2 aydır cinsellik yok zaten ondan öncede ayda iki defa oluyordu fakat 2 aydır hiç yaklaşmıyor bugün gel birlikte uyuyalım dedim bana istekli köpek kudur dedi şok oldum hayatında başkası mı var veya rahatsızlığın mı var dedim içimden gelmiyor istemiyorum git babanlara evden git diyor bana sanki abi kardeşiz evde ne konuşuyor ne sarılıyor ayrı odalarda takılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evinde fıstık gibi karısını hiç olmazsa haftada bir yapamiyorsa adammin aleti den şüphe ederim. 15 günde bir ya da ayda bir ne yaa sabah akşam üstünden inmeyenlerde var ama ayda bir olması zor kuşu ötmüyor demekki
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman eşin seni sevmiyor boşan gitsin
00 Yorumla Seksden daha guzel ne var ki.. yaptikca daha zevk veriyor.. ben hafta da 5 kez yapiyom az bole diyom bazen hem gece hem gunduz yapiyorum aklima geldikce cildiriyorum senin esin gay mi acaba
18 Yorumla
Soran1 yılBen ne yapım ben hep çıldırdım bilmiyorum kaderim buymuş hergün yalnızlık
Soran1 yılOral hiç yapmıyordu hiiiiçç
Soran1 yılHiç yaşamadım maalesef bilmiyorum hep istedim reddetti yapmadı
Soran1 yılÖn sevişme hiiiiç yoktu diyorumya neymiş benim kaderim böyle evlilik yoktur kimsede arkadaşım ilişkisini anlatıyor öyle kala kalıyır insan bizdede ayrı odalar sonumuz yok zaten olan bebeklerime olıcak ayrı annesiz babasız kalıcaklar maddi manevi de bakmıyor zaten düşünsene 5 tl vermiyor bana hiç bir şey istemiycen diyor
1 yılAyda ikidefa ne sadakami veriyoo sana ben hergun seks yapiyom doymuyom evli sevgilimle ama kocası geldi 1 hafta sonra gidicek devamke.. yeminle kocam erkek değil bence böyle erkeklerin yüz karası işin çok zor ya aklında ne var
00 YorumlaBoşanmak için şiddet görmeyi bekleme, bu gördüğün de zaten manevî şiddet.
10 Yorumla
1 yılEvlilik bu adama göre değilmiş. Yol yakınken ayrıl
01 Yorumla
Soran1 yılBeni evden gitmemi istiyor yok nereye gidim iki çoçuğumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Belki iş olarak ya da maddi olarak psikolojik bir durum yaşıyor olabilir :(
00 YorumlaAldatmak için yer arıyor, bu adam tam anlamıyla rezalet. Ayrılmalısın.
00 YorumlaSana olan ateşi zaten azmış sönmüş iyice maalesef yeniden canlandıracak şeyler lazım size
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılSen yanmışsın yaa eşin yok gibi tek takılıyorsun ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı.
1 yılEşimden farkı yok 5-6 ayda bir yakınlaşma bile yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkası olsa da seni yine geri cevirmezdi istekli birisi olsa. Saglik sorunları olsa bile sana hakaret ediyor normal degil bu ilk defa böyle değildir saygısız herif
00 YorumlaIstemedıgı kesın ama uzun zamandır yapmıyosan sımdı sende volkanlar patlıyordur yangın vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYuh beee insan karısını becermez mi? Ben olsam her gün yaparım.
06 Yorumla
Soran1 yılBugün gel birlikte uyualım dedim aaazgın kıpek kudur dedi çok zoruma gitti karısımıyım duşmanımıyım
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç? Kaç yıldır evlisiniz?
Soran1 yıl21_30 3 yıllık
Cevap sahibi1 yılYaşlar da genç. Aranız da hep kavga mı var
Soran1 yılbir şey soruyorum bağrıyor beni istemiyor kısacası elinden geleni yapıyor boşanmam için zaten 2 hafta önce git seni becereni bul dedi sabaha kadar ağladım çoçuklarımla
Cevap sahibi1 yılOhaaa sorunu ne acaba? İlk 3 ay felan da mı böyleydş
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok erkek böyle biliyo musun. Bakmayın erkeklerin bekarken kuduruk olmalarına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle ki çok garip
014 Yorumla
Soran1 yılSordum başkası mı var veya rahatsızlığın var dedim içimden gelmiyor git konuşma diyor
- 1 yıl
Kaç yıldır evlisin?
Sende vücudunda vajinanda herhangi bir sorun var mı ki
Soran1 yıl3 yıllık hayır ne sorunum olsun 75 kiloyum sadece hafif sezeryan gobeğım var iki sene hamilelik geçirdim
- 1 yıl
İki sene derken iki çocuk mu var
Soran1 yılEvet iki bebeğim var küçükler
- 1 yıl
Adama bak ya sadece çocuk yapmak için birlikte oluyor sanki
Eşinde problem var mı sertleşme erken boşalma gibi
Soran1 yılErken boşalma var son 1 yıldır öyleydi ve sertleşmiyor
Soran1 yılAma gider hap alır içer yapardı artık oda yok başkasıyla nasıl yatsın diyorum kendime çunku zaten sertleşme sorunu var
- 1 yıl
Galiba o yüzden piskolojisi bozuldu sen hiç sorun ettin mi ya da aşağılayıcı bir şeyler söyledin mi ona
- 1 yıl
Sertleşme sorunu yüzünden küçük düşürdün dimi adamı
Soran1 yılHayır o beni aldatıyor neden biliyırmusun evde ruj buldum ve geçen akşam doğum günümdü o gün evden gitti gece eve geldi sabah telefonunda aramalarda nöbetçi eczaneler aramış nedennn
- 1 yıl
Adama bak hem şeyi kalkmıyor hemde aldatıyor ama ona nasıl kalkıyor
Soran1 yılEsmer alkol tutun içen agzı bozuk ooorsbuuları sever o ben evden çıkmıyırum çoçuklarım evim evliliğiim diyerek katlandım
- 1 yıl
Senin kimsen yok mu anne baba akraba
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç?
02 Yorumla
Soran1 yıl21 30
1 yılBosan bununla ömrünü tüketme
10 Yorumlaboşan yeni birini bulmus o
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNeden girmek istemiyor
00 Yorumla Zorla mı evlendi ne yaptı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Sorun neymiş, konuşsana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
1 yılArtık bülbül ötmüyor şarkısı geldi aklıma nedense
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEşin ilişki değil seni istemiyor bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılBuyumu yapmislar adama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Demek ki keyif almiyor senden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam seni sevmiyor belli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılBu yaşta sizin her akşam yapmanız lazım
04 Yorumla
Soran1 yıl21 yaşındayım o 30 yaşında hep ayrı takılıyor konuşmuyor
- 1 yıl
Ohoooo ben o yaşlarda her akşam yapıyordum
Soran1 yılNe her akşamı ayda bir bile yok bilmiyorum üzülüyorum çok değersiz hissediyorum kendimi
- 1 yıl
Ne iş yapıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılGit annesine sikayet et.
00 Yorumla
1 yılSende benimle aldatan bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Baskasına kaymış o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Yaşlar ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşan
10 YorumlaKeçi boynuzu yedir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBoşan aldatiyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz