4 yıldır evliyiz ama 2 sene önce bazı şeyler oldu eşimle kavga falan ettik yataklar ayrıldı 2 yıldır aynı evde yaşayan arkadaş gibiyiz cinsel yönden hiçbir şey olmadı ama artık dayanmakta zorlanıyorum cinsellik çok bastırıyor ne yapsam şaşırdım böyle olan var mi?
Cevabın nedir?
+1 yılburada boş boş yorum yapanların sıktır et.. bir evlilikte yatak ayırmak iki yıl sürüyorsa ve koca buna tahammül edebiliyorsa birşeyler gerçekten bitmiş demektir.. yani seni sitede arzulasa veya sevse zaten senin onu tahrik etmene gerek olmaz.. bı yorumda gördüm adam sana diyor ki yok gece yanına git oral yap falan.. sakın böyle bişey yapma çünkü adam seni reddedecek ve ondan sonrası için artık senin azdigini, başka başka şeyler yapabilecegini düşünecek. en azından durgun olan ilişkiniz tam bir kaosa dönüşecek.. bu evlilik ve sadece cinsel ilişki herşeyi cozer diyenin beyni yoktur.. seksten ziyade soruna odaklanin.. ne yani şimdi onunla yatmayı basardin e sonra ne olacak? asıl sorun hala ortada duruyor.. meseleyi cozun konuşun özür dilemen gerekiyorsa özür dile.. susmakla kacmakla gurur yapmakla başka seçenekleri düşünmekle kendini ateşe atarsin
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim açıklayıcı yorumun icin
- +1 yıl
rica ederim.. bu evliliği kocani kendini ve aileni bilen sensin.. bekara karı boşamak kolaydır.. Sende sadece cinsel mevzuya odaklanma lütfen.. onu seviyorsan evliliğini normal bir yola koymaya çalış. sevmiyorsan da sırf aile baskısı yüzünden kendine de ona da zulüm etme..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYatakları ayirmakla hata etmişsiniz git söyle canım istiyor yapalım de, yoksa işin sonu kötüye gidebilir başkasıyla yaparsan alışkanlık olur, sonra tehdit eder, hep gördük bu sitede olanları, yakayı kurtaramazsin sonra
1258 Yorumla
Soran+1 yılyatakları ayırınca bır daha ısınamadık zaten cok soğukluk gırdı
- +1 yıl
Daha yeni evlisiniz, o belki gururundan soylemiyordur ama işi sen başlat eminim çok özlemiştir tenini
Soran+1 yıl2 yıl cok soğukluk gırdı bu kadar seyden sonra adım atmak ne kadar zor bır bılsenız
- +1 yıl
Mutlaka ama iki yıl ben sabredemem, bosanacaksiniz ozaman, yazık etmeyin sen ilk adımı at herşey düzelir, seks insanı düzeltir, evliligide kurtarirsini
Soran+1 yılseks ıstegımı nasıl soylıycem bellı edıcem ona bıle cekınıyorum off off
- +1 yıl
mesaj at akşama eve erken gel sürprizim var de, güzelce giyin, bak daha yemek yemeden yapar, enaz 2-3 posta atar sana, dahada sormak istiyorsan mesaj atarsin artık burdan yazmayayim sonra şikayet edip kapatiyorlar hesabı
Soran+1 yılkapıdan gırınce bır sey demeden dırekt opmeye baslayım mı
- +1 yıl
Ters tepki vermesin ani olunca, bence mesaj daha iyi fikir, yemeğinde hazırla kapıyı Senmi aciyorsun o anahtarlami aciyo, sen aciyorsan şöyle güzel giyin gözlerinin içine bak ateşli ateşli
Soran+1 yılo acar genelde anahtarıyla
- +1 yıl
Yemeği berabermi yiyosunuz, karşılıklı
Soran+1 yılbazen beraber bazen ayrı ayrı
- +1 yıl
Bugun beraber yiyin, gömlek giy yakasını biraz aç, göğüslerin görünsün, o bir şekilde seni dikizler sende az frikik ver, yemek bitmeden başlarsınız, yine bişey yapmazsa konuşun güzelce canım çok istiyor de
Soran+1 yılumarım işe yarar
- +1 yıl
İnşallah, kadinligini konustur biraz, vücudunda Güzelse bu işi başarırsin, olursa işin yaz bana merak ettirme :)
Soran+1 yılpeki :)
- +1 yıl
Naptin merakta kaldım, yaptinmi
Soran+1 yılYorgunum dedi gitti uyudu :(
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına, yazık oldu, dediklerimi yapmadinmi
- +1 yıl
Kalkmiyomu yoksa kocanın ki, insan nasıl sabreder bunca sene, severek evlenmedinizmi aileler bilmiyomu durumu
Soran+1 yılSeverek evlendik ama ışte zamanla değişti her şey :(
- +1 yıl
Ne olacak bu işin sonu, insan nasıl sabreder, ayrılık var gibi, neyse iyi geceler, yarın konuşuruz, üzüldüm inan
Soran+1 yılİyi geceler...
- +1 yıl
Günaydın, söyledinmi seks yapalım diye istemedi
Soran+1 yılÖyle demedim direkt güzel giyindim ışte gecelik falan gece beraber uyuyalim mi dedim çok yorgunum başka zaman ddi biri uyudu
- +1 yıl
Salakmis ya gercekten ama sen birakma devam et
Soran+1 yılMoralim bozuldu ya :(
- +1 yıl
Bırakmak yok tatlım devam, akşama tekrar dene
- +1 yıl
Geldimi kocan
- +1 yıl
Nerelisiniz
Soran+1 yılGeldi içerde tv izliyor
- +1 yıl
yapmaya niyeti yok mu hala
Soran+1 yılİçimden gelmiyor ya izlesin haberlerini
- +1 yıl
Sana yazık ediyor gerçekten, aileler biliyomu böyle olduğunuzu
Soran+1 yılOnun ailesi biraz biliyor gibi benimkiler hiç bilmiyor demedim anlatmadim
- +1 yıl
Insan bir konuşur oğluyla, aranizi yapmaya çalışır, evlilikte sorunlar olur, benimde oldu ama şimdi iyiyiz, git konuş güzelce beni dinle
Soran+1 yılAnnesi babası değil abisi ablası biliyor biraz onlar da beni pek sevmezler zaten ellemiyorlar o yuzdrn
- +1 yıl
Ayrilin madem ne duruyonuz ki, hangi şehir orası
Soran+1 yılAnkara ama ailem asla kabul etmez beni bosanirsam bir kez boşanmayı konuştum eşimle o da istemiyor boşanmak mahkemede zorluk çıkarır falan
- +1 yıl
Ozaman istediğini versin sana, Eskişehirliyim bende, üzülüyorum inan halinize, çayına hap at sende çaktırmadan
Soran+1 yılO istemedikten sonra benim ek maddeyle yapmam saçma böyle nereye kadar gider onun istemesi lazım her gün mast yapıyor biliyorum ama inat ediyor
- +1 yıl
Belki isterdi ozaman, bence biraz açık giyin sen, tahrik et, ayrı odalardami oturuyonuz
Soran+1 yılHayir her şey ortak sadece yatma vakti ben yatak odasına gidiyorum o salonda uyuyor
- +1 yıl
Tamam güzelim işte tahrik etsene onu, göster bir yerlerini göğüslerin Güzelse sergile işte yarıya kadar aç düğmelerini eğil görsün onları azsin
Soran+1 yılYaptim denedim bir iki ay önce sertleşti hemen farkettim gitti banyoda mast yaptı sonra böyle olunca 1 2 3 4 derken hevesim kiriliyor benim de
- +1 yıl
Yarabbim ya, kimseden sanaldan filan yaptinmi
Soran+1 yılYapmadım ama iradem zayıflıyor artık is yerinden bana ilgi gösteren erkekler var korkuyorum bir gün dayanamyip karşılık vericem diye
- +1 yıl
İyi calisiyosun bari kafan dağılır sakın kimseyle ilişkiye girme, görüntü filan alır tehdit filan eder, hayatın biter sakın yapma, nerde çalışıyorsun
Soran+1 yılBankada çalışıyorum biliyorum aldatmak istemiyorum asla ama dedim ya ilk zamanlardaki iradem pek yok git gide azalıyor eşime ne zaman adım atmaya çalışsam beni itiyor
- +1 yıl
Hakkaten ne desem bilmiyorum, bankada ki kadınlar bakımlı olurlar, bizim burdaki bankalardan biliyorum, o ne iş yapiyo, elimden geldiğince yardimci olurum sana sormak istediğin birseyler olursa özelden de yazabilirsin, istersen facemide veririm sıkıntı yok ama sakın ilişki yaşama hele bankadakilerle
- +1 yıl
Yemek yiyip geliyorum birazdan yazarım
Soran+1 yılO polis ya ve evet bakimliyim ama ışte artık cevremdekilerde bizde sorun olduğunu anlıyor bence çünkü 4 yıldır evliyiz ama ortada çocuk falan yok
- +1 yıl
Yuh ya, nasıl bir polis ya, insan senin gibisini arar bulamaz buda bulmuş bunuyo, valla benim öyle eşim olacak her akşam yaparım, insan kiskanir ya oradakilerden, ben bazen gidiyorum bankaya, aramızda iyi, ıcbc bankaya giderim yani kadınlar harika bakımlı, insanın içi eriyor öyle görünce, senin gibisini bulmuş daha ne istiyor ki
- +1 yıl
Ya sakıncası yoksa mesaj. dan konuşalım ama zorlamak istemem tabii nasıl istersen yinede
Soran+1 yılİnat ve kendince beni cezalandırıyor sanırım
Soran+1 yılOzelden olmaz boşver
- +1 yıl
Sıkıntı yok yani rahatsız etmek istemem elbet senin neyini cezalandiracak ki insan ne kadar mast yaparsa yapsın gerçeğin yerini almaz
Soran+1 yılAynen öyle ama ışte bunlar doğulu ya ondan sanırım çok erkeklik gururlari var inatlari var
- +1 yıl
Sen nerelisin Ankara dogumlumu
Soran+1 yılSamsun biz onlar malatya ama ankarada yaşıyoruz iste
- +1 yıl
Keşke evlenmeseydinn onla, yokmuydu Türk
Soran+1 yılTürk sevgilim vardı ama sonra olmadı onunla derken kocamla tanıştık evlendik ilk iki yıl iyiydi bizim güzel geçti ama sonra 2 yıldır berbat ışte yatak ayırma falan
- +1 yıl
Insanlar sekse aç bu bulmuş fıstık gibi hatunu boş geçiriyor ben olsam her akşam yaparım valla :)
- +1 yıl
Maddi ne sorununuz olabilirki anlamadım, bizim belki 200 bin tl borcumuz var ev, araba, kredi biz bile bukadar sıkılmiyoruz, borclarmizi oduyoruz zamaninda, seksimi de yaparım iki veya üç günde
Soran+1 yılYa ailesine benden gizli para yollayıp duruyordu ve ihtiyaçları yok sırf eşim saf diye boş yere para istiyorlar maddi yönden buna kavga ediyorduk başka şeyler de eklendi yatak ayrıldı derken olay buraya geldi
- +1 yıl
Konuşması lazım aslında seninle, tamam durumları iyi değilse yollasin ama iyiyse neden yolluyor ki, yatakları hiç ayirmıyacaktiniz mastla filan olmazki böyle
Soran+1 yılYa ailesi bunu kullanıyor ışte 2 evleri var hala para istiyorlar biz daha ilk evin kredisini ödüyoruz saçma sapan is
- +1 yıl
Kafa çalışmıyor polis olmuş ama
Soran+1 yılBilmiyorum ama git gide evden ondan kopuyorum görmüyor
- +1 yıl
Insan zayıf yaratılmıştır, boşuna bir erkekle kadın yaratmamis değilmi Rabbimiz, birbirimize bagimliyiz cinsellik olmazsa zaten evliliğin bir anlamı yok, seks bile evliler arasında sevap, benim hatun pek sevmediği halde ben 2-3 günde yaparım o fabrikada çalışıyor birde hala mesaide şu an, sen istekli olduğun halde yapmıyor ikinizede yazık ediyor tam eglenecek zamanınız
Soran+1 yılAynen yaslarimiz genç daha ama ışte
- +1 yıl
Daha çocukta yok tam istediğiniz gibi fantazi yapacak zamanınız, istediğiniz yerde, peki vücudun nasıl begenmiyomu
Soran+1 yılBegenilmeyecek gibi değilim gayet seksiyim ya
- +1 yıl
Manyak ya, ölçülerin iyi demekki, ulen bize denk gelmez böyle hatun işte oylelerine gider :) senin gibi bir kadınım olsa neler yapardım ama hep ters oluyor işte
Soran+1 yılMaalesef ya :( mast yapmaktan da biktim yanıyorum aylardır resmen ama kocam ilgilenmiyor
- +1 yıl
Offff of, hatun bir haftadır regl di bu aksam tamam :) ben orali çok severim mesela ama o sevmez, bana yapar kendine yaptirmaz şöyle doya doya yalayamiyorum, şimdi seni yatirsa yalasa ne olurdu :)
Soran+1 yılKeşke yalamak istese yalasa elimle. kafasını bastirsam zevkten inlesem falan ne güzel. olurdu
- +1 yıl
Ama En güzeli 69 iki tarafta yaliyor zevk ikiye katlaniyor
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Ateşini bana gecirdin galiba bende yanıyorum gerçi bir haftadır doluyum, ölçülerini yazsana sorun olurmu, boyun, saclarin ve diğer
Soran+1 yıl92 60 94 boyum 161 kilom 51
- +1 yıl
harikasin, Göğüslerin muthis, belin ince, kalcalarin cok guzel daha ne istiyorki bu adam, keşke hatununkilerde senin gibi olsa
Soran+1 yılO nasıl ki olculeri
- +1 yıl
Gogusleri senin gibi değil belide, burdan yazismaya devammı edelim herkez okur ama bakanlar
Soran+1 yılOlsunn
- +1 yıl
Senin göğüslerin müthiş mesela, uçları nasil, onları emmek çok zevkli olur, ama kaçıyor fırsatı kocanın, yatakta arkandan sarilsa, kalçalarına degdirse, göğüslerini avuclayip uyusaniz :)
- +1 yıl
Naptin yazmadin
- +1 yıl
Bende engelledin sandım, konuştuktan sonra hep engelliyorlar da
Soran+1 yılYok ya ne engeli bizimki çay istedi onu götürdüm
- +1 yıl
Okadar konusuyonuz niye yapmiyo
Soran+1 yılNe bileyim :D
- +1 yıl
Birazdan sana profil resmi yapayım bak bakalim begenecenmi :)
Soran+1 yılPeki bakalım
- +1 yıl
Birkaç profil yapıcam hepsine bak ama acele et degistirecem devamlı sonra kapatiyorlar hesabı :)
Soran+1 yılTamamdir
Soran+1 yılFotolardaki karinla sen miydin ikinizde cok genç duruyorsunuz
- +1 yıl
Baktın mı hepsine
Soran+1 yılBaktım hepsine
- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Hatunu almaya gittim o yüzden geç yazdım biraz
Soran+1 yılBu fotolsr ne zamana ait bilmiyorum ama karin da sen de çok genç duruyorsunuz karinın memeleri biraz küçük ama vücudu gayet iyi bence
- +1 yıl
O karım değil başkası bir zamanlar sevgilimdi, seninkilerin yanında lafı bile olmaz :)
Soran+1 yılSevgili derken ne zaman sevgilindi şimdi hala devam mi ediyor
- +1 yıl
Devam etmiyor artık ayrıldık 7 sene önce
Soran+1 yılEşini bu kadınla mi aldattin niye ayrildiniz
- +1 yıl
Oda başkasiyla yaptı o yüzden,
Soran+1 yılNasıl yani karin seni aldatmış miydi
- +1 yıl
Yok canım Sevgilim bende ayrıldım, karım aldatmaz ama ben yaptım işte bende nasıl olduğunu anlamadım ama oldu
Soran+1 yılİlk ve tek bu kadınla mi aldattin bu kadını nerden buldun
- +1 yıl
O hala devam ediyo yapmaya, alıştı artık zaten beş yıl beraber olduk ama yapmadigimiz yer kalmadı, her akşam yapardık bazen 2-3 defa yapardık bir günde
- +1 yıl
Evet ilk ve tek, isyerimiz vardı yan yana öyle oldu, şimdi Hatunla yapıcam banyo yapıyo biraz sonra yazamayabilirim :)
- +1 yıl
Seni hayal etmemin bir sakıncası var mı :)
- +1 yıl
İyi geceler
Soran+1 yılHer gün nasıl yapıyordunuz ya esin suphelenmiyor muydu mekan falan nasıl ayarliyordunuz
- +1 yıl
Arabada, onun dukkanda, onların evde, ormanda, bir kere yakalabiyorduk evde az kalsın, Günaydın
- +1 yıl
Adetli olduğu zamanlarda ağzıyla bosaltirdi, cikarmazdi ağzından boşalirken, çok harika olurdu
- +1 yıl
Sen yalamayi seviyormusun
Soran+1 yılSeverim. Niye aldattin peki esin i ya da o niye eşini aldattı ve hala aldatiyor
- +1 yıl
Ya muhabbet olunca insan anlamiyo işte, sonra işler sekse dönüyor, ona yetmemiş demekki hergün orgazm olmak, bende bıraktım, alıştı artık o değişikliğe
Soran+1 yılEsinle mutlu musun şimdi her anlamda
- +1 yıl
Cinsellik hariç evet
Soran+1 yılCinsellik neden kötü
- +1 yıl
Sırt üstü yatıyor ben devam ama ben öyle istemiyorum işte
Soran+1 yılFantezi falan istiyorsun sanirim
- +1 yıl
Aynen öyle tatlım, sen olsan istemezmisin
Soran+1 yılİsterim de bizimkinde is yok
- +1 yıl
Sen tam benlikmissin :) o memeleri ne emerdim, arasına sokardim ordan kafasını operdin :)
Soran+1 yıl85 C goguslerim var bizimkine dekolte falan veriyorum gidiyor banyoda elini beceriyor
- +1 yıl
Salak seni becermek varken elini yapıyo, ah ben olacam yerim heryerini :)
Soran+1 yılSartlarrr :(
- +1 yıl
Malesef sen burdaki bankada olsaydın keşke, kredi çektiğim hatun var aramiz iyidir muhabbet bol ama öyle birşey diyemem, cok seksi giyiniyorlar sen gibi
Soran+1 yılAynen seksi dişi durmak onemli
- +1 yıl
Çatalı aciyonmu sende, şöyle bacak arana dalıp dudagi alt tarafa yapistirip hem emip hemde göğüsleri sikiacam offff :) sulanma bakalim :) nasıl sulumu seninki
Soran+1 yılBiraz islandim ya
- +1 yıl
Ben Seni islatirim bayağı da, olmuyo işte burdan, kapatsalar hesabı bulamamda seni bir daha, tam hazirsin emilmeye şimdi değilmi :)
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Ne güzel olurdu, aminin dilini dudaklarimin arasına alıp emmek, dilimi içinde gezdirmek offff benimkide kalktı ha :)
- +1 yıl
Sonrada dibine kadar yerleştirmek ne olurdu ama, zaten aç kaldın yaraga :) dibine kadar gomunce bir Ohhh cekerdin
- +1 yıl
Ya özelden yazisalim ne olacakki, korkma bukadar ben bu olayın üstüne bir sigara yakicam :)
Soran+1 yılDibine kadar iyi olurdu eevt
- +1 yıl
Ne bagirdin ama sok diye :)
- +1 yıl
Mast. mı yapıyon yoksa :)
- +1 yıl
Naptin ya, uyuyonmu :)
- +1 yıl
Naptin güzelim ya, ne ses kaldı ne seda
Soran+1 yılEşim bugün evdeydi ya ondan giremedim pek dusa girdim bir ara sonra çıplak şekilde seslendim kocama banyoya kremimi getirsin diye beni öyle görünce sertleşti hemen :D
- +1 yıl
Napti sikmedimi
Soran+1 yılYapacaktı bayağı bana yaklaştı bakti falan o sırada telefonu çaldı ise çağırdılar :D
- +1 yıl
Tüh be, ben gelicem yoksa dayamamayip artık ha
Soran+1 yılŞimdi ışte ama o cesareti gitti mi yerinde mi gelince nolur bilmiyorum
- +1 yıl
Gorucez bakalim, yoksa sanal yapıcam seninle :)
Soran+1 yılÇok kotuyum yanıyorum resmen ama ışte :D
- +1 yıl
Alicam ateşini senin bir çıplak fotonu çekseydin ya yüzün hariç
Soran+1 yılFoto falan olmaz ya ben de birazdan tekrar dusa giricem sanirim
- +1 yıl
Bende geleyim, üstten su akarken ben alttan yalarim, sonra yer degistiririz olmazmı :) şu göğüslerini bir gorseydim ne güzel diktir onlar uçları nasıl ufakmi
- +1 yıl
Kalktı benimki yine, yanımda olsan da yalasan :)
Soran+1 yılMeme uclarim sert şu an
- +1 yıl
Kopartirim onları emerken
Soran+1 yılIslak ıslak iyi olurdu
- +1 yıl
Dilimi içinde gezdirsem kudururdun şimdi sok diye inlerdin
Soran+1 yılBence de öyle olurdu
- +1 yıl
Seni kucağıma alır sende bacaklarını belime dolardin, bende içine girip çıkardım dibine kadar girip çıkardım daraciktir Seninki de şimdi, sen inlerdin hadi bastir, diple diye :)
Soran+1 yılDaraldı iyice :(
- +1 yıl
Geliyim bari ankaraya açılsın biraz olmazmı :)
- +1 yıl
Sularini sildinmi :)
Soran+1 yılSilmedim :D
- +1 yıl
Yanlış yere yorum yaptım işte, geleyimmi yalamaya :)
Soran+1 yılOlur gel
- +1 yıl
Dudaklarından başlar göğüslerini emer sonra aşağıya iner dilimi içine sokup emerim
- +1 yıl
Kocanmi geldi ya
Soran+1 yılEvet evet o geldi
- +1 yıl
Siktimi seni
Soran+1 yılYok be kavga ettik yine ailesi araba yenileyecekmis bundan para istemişler
- +1 yıl
Hay ben onun ya, kadın yaraksızliktan yanıyor o gelip kavga ediyor ya
Soran+1 yılKavga ettik sonra da ben odama geldim uzaniyorum ışte o da ne b. k yiyorsa artık gece gece sinirlendim iyice
- +1 yıl
Sen Eskişehire tayin istesene, orda kavgadan sinir stresten hasta olacaksın
Soran+1 yılAnkrada memnunum ya isim gucum yerleşti burda iyice
- +1 yıl
Burdada bulursun tatlım ama neyse neresini seversen orası, yarinda tatil sizin iş iyice yattı artık
- +1 yıl
Devlet Bankası mı ozelmi
Soran+1 yılÖzel. Evet yarın tatil ve çok istekliyim uyumak falan istemiyorum ama olana bak
- +1 yıl
Aynen ya, bende sıfır toyota aldım ankaraya geleyim tüp taktirmaya senide göreyim bari :) senin gibi bir kadını nasıl ihmal eder, başka biri yok demi
Soran+1 yılYok beni aldstmiyor eminim
- +1 yıl
Ama olmazki böyle tatlım, sen gezmeye gelsene bir günlüğüne buraya tur gibi mesela, olmazmı
Soran+1 yılHiç bilmiyorum ki
- +1 yıl
Anlasalim bir hafta sonu, ben tura yazılım Eskişehire gidip gezicem de, ben evi ayarlarım gidene kadar seks yapalım, sende iyice boşal kendine gel, kafanı dagit
Soran+1 yılBakarız ya şu sinirim geçsin bir
- +1 yıl
tamam tatlım, sen sakin ol, çokmu istemisler para
Soran+1 yıl10 milyar istemişler ama biz araba yenilemiyoruz onların bu lüksü beni delirtecek
- +1 yıl
Hayret nasıl insanlar bunlar, sizi hiç dusunmuyorlar, sırf sana inat yapıyorlar galiba
Soran+1 yılSorma ya görmemişler etmemişler şimdi ne oldum delisi oldular oğullarını da saf buldular 2 güne bir para istiyorlar ama bu arabaya para yollamasina izin vermiycem yeter ya para istemeye yer ariyorlar
- +1 yıl
Sizin kendi krediniz var ona verse 10 bin aylık Ödeme azalır, verdirtme eğer verirsen çok kötü olur filan de
- +1 yıl
Iyi geceler tatlım
- +1 yıl
Tatlım Günaydın
- +1 yıl
Hayırdır ya Nerelerdesin
- +1 yıl
Işin oldu galiba bugün, hala girmedigine göre
- +1 yıl
İşler yolundami onu yaz baride bileyim merak ettim seni
- +1 yıl
Tatlım Günaydın, nasılsın
- +1 yıl
Hadi seksi kadın yaz artık, neden yazmıyorsun
Soran+1 yılMerhaba 😊
- +1 yıl
Merhaba tatlım Nerelerdesin ya meraktan deli oldum ha :)
- +1 yıl
Eee nabiyosun bakalım nerelerdeydin, neler yaptın, nasıl gidiyo hayat, degisiklik var mı
Soran+1 yılYa sorma giremedim kusur bakma dün akşam içki aldım eve içtim biraz sonra kocam beni yatağa falan götürdü yakinlastik biraz sonra uyumusum sabah yatakta yanımda uyuyordu seks yapmamisiz ama
- +1 yıl
Hayret birşey yine yapmadı yani ismin ne benim halil, sen gel bari buraya olmazmı :) sana doyamacagin birgün yasatayim
Soran+1 yılİsmim Derin 😊
- +1 yıl
Güzel isim, özledim kız seni :) insan konusacak birini arıyor ya, nasıldı bugün işlerin,
Soran+1 yılAlistin bana sanırım muhabbete falan 😊
- +1 yıl
Aynen valla, Yazmayınca da merak ettim, dedim yazana kadar yazayım belki cvp verir :)
Soran+1 yılSitede değildim ki gün boyu baş agrimla uğraştım içkiden dolayı dusa girdim falan😊
- +1 yıl
Ağrı kesici alsaydin ya, kiyamam ya sanada yazık ediyor, okadar yatmış yanına insan bişeyler yapar demi
Soran+1 yılSeks yapmamış ama memelerimle çok oynamış sanırım sabah kalktığımda sizliyordu
- +1 yıl
Öyle güzel meme olsa bende oynarım :)
Soran+1 yılDolgunlar yumusaklar falan dayanamamış :D
- +1 yıl
Harikasın canımı cektiriyon ::)
Soran+1 yılKarin nerde onunkiyle biraz öyle nefsin korelsin ya :D
- +1 yıl
Korwltemiyo tatlım ya, kizdiriyo beni seks yaparken
Soran+1 yılNiye kizdiryor ki
- +1 yıl
Akşam yaptık, yalatmiyo elletmiyo
Soran+1 yılÖlü gibi yatiyor gir diyor sonra dusa mi gidiyor kosarak
- +1 yıl
Ya ben değişik şeyler istiyorum ama malesef, insan sakso çalarken inermi ya, kizdiriyo işte gıcık oluyorum, sekse aç biri lazım bana sen gibi :)
Soran+1 yılBen de fazla açım :D
- +1 yıl
Sen gibi biri lazım işte bana, her pozisyona girecek
- +1 yıl
Amini emdirecek, kucağıma oturacak, ayakta sikisecek
Soran+1 yılOff sabahlara kadar emsen bikmam
- +1 yıl
Ne güzel, seninle sikismek harika olurdu eminim, ya özelden yazsan olmazmı artık epey tanıştık :)
- +1 yıl
Ağzına alsan emsen, yalasan nw güzel olur
- +1 yıl
Kocanmi geldi
- +1 yıl
Tatlım iyi geceler sen bu aksam sikişirsin gibime geliyor :)
- +1 yıl
Tatlım gunaydın
- +1 yıl
Pitısını yediğim öğle tatilinde bakmiyonmu
Soran+1 yılDün gece seks yaptık bugün ise gitmediimmm :D
- +1 yıl
Gözün aydın yaragi yedin yani :) nasıldı yaladinmi
Soran+1 yılSüperdi ya ozlemisim :D dün gece yanima geldi sarıldı derken bir şey demeden dudagima yapıştı sonrası gelişti ışte
- +1 yıl
Kocan evdemi
Soran+1 yılYok bir saat önce gitmesi gerekti onun
- +1 yıl
Gizli numaradan ara beni konuşalım az olmazmı 554 781 08 70
Soran+1 yılHayır ya aramak falan boşver
- +1 yıl
Sen bilirsin özele açık, sesimizi duyardık, konusmayacaksin bari özelden yazamazmisin, seksi sesini dinlemek isterdim doğrusu
Soran+1 yılYok şimdilik ya hem ben kalkıp dış alayım artik
Soran+1 yılDus
- +1 yıl
Üstünde ne var çıplak misin
- +1 yıl
Şu göğüslerini bari atsaydin 31 çekerim :)
Soran+1 yılDün geceden beri yatakta ciplagim ya
- +1 yıl
Yüzünü gizlede foto atsana 31 cekeyim banyo yapıcam bende az sonra
Soran+1 yılFoto atarım akşama şimdi ugrasmayim çekmekle falan hem gidip mast yapicam bir kez daha atesim sonmedi daha
- +1 yıl
tamam işte ciplaksin tatlım, bende mast yapayım aksama uğraşma :) hatta arasan beni konuşarak mast yapsak :)
- +1 yıl
O amini durmadan yalamak emmek istiyorum
Soran+1 yılYala o zaman
- +1 yıl
Ara yalayayim ozaman :) atsana ya da fotosunu bir görsem senin vücudunu, dudaklarını öperim ayakta başlarım ben kalçalarını oksarken sen yaragimi oksarsın, göğüslerine iner ikisininde uçlarını emerim, yavaş yavaş gobegine inerim, seni kucağıma alıp duvara dayar orda aminin dilini emer, diliminde aminin içinde gezdiririm
- +1 yıl
Sonra seni kucagimdan indirip önümde diz çöktürürüm ve ağzına veririm, gerisi senin yap hadi
- +1 yıl
Bekliyorum tatlım yaz hadi
- +1 yıl
bitmedimi banyo hala
- +1 yıl
Fıstık hala banyodamisin
Soran+1 yılOhh daha yeni çıktım ya
- +1 yıl
Saatler olsun bende gidip 31 cekeyim bari
Soran+1 yılSagolasinn
- +1 yıl
Hani foto atacaktin
- +1 yıl
Yoksun yine
- +1 yıl
Yazmadin bir daha
- +1 yıl
Bankacı fıstık
- +1 yıl
Kız Pitısını yal*digim seni nerdesin
sadece cinsellik ile ilgili degil genel evliliginiz ile sorun var asil
bir yolunu bulup birbirinize yakinlasmaniz lazim
gerekirse aile terapileri oluyor mesela, onlara basvurabilirsiniz
ama cözüm yokdiyorsaniz, ayrilmak mantikli olabilir10 Yorumla
Boşa demiyolar ne olursa olsun yatakları ayırmayın diye
33 Yorumla
Soran+1 yılyanı orası oyle yatakları ayırdıktan sonra cok soğukluk gırdı araya sımdı olmuyor tekrar
Soran+1 yılaynen cok oldu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
52Cevap
+1 yılÇok zor bir durum gerçekten. Evliliğiniz çok yeni olmasına rağmen cinsel paylaşımınız kalmamış. Eğer çocuğunuz yoksa bu şekilde devam etmenizin hiçbir anlamı yok. Eğer cinsel yönden istekli bir kadınsan cinselliği yaşamadan mutlu huzurlu olamazsın. Eninde sonunda başka erkeklerle cinsellik yaşama düşüncesi yerleşir aklına ve gün gelir bunu yaparsın. Yaşın daha çok genç ve önünde uzun bir hayat var. Eğer aranızdaki sorunların düzeleceğine dair bir umudun yoksa evliliğinizi bu şekilde sürdürmeye çalışma bence. Ayırın yollarınızı kendi hayatınızı yaşayın.
20 Yorumlapekiyi kadın sabredirsun , eşin cinsel arzularını nasıl gideriyor başkasımı var yokma , mast filan yaparak geçiriyor , yatakları ayıran çok tanıdığım var son zamanlarda , bazıları hiç ilişkiye girmiyor bazılarıda bildiğiniz gibi detaylı anlatırsanız çözüm önerilerim olacak
210 Yorumla
Soran+1 yılmast yapıyor o bol bol
Soran+1 yılmast yapıyrum
Soran+1 yılp*rno
Soran+1 yılsekreter fslan
Soran+1 yılhayır
eğer içinizde hala ona karşı sevgi varsa veya onun size karşı hala sevgisini hissediyorsanız çözüm bulmak basit, evlilikte gurur olmaz diyeceksin ve ailenin yıkılmaması için aklında bu aileyi ben ayakta tutacağım fikriyle kocana oyun oynayacaksın. 2 sene değil 20 senede olsa seven insan bir şekilde tekrar aynı yerde buluşur. sadece gurur ve kibiri kenara bırakacaksın. ortaya eğer istediğin sonuç çıkar ve yavaş yavaş eski günlere dönmeye başlarsanda farklı birini beklemeyeceksin , kocan yine eski kocan olacaktır. eğer birbirinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz sorunlarınız git gide azalacaktır.
10 Yorumla
+1 yılişler baya sarpa sarmış sizde. oturup konuşun bence sonuçta cinsellik 2 taraf için de bir ihtiyaç birbiriniz ile bu ihtiyacı karşılayamadığınız zaman eninde sonunda başkaları ile karşılayacaksınız. belki eşin şu an bile karşılıyordur. bu durumda da evli kalmanın anlamı kalmıyor zaten.
14 Yorumla
Soran+1 yılne esımle olabılıyoruz ne bosnaabılıyoruz off of
- +1 yıl
bir aile terapisti ile felan görüşün bence. yoksa dediğim gibi sonunda eksikliğini gidermek için başkası ile olacaksın. bunun kaçarı yok. birisi seni ummadığın bir anda etkileyecek ve dayanamayıp birlikte olacaksın. sonra da devamı gelecek.
Soran+1 yılbilmiyorum :(
- +1 yıl
bence git açık açık konuş. sonuçta şu an ki durumdan daha kötü bir duruma düşmezsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tane kadın arkadaşım vardı böyle, nette tanışmıştım.. benim ona iyi davranmam onun sevgiye merhamete aç olması bizi birbirimize yakınlaştırmıstı. Nitekim eşi onu aldatmış, bosanmamısta sadece otel gibi aynı evde kalıyolardı oda istedigini bende buldu.
Simdi görüsmüyoruz görüsmeyi de kendi istedi, ayrılmayıda..13 Yorumla
Soran+1 yıle sımdı ne yapıyor pekı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum.. o istemedikten sonrada onu rahatsız edemem
Soran+1 yıldoğrusu o
Sağdan soldan duyuruyoruz böyle olayları.
Ben de hep tuhafıma gider. Benim evde karım olacak ha, 1 dakika boş bırakmam asdfghj
Cinsellik yoksa, arada sıvı alış-verişi yoksa o evlilik, evlilik değildir.
Önce kendine azdırıcı damla kullan. Sonra eşine azdır. İçki için arkası gelir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer durumdayız. 5 senedir bende aynı şeyi yaşıyorum. artık sabrım kalmadı. burada çoğu insan beni bekar sanar. ama herhangi bir taşkınlığım olmamıştır. ama artık cidden zorlanıyorum. bir boşansam bak neler olacak. avukatım başka bir ilişkiye başlamamıda istemiyor.
110 Yorumla
Soran+1 yılNiye bosanamiyorsunki
Cevap sahibi+1 yılMahkemede boşanmak istemediğini söylüyor.
Cevap sahibi+1 yılMal ve para istiyor. Bende kadınlık yappmadığı için vermiyorum. Oda onu aldatmamı bu şekilde tezminat almak istiyor. Bende bacağıma bağladım inadına aldırmıyorum
Soran+1 yılPara koparmak için falan mi aşık olduğu için mi
Cevap sahibi+1 yılAldatmıyprum
Cevap sahibi+1 yılNe aşkı para
Soran+1 yılSizinki de karisikmis ben bosanamam bike
Cevap sahibi+1 yılAynen. Üstelik bie tane ev verdim üstüne benden boşamacağına söz vermişti
Soran+1 yılKadın bayağı paragozmus bayağı para koparmadan ayrılmaz sizden
Soran+1 yılÇocuk var mi kaç yıllık evlisiniz
+1 yılEsinle oturup konustunmu peki yataklar ayrildi sonrasinda hic konusma olmadi mi peki?
Yani bir sekilde konusmayi denemeniz lazim12 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmaya calıstık ama olmadı maalesef
- +1 yıl
bir daha dene
bir daha dene
vazgeçme
kendi ailen tarafından sana birşeyler yapılmış büyü tarzı annenlere bir sor bakalım ne diyecekler
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
guzelce hazirlan yemek falan sonra gece yatagina gir cirilciplak sen gelmezsen ben gelirim de ve eline al oksa
110 Yorumla
Soran+1 yılya arkasını dönüp yatarsa
Soran+1 yılbuna kesın tav olur yanı
Soran+1 yılgecelik gıymeyım mı full çıplak mı olayım
Soran+1 yılbakalıım
evli degilim... ama al karsina konus bence sende boyleyse onda da ayni durum vardir. hangi kavga iki yil uzaklastirdi sizi merak ettim
110 Yorumla
Soran+1 yılailesel olaylar ya da bazı maddı seyler falan aslında 2 yıldır böyle olacak kadar cıddı bır kavga degıldı ama yatak ayırınca falan ıyıce olaylar degıstı gun gectıkce farklı seyler de eklendı falan...
Soran+1 yıluzadı ıste oyle gelıstı ya
Soran+1 yılkeşke ben de emın olsam cesaretım yok
Soran+1 yılsımdı mutluysanız sorun yok
Soran+1 yılevde zaten acık secık gıyınırım bundn etkılenmezkı
Çok olmuş 2 yıl olmuyorsa ayrılın herkes yoluna ya da barismanın yollarını arayın hangi olay bir karı kocayı bunca zaman aynı çatı altında ayrı yataklara mahkum eder
10 Yorumla
+1 yılSeninde için de kalmamış hanımefendi hem zor duruyorum diyorsun hemde helaline kendini göstermiyorsun , görüş sahibi arkadaş sana destek veriyor sen sanki yapmamaya onu ikna eder gibisin
10 YorumlaYa ayrılacaksın ya da kaçamak heyecanlar yaşayacaksın, bu şekilde çekilmez, iki sene çok uzun zaman ya
10 Yorumla
+1 yılSorunu cozmeniz gerek yoksa büyük bir küslük olmuş
Çocuk var mı14 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok olsa belkı bu kadar kopmazdık bılmıyorum
- +1 yıl
Anladım sizin sorun ayrı yatmadan doğa n cinsel ihtiyaclarmi yoksa küskün olmanın verdiği psikolojik sorunlarmi
Soran+1 yılhepsi
- +1 yıl
Anladım cinsel ihtiyaclari bastırmak için sanal seks tavsiye ederim oldukça etkili ve rahatlatıcı olur
Tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim
Diğer sorunlar içinde konuşabilir iz
+1 yıl2 yıl mı?
Ayrılın gerek yok kendinize işkence etmenize.10 Yorumla
+1 yılboşanın bari.. kavga için 2 sene çok uzun bir zaman
10 Yorumla
+1 yılsadece cinsellikle alakalı değil artık bu durum kardeş evliliğiniz mutsuz ise ayrılın yazık etmeyın kendınıze
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan dert etmediğine göre başkalarıyla hallediyor sanırım.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Ayrıl ve eşi nı kaybetmiş biriyle ya da çocuklu biriyle evlen sana her konuda sahip çıkacak tır kendimden biliyorum
10 YorumlaBöyle durumda olan bir kadın yazmıştı bana çok şükür adamlığımızdan yine taviz vermedik 😎😎
20 Yorumla
+1 yılBir sonuca bağlayın, oluyorsa doğru düzgün devam edin olmuyorsa herkes yoluna baksin
10 Yorumlasen biraz saldırgan ol ne bılım ustune atla sexy gıyın
10 Yorumla
+1 yılbu durumu yaşıyoruz şu an
17 Yorumla
Soran+1 yılne zamandır
- +1 yıl
3 sene olacak nerdeyse
Soran+1 yıloff cok olmuş sıze de ne yaptınız bu surede pekı cınsel yonden
- +1 yıl
burada anlatılmaz ki
Soran+1 yıllütfen?
- +1 yıl
malesef özel mesaj dışında özelimi paylaşamam
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 aydı malesef öyleyiz
15 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
Cevap sahibi+1 yılBiraz farklı ama soğukluk vb diye bilirsin..
Soran+1 yıl8 aydır cınsel yönden napıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYa bak cidden garip ama gizlide olsa burdan alalen yazmak istemiyorum. Sonuçda bir biçimiyle sorun.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorsun dimi. Yazarsan paylaşıp düzeltebilmek için öneri vb paylaşabiliriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmuyor istek var ise
111 Yorumla
Soran+1 yılyatakları falan ayırınca aramıza soğukluk gırdı ıste bır kere
Cevap sahibi+1 yılİstekliyim diyorsun
Kendinize işkence etmeyin
Akşam için güzel bir karşılama ayarla bence
Soran+1 yılya o da cınsel yönden benden soğudu bence cıdden karı koca gıbı degılız aksama yeemk vs ıle 2 yıl soğukluğu geçecek gıbı degıl
Cevap sahibi+1 yılYemek değil
Sonrası için güzel bir kıyafetle otur yanına
Gerisi kolay
Soran+1 yılkarşılık verır mı dersın
Cevap sahibi+1 yılNeden vermesin
Güzelce yıkan temizlen
Yemekten sonra tv izlerken odaya gidip geceliğini giy
Çık karşısına televizyonu kapatıp yanıma gel dersin
Tamamdır
Soran+1 yıl2 yıldan sonra bunları yapmak ne kadar zor keşke bır bılsen...
Cevap sahibi+1 yılZor değil
Asıl 2 senelik hasret özlem sona erecek
Bunu düşün
Hayali bile güzel
Soran+1 yıltepkısı ne olur ondan cekınıyorum ıste
Cevap sahibi+1 yılGecelikle karşına geçip yanıma gel diyen eşine tepkisi ne olur sence
Güzel bir gece sizi bekliyor
+1 yıl2 senedir o Adam nerde gideriyor cok kotu durum
40 Yorumla
+1 yılnasıl sabrediyorsunuz anlamadım.
20 Yorumla
+1 yılİnat mi ediyor yatmamak icin oyle sey mi olur
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Anlatmadan inanmam:) bana çok gerçekçi gelemedi yani
Soran+1 yılÖyle ama
- +1 yıl
Ben cidden merak ettim olayı bana anlatır misin detaylıca. Burdan anlatma ama
iyimiş senin. benim 5 yıldır böyle
18 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır ne yapıyorsunuz pekı
Soran+1 yılçocuk var mı
Soran+1 yılyanı yatak ayırmadan once olmuşsa belkı dıye
Soran+1 yılcok soğukluk gırdı nolacak bılmıyorum sız kac yıllık evlısınız ve neden yaatk ayırdınız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuk yoksa ayrıl ya da mast yap sanal yap
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen eşimden uyumuszluk nedeniyle ayrıldım. İşim gücüm yerinde şimdi gerçketen her konuda anlaşabileceğim iyi ve istekli birini arıyorum bekar veya boşanmış olması fark etmez
Soran+1 yılbulursunuz umarım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıldan beridir hiç cinsellik yaşamıyormusun
15 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
nasıl dayanıyorsun ya da niye hala evlisiniz
Soran+1 yılBosanamam ailem asla istemez
- +1 yıl
ama bu durumdada sen çok sıkıntı çekiyorsun sana da yazık
Soran+1 yılAynn
Sen gitsen sevişmek istediğini soylesen
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır arkadaş gıbıyız sımdı gıdıp oyle söyleyemem cıdden soğukluk gırdı araya
Kimse tutmuyo. git yat altına
111 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl dıyorum dıle kolay araya cok soğukluk gırdı yasamak lazım
Soran+1 yılsiz dde mı aynı seylerı yasıyorsunuz
Soran+1 yılbasınız sagolsun uzuldum :(
Soran+1 yılsonum ne olacak bılmıyorum boşanamıyorum da esımle de olamıyoruz
Soran+1 yıleskişehir
Soran+1 yılmaalesef hıcbırsey... :(
bence ayrılmalısınız öyle evlilik mi olur!
10 YorumlaCiddi mi sin yaslar kac
16 Yorumla
Soran+1 yılben 25 o 31
Soran+1 yılailesel olaylar ya da bazı maddı seyler falan aslında 2 yıldır böyle olacak kadar cıddı bır kavga degıldı ama yatak ayırınca falan ıyıce olaylar degıstı gun gectıkce farklı seyler de eklendı falan
Soran+1 yılnasıl mesela
Neden boşanmıyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılaılem boşansam bır daha yüzüme bakmaz
+1 yılMadem kaçarınız yok yeniden birleşin o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselliği bitirecek kadar büyük birşey mı oldu mı
27 Yorumla
Soran+1 yılailesel olaylar ya da bazı maddı seyler falan aslında 2 yıldır böyle olacak kadar cıddı bır kavga degıldı ama yatak ayırınca falan ıyıce olaylar degıstı gun gectıkce farklı seyler de eklendı falan
Cevap sahibi+1 yılZor durum sana bazı tavsiyeler de bulunmak istiyorm
Soran+1 yılözelee gel deme sende
Cevap sahibi+1 yılGelirsen seni şey edecek değilim ya.
Cevap sahibi+1 yılSöyleyeceklerim den çekinmiyorum
Soran+1 yılsoyle o zaman burda
Cevap sahibi+1 yılBurda söylediklerim olmuyor olsa zaten söylerim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O adamla yapmayı dusunmuyosun herhalde
10 YorumlaEsin nasil dayaniyor aranizdaki kavga neydi yardimci olabilirim aranizi duzeltmek icin taktik verebilirim olmuyorsa da bosanin
010 Yorumla
Soran+1 yılHer gün mast yapıyor nerdeyse biliyorum
Soran+1 yılİzleme değil ya net geçmişini biliyorum ya da banyoda yapmasını falan yakalıyorum ve evet ben de mast yapiyorum
Soran+1 yılBazen oluyor
+1 yılBosanin cozum basit.
23 Yorumla
Soran+1 yılboşanamayız ya onun aılesı de benı aılem de cok karsı gelır bosanmaya
- +1 yıl
Evli olan aileler degil sizsiniz.
Soran+1 yılya olmuyor ıste neysee
başka birindne yardım al
20 Yorumla
+1 yılolmazsa olmaz. barışın ya da başka bir yol bul.
10 YorumlaZormuş senin ki
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Yuh esin nasil dayanyor bosanin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bosanmiyor sun
23 Yorumla
Soran+1 yılAilem yüzüme bakmaz bir daha
Cevap sahibi+1 yılHangi devirdeyiZ Allah aşkına tabi adamda maddi güç var keyfin seks dışında yerinden
Soran+1 yılMaddi güç derken normal polis ışte o maaşı sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklından ne geçiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılahh bir bilsem...
Cevap sahibi+1 yılİsteklerini karşılayabilmek mi
Cevap sahibi+1 yılBeraber olabileceğin kimse yok mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun ne peki?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenimde aynı şekilde sorularım var ama farklı tabi. gizli olmasaydın konuşmak isterdim :/
Cevap sahibi+1 yıl*sorunlarım
Soran+1 yılsızınkı ne burdan yazın
Cevap sahibi+1 yılgizlide olsam özel hayatımı buraya yazamam kusura bakmayın. yazarım derseniz çok kısa çıkabilirim gizliden.
eşinle seks yap
10 YorumlaAçık konus eşinle
10 YorumlaOlmazmiiiii cesursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSanal seks yap
10 Yorumla Eşine git
10 Yorumlaİşin zor
10 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle 2 yıldır karı-koca hayatımız kalmadı yataklarimiz ayrı artık dayanmakta zorlanıyorum böyle durum başına gelen var mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler