1 senedir evliyiz ben ondan daha istekliyim beni bi çok reddettiği oldu yorgunum anlayış göster diyor reddettiği zaman? Nasıl çözeriz bu sorunu her zaman da giyinirim en seksi şekilde fiziğimde gayet iyi ⚡️ tavsiyeleriniz nedir nasıl çözeriz bu sorunu?
Zor bir durum bu durumu genelde erkekler yaşar ama hep kadınlar red eder lakin sizde tam tersi olmuş bence sende biraz idare etme yoluna git yoksa ileride aldatmaya da kalkarsın bak
Her şeyi yapıyorsan ve onun isteksizliği değişmiyorsa bi doktora görünsün haftada 3 kez de yapamıyor iseniz sorun gerçekten... ayrıca mastürbasyon vs yapmıyordur dimi?
muhtemelen seksi yaşanacak büyük bir tutku paylaşılacak heyecan fanteziler ve haz olarak görmüyor. sadece bir göre gibi düşünüyor olabilir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uf çok kafam bulanık yapalım mı diye şakalaşıyorum bazen olur diyor aradan zaman geçiyor bugün işte çok yoruldum hastayım falan diyor beni alttan al diyor bugün çok zoruma gidiyor
tabiki gider sen istekli bir kadınsan karşılık bulamadıkça bu sseni daha gergin yapar ve seksi yaşayamadıkça da eksik hissedersin.. dilinden anlamaması en üzücüsü