Eşimle 2 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik, şu an 1 yıllık evliyiz. Sevgililik ve nişanlılık dönemlerimizde sürekli sevişmek isterdi ve bu sevişmelerimiz çok tutkulu olurdu. Bakire olduğum için içime girmezdi ama oral seks çok yapar ve beni o şekilde orgazma ulaştırırdı. Fakat evlendiğimizden beri, ilk gecemizden sonra o sevişmeyi çok seven adam gitti sanki başka birine dönüştü. İlk gecemizde sadece uzunca sevişti, ondan sonraki günlerdeyse biraz göğüslerimi öpüp hemen içime girmeye çalışıyor, ben biraz daha sevişmek istediğimi söylesem de o yine de kısa tutyor ve ben yeterince ıslanmadan içime girmeye çLıştığı için ilk girişte bir acı hissediyorum. Çok bunaldım artık cinsel anlamda aşırı mutsuzum😭😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇilek gibi 3 gün de bozulan insan modeline rastlamışsın. Bence bu konuyu güzelce bir ele al ve sorgula. Bir de kendini düşün, acaba sen de değiştin mi? Mesela bazıları evlenince hijyenine ve bakımına, hatta giyimine özen göstermez. Erkekler de genelde salar ve bakımsızlaşır. Farklar var mı? Bunları tespit et ve ardından da yüzeysel bir şekilde söyleme. Al karşına ve uzun uzun konuşun.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hijyene falan çok dikkat ederim aksine eşim çok fazla diikkat etmez, yani özellikle önce duş alıyorum güzel kokular sürüyorum vs hatta hala bana beni çok seksi bulduğunu söyler ve sürekli kokumu çok sevdiğini söyler ama iş sevişmeye gelince bodoslama ilişkiye girmek istiyor anlam veremiyorum bu hallerine
- +1 yıl
Sevişme de eskiye göre pasif kalıyor musun mesela? Biraz cilve yap ve ardından da kafasını öpmesini istediğin bölgelere it ve hatta sen de öpüp onu yükselt. Cinselliğiniz monotonlaşmış çünkü sürekli aynı ev de olunca heyecan azalır. Konulu yapın 🙂 Roleplay oynayın.
- +1 yıl
Mesela sen seksi ve çekici bir komşu kızı gibi giyin. Eşin de evden çıkıp tekrar gelsin. Sanki komşu kızıymışsın da öyle tanışıp, flortlesip de sevisecekmissiniz gibi konuşun. Cilve katın 😅
En İyi Cevaplar
Bencil seni düşünmüyor, akıllı erkek kadını önce boşaltır, onu zevke getirir çünkü önce kadın olursa istek arzu her zamana olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılDahada beter olacak ilerde sizin gibi erkeklere kizlara iyi oluyo zina neden haram belli iste bu kadar aciklama yeter uzun vadede anlarsin kuzu ;)
00 YorumlaBakire olduğun dönemlerde aklına gelmiş sevişmek evlilikte oluyor bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde öyle idik erkenden işi bitirme isteği oluyordu
00 YorumlaIcine hemen girip seni orgazm etmeden kuru kuruya ıliskiye giriyor hemen de bosaliyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk alıyormuşum gibi yapıyorum o da hemen boşalıyor. Sevişmeyi uzun tutmak istediğimi söylüyorum ama kendi istediğini yapıyor
Soran+1 yılVaktim var sorabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Artık seni cepte görüyor demek ki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteksiz yap anlar herhalde
00 Yorumla
+1 yılevlenmeyeydin
00 YorumlaArada olur
00 YorumlaBaskın moda geç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne istediğini söyle ona açıkca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir süre verme bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz