Bir yıllık evliyim, eşimle ne zaman cinsel ilişkiye girsek ben mutsuz kalkıyorum o yataktan. Çabalıyor ama bunu başaramıyor. Bu yüzden hep gerginim, hiçbir şey yapasım gelmiyor. Onu çok seviyorum ama en genç çağlarım mutsuz geçiyor. Bu bir evlilik için vazgeçilmez midir? Ne önerirsiniz? Doktora gitti bir sorun yok. Oral falan denedik ama olmuyor hiçbir şekilde ben tamam hissedemiyorum. Onun ise üç dakikada işi çözülüyor. Bıktım artık. Lütfen dalga geçmeyin gerçekçi tavsiyeler istiyorum. Severek evlendik bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılTipik erken boşalma sorunu ve kendine güven eksikliği.
sorun psikolojik. Yani kendine güveni kalmamış. Eşinin Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 😊😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birincisi o acele etmesin seni okşaması sevmesi oral yapması yani tepeye çıkmaya yakın hale getirmesi ve sonra giriş çıkış yapması gerek. Belki bu yarım saat sürecek sonra sen en tutkulu seviyelere gelince yapacak. O zaman olur. Penisi ufak değilse.
İkincisi üst üste ikinciyi deneyin birinciyi yaptıktan sonra devam ettirmeyi deneyin genç iseniz çabuk kalkacaktır. Onun penisi kalkana kadar seni okşaması sevmesi oral yapması ve üst seviyede tutması gerek yoksa yine aynı olur senin heves gider baştan alırsınız. Bir çok kriter var burada ayrıntı vermen gerek. Neyi nasıl yapıyorsunuz ikinciye nasıl geçiyorsunuz penis büyükmü küçükmü. 3 dk biraz kısaymış Dünya ortalaması 6-7 dk
03 Yorumla
Soran1 yılBakın eşimin penisi çok kısa. Aşırı kilolu o yüzden penisi boyu fazlasıyla kısa. Tamamen sertken bile çok hissedemiyorum zaten bir de erken boşalınca hepten tükendim stresten. Macun geciktirici her şeyi denedik üç dk aşmıyor. İkinciyi bir günde asla yapamayız çünkü kalkmaz. Bir kere yapabiliriz ancak bir günde.
- 1 yıl
Tamam asıl konu belli oldu
Diyet ve spor lazım
Yoksa hayatın böyle gider
Anlaşılan sende normal istekli bir kadınsın stres yapıyor seks yapamamak
5 kilo 1 cm derler birazda olsa etkiler alt karın bölgesinden kilo verdikce
Sende kilo sorunu var mı boyun kilon kaç
Eğer bunu çözemezsen hep böyle gider bu - 1 yıl
Kendinize bir vibrator alın derim kilolu ise zayıflaması uzun sürer
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle rol yapmayı bırak eşine durumu güzel bir dille anlat eşin kilo vermeye çalışsın ayrıca ön sevişmeyi uzatsın senin bedeninde zevk noktalarını iyice öğret ayrıca birlikte güzel bir tatile çıkın monotonluktan uzak durun bunun yanı sıra belli bir dönem için penise ek olarak takılan uzatma penis oyuncakları oluyor eşin ondan alıp kullansın. Zevk alması yarıya düşeceği için süre artar ayrıca sanada belki istediğini yaşatır. Sağlık için fikirlerimi dile getirdim gerisi size kalmış umarım mutlu bir yuvanız olur iyi günler.
02 Yorumla
Soran1 yılGayet net bir dille ifade ediyorum. Zayıflaman lazım, hep benim üstte olduğum pozisyonları sevmiyorum, mutlu değilim bu yatakta diyorum. Ama maalesef bir çabası yok... 😔
Cevap sahibi1 yılSizin mesele çok daha büyükmüş. Eşin senin için çabalamıyor! Bunu bir şekilde halletmen gerek cinsellik vs boş ver en önemlisi bu!
1 yılYorumlarınızı okudum da, göbekli ve kısa penis durumuna ancak ve ancak kilo verilmesi gerekli. Kilo verimi olana kadar spor ve diyete başlasın, o süre zarfında farklı oyuncaklar alın kendinize. Bir sürü çeşidi var, eşin seninle sevişirken oyuncak kullanımı da destek olabilir ve bu şekilde doyuma ulaşma şansın yükselebilir. Bir sürü fantezi çeşitleri var ve sadece penis ve vajina buluşmasını es geçin. Daha fazla farklı kombinasyonlarda heyecan verici oyunlar yapabilirsiniz. Direkt olarak o pozisyona geçmeniz bir tık mutsuz olmanıza sebebiyet verir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılNormalde pek kimseyi ciddiye almıyorum bu konuda ama madem evlisin ve böyle bir sorun var anlatayım.
Boşalma bizde kafada ve odaklanmada biten bir olay, ilişki sırasında zevkin doruğuna çıkmaya çalışıp boşalmaya çalıştığımız an geliyoruz zaten.
İlk olarak kocan kafa yapısını değiştirmeli, bizler boşalmadan da orgazm olabiliyoruz, pek kimse bunu bilmese de. Herkes gir çık gir çık boşal olayı bitire alışmış.
Halbuki erkek doruğa ulaştığında kendini kontrol altına alarak ve bazı yerlere bastırarak boşalma isteğini geçirebilir. Kadın doyuma ulaşana kadar devam edebilir bu şekilde.
Taocu sevişme ve seks adında bir kitap var, okumanızı tavsiye ederim, özellikle eşin okusun ve orada boşalmanın denetimi ile ilgili kısmı uygulasın. Kitabın pdf formatı da olacaktı internette.
Eşin kilolu ise muhtemelen senin üstte olduğun pozisyonlar deniyorsunuz, penisi kısa olduğu için de hissetmen zorlaşıyor, doggy en garanti pozisyon bunun için, onda da erkeğin boşalmasını denetlemesi problem, beyefendi biraz zahmet edip kilo vermeye çalışsın, sen de destek ol, zorlayarak değil hatır gönül koyarak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir sey yapma erkeğin elinde bu... 12 yillik evliyim orgazm ne demek burada öğrendim istek var arzuluyorum ama iş sırasında gr hissetmiyorum altinda itilip kakılıyorum ve tuhafki, ağlamak istiyorum sonradan çünkü kendimi kullanılmış gibi hissediyorum... her yolu deneyin ne bilim ön sevişmeyi uzatin, oyuncaklar alın güzel kıyafetler al yatak odasi değil guzel bir otel odasinda deneyin ben kabullendim bu durumu sen kabullenme
71 Yorumla- 1 yıl
İnsanın canı sıkılıyor böyle ehli insanlar olmayınca
Lidokain sprey var diş için kullanılır ama hidroklorür içerdiği için erkeklerde erken boşalmayı yavaşlatmak için kullananlar var. Bunu bir diş doktoru (kadın) arkadaşım söylemişti. Geciktirici spreyler işe yarar ama muhtemelen kullanmayı bilmiyorsunuz nereye ve sevişmeden ne kadar süre önce sıkmanız gerektiği internette yazar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO kadar doluyum ki bu konuyla ilgili, o kadar icimi dokmek isityorum ki yok konuscak kimse de yok konu cinsellik olunca. 2 senelik evliyim ben de cocuk istiyorum fakat henuz cinsellige doymadan asla hamile kalmak istemiyorum, esimin bencilliginden oldu bittiye getirmesinden artik bunaldimmmm. Calisan kadinim beni yarida birakip ise yollamasini hele hic kabul etmiyorum, erkeklige sigdiramiyorum. Neyse basini sisirmeyeyim senin de ama ben buna cozum bulucam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurada böyle çok yazı okudum ama en çok üzüldüğüm senin bu yazdıkların oldu. Bir kadının çırpınışı resmen. Fiziksel doğası belki onun seçimi veya kusuru değil ama sağlıksız beslenmesi, kendini dikkat etmemesi, bunun maalesef özrü yok. İşin üzücü tarafı da, birçok yöntem denemenize rağmen bir iyileşme olmaması. Birşeyler önereyim diyorum, denemişsinizdir mutlaka deyip vazgeçiyorum.
027 Yorumla
Soran1 yılİnanın çok ağladım. Ben bakire olarak evlendim, bu benim hayallerimi süsledi. Eşimin kadını olmayı hayal ettim hep. Hala her an aklımda yatak var çünkü beynam hep dolu. Ama bir kez olsun rahatlayamadım orgazm olamadım. Ne diyim bilmiyorum ama çok üzgünüm. Emin olun çok şey denedik... Çabası yok eşimin. Sadece üzülüyor ve beni çok seviyor. Ama yatakta çok başarısız.
Cevap sahibi1 yılYa gerçekten sen yazdıkça daha da çok üzülüyorum. Hayal ettiğinin çok uzağında bir gerçeğin içinde yaşamak zorunda olman çok üzücü gerçekten. En dolu dolu, en üretken, en güzel yaşlarındasın. Ama doyurulmamış bir kadınlık ile mücadele etmek zorunda kalıyorsun. Eşin için de üzülüyorum, bir erkek için utanç verici bir durumda. Göz göre göre dalların renk kaybediyor, yaprakların soluyor. Suya ihtiyacın var, seni kendine getirecek can suyuna.. Bence hala bakiresin, çünkü kadınlığınla kavuşabilmiş değilsin. Ağlama lütfen.. İnan yazdıklarını okurken çok kötü oldum.
Soran1 yılÇocuk düşünmek istiyorum, çok anaç biriyim, yaşım 28 tam ideal bir yaş ama sağlıklı bir cinsellik yaşamadan hamile kalıp hepten kadınlığa küsmek de istemiyorum. Zayıflamayı sağlıklı cinselliği beklesem anneliği geç kalacağım. Zaten maddi manevi hiç kolay bir yaşantım olmadı evlilikte eş ailesi açısından da olmadık imtihanlar yaşadım o yüzden bari bu iyi olsaydı diyorum. Ölmüşüm sanki gömmeyi unutmuşlar, dallarımı evvelden kurumuş adeta. Ağlamak çözüm değil elbet ama çare bulamıyorum. Bu yüzden boşanmak da mantığıma ters çünkü eşim dünya iyisi, tek kusuru bu. Kilosu çok olmasa penisini kapatmasa belki penis boyu uzayacak. Bilmiyorum. Az evvel konuştuk şu an nöbette ve yine konu buraya geldi zayıglayalım tamam diyor. Ya ona da çok üzülüyorum çünkü bu hayatta tek başına, annesi ona ne kazıklar attı, beni sevmesinin bedelini çok ödetti. Erkek olarak daha zor bu bence çünkü benim o mutluyken mutsuz olduğumu biliyor, daha çok sarılıp öpüyor bu yüzden ama daha fazlasını yapması lazım. Ona çok ağır geliyor evlendik evleneli saçları beyazladı. Gerçi benim de öyle ama. Neyse başınızı ağrıttım
Cevap sahibi1 yılLütfen böyle düşünme, seni dinlemeyi istiyorum. Sadece anaç değil, aynı zamanda eşine karşı içinde yoğun şefkat besliyorsun, yaşadıklarından dolayı. Tek kusuru bu dediğin şey, aslında bütün huzurunuzun gidişatını belirleyecek şey. Güzel bir cinsel doyum, senin kendi içsel gerginliğini de atmanı sağlayacak şey. Sanırım senin de biraz kilo fazlan var anladığım kadarıyla. Ama benim düşüncem, kilo ile doğrudan alakalı değil bunlar. Hiçbir şey yapamadığın feci bir şanssızlığın tam ortasına düşmüşsün. Ve 28 yaşındasın. Hemen her gün ilişkiye girmeniz gereken yaşlar. Bundan 10 sene sonra zaten böyle bir isteğiniz olmayacak. Bugünlerini kıymetlendirmen gerek.
Soran1 yılBenim de fazla kilom var evet ama eşim kadar değil ama olsun o rencide olmasın diye kendi üzerimden örnek veriyorum bak zayıflayalım sağlıklı cinsel ilişkimiz olsun mutlu olalım falan diyorum. Evet bu her şeyi olumsuz etkiliyor ama napıyım melek gibi adamı çöpe mi atayım bu yüzden. Gerçekten napacağımı bilmiyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim, çocukken büyümeyi, işsizken meslek hayatımı, bekarken evliliği... 😔
Cevap sahibi1 yılBir saniye, sadece yatak odanda değil, meslek hayatında da hayal kırıklıkları var.. çocukken büyümeyi hiçbirimiz böyle hayal etmemiştik de, işinde de mutsuz olduğunu bilmiyordum. O mutsuzluğun dolduran musluk nedir, özel değilse?
Soran1 yılÇok stresli ve zor bir işim var, mobbing altındayım. Beş senedir çekiyorum ve ömrüm oldukça emekli olana kadar çekeceğim. Ya bunlar ne ki zaten daha. Gerçekten nefes almak zul geliyor bazen. Bunlar en hafifleri. Ama bari yatakta mutlu olaydım en azından unuttururdu olanları
Cevap sahibi1 yılKamuda mı çalışıyorsun? Evet yaşına göre daha emekliliğine bir dünya zaman var. Ama kamuda da özelde de ekipler hep değişir, mobbing de bir süre sonra biter. Ama değişmeyen şey, dediğin gibi yatağını paylaştığın insan. Yanlış anlama da kendini tatmin ediyor musun? Yoksa kadınlığın tamamen mi karanlık altında?
Soran1 yılYa orası da ayrı bir durum. Maalesef mastürbasyon tam olarak başaramadım hiç. Zevk alırken titreyip bıraktım devam edemedim. Evlenince olur sandım o da olmadı. Sorun galiba bende. ☺️ Kamudayım evet
Cevap sahibi1 yılSorun sende falan değil, çünkü sana kendini keşfettirecek olan senin erkeğin. İçine girdiğinde haz veremiyorsa, en azından seni dudaklarıyla biraz mutlu etmesi gerekmiyor mu? Sen kendini tatmin zorunda kalmadan, en azından bu şekilde vajinanın içindeki gibi olmasa da biraz orgazm tadını almış olurdun. Diliyle, dudaklarıyla, parmaklarıyla da seni belli bir hazza çıkarabilir. Bunu da mı yapmıyor?
Soran1 yılBirkaç kez denedik iki dk oral yapınca orgazm olucam sanıyor eşim veya çok büyük etki yapacak sanıyor. Yarım saat yapması gerek bence. On dk falan yaptı ara vere vere dudaklarım çenem yoruldu dedi sonra. Islanmada sorun yok anında ıslanıyorum lakin gerisi gelmiyor. Eşim boşalınca en azından eliyle devam etsin istiyorum ama o an onda yetersizlik duygusu ve yorgunluk oluyor o yüzden devam etmiyor. Eksikliğini öpücüklerle kapatmaya çalışıyor. Gerçekten hiç kadın gibi hissetmiyorum... 😔 Şu durumda anne olsam kadın olamadan anne olacağım ve bu gerginlik evladımı da kötü etkileyecek
Cevap sahibi1 yılEşin sorumluluklarını yerine getirmiyor üzgünüm. Fizyolojik sorunların içinde kendisinin kabahati olmayan durumlar olabilir. Ama seni tatmin etmek zorunda. Nokta. Vajinan el değmemiş gibi duruyorsa hala bunun mazereti olamaz. Bence yanılıyorsun, oral yapmayı bilse, hangi noktana nasıl dokunup harekete geçireceğini bilse, seni temin ederim 5 dakika içinde titreye titreye boşalırsın. Hazdan yerinden kalkamaz, baygın halde yatarsın. Seni tatmin etmeyi de bilmiyor ve buna dair bir çabası da yok. Çenem yoruldu demesi de zaten bilmediğinin göstergesi. Bunun mazereti yok işte. Eliyle değil, dili, dudakları hepsini birlikte kullanıp seni orgazma ulaştırmalı. Samimi söylüyorum, 5 dk senin dayanma süren, sonrası zevk sarhoşluğu..
Soran1 yılBunlar benim için bir hayal 🤦🏻♀️ o beni bu açıdan ihmal ettikçe bende evi ihmal ediyorum çocuk aklımla kısasa kısas yapıyorum adeta. Onlardan şikayet ettiğinde benim de memnun olmadığım şeyler var diye konuyu açıyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Ne işte ne evde ne gündelik hayatta verimliyim... 😔
Cevap sahibi1 yılKesinlikle çocuk düşünme şuanda. Sakın. Evliliğin sağlıklı değil, yatırım yapma. Hala inanasım gelmiyor bu kadar ihmal edilişine, cinsel ilişkiden geçtim en azından tatmin edilemeyişine. Ben iddiaya girerim, o atmosfere girince, yani libidon tetiklediğinde ıslanman bile 1 dk sürmez gelir hemen. Bu kadar hazırsın. Ama durumun, herşeyden bıkmışlık, hem de bu yaşta, en güzel yaşında. Ya yanlış anlama da, sana en iyi gelecek olan da öyle duygusal, romantik bir cinsel ilişki değil bence, aksine sert ve hoyrat.. Yanıldığımı sanmıyorum :) Son söylediğimi magazin olsun diye söyledim yanlış anlama lütfen.
Soran1 yılNe cevap yazacağımı bilemiyorum şu an. 😔Anne olmayı çok istiyorum ama evliliğim galiba sağlam değil... Yıllık izinlerimi harcamıyorum bile seneye kalsın anne olursam çocuğuma bakacak kimse yok bir gün olsun fazla izin kullanayım diye... 😔 Sanırım yüzüm gülmeyecek benim.
Cevap sahibi1 yılBence karamsar olma. Her gecenin bir sabahı mutlaka olur. Bugün gelen kara bulut elbet gider yerine mavilikler gelir. Hiçbir şey yapmamasına rağmen eşine bu kadar düşkünsen, bu kadar fedakar isen, çocuğuna nasıl olursun kimbilir. Annelik sana yakışacaktır. Sadece doğru zamanı bekle. Eşin polis veya asker sanıyorum, nöbet dediğine göre, ya da sağlıkçı..
Soran1 yılSağlıkçı eşim. Eşimle biz severek evlendik, birbirimizi sevmenin bedeli ödetildi bize fazlasıyla. Şu hayatta tek tabancayız. O yüzden ona şefkatim de çok saygım da. Ama tersim de terstir yani bu olay da gerginliğimi artırıyor o da çok sabreder bana işin aslına bakarsanız. Kız bebiş hayaliyle yaşıyorum. Sürekli kız bebik reelsleri atıyorum benimkine ama o oğlan istiyor 😒neyse her şeyi aştık da bu kaldı...
Cevap sahibi1 yılZaten evlilik sürecinizde yaşadıklarınız nedeniyle şuanda bu sabır ve tahammülü gösterdiğin belli oluyor. Sen yine de çocuk düşünceni şuanda biraz beklet diyorum ısrarla. Ya gerçekten inanılır gibi değil, şaka gibi.. Sen şimdi kafanı boşalt biraz. İçsel gerginliğin seni hepten ele geçirmiş. Ve kesinlikle haklı olduğun bir halde. Bunlar güzel saatler, zor ama en azından kendini biraz rahatlatmaya çalış. Bedeninin buna ihtiyacı var, en azından kendinle barış. Sonra da uyursun, yarın işe gideceksindir.
Soran1 yılGözlerim kapanıyor şimdi hiç uğraşamam 😂
Cevap sahibi1 yılHaydaa :) ben de libidon zirve sanıyordum.. Tabi ki olması gereken senin uğraşman değil ama şuanda elden gelen mecburen bu :) Sana bir şey söyleyeyim mi, şöyle dolu dolu orgazm olup uyusan, inan ertesi sabah diyeceksin ki hayatımın en güzel uykusunu uyudum dün :)
Soran1 yılİş yerinde birden fazla kişinin yerine bakıyorum, durum vahim, çok uykum geldi bugün. libidom bomba değil sadece tatminsizlik abarttırıyor.
Cevap sahibi1 yılTamam anlaşıldı benim susma vaktim gelmiş. Uyu dinlen. Yazcam tekrar sonra.
Soran1 yılKonuşmak isterim bende, iyi geceler hoşça kalın ☺️
Cevap sahibi1 yılMerhaba, her şey yolunda mı
Soran1 yılMerhaba. İyiyim teşekkür ederim. Sizin nasıl gidiyor
Cevap sahibi1 yılÇok iyi, her şey yolunda. Ama bundan çok, bu cümleyi senden duyduğum gün emin ol çok daha iyi hissedeceğim. Sadece ikimiz dinleyici olmadan konuşalım lütfen
- 1 yıl
Konuştuğun kişi tam bir sapık. Kuzu görünümlü kurt. Derdi seni elde etmek. Ancak çok ucuz numaralar deniyor. Kardeşim sıkıntın belli. Çık da önemli. Ama hayatın tamamı değil. Sabret. Çok düşününce takıntı olur. Evliliğini bozma. Anne olmak ise çok daha iyi gelebilir. Sen buradaki sapıklara bakma. Yok rengin soluyormuş yok yaprağın dökülüyormuş. Orgazm olsan çok iyi uyurmuşsun. Ne alçaklar var ya. Milletin karısına kızına göz diken itler. Zayıflığı nasıl da kullanıyorlar. Eşini seviyorsan her şey çözülür. Burada ilaç arama. Kocana ve evliliğine sahip çık. Ve anne ol. Göreceksin her şey daha güzel olacak. Bu arada cinsellik her yaş da güzeldir ve vardır. Hiç bir şey kaçmış değil.
1 yılAllah yardımcınız olsun oyuncaklar deneyin birlikte iken yakınlaşın standart bir soyum olmasın o sana dokunsun sen ona öpüşerek olduğunuz yerde başlatın. Yerinde olsam durduk yerde gider yapışırdım dene bunu.
02 Yorumla
Soran1 yılBir kez bile rahatlayamayınca o heves kalmıyor inanın.. Başlarda çok denedim
- 1 yıl
Yavaş yavaş yapmaya çalışın
Cinsellik videoları, ilişkili filmler izleyin. Alışırsınız
1 yılÜroloji taktik vermediği
010 Yorumla- 1 yıl
Bu linkteki videodaki üroloji sağlam
Adamı çakı yapar
Soran1 yılNot aldım teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Makinenin tedavisi hal olur
En azından makinen var
Bizim de var ama kullamadiktan sonra anlami yok
Soran1 yılBilseydim böyle olacağını evlenmezdim. O kadar söyleyeyim. Çok seviyorum onu ama hiç rahatlayamadım. Şu genç yaşımda sinir hastası oluyorum bu yüzden.
- 1 yıl
Yok merak etme
O linkte video var o da ürolog
Biyolojik sorun yoksa yüzde yüz hal olur
Zamanla şunu öğreneceksiniz
Bir erkek istediği zaman boşalır
İster 1 saat ister 5 dakika
Sizin urologlar nasıl taktik verdi anlamadim - 1 yıl
Sonra seni fenarahatlatir
Geceler sabah olur merak etme
Soran1 yılÜrolog yeni evlisiniz normal demiş yollamış şaka gibi. Eşim çok kilolu penisi boyu da çok kısa bu da etken sanırım. Nereden baksak ofsayt bizim cinsel hayat
- 1 yıl
Tamam videodaki halleder
Sen peki başka erkeklere arzu duymaya mi başladın eşini beğenmiyor gibisin - 1 yıl
Sende manken değilsin herhalde
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Erken boşalma var anladığım kadarıyla. Siz havaya girmeye başlamişken o rahatlamış oluyor işiniz zor düzelmesse. Sevgi, saygı olsa da hep yarım kadın hissedeceksiniz maalesef.. Önceliği size vermeli kesinlikle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılBu sana ve eşine bağlı bir durum. Sen cinsellik olmadan da yaşayabilirim diyorsan eşinde öyle diyorsa yaşanmadan da olur. Bana göre ama olmazsa olmazdır kabul etmezdim mesela
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle kabul etmiyorum. O zaten boşalıyor ona göre hava hoş. Benim için çabalamıyor sorun o
- 1 yıl
İşte maalesef durum böyle olunca büyük sıkıntı oluyor. Bir şeyi merak ediyorum, sen evlenmeden önce hiç cinsellik yaşamayan biri miydin? Eşinle sevgiliyken falan da yaşadınız mı?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşinle konuşup ön sevişme süresini uzun tutmanız lazım ve vibratör alıp kullanın yorumlarına baktım hissedemediğini söylemişsin gerçek olmasada çok etkili vibratörler var onlarda önce seni boşaltıp sonra kendisi boşalabilir.
00 Yorumla
1 yılSana en çok zevk veren şey kısa sürüyorsa onu oral seks ile boşalt sonra sevişmeye devam edin. O hazır olduğunda ikinci boşalması daha uzun süreceğinden sende istediğini almış olursun
04 Yorumla
Soran1 yılİkincisi ertesi gün yapılır ancak. Bir kere boşalınca gün içinde tekrar kalkmıyor
- 1 yıl
Öyleyse sıkıntı o zaman. Tavsiyem hem ereksiyon hemde geciktirici tarzda haplar var onu denesin. Tedavi edici aynı zamanda
Soran1 yılAcaba eşimin erkekliği noksan mı. Bunu düşünüyorum artık. İlk aylar bana yeni evliyiz ondan dedi tamam dedim ama bir yılı aştık hala aynı. Geciktirici de kullandık macun da hiçbiri fayda etmiyor. Bıktım artık
- 1 yıl
Erkekliğin noksan olmasıyla alakası yok. Sagliksal bir problem olabilir erken boşalma. Dediğim gibi hem takviye edici hem geciktirici haplardan kullanın iyi gelecektir
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik jcin evlenmeyi bekleyenlerdensin anlaşılan. Cinsellik evliliğin en önemli yapı taşıdır. Duzeltmeniz için birkaç yöntem var araştırın ben kimseye yardım amaçlı bir fikir vermem çünkü bu saatten sonra
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ikimiz de birbirimizin ilkiyiz
Cevap sahibi1 yılKafanızı güzel yapın öyle deneyin etkili bı yontem
Gizli Üye(25-29)1 yılben de aynı durumdan muzdaribim evet saatlerce ilişki yaşayabilirim demiyorum ama hemen orgazm olup kendim yarım kalınca da sinirleniyorum aldatmayı istemiyorum böyle kabullenip çocuk sahibi olup evli mutlu çocuklı devam edeceğiz demek ki ☺️
00 Yorumla
1 yılİletişime açık değilse eşin pekde yapacağın bişey yok bu konu çoğu kadının canını sıkan bir konu maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Abla anlamadım ki erken boşalma mı, ereksiyon mu sorun? Yoksa bencil mi?
02 Yorumla
Soran1 yılHiç tam olarak sertleşmiyor ve hemencik boşalıyor.
1 yılKonuşmalısın olmuyor ise terapiste gitmelisin daha da olmuyor ise ayrılmalısın
010 Yorumla
Soran1 yılBu yüzden ayrılınır mı, çok seviyorum onu
- 1 yıl
Kuru kuru sevgi olmaz.
Soran1 yılHer açıdan sevdiğim biri, tek eksik cinsellik
- 1 yıl
O yoksa zamanla hepsi biter
Soran1 yılİnanmak istemiyorum size
- 1 yıl
O sizin bileceğiniz bir durum. Tecrübe ve bilgiye dayalı söyledim.
Soran1 yılBoşanmak çözüm mü. Boşanınca sağlıklı bir cinsellik garanti mi. Yaşam tarzıma ters evlilik dışı ilişki ve tekrar evlenmez böyle bir dram yaşayan biri
- 1 yıl
O yüzden evlenmeden önce ilişki olmalı. Garanti değil ama bu senin elinde.
Soran1 yılSaygı duyuyorum size.
- 1 yıl
Teşekkürler🙏
1 yılDoktora gittiğinde nasıl bir şey yok dedi doktor eşinin psikolojik tedavi alması lazım çünkü eşinin problemi psikolojik
00 Yorumla
1 yılbunun ıcın guzel takvıye edıcı özel karısımım var ıstersern yardımcı olabılırım?
04 Yorumla
Soran1 yılLink atar mısın
- 1 yıl
lınk yok kendım yapıyorum
Soran1 yılGüvenemem kusura bakmayın
- 1 yıl
sen bılırsın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Dalga geçilecek bi durum yok çok yakın bi arkadaşımında böyle bişey başına geldi
02 Yorumla
Soran1 yılNaptılar peki
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılOral ve ön sevişme ile seni bir seviyeye getirmesi lazım
011 Yorumla
Soran1 yılGetiriyor ama birleşme çok aşırı kısa sürdüğü için hemen boşaldığı için ben zevk alamıyorum tamamen. Geciktirici fayda etmiyor
- 1 yıl
Farklı şeyler düşünsün o zaman, bosalmamaya çalışması lazim
Soran1 yılİnanın her şeyi denedik ama tutamıyor kendini. Penisi başından sıktık birkaç dk geciktirdi ama o da tam etki yapmadı. Ben hayvan gibi sevsin istiyorum ama üç dk yavaş tempoda insan rahatlayamıyor
- 1 yıl
Tamamen kocanın elinde olan bir şey, çözüm üretmesi lazım, cabalamiyor mu hiç
Soran1 yılÜzülüyor biz bunu konuşunca. Ağlıyor. Bende üzmek istemiyorum o yüzden konuyu kapatıyorum. Somut bir çabası yok maalesef.
- 1 yıl
Uzulmesi fayda etmez, strese girer daha kötü olur
Soran1 yılE napcaz ama konuşamazsak da içime kapanıyorum
- 1 yıl
İşte konustugunuzda aglamamasi ve somut bir çaba içinde olması lazim
Soran1 yılÇok kilolu, zayıfla diyorum hiçbir çaba göstermiyor. Zayıflasa penis boyu uzayacak ve belki de daha uzun sürecek
- 1 yıl
O zaman kesin zayıflaması lazım
- 1 yıl
Dediğin gibi zayiflarsa topsrlayabilir
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ve sen mutlu olmuyor isen bu sorun sende demek oluyor. Eğer ki kısa sürüyor o yüzden böyle mutusuzum diyorsan. O zaman geciktirici kullansın kocan
04 Yorumla
Soran1 yılBakın ön sevişme falan var çok çabalıyor ama en zevk veren kısım içime girmesi ve bu çok kısa sürüyor hemen boşalıyor ben zevk almaya başlamışken kalakalıyorum öylece. Geciktirici de fayda etmiyor. Macun aldık o da fayda etmedi
Cevap sahibi1 yılİlişkiye girmeden önce mastürbasyon yapsın belki o işe yarar 3 dk değil de onu 12 dk ya falan çıkartır normal şartlarda
Soran1 yılmastürbasyon yapsa kalkmaz ki. Onu da denedik. mastürbasyon yapınca ancak ertesi güne kalkıyor
Cevap sahibi1 yılOhaaa
Seni hazırlamıyor mu başta onu uzatın bence.
01 Yorumla
Soran1 yılHazırlıyor ama yine de en çok zevk veren kısım kısa sürdüğü için tam zevkin ortasında kalakalıyorum öylece
Gizli Üye(30-35)1 yılBurdaki abazalar dan bişey bekleme hepsi en az 1saat diyecek ama çogunun 5dakika ayakta durmuyordur. Zamanla süre uzayacak endişelenme ilişki yaşadıkca süre uzar kendini kontrol eder
120 Yorumla- 1 yıl
6 posta kanıtlı
Cevap sahibi1 yıl@HARDseverim 6 posta hepsi 10 saniye 5 saniye
Cevap sahibi1 yıl@MilkyWays niye güldün kız doğru 😀
- 1 yıl
Sence 10 saniye 5 saniye olabilir mi?
- 1 yıl
Birincisi kısa sürebilir doğru ama diğerleri uzun sürüyor sana atan olmadığını için bilemezsin tabi
Cevap sahibi1 yıl@HARDseverim yoo defalarca oldu ama hep kısa gene
- 1 yıl
Sana gelenler Kısa olmuş işte 😄
- 1 yıl
Hiç fışkırarak boşalttılar mı seni😃
Cevap sahibi1 yıl@HARDseverim lan sus ayıp iyice abarttın
- 1 yıl
Tm tm😄
Cevap sahibi1 yıl@MilkyWays 😂😂22 cm yanlış hatırlıyorsun hepsi 22 cm damarlı kobra Türkiye ortalaması 13 16 cm var be 😅😅hepsi zenci anasını sattım
- 1 yıl
Benimki 19 yalan yok
- 1 yıl
En ince kılcal damarlar bile var damarla kaplı mübarek 😄
Cevap sahibi1 yıl@MilkyWays 😂😂aynen öyle buda abarttı
- 1 yıl
Yok kalsın 😃
Cevap sahibi1 yıl@Serdar334 🤣🤣🤣
Ciddi çözüm istiyorsanz ben anlaticam yardim edixem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. konuş onunla iletişim sorunu var sende neden hoşlandığını hoşlanmadığını ona söyle
00 YorumlaÖn hazırlık artı oyuncak deneyin renklendirin biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bence artık onu etkileyici bulmuyorsun
Hevesini almışsın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTatmin edemiyorsa azdırıcı falan içir istek arttırıc içir
06 Yorumla
Soran1 yılDenedik macun yedi o da fayda etmedi yine kısa sürdü
Cevap sahibi1 yılİlaçlar var. Onu da deneyin. Tatmin olduktan sonra senin için devam etmiyor mu
Soran1 yılHayır. Enerjisi kalmıyor
Cevap sahibi1 yılKalmadı gerekiyor ama bence sağlık problemi var. Sen onu kışkırt iste falan
Soran1 yılbacım yapıyorum resmen çok kez denedim ama tık yok o yüzden bende soğudum artık. Ne gibi bir sağlık problemi olabilir ki
Cevap sahibi1 yılİsteksizlik var. Ve bir erkek ilkte bu kadar halsiz olamaz. Oyuncak da alabilirsiniz aslında o da hu saydeye istek kazanabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin tecrübesiz bir kadını beklemeyi uyandirmayi bilmiyor maalesef seneler böyle geçecek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖn sevisme süresini arttırmanız gerekiyor farklı fanteziler deneyin geciktiricili prezervatiflr var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlki 3 dk sürüyosa 2. Postayı da atsın o da 10-15 dk sürer daha da ne istiyorsun yeter yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeme içmeye dikkat edin takviye alın kalkmıyor mü şeyi sertleş mıyor mu
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl2, 3, posta nasıl oluyor mu
Üç dk ne ya en az 30 dk olmalı Orali biraz daha uzat her yerini iyice yalat ve sende karşılık ver
00 Yorumla
1 yılBenimki 30 dakika sürüyor inanmayanlar denesin benl
00 YorumlaÜzücü yaşın kaç
02 Yorumla
Soran1 yıl28
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBişiler eksik boş çaba bence
02 Yorumla
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Nasıl yapıyor ne yapıyor bilmiyorum ama eksik yapıyor bence
1 yılSpor yapsin diyet yapsin zayiflasin
01 Yorumla
Soran1 yılYapmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkrnmi bosaliyor? Ereksiyonmu olmuyor,?
03 Yorumla
Soran1 yılHer ikisi de. Asla tam olarak sertleşmiyor ve hemencik boşalıyor. Kilosu çok fazla. Göbeği penisini kapatıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılNeden mutsuz ama
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılPenis kılıfı alın ve kullanın.
00 Yorumla
1 yıleşin seni mutlu etmeyi bilmiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir yılda hiç düzelme olmadı mı
02 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılSen değil eşin bir şeyler yapacak
00 Yorumla Başın sağ olsun. Ölü doğmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok zor. Buna alışması için uzun süre gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılElinden tut doktora götür ciddi bir problem bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erken mi boşalıyor
00 YorumlaGeciktirici kullansin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Esinin erken bosalma sorunu var
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSertleşme sorunu yaşıyor galiba
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaç yaşında
Gizli Üye(25-29)1 yılFantezi yapmayı denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSorun nedir tam olarak
00 Yorumla
1 yılErken boşalma problemi mi var eşinin? 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başkasına vercen
01 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun.
Gizli Üye(30-35)1 yılOn. Sevismeyi uzun tutuyor musunuz
00 Yorumla
1 yılSorun ortada, çözüm belli..
00 YorumlaBoşa en güzeli böyle bu zulüm çekilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOyuncak alin deneyin
00 Yorumla Sen kontrol et
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir yıllık evliyim, eşimle ne zaman cinsel ilişkiye girsek ben mutsuz kalkıyorum o yataktan. Ne yapmalıyım sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler