5 aylık evliyim. Eşim hergün seks istiyor. Hep yanaşıp dokunuyor okşuyor öpüşmeye sevişmeye çalışıyor. Ben istemiyorum çünkü genelde hep yorgun oluyorum. Öğretmenim işim yoğun. Aşkım yorgunum diyorum bahane arıyorsun ya diyor. Her şeyin iyi hoş ama bu huyundan nefret ediyorum diyor. Bende çok kırılıp küsüyorum sonra gidip gönlünü alıyorum. Napmam gerekiyor bilmiyorum. Başkasına gider diye çok korkuyorum ama öyle birisi de değil ki 😕🙁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çalışan eşlerde bu tip sorunlar olabiliyor. Eşlerden birinin yoğun olması diğerinin yakınlaşma çabası hüsranla sonuçlanabiliyor. Eşinizle konuşmalısınız. Ama sakin sonuç odaklı bir konuşma olmalı bu. Cinsel anlamda sizinde onu arzuladığınızı fakat iş yorgunluğu sebebiyle bu durumu yaşadığınızı. Bunu asla bir bahane olarak kullanmadığınızı. Aksi taktirde işi bırakmak zorunda olduğunuzu ve kendisine işten daha çok önem verdiğinizi belirtirseniz işi bırakmanızı istemeyecektir ve sizi anlamaya çalışacaktır. Şayet işi bırakmanızı isterse bırakmanızı öneririm. Çünkü eğer rahat geçinebiliyorsanız evlilik herşeyden daha önemli. Siz bir ailesiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHem kırılıp küsen tarafsin, hemde gidip gönül alan taraf.
Evlilikte yatak odasının yeri bambaşkadır, güven, saygı vs temel taslardir, ancak seks, en az bunlar kadar önemlidir. Fazla seks değil kastım, gerektiği kadar ve kaliteli olan bir seks.
Daha 5 ay gibi kısa bir süre olmus. yeni evlisiniz, eşinin sende. Her gün seks istemesi, hatta günde birkaç kez yapmayı beklemesi çok doğal,, başkasına gidip gitmeyeceğini bilemiyorum tanımadığım için, ama böyle giderse, senden soğur, sen çok değil birkaç yıl sonra yine buraya, "eşim benimle seks yapmıyor hiç, ne yapmam gerek" sorusunu sorarsın bu kez.20 Yorumla
Öyle birisi olmaması öyle birisi olmayacak demek değildir. Sen de sadece kendini değil eşini de düşünmeli onun da isteklerini mümkün mertebe reddetmemelisin. O da senden bu denli sık istekte bulunmamalı ki orta yol bulunsun. Sonuçta evliliği diğer ana etmenlerle beraber cinsellik için de yaşar insanlar o halde cinselliğin de hakkını vermek lazım.
10 Yorumla
Öncelikle 5 aylık evlisin eşinin seni istemesi normale. Ayrıca bunu konuşarak anlatmaya çalış. Tamam işin yoğun olabilir fakat evliliğin de bir sorumluluğu var. Eşinde daha anlayışlı olmalı. Sonuç itibariyle orta yolda buluşmaniz gerekiyor. İki tarafında haklı nedenleri var 😌😌
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
124Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirinin derdi başkasının hayalidir derlerdi de inanmazdım. 4 yıldır evliyim cinsellik sıfır resmen. Kocasının insanın peşinden koşması seks için bezdirmesi ne demek hiç bilemedim şu güne kadar. Neyse, amacım sorununuzu küçümsemek değil asla. Cinsellikte her durum karşılıklı rızayla gerçekleşmelidir. Seks yapmasanız bile sevişebilirsiniz veya başka yollarla eşinizi tatmin edebilirsiniz. Ne kadar sıklıkta olması meselesini de kavga etmeden güzel güzel konuşarak çözebilirsiniz. Hem yeni evlisiniz, Bir süre sonra bu ateşli günler geçer, daha dingin olursunuz. Elinizde varken tadını çıkarmaya bakın bence
75 Yorumla- +1 yıl
ablacım Allah yardımcın olsun kendimi yerine koydum zor bir şey
- +1 yıl
Evliliklerde bir pozitif bir negatif galiba bu nasil bir is bizimde hanim kacar ulan hicmi dengi dengine gelmez
- +1 yıl
Özelden yazarmısın?
- +1 yıl
Zor oluyor demi senin icin
+1 yılGenelde hep yorgun oluyorsanız genelde hep reddediyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Ve bir insan düzenli olarak reddedilirse kendine güveni azalır, istenmediğini, onunla beraber olmak istemediğinizi düşünür ve zamanla soğur.
Evet yorgunsunuz ama bilin bakalım ne? O da yorgun...
Kadınlar böyle maalesef ( sözüm meclisten dışarı). Seks görev haline geliyor evlenir evlenmez. Tavsiyem vitamin takviyesi falan al. Bir enerjini topla. Adamı da yorgunum bahanesi ile reddetme sonu pek iyi olmaz.40 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla severek evlendiniz. Bence evlenmeden önce de eşin bu isteklerini sana anlatmıştır. Sende bunların yaşanacağını eşinin cinsel yönde aç olduğu gerçeğini biliyor olmalısın. Yorgunluk bence de bahane değil. Bence bir dahiliye doktoruna görün eksik olan bir şeyler olabilir kanında. Vitamin takviyesi al. Ve eşini karşına al konuş. Her gün olmayacağını güzel şekilde ifade et. Ama her gün olmadı diye sende ipin ucunu kaçırma. Gün aşırı memnun etmeye çalış. Aksi takdirde eşin seni aldatmaz. Sen eşini aldatmaya itersin
11 Yorumla1 yoruldğun için yapmadığını anlıyorum
2 eğer karşındaki seni geçrekten tatmin etse istersen öl yine seks yaparsın
3 eşisin diye her gece onunla olmak zorunda değilsin sıçtırmasın bacağına
4 seni aldatması çok yüksek ihtimal
5 madem istiyo sende deki önce sen beni tatmin et44 Yorumla
Soran+1 yılTatmin ediyor ama çok yorgun oluyorum sonra zevk 0. Jdnsjsjs. Çok seviyor beni yapmaz.. Ediyor zfn normalde ama 2 haftadır yapmıyoruz sadece çok ds değil ya o da sınavlar var diye
- +1 yıl
Sınav var diye eşini 2. Plana atman yanlış. Öncelik her zaman aile
Soran+1 yıl@mozcanmbel17 evet ama yorgunken zevk almıyorum
- 1 yıl
boş beleş bir insansınız hanfendi. evlenipte soyunuzu devam ettirmeyin lütfen.
+1 yılHer gün seks yapmak için yanaşmıyordur ama senden de ufak dokunuşlar geri dönüşler istiyordur bence ki bu gayet normal bazıları teması partnerlerinden daha çok sevebilir
101 Yorumla
Soran+1 yılUfak olanları ds yapıyorum ne diyo daha
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞaka gibisin cidden. Bulmuş bunuyorsun, kusura bakma ama bu iş sevgiyle bitmez aldatmasa bile kendini p*rnolara verebilir ya da senden soğuyabilir bu kez bi süre sonra artık sen istesen bile o seni reddeder ki hak ediyorsun.
Or*s pulanmayı bırak az cilve yap yeni evlisin ap tallaşma..86 Yorumla- +1 yıl
Sen evlimisn peki
Cevap sahibi+1 yıl@Emrah198519851985 yok la ama skismek isterdim jakfkwkfka Doğrusu çiftlerin cinselik konusunda birbirini itelemesini doğru bulmuyorum ama belki bu azgınlık yüzden de bana saçma gelmiş olabilir soranın sıkıntısı 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma her türlü yanlış benim çok zoruma giderdi ben istediğinde yorgunum diye itelemesi direk beni istemiyor mu diye düşünürüm
- +1 yıl
Bu güzel bisey sikismek istemek
- +1 yıl
Her zaman istekli misin yoksa bu sıralarmi
- +1 yıl
Senin gibi istekli kadini cevireninde ben taaaa
+1 yılBir gün gelir tak eder, sonuç belli maalesef. Kadınlarımızın bu ilgisizliği yüzünden daha çok erkekler aldatmasa da gözü dışarıda ve agresif oluyor. Senin de zorla yapman da uygun değil. Doğrusu uyumsuz iki insanın birlikte olmaması, birlikte ise uyum icjn mücadele yine olmuyorsa ya ayrılık, ya da gözü dışarıda bir eşe tahammül..
33 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yolu yok mudur?
- +1 yıl
Bir kaç yol yazmaya çalıştım. Başka bir şey gelmedi aklıma.. .
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim 😇
Gizli Üye(36-45)+1 yılHocam sana acik yureklilikle konusayim. Esimde bende ogretmeniz ve inancimizda az cok var.8. senemiz. esimde en bastan beri ayni senin gibi. Ustelik ben hergunde istemiyorum. Haftada 2 yeter bana. Ama yorgunluk ve isteksizlik nedeniyle bazen 3 haftada bir oluyor. Simdiye kadar hic aldatmadim. O da bana guveniyor. Ama artik cok zorlaniyorum. Inancli olmama ragmen artik bu duruma dayanamiyorum. Ya aldatacagim, ya ayrilacagim. Istedigi kadar seni sevsin. Daha baslardasiniz. Simdi olmasa da 5. 6. Senenizde cok zorlanacak ve bu dusunceleri olacak
00 Yorumlaaldatacak adam çorbayı tuzlu yapmanı da bahane eder aldatır bu yüzden acaba aldatır mı diye sorgulayacağına neden aldatmayacağından emin olamadığın güvenemediğin adamla evlendin diye kendini sorgula. aldatılır mıyım şüphesi uyandıran her erkek aldatır
30 Yorumla
+1 yılYorgunluk falan bahane.. Sen istekli bir insan değilsin. Eşin ise çok istekli bu noktada uyumsuzsunuz, beni çok seviyor demişsin erkekler sabırsızdır. Elle de olsa bi şekilde onu tatmin etmeliydin çünkü erkek bu nefisleri ve düşünceleri biizmle aynı değil aldatması muhtemel. Zevk için değil ihtiyaç için aldatır çünkü sen ona istediğini vermiyorsun. Ben garsonum ve ne kadar yorgun olduğumu ben bilirim, eve gelince mastürbasyon yapıyorum çünkü istekli bi insanım sense isteksizsin bu kadar basit
30 YorumlaAdam herşeyi seninle yaşamak istiyor ki bu güzel bir şey. Aldatmaz ama kırılır ama aldatmaz herşeyi okuyup da beyinde kuruntu yapmayın. Adamın elinde değil ne yapsın seni görünce demek ki libito tavan yapıyor. Daha yeni evli olmanızdan gayet normal bir şey. Zevk meselesine gelince farklı fanteziler oluşturun. Bu iki tarafıda heyecanlı yapacaktır. Bu zamanla azalacaktır hemen hemen bütün evlilikler de olur gayet normal. İleride çocuk oldumu yapmak için fırsat kollayacaksınız...
20 YorumlaAl işte.. benim nişanlım da öğretmen ama her defasında yorgunum dersen gözünü istemsizcene dışarıya itlemis sayiliyosun aynısını bana da yapsa resmen itlemis sayılır sonuçta sen onun esisin yorgunda olsan yorumlayacak kadar yapmalısın dua et ki seni hep isteyen birine sahipsin bence dikkate al dediklerimi yarın bir ayrılık veya aldatma hamlesi görürsen de eşine sarma çünkü en büyük suçta senin olur benden söylemesi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen banyo yapmaya usendigin için yapmıyorsun bence.
Yahu sekste ne var ki? Zaten aktif olan erkek. Sen azıcık biraz inle, zevkini al kafi.
Öyle kadinlar var ki eşlerini iş yerine çağırıp ayak üstü orada yapıyorlar.
Kocan yillar içinde bu uyumsuzluğa katlanmakta zorluk çeker ve buldumuydu ateşli bir hatun affetmez.
Yani sonra niye böyle oldu diye ağlama.10 Yorumla
+1 yıl5 aylık uzun bir zaman değil daha cicim aylarindasiniz. Şimdiden böyle yaparsan ileriyi düşünemiyorum. Hem yok diyorsun hemde başkasına gitmesin diyorsun ne derler bu ne lahana bu ne turşu
Verirsem veririm vermessemde kendisini Hatay ile idare etsin ben isteyene kadar demek istiyorsun senin gibi hanım düşman başına diyeceğim bu kadar00 Yorumla
+1 yılUzun süre daha bu şekilde devam ederseniz sizden şüphelenir onu bir başkasına tercih ettiğinizi düşünür ki bunu düşünmesi biraz normal sanki.
Kendinizi onun yerine koyun yani empati kurun , siz ne düşünürsünüz. Ona göre davranın.
Her zaman söylerim tabi eskiler daha fazla söyler.
Her şeyin azı karar, çoğu zarar.00 YorumlaYorgun da olsan yapacaksın. Mecbursun. Yoksa aldatılırsın. Bunun kaçarı yok. Ben eskiden böyle düşünmezdim ama sitedeki kadınlar tam tersini düşünüyormuş. Yani erkek yorgun olduğunu söylediği zaman da onu mecbur bırakıyorlardı. Onlar yüzünden fikirlerim değişti. Kadın da mecbur bu konuda. Yapıcaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔 sonda da zevk 0 oluyor
- +1 yıl
Ee adam otuzbir çekicek o zaman git ona bunu tavsiye et. Ya da illa birlikte bir şeyler yapmak istiyorsa o zaman sadece blowjob veya handjob da olur! Hatta footjob deneyin!!! Farklı bir şeyler olsun yani illa klasik standart seks olmak zorunda değil ufak tefek heyecanlarla da yetinmesini bilmek lazım. Çünkü boşaldıktan sonra zaten böyle istekler hiç umrunda olmuyor tamamen kafadan uçup gidiyor.
Erkek de kadınlar gibi ilgi görmek ister senin onu geri çevirmen ilgisizlige yol açar ve buda başka yerde ilgi bulunca aldatır seni yanlış anlama siz kadınlar biraz aptalsiniz bir erkeği yatakda mutlu et ne isterseniz yapar. Erkeğin istediği tek şey yatak da ilgi onuda göstermez sen başkasında arar..
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok seviyor yapmaz
Soran+1 yıl😔 sigara zevk vermiyor diye değişecek mi
Bir ay idare et bence sen. Zaten bir hafta sonra her gün istememeye başlar. Biraz idare et yorgun olsan da rayına oturur o da biraz doyuma ulaşsın
54 Yorumla
Soran+1 yılO doyuma ulaşınca ben napayım
Soran+1 yılYani o doyacak ama ben kesinlikle zevk almayacağım
Ya karşılıklı istenmeli cinsellik. Bu şey gibi oluyor iştahı olmayan karnı tok olan birini zorla yemek yedirmek gibi. Pardon ama eşindede kaç yılın birikimi varsa artık ihihi 😃
318 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Yorumun güzel 👍🏻
- +1 yıl
Rica ederim deren
Soran+1 yılSadece 2 haftadır yapmıyoruz abartıyor
- +1 yıl
Yeni evli için uzun süre :)
- +1 yıl
Sana katılıyorum deren
- +1 yıl
Kesinlikle Yani kocan bu. Arkadaş değilsiniz ki iki hfta hiç yapmamak nedir? Öpüş seviş iki dk ilişki zaten ne sürecek
- +1 yıl
Deren aynı düşünüyoruz 😇😇
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz 🥺
- +1 yıl
Ya sizi üzmek istemem ama normal değil yaptığınız
- +1 yıl
Biraz öpüşseniz iki dk ilişki olsa en azından hevesini alır sen de mutsuz etmemiş olursun
Soran+1 yıl@hayyambukowski ben zevk almıyorum o nolucak 😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kocanin istegini red etmek iyi degil.. Onunla guzelce konus, her gun olmaz de.. Ama yorgunlugunu alan birsey o.. bir kere girsin ciksin izin ver gitsin iste.. Neguzel seninle vakit gecirmek istiyor. sende itici olma izin ver! Sen kendin onu itiyorsun yarin obur gun baskasina giderse sakin zirlama! cunku kendin itekliyorsun onu haberin olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKolay yolu var 😏
Bir gün adamın hâli bitene kadar seks yap bittim dese bile 1 defa daha yaptır sonra garanti 3 gün kafan rahat 🤣 aşırı yuklenirsen yorulur 😏63 Yorumla
Soran+1 yılEnerjisi bitmiyor ki adamın sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılBiter biter 😏
Soran+1 yılBakicaz artık djsjs
Gizli Üye(30-35)1 yılulan öğretmensin işin ne kadar yoğun olabilir. adam kim bilir ne işlerde çalışıyor karısını arzuluyor geliyor yanaşıyor istiyor sen vermiyorsun. bu nasıl bir çelişki. defol git adamı rahat bırak ozaman. adam evlenmiş halen tuvalete gidip kendini tatmin ediyor. ardı kırık öğretmen olup birde yorgunum ben yha triplerine giren şu insanları algılayamıyorum. haftada nerdeyse 2 günü boşa çıkarıp evde yatıyorsunuz, dersiniz olsanda maks 6 ders oluyor oda her 40 dakikada 1 10 dakika ara ile, onada çok diyorsunuz. sanki inşaatta amelelik yapyor, taş taşıyorda yoruluyor. tamam işiniz kutsalda vıcığını çıkarmayın. kocandan boşan. sonra gözünün içine baka baka başkasıyla yattığını görünce laf etme. öyle biriside değilki demiş birde. herkesin dayanma gücü var..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman cinsel açıdan eşine karşı bir şey hissetmiyorsun ve bir noktadan sen istersin o istemez gereksiz soğukluk yaşarsınız. Benim eski eşimde senin gibiydi bir gün canıma tak etti çünkü dışardaki kadınlara bakmaya başladım. Aldım karşıma oturttum durumu güzel güzel konuştum böyle devam ederse seni aldatıcam ikimiz içinde iyi olmaz dedim ve ayrıldık mahkeme de sebeb sorulduğunda bunu olayı söylediğimiz de direk boşadılar. O zaman avukattan öğrendiğim böyle durumda aldatsam erkek haklı sebeb gösterebiliyor ve kadın haksız görülüyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzerini yaşıyorum. Tek fark yeni evli değiliz. Sonuç ortada. Bir şekilde tatmin olmanın peşinde dolaşıyorum. Red edilmek kırıcı. Camdan atasim geliyor. Bence kocana istediğini vermeye çalış. 15-20 dk maximum bu olay. Az dişini sıkıp duşunu alıp yatican ne kadar zor olabilir ki
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizse aldatır o ayrı konu ama karşına al konuş normal şekilde hafta da belli günler ayırın kendinize.
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın deneyeceğim
- +1 yıl
aklıma geldi bak yemeğine şep mi şap mı ne var ondan koyunca isteği gidiyormuş😅ara sıra koy rahatla
Soran+1 yılO artırıyor diye biliyorum?
- +1 yıl
Azaltıyornuş bizim komşu ve kardeşi yapıyor arada sende dene bi ters etki yaparsa bidaha yapmazsın denemekten zarar gelmez :)
Soran+1 yılHaklısın deneyeyim
+1 yılaslına bakarsan bu kadar yorgunluğu bahane eden bir kadına göre aldatılmayı hak ediyorsun
erkekte böyle yorgunluk bahanesine sığınıp eşini ret ediyorsa oda hak ediyordur.
bu arada aldatmayı tasvip etmiyorum00 Yorumla
+1 yılÖğretmenim yeni evlisiniz ve çocuk olana kadar böyle. Adam yorgun olmuyor mu? O ne iş yapıyor? Vermesen verecek bulması çok kolay ve sonra elinde tutamamanın üzüntüsünü yaşarsın, bırak kendini adamın kollarına sevsin seni, aktif olan o olsun.
00 Yorumla
+1 yılEvlenen herkes sırayla aynı tuzağa düşüyor. Zehirli sarmaşık tüm hızıyla mesai yapmaya devam ediyor. Yakında siz de bu tuzağın içinde kendinizi bulacaksınız ve çıkamayacaksınız. Sizin adınıza üzüldüm. Ama sebebi sen değilsin kocan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimal aldatılırsın kendide söylemiş bu huyundan nefret ediyorum diye erkekler bu konuda çok istekli uyum sağlamazsan olan olur
52 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺🥺 ama beni çok seviyor
Cevap sahibi+1 yılErkek beyni bizim gibi değil seviyosada aldatır çünkü oda bi ihtiyaç inan bu sanalda bi çok insanla tanıştım çoğu evli ve isteğini karşılamak için böyle bi yola başvuran neden aldatıyorsun sevmiyo musun dediğimde çok seviyorum ama istediğim gibi beni tatmin etmiyor diyenleri gördüm o yüzden sevgisine güvenme boşuna erkekte seviyorum o zaman yapmam diye bi düşünce yok seviyorum ama oda isteğimi karşılamıyor o zaman mübah gibi bi düşünceye sahipler
+1 yılAldatılmazsın da birazcık sende eşine katıl hayatım <3
31 Yorumla
Soran+1 yılO halle zevk almıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben de öğretmenim ama söz konusu seks olduğunda hiç de yorgun olmam. Her insanın libidosu bir olmaz. Libidosu yüksek olan insan geri çevrilince incinir. Zamanla uzaklaşabilir
10 Yorumla
+1 yılya başkasına gitmesine izin ver. ama evin yolunu şaşırmasın. 8 aydan sonra hevesi azalır. veya sen seni azdıracak bir şeyler bulmaya çalış. açıkcası eşim de senin gibi benden kaçtı. sonra bende başka kadınlara gittim.
08 Yorumla- +1 yıl
Sen karına izin vericeksin o zaman
- +1 yıl
@Senbirbahar bu konu senin ve kocan arasındaki konuya karışmam. sende başkalarına karışma
- +1 yıl
Koxam benden uzak duruyor. Bende baska adama gitsem 8 ayda sıkılırmıyım acaba güzel fikir verdin
- +1 yıl
@Senbirbahar aynen kocan seni doyurmuyorsa veya seni yatakta red ediyorsa bence de gidebilirsin.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
@Senbirbahar bana gelebilirsin :)
- +1 yıl
Cok cırkınsın istemez. Baban annenin ihtiyacını gidermediği için babanda annene git diyomuydu baska adamlara ihtiyacını görsün diye
- +1 yıl
@Senbirbahar annen ile baban da sonuçta bir karı koca. onların arasına da karışma derim. baban annene öyle diyorsa demek ki doyuramıyor. desene sizin sülalelinizin damatlarında iş yok :)
+1 yılHer gün ne demek ya resmen sizi cinsel obje olarak görüyor eşiniz
214 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılDaha 4 aylık evliyiz normal değil mi
- +1 yıl
Her gün istemek normallik olamaz
Soran+1 yıl@ktn34 bende onu diyorum
Soran+1 yıl@ktn34 yok artık 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Erkek miletti yapabilir ama snde haklisn yoğun oluyorsan ama o da haklı erkek sonuçta seni de seviyor istekli ve ilişki yaşamak istiyor sen böyle sürekli hayr dersen aldatabilr
00 Yorumla
+1 yılBoyle yapmaya devam edersen net baskasına gider adamı doyurmalısın yetmıyor demek kı senın lıbıdon cok mu dusuk
05 Yorumla
Soran+1 yılCok da değil
- +1 yıl
bak bazı tavsıyelerım olacak ama yanlıs anlarsın dıye soylemıyorum gızlısın detay veremıyorum buradan
- +1 yıl
bazı erkeklerı etkılemenın cok farklı yontemlerı vardır
Soran+1 yılNelerdir?
Soran+1 yılEvet
+1 yılummadık taş baş yarar güzelim. 5 aylık evlisiniz daha çok yeni bence cinsellikten kaçtıkça tamamen isteksizleşeceksin eşini geri çevirme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım benim de evleneceğim kişi böyle olur. Benim de libidom çok yüksek oluyor. Yorgun olsam bile her gün yapmak isterim 😂
47 Yorumla- +1 yıl
Evlenince istemezsin merak etme
- +1 yıl
Yok artık yeter yahu yamuldu insanım bende dersin
Cevap sahibi+1 yılHayır bıkmam ben
- +1 yıl
Bikarsin bikarsin
- +1 yıl
@lpsksjhe ilk başlarda olur sonra düşer
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini doyurman gerek ve sen de isteyince aynı şekilde onun seni doyurması gerek dinen bile günah bu yaptığın yorgun olabilirsin ama bu senin görevin
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen insanlar normal zamanlarından farklı olarak çok istekli olabiliyor zamanla düzelir
41 Yorumla
Soran+1 yılO hep böyle ama off
Kırma genci ne isterse ver 15 gün sora yaz tatilinde adamın canını çıkar pilini bitir, gorsün ozan elmi yaman beyni yaman
00 Yorumla
+1 yılOnun taleplerine cevap veremezsen eğer işin sonu ona doğru kayabilir. Bu eşinin karakteriyle ilgili bir durum.
00 YorumlaYeni evli olduğunuz için böyledir zamanla değişir fazla üzerinde durup kendi strese verme aldatmak isteyen erkek her şekilde aldatır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir doygunluk olduktan sonra yavaş yavaş azalır. Doygunlugunu bekleyemem dersen bir gün belirle ve o gün saatlerce bırakma adamı, iliğini kemiğini sömür. Yeter artık dese bile tekrar tekrar yapması için uğraş, işte o zaman temposu düşer.
00 YorumlaYalnızca bir gün üst üste enerjisini bitirene kadar yaşayın ne varsa 3 4 5 ne kadar yapabiliyorsanız ertesi gün de istiyorsa helal diyorum
00 Yorumla
+1 yılKim kimin arkasından hainlik yapar onu canım aptal yerine koymaya çalışır, ne kadar sadakattan yoksun kişilik varsa, koyyy dötüne tenekelerin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHergün olursa , bir zaman sonra sıkılırsınız bundan ve soğursunuz zamanla. Özellikle de hep aynı durumlar varsa daha da çabuk olur bu.
00 Yorumla
+1 yılDeren ben sana katılıyorum. İki hafta hiç birlikte olmamak cidden saçma geldi. Dediğin gibi önsevişme vs toplan 30 dk civarı iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Gözünü kapat vazifeni yap işte ne didiniyorsun hahahhjsks
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
+1 yılTatil geldi hocam dert etmeyin yine illa dert olursa takviye ya da psikolojik destek alın
01 Yorumla
Soran+1 yılAh gerçekten öyle olacak
Güvenin tamsa sorun etme bu kaygını da belli etme birde bu düşüncelerden kurtul korktuğun şey başına gelor diye bir söz var
00 Yorumla
+1 yılKocasını tatmin etmeyen veya edemeyen kadından bir cacık olmaz. Isteksiz kadın ve çenesi düşük kadın kadar itici bir şey yoktur bir erkek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence rahat ol gerçekten seven insan sırf 2 dklik zevk için aldatmaz eşini hemde yeni evlisiniz sen kendini ona anlatıp her gün olmasa bile 2 günde bir en azından dediğini yap yorgun olsan bile dene en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıldır evliyim istisnasız hergün yapıyoruz. Gençliğimiz var sonuçta neden sevişmeyelim ki? Ben aşırı düşkün ve istekli biriyim şanalıyımki hiç sorun yaşamıyoruz.. tabi her ilişkinde boşalıyorsan keyifli olur senin için.
00 YorumlaDurumu ona anlat. İşyerinde yoruluyorum filan de. O da anlayışla karşılamalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşılamıyor
Soran+1 yıl😔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. Böyle yaparsan bu sene gitmese seneye illa gider
012 Yorumla
Soran+1 yılSanmam beni çok seviyor
- +1 yıl
Ben de çok seviyorum. Sevgi başka
Soran+1 yılSeven gitmez ama
- +1 yıl
Gidiyor. İlişki özlemi bambaşka bişey. Yorgun olsan da eşine güzel şeyler giyip onu yatağa davet etmen çok zor değil
Soran+1 yılBu halimle zevk almiyorum ben almıyorum diye o da almaz
- +1 yıl
Zevk almamak yorgunlukla alakalı değil. Eşin kendi zevkine odaklanıp seni ihmal edince sen zevk alamıyosun. Zevk alamadığın ilişkiyi de istemiyosun haliyle
Soran+1 yılAlakalı. Bana zevk veriyor ki.
- +1 yıl
Yorgunken de zevk verilir. Aktif olmazsın yatakta. Kocan da sana hadi biraz hareketli ol demez. Uygun pozisyonda zevk verebilir. Misyoner ya da doggy yorgun kadınlar için ideal pozisyonlar
Soran+1 yılDoğrudur hiç denemedim yorgunken falan . Deneyeceğim o halde. Ama bana kırgın gönlünü nasıl alırım bilmiyorum çok tripli
- +1 yıl
Pileli bi etek varsa. İçine bişey giyme. Yanına otur. Elini atar ilerleyen dakikalarda. Oldukça şaşıracak ve o anda azacaktır
Soran+1 yılDenemeye gidiyorum. Teşekkürler 😃
- +1 yıl
Rica ederim. Yarın sonucu sorucam 🤭
+1 yılVermezsen kaçar bacım sen vermezsen kapıda hazır on kişi verir
11 Yorumla- +1 yıl
10 kişi demeyelim de bir 3 kişi vardır heralde :)
+1 yılAldatır çünkü tek amacı ve beklentisi cinsellik senden
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 8 yıllık evliyim. Her yorgunum dediğinde hiç zorlamadım.
Törenle 4-5 ayda bir seks yapıyoruz. 1 de kızımız var.
Böyle mi olmasını tercih ederdiniz?04 Yorumla
Soran+1 yılHaykr ama yorgunum.
Cevap sahibi+1 yılYazdığımdan ders çıkarmadıysan, yorgun olmaya devam et :)
Enerjini ayarla, tüm enerjini okulda tüketme.
Kendine vakit ayır.
Soran+1 yılYa öyle ama kolay meslek değil üstelik lise ve sınav haftası o anlamıyor ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla eşin sonucta yap gitsin adam istiyor sende istersin zamanla alışırsın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek değil... Gerçek erkek gider bir tane bulur işini halleder hayatına devam eder... Tiksinç ana kuzusu gibi küsmeler falan 🤢
22 Yorumla- +1 yıl
Eşin varsa ya da olursa seni aldatmasını istiyorsun sanırım.
Cevap sahibi+1 yılEşim olucak adam küsmez zaten ana kuzusu gibi. bana da muhtaç kalmaz yanlızca. Opsiyonları olur erkeğin evli olduğundan ve eşinden memnun olduğundan aldatmaz. evlilikten dolayı değil.
- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim her gün sevişmek istiyor ama ben onun kadar istekli değilim, aldatılır mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler