Bu siteden araştırdık.
Eşim hergün sevişmek istiyor. Yardım?
Bu siteden araştırdık.
Maaşallah süpersiniz. Şehir efsanelerine kendinizi şartlamışsınız. Alakası bile yok. Erkek hergün sevisirse hergün sperm kaybeder. Spermin vücuttan cikmasi demek biraz yorgunluk demektir. Zaten vücutta hemen yeni sperm üretmeye baslar. Erkegin vücudunda haftalarca kalan spermin bile bir ömrü var. Kalmasi daha mı iyi saniyosun. Bir süre sonra erkek o spermi vücudundan cikartmazsa spermler etkisiz hale gelir. Yeni üretilmis taze sperm hamilelik icin en garanti yoldur. Günde 3-4 defa yani haftada 20-25 defa sevisen ciftler var. Cokta mutlu ve memnunlar. Her duyduguna okudugunuza inanmayin komik oluyor valla. Kendinizi de seks gibi kadinla erkegi duygusal yönden birbirine baglayici ve stres attirici bir zevk şöleninden mahrum birakmayin boş yere
Korkmayın bu kadar, sperm sayısını azaltan asıl faktörler kötü beslenme ve kimyasalallar, kozmetikler. Ben sağlıkçıyım önemli bir azalış olmaz her gün sevişen çiftler o kadar çok ki özellikle ilk seneler bu mantıkla çoğunun çocuğu olmaması gerekir. Eşin beslenmesinde dikkat etsin yeterli sigara alkol durumu nasıl? Ben size ilaç önereyim ACE Plus Selenyum, Zinco (Kapsül), Evicap 200 İ. U. 1. İlaç a c e vitaminleri ve selenyum, 2. ilaç çinko, 3. e vitamini 1 ile 3 aynı anda kullanmayın. Spermi artıran en iyi mineral çinkodur. Prostatta bol çinko olur. Birde keçiboynuzu, incir vs de yesin.
Hem tüp bebekde var artık. Yaşayın hayatınızı yarın eşine bir şey olur keşke her gün yapsaydık dersin.
Her zaman adamı madur etmene gerek YÖK sadece yumurtlama takvimi çıkart yumurtladığın günün öncesi gün boşalmasın ertesi gün yani yumurtlama gününde yapın yeter
Jahahajaaajajjjajaaa ömrümde böyle şey görmedim. İki günde bir spermler yeterli sayıya ulaşır sacmalamayin
Cevap
38Cevap
seks bir ihtiyaçtır. sadece ayda yılda bir yapılan birşey değil. Sperm sayısında azalma olabilir ama bu yaşadığın ortama maruz kaldığın elektromanyetik kirliliğe ve özellikle beslenmenle doğrudan alakalıdır. Eğer özellikle beslenme ve elektromanyetik kirlilik açısından yeteri kadar dikkatli davranıyorsanız bence keyfinize bakın. Bunlara takılmayın.
çocuk istiyorsanız çocuk yapın nasıl mantık endişelenmezsinizde okuduğunuz herşeye inanmayın bir kere sizde adet görmek gibi erkekte boşalma sonrası yeni sperm üretilir kalitesi artar o mantıkla gidersek adamın ilk çocuğundan sonra 2 yıl kenlerini tutup ikinci çocuk için mi ilişkiye giriyorlar saçma
Siz bu haberi yanlış anlamışsınız. Her gün ilişkiye girmek meni sayısını azaltır doğru. Ama bitirir demek değil bu. Ayrıca erkeklerde bu ölene kadar bitmez. 3-5 gün ilişki yaşamazsanız sperm miktarı geri yükselir ve çocuk sahibi olma şansınız daha artar. Demek istediği bu haberin. Zaten sperm testi yapan doktorlar 3 gün boşalmamış olma şartı arıyorlar. En ideal ilişki 3 günde 1'dir. Ama siz istekli iseniz her gün yaşayın kimse karışamaz...
bir insan formdan düşene kadar hergün yenilenen sperm ile çocuk yapabilir testisler keyfi durmuyo orda
Cahilsiniz. Spermler sürekli üreyen ve çoğalan birşeydir. Çok sevişmek vücudu yorar bunun bitme olasılığı yok bu sebepten dolayı.
Korunmalı bir ilişkide hergün seks yapmak erkeğin sperm sayısını azaltıyormuş ve ileride kısırlığa yol açıyormuş internetten bulduk. Link atabilirim
Doktora gidip Danış. Net bilgisi sağlıklı değil.
Bunu ilk defa duyuyorum bu sacma ne alakasi varmis ki bir de yeni mi evlisiniz
Evet yeni evliyim. İnternetten araştırdık. Her gün ilişkiye girmek erkekler için tehlikeliymiş bir de biz korunuyoruz.
Güzel kardeşim bu nasıl bir saçmalık ya
Ben 13 yıldır askerlik hariç seks hayatım var haftada 5 kez yapıyorum
O zaman benim çocuğum hiç olmaz
Inanmayin bunlara
Okuma böyle şeyler hem kendine hem eşine yazık bırak akışına nedir bu adamların kadınlardan çektiği sonra kulaktan kulağa dolaşıyor bize de yansiyor etkisi lütfen yapmayın
Saçmalamissiniz öyle bişi yok
Hergun yapsanda bişi olmaz vücut hep üretir rahat bırakın kendinizi
Ama illa tutucam diyorsan senin için rahatlatıcı olsun istiyorsan sanal seks öneririm tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim
Sizde hergün sevişmeyin arkadaş. 2 -3 günde bir yapın.
Ya yanlış okuyosun. Eğer çocuk yapmak istiyosanız sadece o ay her gün sevişmeyin. Yoksa geri kalan zamanda sabah akşam sevişebilirsiniz
Öyle birşey yok sadece çocuk düşündüğünüz zaman 2 günde bir yapın diğer zamanlar istediğiniz kadar yapabilirsiniz
Ya niye azaltıcanki canınız isterken sevişin ilişkiye girin kim demiş hormonlar bitiyo diye yalan tamamen yalan erkek sürekli sperm üretir vucut ona göre kendini korumaya alıyo zaten
İlişkide kontrol de önemli bazen her zaman her şeyi yapmak yerine bazen birlikte vakit geçirin bir şeyler yapın enerjisiz kaldığınız zaman ilişki düşünemez hale gelirsiniz
Alakası yok biz haftada 6/7 kez yapıyoruz sevgilim hamile şu an sayıda kısıtlama yapmayın istediniz zaman yapın
Adama iyi bak beslensin yesin yesin yesin her gün s. ksnn bişey olmaz ama yesin !!!
saçmalamayim hormonlar yenileniyor genç kalır hergün Sevişen devam edin bence
sperm yoğunluğu düşüyor ama bunu çocuk istediğiniz dönem yapın, bir de kocanın sperm miktarını kalitesini bilemezsin takılma derim zevkine bakın
ya arkadas. sperm sayisi o gun azaliyor. tekrar. yukseliyor. mesela bir hafta yapmazsa. cok yukselir. bebek olma ihtimali daha yuksek olur. siz yaziyi tam okumamissiniz
internetteki yazıların çoğu saçma ve yalan hiç alakası yok bence keyfini çıkarın bir süre sonra korunmayı bırakabilirsiniz tabii bebek istiyorsanız
saçmalık zaten sperminde sıkıntı varsa sen tutsanda olmaz biticek bişey değil bu yaşı geçmesi hariç
ya ciddimi soruyo trolmüü tı tı kafamda deli sorular :)
internette herşey farklı yazıyor hepsine inanacak olursak
Sacma nealakas var zaten iki en faz la uc hafta yapmayınca bosalma gereksinimi duyuyorsun
Sevişin ya bişey olmaz
ne kadarlık ewlisiniz
internette her okuduğunuza inanmayın
Sonuçta seks bir ihtiyaç
yardım derken ne yapalım :D
zŞehveti azaltacak öneriler yok mu
Oruc tutmak şevki kiriyor oruc tutsun
Saçma yapın gitsin bişey olmaz
yok be bırakın böyle şeylri onalr hep hikaye
Spor yaptır enerjisi azalsın
Ne alaka hiç birşey olmaz yapın
Bayıltıcı ilaç verip şeyini kes sjhjsf