Eşim neden benimle sevişmek istemiyor. Her gün istemem eşimi yoruyor olabilir mi, istekli bir kadın erkeği yorar mı?

Bir yıldır evliyiz eşimle son iki aydır eski isteği kalmadı ben doyamıyorum evliliğimizin ilk zamanları günde üç kez yaptığımız bile oluyordu reglken bile sadece sevişirdik ama eşim eskisi gibi istemiyor onu azdırmak için yapmadığım şey kalmadı önceden isteyen adam neden eskisi gibi istemez şimdide haftada iki kez seks yapıyoruz ama bana yetmiyor eskisi gibi olsun istiyorum o duş aldığında yanına gittim beni nasıl göndereceğini bilemedi beni seviyor biliyorum ama eskisi gibi istemiyor adamı oral seks yaparak bile uyandırdım durdurdu beni haftanın iki günü bana az geliyor göğüslerini kasık bölgesini öpüyorum herşeyi yapıyorum ama yorgun olduğunu söylüyor o istediğinde sevişiyoruz ben zaten hayır diyemem ben her an hazırım sanki o kadın ben erkeğim bir erkek nasıl istemez delirecegim poposuna şaplak atmayı çok seviyorum eşimin sevismediğimiz zamanda poposuna şaplak atarım her yerine dokunurum ama her yerine beni geri çevirir oda beni öpüyor karşılık veriyor ama sevişmiyor kaçıyor nasıl dayanabiliyor anlamıyorum ona nude resim gönderirim aklını başından almak için herşeyi yaparım böyle olunca üzülüyorum ikimizde çılgın olsak ne olurdu sanki kadın gibi yapma hazır değilim diyor söndürmüyor ateşimi eşimi çok seviyorum sevmesem katlanmam

Eşim neden benimle sevişmek istemiyor. Her gün istemem eşimi yoruyor olabilir mi, istekli bir kadın erkeği yorar mı?