Türk erkekleri çok istekli ateşli ve sapık gibi sevişiyorlar ve bu beni çıldırtıyor. Eşim Türk değil ve o benim tam tersim. Sürekli hep ben adım atıyorum o hep işte çalışıyor. Ben hergün sabah akşam isteyen bir kadınım. Bana yetemiyor. Onu seviyorum ama bu durum beni artık çok üzüyor. Başka bir adam düşünmek, yatmak istemiyorum. Kendide farkında olduğu durumun ve biliyorum oda üzgün. Tedavi olabilirsin desem ben iyiyim sen çok istiyorsun diyecek. Denedim çünkü bu fikri sundum ona. Bilmiyorum, geçen gece 12 ye doğru geldi eve. Bende fazla özenip süslendim. Yemin ederim bir Türk erkegi olsaydı atlardı üzerime. Ama onun bana dediği " seks mi istiyorsun? " .. böyle dedi. :((( ne yapabilirim? Önerileriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide sen onu yeterince yükseltemiyorsundur bunu hiç düşündün mü belkide sizin zevk noktalarınız ortak değildir sana hitap eden şeyler onun için hiçbir şeydir ya da onun sevdiği şeyler senin için hiçbir şeydir biraz fedakarlık etmen gerekiyor galiba sen onun için biraz cinsel istek olarak düşeceksin oda senin için biraz yükselmeye çalışacak Buda ilerleyecek ama emin ol yabancı erkekler cinsellik konusunda bence Türklerden daha iyidir.
#reda00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin işin çok sor sendr sorun yok kadın dediğin istekli olmalı ama bu karşılıksız bi yere kadar devam eder, sana tavsiyem bu sorunu halletmen nasılmı 3 yolu var ya kendine bakıp sana enerji ayıracak seni tatmin edebilecek, ya ayrılıcaksın ya da aldatacaksın, kusura bakma ama hayat bu şekilde gidemez cinsellik çok önemli kadını tatmin etmek çok önemli huzurun kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGece 12'de geldi demişsiniz kötü şeyler düşündürmek istemiyorum ancak bir başkası ile ilişkisi varsa size ilgisiz davranması da kaçınılmaz? ilk evlendiğiniz zaman nasıldı performansı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayıt işten geliyor aldatma yok
Cevap sahibi+1 yılburada bazıları şu bu demiş ama gönül bu yabancıya kaptırmışsınız olmuş bir kere. Cinsellik bir ailede olmazsa olmazlar arasında elbette ve siz helal yoldan eşinizle nasıl düzeltirim onun arayışı için buradasınız.
Çocuğunu yoksa bu durumu (son kez) konuşun bence ve yolları ayırın..
Sizin kadar seks isteyen birine umarım dek gelir evlenir ve doyuma ulaşırsınız helal yoldan.
+1 yılyani bunu daha önce fark etseydin keşke
cinsellik evlilikte önemli bir şey ve olmaması fiziksel olduğu kadar stres ve mutsuzluğu da tetikler
karşına alıp konuşmayı denedin mi?02 Yorumla
Soran+1 yılÇok ciddi bir mesele imis gibi konuşmadım, böyle arada şakayla karışık laflar ettik
- +1 yıl
Bu ciddi bir mesala olma yolunda gidiyor ciddi konuamalisin gibime geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
+1 yılSeks mi istiosun nedir ya. Al hatunu altına al akılını başından nefesini kes saatlerce ez altında. Gider güzel kardeşim yabancıyla evlenirsen olacağı bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşiniz çok şanslı, belki terapite gitmeniz gerekebilir. Yabancılar daha modern olur, sizin özel hayatiniza saygı gösteriyorsa başka partner de deneyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeği popiş kaldırma operasyonu. Boşa anacım zebil ziyan etme güzelim çocuğu.
30 YorumlaGrup öneriyorum. Eşin ile birlikte olabilir. Kesinlikle faydasını göreceksin. Bende evli olsam eşimle yapardım ama bunu seven birisini bulamıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılBu bir tespit , sonuç odaklı ve mantıklı düşüneceksin.
Ya 2-3 güne bir seni düzüp bırakacak birini bulacaksın , ya da s*kişsiz bir hayata devam...00 Yorumla
+1 yılmutlu değilsen boşan yol yakınken. gerek yok köle olmaya
00 Yorumla
+1 yılAdamı azdır sende, ilaç at yemeğine, nuriye alço ol, at gazoza ilacı, kirlet adamı😅😅😃😃😃🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZor düzelir iş kolik olanlarda çok rastlanan durumdur genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin haricinde başka birisiyle takıl o sana istediğini veremeyecek belli ki.
00 Yorumla
+1 yılBırsz uzak kalsanız özler belki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürk leri beğenmiyor sunuz ya bu soruya kızlar baksın işte
00 Yorumla
+1 yılYerli mali yurdun mali herkes onu kullanmali diye boşa dememişler :)
00 YorumlaAyni seyden bende muzdaribim bende cok istekliyim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbende istediğimi bulamıyorum
00 Yorumla Nereden buldun yabancıyı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. enişteye boynuz takma vakti gelmiş 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemeyenin malını yiyecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen üstüne atla o zMN
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zamandır evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılKoşma peşinden
20 Yorumlaatlardi tabiki vajinani yalathosuna gidiyosa 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılwayyy öküz wayyy
00 Yorumla
+1 yılYazık yaaa...
00 Yorumlaama onu sen sectin dimi
00 Yorumla
+1 yılInanmalimiyim!
00 Yorumlayok ekmek arası çikolata istiyorum de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğit onu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalanını mikiiiyim
23 Yorumla- +1 yıl
Anlayamadım, eşi yapamıyor mu yalan yoksa kadının çok istekli oluşu mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 hepsi
- +1 yıl
Sana hak verdim, sallayan sallayana
Gizli Üye(30-35)+1 yılKacamak yaparsin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnereliki
00 Yorumla
+1 yılYazık olmui
00 Yorumla
+1 yılJetonli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan ben evlenem