Cinsel Yaşam Eşimle her gün sevişmek istiyorum. Benden sıkılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Eşimle her gün sevişmek istiyorum. Benden sıkılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sıkılırsa hemen boşa. 1 12 Yorumla Soran 1 yıl 😃 Yorumla zarifbiradam 1 yıl Sıkılan erkek değildir zaten 😂 Yorumla Soran 1 yıl Görücez Yorumla zarifbiradam 1 yıl Var mı aday Yorumla Soran 1 yıl Olacak 😅 Yorumla zarifbiradam 1 yıl Ne zaman nerde 😂 Yorumla Soran 1 yıl 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Yorumla zarifbiradam 1 yıl Merak ettim anlatsana bana Yorumla Soran 1 yıl Yakında olmasını umuyorum diyelim 😅 Yorumla zarifbiradam 1 yıl Çok gizemli konuşuyorsun olayın ayrıntısını anlatsana Yorumla Soran 1 yıl Gizemli değil Yorumla zarifbiradam 1 yıl Ney peki anlatsana Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Her gün bal yiyen baldan usanmış 4 12 Yorumla zarifbiradam 1 yıl Usanan erkek değildir. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @zarifbiradam Atalar boşuna dememiş, yalan olamaz. Her gün ev sevdiğin yemeği yesen bir hafta sonra oggk gelir Yorumla zarifbiradam 1 yıl Onlar erkek olmayanlara söylemiş. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben kadinimdan sıkılmam ayrıca cok hoşuma gider Yorumla joeblack_ 1 yıl Her gün farklı kadın olsa bile sıkılır insan, değil ki aynı kadınla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @zarifbiradam hep büyük konuşmak bu işte, bekara karıyi boşamak gibi Yorumla zarifbiradam 1 yıl seksten sıkılmak ile kadından esten sıkılmak farklı şeyler her gün değilde haftada 3 4 e düşer haftada 1 ama yine her türlü olur. Seven insan kadınından usanmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @joeblack_ sıkılsaniz bu abazalar nasıl oluşuyor? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @zarifbiradam orası doğru ama bu devirde neredeee o kadınına bağlı erkek zor Yorumla zarifbiradam 1 yıl Sayımız az ama tükenmedik elhamdülillah bu zamana kadar hayatıma aldığım kişilere bir kez bile aldatmadım ama hep aldatıldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @zarifbiradam o zaman bunun sebebi de ne bir düşündün mü? Yorumla joeblack_ 1 yıl Ee yapamıyor ki abazalıktan kurtulsun. Türkiyede cinsellik halen tabu Yorumla zarifbiradam 1 yıl Fazla sadık olmam ve sevgimden dolayı Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Cinselliği seven biriyse sıkılmaz 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Merhaba eşin olsun da öyle düşünelim 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bir müddet sonra sıkıcı olur tabi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hoşuna gider 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siilir 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sıkılırsa hemen boşa.
😃
Sıkılan erkek değildir zaten 😂
Görücez
Var mı aday
Olacak 😅
Ne zaman nerde 😂
🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Merak ettim anlatsana bana
Yakında olmasını umuyorum diyelim 😅
Çok gizemli konuşuyorsun olayın ayrıntısını anlatsana
Gizemli değil
Ney peki anlatsana
Her gün bal yiyen baldan usanmış
Usanan erkek değildir.
@zarifbiradam Atalar boşuna dememiş, yalan olamaz. Her gün ev sevdiğin yemeği yesen bir hafta sonra oggk gelir
Onlar erkek olmayanlara söylemiş. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben kadinimdan sıkılmam ayrıca cok hoşuma gider
Her gün farklı kadın olsa bile sıkılır insan, değil ki aynı kadınla
@zarifbiradam hep büyük konuşmak bu işte, bekara karıyi boşamak gibi
seksten sıkılmak ile kadından esten sıkılmak farklı şeyler her gün değilde haftada 3 4 e düşer haftada 1 ama yine her türlü olur. Seven insan kadınından usanmaz
@joeblack_ sıkılsaniz bu abazalar nasıl oluşuyor?
@zarifbiradam orası doğru ama bu devirde neredeee o kadınına bağlı erkek zor
Sayımız az ama tükenmedik elhamdülillah bu zamana kadar hayatıma aldığım kişilere bir kez bile aldatmadım ama hep aldatıldım
@zarifbiradam o zaman bunun sebebi de ne bir düşündün mü?
Ee yapamıyor ki abazalıktan kurtulsun. Türkiyede cinsellik halen tabu
Fazla sadık olmam ve sevgimden dolayı
Sklmaz ama sen pert olursun
Cinselliği seven biriyse sıkılmaz
Merhaba eşin olsun da öyle düşünelim
Bir müddet sonra sıkıcı olur tabi
Sıkılırsa boşa gitsin
Ateş Seni çağrıyor Börgır Kingg :D :D
Yok yok ncnxjxjj
Sıkılır mı insan hiç sevişmekten
Sevmeyen erkek ölsün
Hoşuna gider