poposu açıkta kalsın istemez, herşeyi yorganın altında yaşamaya çalışır 🙈
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle istemiyorum işte
- +1 yıl
O zaman senin yanında efendi olmayacak dışarıya efendi olacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadaşımı kim görse ne efendi diyolar zannedersin 5 vakit namaz kılan tipler varya öyle ahlaklı ama kuduruğun 'teki yalnız kalınca eli ayağı durmuyo
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D iyimiş
Hayır dıştan bakarsan öyle görünüyorlar ama evlenince her ama her Erkek gerçek yüzünü gösteriyor yani onlarda cinsellik ister
10 YorumlaYanılgının en kralını yaşıyorsunuz böyle. Efendi okup içinde ejderya çıkabilir 😂 Cinsellik ayrı efendilik ayrı (:
12 Yorumla
Soran+1 yılDışardan aseksüel gibi duruyorlar
Aksine daha farklı ve isteklidir çoğu erkek ağır durur ama yatak odalarında başkadır ayni biz bayanlar gibi
00 Yorumla
+1 yılEfendi erkekler daha azgındır çünki heryerde efendi durması imkansız illa bir yerden patlaması lazım ona yatakta karısıyla vurcaz kırcaz patlıyacaz. 😍😉😁😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYo ben efendiyim mesela. Efendi görünenlerden kork sen onların performansı iyidir, fantezileri renklidir.
00 Yorumla Tamamen saçmalık her yönüyle iyidir esini sever sayar yeter ki sen hanım efendi ol...
02 Yorumla
Soran+1 yılKocamin yaninda hanimefendi mi olucam? Kalsin öyleyse
+1 yılbirçok şeyi birlikte paylaşıp birlikte ögrenerek deneyebilirsin o sana yardımcı olur sende ona bilen bilmeyene ögretir senın düşünce bıraz saçma olmuş
00 Yorumlaİsteksiz olmasından korkulan asıl kadınlardır. Efendi erkek isteğini enerjisini meraklarını eşine saklayıp onunla tecrübe eder
00 Yorumla
+1 yılBaşlığı görünce daldım soruya ama benlik bir durum yokmuş :)
00 YorumlaEfendi diye istek arzu olmuyormu. En vahşi örneği benim emin olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılçılgın olmayan demektir, fakat herkes çılgınca sevişmeyi ister,
00 Yorumla
+1 yılic dunya ayridir dis dunya ayridir. Aranizda duvarlari kaldirdiktan sonra ne olacagini kim bilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç belli olmaz. adam dini müslümandır. vs. ama yatakta dömel kız bir geçireyim. ooohhhhhhhhh kökleyim vs be dünya varmıs diyebilir de
10 Yorumla
+1 yılYok o öyle belli olmaz onlarin icinde bir aslan yatiordur 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEfendi bir erkek olduğumu düşünüyorum. Doymak bilmeyen bir seks makinasıyım. Sanırım seks efendilikle alakalı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok be kesinlikle düşündüğün gibi değil. efendi olmakla saf salak olmak farklı şeyler. sen saflıkla efendiliği karıştırıyorsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım bunun görünüşle efendilikle alakasi yok bende dışarıdan baktığında muptezel efendi kendi halinde biriyim ama cinsel hayatim marjinal gecinenlerin hayali olamaz
00 Yorumla
+1 yılefendiyim.. hiç belli etmem.. ama sen bir de içimi bil :D akjfhakjaslşa
00 Yorumla
+1 yılsen öyle zannet kendini onun kollarına bir bırak gör ebeninkini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla cevremde efendi birisi olarak anılırım. Sessiz sakin ağır başlı biriyim ama cinsellik sozkonusu olunca deliriyorum. Bilmiyorum benim kadar istekli biri var mıdır. Efendilikle alakası yok pek bu işin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendi biriyim herkesin takdirini kazanırım hemen ama aynı zamanda cinsel dürtülerim yüksektir istekliyim baya tabi öyle önüme gelen kıza yazmıyorum fake hesaplar açmıyorum. Sürekli istek var ama
00 Yorumla
+1 yılbence erkek dediin utanmamalı zaten utanmaz evlnince görürsün bak hayatın baya renkli olacak
00 Yorumla
+1 yılkimsenin içinden ne çıkacağı belli olmaz. efendi mefendi durması ile alakası yok
00 Yorumla
+1 yılEfendi görürken adam yatakta azgın bir boğa olur tanıyamaz değişir aklın gider bu adam kimmiş dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendi erkekde efendi kız ister hayatına başka birini almaz başka birinide alsın istemez herşeyi tek bir kişide yaşamak ister eksiksizce
00 YorumlaSenin düşündüğün cinsellikteki efendilik Beşiktaş'ın efendiliği kadar
00 YorumlaYani yatakta hırçın olsun beni duvardan duvara çarpsın evire çevire sevsin diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle olsun
+1 yılummadığın taş baş yarar demişler :D efendiyiz ama o işi de çatır çatır isteriz :D
00 YorumlaBen efendi bir erkeğim ve aşırı istekliyim ama bende efendi kızlar azgınmı onu merak ediyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkide çok farklı olabilir insan göründüğünün aksine
00 Yorumla
+1 yılönemli olan yatakta nasıl olduğu yani sokak efendi yatakta cılgın olabilir ya da tam terside olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten efendi bildiklerimizde ne fantaziler var ama içinde sakliyir ayrıca bastırılmış duygular ve fantazileri var
00 Yorumla
+1 yılKlasik bir sacma dusunceyle karsi karsiya ks halki Şu an
00 Yorumlasenın efendılık halın bu kadar a*gın ise efendısızlık halını dusunemıyorum
00 YorumlaBunun ne efendiyle ne çılgınla ilgisi var bazen kediyi aslan yapıyor yatak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikte pek başarılı olamıyorlar, spnra boynuzlanıyorlar. Ben efendi erkeğim, sevgilimin seks arkadaşları var, onlarla renkli bir cinsel hayat yaşıyor. Yani sevgi ve cinselliği ayırt ediyorsun zamanla.
02 Yorumla
Soran+1 yılAh sende efendiysen
Cevap sahibi+1 yılTamam, efendi ve çirkinim.
+1 yıltam aksine. çok daha azgın aşırı istekli ve şehvetlidirler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilemezsin dışarda hanım efendi olup yatakta süper hareketli olan da oluyor tam tersi de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo öyle değildir de bu birazda senin elinde an bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansına bağlı ben mesela hem klasik giyinirim ağır duruşum vardır ama cinsellikte hayal edemeyeceğin fantazilerim var ve hiç de sıkıntı yaşamıyorum
00 Yorumlaselam hanfendi öncelikle düşüncende cok haklısınız
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. yatakta efendi takılmadığı sürece sorun olmaz :D
00 YorumlaOnlarin icinde firtinalar kopuyor ya😄
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle değildir herkes senin düşündüğün gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasıl sen efendi erkeklerden kork :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKorkutsun zaten :D
Efendi olmuyanlarla aynıdır
00 Yorumla
+1 yılhayal ettiğin gibi değil
00 Yorumla
+1 yılAlakası olacağını hic sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKavun değil ki koklayıp alasın, nerden bilelim.
00 YorumlaBelkide tam tersidir yatak ayrı efendilik ayrı
00 Yorumla
+1 yılAksine tam tersi. daha sikici dir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Efendilik bu olmamalı en azından cinsellik için
00 Yorumla
+1 yılEfendidir asdgh
20 Yorumla
+1 yılAynen o anlattigin gibidir iste
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği