14 yillik evliyim ve her gece ilişkiye girdiği icin nefret ediyorum ilişkiden her gece kavga ediyoruz miğdemi bulandiriyor artik bir insan ilişkiden tiskinirmi ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Zorla girdiği ilişkiden tabiki tiksinir. Acaba eşinizden mi tiskiniyor sevmiyor sunuz? Öncelikle eşiniz ile konuşun size saygı duyması ve istemediğiniz zaman sizi zorlamamasini anlatın. Eşinizin zorlaması sizi cinsellikten uzaklaştırmis. Zorla yapılan sevilmeyen bir görev olmuş. Eşiniz nasıl zevk alıyor bu ilişkiden. Rahatsız olması gerekiyor aslında sizin bu şekilde hissetmenizden. Size tavsiyem eşiniz ve aslında siz bir uzman yardımi alın. Tabiki eşiniz ile aranızdaki tek anlaşmazlık tek sorun buysa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Muhtemelen cinsel ilişki de sadece kendini düşündüğü bir boşalma olayı ki bu seni rahatsız ediyor. Ruhuna hitap etmek için bir çaba göstermiyor diye.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
80Cevap
Nikahlı kocandan niy emisen bulanıyor millet para için bir sürü adamla oluyorda zevkine bakıyor hayatı zorlaştırma bacom kocan istiyorsan yapıcaksın evlililk bunun için var hayattan zevk almaya bak kemdşnede kocanada zorlaştırma evliliği mutluluk senin içinde
62 Yorumla- +1 yıl
Evliliğşn ne oldugunu gayet iyi biliyorum bana burdan klavye delikanlılıgı yapacagınıza gidin önce bir evlenin sonr akıl verin aşkmış sevgiymiş tamam ama insna ne diye evlenir çocuk sahibi olmak hayatını güzel devam ettirmek için ben kadına yorum ypaıyorum bu benim şahsi görüşüm kimsenin kıt beyniyle dişünüdiğü düşünceleir umrumda değil benim yorum benim düşüncem hadi yolunuza yallah👋🏻👋🏻
+1 yılÇetelesini tutmak yerine zevk almayı denemelisin.
51 Yorumlabak şeker sana tavsiyem. zorla ilişkiye giriyorsan o adamı sevmiyorsundur. hatta tiksiniyorsundur. acilen ayrılman gerekir. ayrılmak işine gelmiyorsa menfaatin var demekdir. ozamanda kocanın cinsel ihtiyacını paşa pa agiderceksin sızlanmayacaksın. o senin kocan kalktımı napcak adam , ya da izin vericen ikinci karıyı alıcak sen dinlenicen. ya da dışarda oynaşmasına izin vericen.
00 YorumlaSen istemedgn halde girilen ilişki tecavüzdür ilişkiye giren kişinin kocan olması tecavüz oldg gercegni degstrmez boşan tbik seni düşünüp anlamayan hayvana bunca zaman nedn dayandn ki
616 Yorumla- +1 yıl
öyle bişey yok
- +1 yıl
Eşlerin, sağlıkla alakalı bir sakınca söz konusu olmadıkça birbirlerini cinsel ilişkiden men etme veya geri çekilmeye hakları yoktur. Böyle bir uygulamayı erkek veya kadın kim yaparsa, günah işlemiş olur.
- +1 yıl
olur dine göre günahmış sağlık sıkıntısı olmadğı ürece
- +1 yıl
hayvan kelimesini hakaret olarak kullanmayın tam tersi iltifat etmiş olursunuz o kişiye.
- +1 yıl
@conquer erkeğin ıslaklığı yeter derken? kadın ıslanmazsa acı çeker ki ilişki berbat hale dönüşür zaten. Bu kadın neden istemiyor acaba belki adam iyi değildir kendisini düzeltsin o halde bencil olmasın
- +1 yıl
@maggiegreene ya bir birak yaa kadının libidosu düşüktür ondandır ne demek adam iyi değildir kadın seks yaparken bana vuruyor isiriyor mu diyor adamin nesi iyi olmayabilir. Kiz istemediği halde hiç seks yapmadim sanki ben bilmiyorum neyin ne olduğunu istemiyorsa da azicik sabretsin
- +1 yıl
@conquer istemiyorsa tecavüze girer bu şaka mısınız sabretsin ne ya
- +1 yıl
@maggiegreene erkeğin islakliği seks için yeter ki zaten adamin libidosu yüksek çok islaniyordur olmazsa da kadin yağ falan kullanabilir ben hakkaniyetten yanayim eşim beni tatmin edemiyir diyen kadin için de kocan sana boşanma seçeneğini kendisi sunmali derim he kadin başka şeyleei önceliyorsa istemiyorsa boşanmayi kendi bileceği iştir ama kadinin boşanmaya hakki var
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelisin ya bende yapamadıgmzdan şikayetçiym. Libido uyuşmazlığı bu kesinlikle. bense aksine her aksam olsa yok demem. Buldun bunuyorsun canim ya
64 Yorumla- +1 yıl
Lafta
- +1 yıl
Her akşam yesen böyle demezsin
Cevap sahibi+1 yıl@Neyin_peşindesin işte 2 haftayida asinca sorun
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kurgu yapıyorsunuz ee biraz üzerinde çalışın yaa😀 demişin ben makinamıyım öyle olsa gerek yoksa seninde normal insanlar gibi başın ağrır normal kadınlar gibi regl falan olursun dimi ama😀🤣🤣🤣
10 Yorumla Bu konuda kanunlar açık ve nettir. Bu tür bir eylem tecavüzdür. Şikayetçi olduğu zaman direkt boşanma sebebidir. Anladınız mı?
46 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer gün bal yiyen usanirmış, her gün et yesen o da bir hafta da yeter dedirtir. Gene iyi dayanmışsin 14 yıl ne demek. Senin adamda akıl yok mu, yara olur orası. Bu güne kadar nasıl itiraz etmedin. İnsan biraz eşi de olsa özlemeli
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ne rezįlsiniz özel hayatınızı ne döküyorsunuz buraya be. O 14 yılda hiç mi regl olmadın hamile olmadın her gün her gün mümkün değil. Kocanı sevmiyorsan istemiyorsan da git boşan.
50 Yorumla
+1 yılİnsan sınıyor her zaman olunca git de anlat öküze
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKavga ediyoruz derken? Yani sen istemeyip o istediği için mi kavga oluyor? Durum böyleyse senin rızan olmadan yapılan bir cinsel birliktelik tecavüze girer.
3108 Yorumla- +1 yıl
Sıvayın arkadaşlar 😂
- +1 yıl
abart sende
- +1 yıl
Beyinsiz olmak böyle bir şey işte
- +1 yıl
erkeklerin aklı gene çknde olduğu için anlamakta zorluk çekiyor
- +1 yıl
giriyor
- +1 yıl
Dövüşün laaaaa
- +1 yıl
kanun değişmez ki
- +1 yıl
Zorunuza giden ne ki kız doğru söylüyor, karınız da olsa kimse sizin şişme bebeğiniz değil. Kadınların da duygusu ve istekleri var erkek her gece ilişkiye girmek istiyor diye kadın buna uymak zorunda değil, belki o gün keyfi yok veya yorgun buna saygı gösterilmesi gerekir.
- +1 yıl
Bazı hakim ve avukatlarn düşüncesi inan çok farklıdır bizzat kendim gördüm ve duydum sadece anlayış göstermediği için kocayı suçlu buluyorlar , şahsi fikrimi sorsanız bende istemezdim böyle yaşayan zorda kalan kadınların durumunu, ama gel gelelim gör ki herkes farklı dilde konuşuyor, kimi der başkasıyla evleneyim çocuğuma hayat imkanları ile velayeti alayım hakim hak görür verir anneye kimi ise evlenince o adam çocuk için üvey babadır caiz değildir diye de babaya veriyor saçma işte doğru dürüst adalet mi var
- +1 yıl
eskortla evlenin o zaman áwq
- +1 yıl
aldatmaya bahane arıyonuz zaten
- +1 yıl
sizin gibiler kullanılmaya lâyık
- +1 yıl
değer bilmezsiniz
- +1 yıl
@Edaaa97 ya allahaşkina erkek kaeisini tatmin edemezse boşa demeyi biliyorsunuz ama? Ben hakkaniyetten yanayim erkek kaeisini tatmin edemiyorsa boşanma seçenwgini kendisi sunmalidir karisina kadin başka şeyleri önceliyorsa o onun bilecegi is ama cinsel tatminsizlik sebebiyle boşanmayi istemwsi kadının hakkıdır. Aladatmasi daha mi iyi? Erkek için de öyle bir de erkeğin yükü daha büyük sertleşme olmuyorsa erkegin yaoabilecegi bir şey yok ama yine de cabalayan adamlar cok. Kadinin yapacaği sey ne ki yaa sanki istemedigi halde hiç birlikte olmadim kizla ben biliyorum neyin ne oldugunu 10 dakika sabretsin iste ne var eekegin islakligi yetiyor zaten ki adamin libidosu yüksek vicik vicik olur
- +1 yıl
erkekler sadece kendini düşünen bencil varlıklar zaten
- +1 yıl
evliliği tek ilişkiden sanıyorsanız evlenmeyin boşuna zaten başkasınında hayatını maffetmeyin
- +1 yıl
@Edaaa97 bul beni paşam 😂
- +1 yıl
@Edaaa97 Yav cevap verme bu saate testosteron kafasıyla tartışıyorlar beyin mesaisi biteli çok oldu erkek bireylerde
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ erkek bireyler de beyin mesaisi bitmismis ulan bir sefa kadinlarin ortalama zekasi erkeklerden düşuk ki bilim adamlarina en yaratici dahilere edebiyatci ve sinemaci yazarlara bak hepsi erkektir kaç tane kadin var? Müslüman degilim ama kuranda bile erkekler kadinlardan bir adim öndedir diyor onu da muhammet ayip olmasin diye yazmistir yoksa 10 adim önde zeka olarak da fizik olarak da ama yine de ben kadin haklaeini savunurum kadina karai siddete karsi cikarim
- +1 yıl
@Edaaa97 canım bu astroloji safsatasina bak inanlar hep kizlardir niye çünkü beyin yok öğretmennkiz kardesim bile astroloji bilimdir diyor ulan 500 yildir yalan dolan oldugu ispatlanmis hadi bilimsel olmadihini bilmiyorsun anladik ulan beyin de mi yok uzayda bilmem kaç milyon kilometredeki bir taş kütlesinin hareketi benim hayatimi nasil etkileyebilir siz hanımlar kusura bakmayin ama buyük çogunlukla düsük zekali yaratici olmayan ve hayalperest varliklarsiniz
- +1 yıl
yürü git lan yalancı bilimsel olarak kadınlar daha zekidir ve zekanın yüzde 60ı anneden geçer
- +1 yıl
ayrıca WiFiyi bulanda kadın buzdolabı çamaşır makinesini bulanda kadın
- +1 yıl
kuranda da öyle bişi yazmıyor
- +1 yıl
cennet bile bizim ayaklarımızın altında sen kendini üstün mü sanıyon
- +1 yıl
seni slk burç sadece aynı zamanda doğan insanların ortak karakteristik özelliklerini söyler bunuda uzay değil doğduğun zaman belirler
- +1 yıl
azcık bile aklın yok mantık yürüyemiyorsun
- +1 yıl
yıllara dayanan gözlem sonucu ortaya çıkıyor bu sana mı inansınlar yıllara dayanan gözleme mi
- +1 yıl
bilime göre tanrı diye bişi de yok
- +1 yıl
@AléjateDeMí işe saçı uzun akli kisa naparsın okidiğunu bile anlayamiyor ben kendim de inançsizim arti bilime göre tanri diye bir sey vardir demedim yalan atmaya devam et buzdolabinin icad edilmesinde de gelistirilmesinde tek bir kadinin rolu yoktur camasir makimesine de baktim bir tane kadin analog bir camasir makinesi üeetmis bilimle hiçbir alakasi yok elektronik camasir makineleri hep erkeklee tarafindan üretilmis wifi de istisnai bir durum e yani mary cury de istista ben demedim ki kadinlar hiçbir şey yapamazlae ama erkekler çol daha üstüm ayrica inek misin sen kuranda bakara 228 suresinde erkekler kadinlara göre bir derece üstündürler yaziyor ne bo k biliyon sa konusuyon
- +1 yıl
@AléjateDeMí ingilizce biliyorsan al oku buzdolabi
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Refrigerator - +1 yıl
inançsız birinin laflarını ciddiye alacak değilim cücük
- +1 yıl
@AléjateDeMí camasir makinesi
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Washing_machine - +1 yıl
aha anca uyduruk sitelerden bakar dkdkfk
- +1 yıl
atma kafandan rolü yokmuş kendim araştırdım zaten
- +1 yıl
öyle bişide yazmıyor kuranda tam tersi kadınlar üstün
- +1 yıl
o kadar eziksiniz ki
- +1 yıl
beyninizin yarısını bile çalıştıramıyorsunjz
- +1 yıl
ilkel beyinliler
- +1 yıl
karmaşık şeyleri çözemiyorsunuz
- +1 yıl
@AléjateDeMí sallamaya devam et erkeklerin kadinlardan daha zeki oldugunu belirten dünya kadar bilimsel calisma var tekbir çalişma gösteremezsin aksini iddia eden al iki tane ingilizce metin gonderiyorum oku okuyabiliyorsan
www.google.com/.../...of-120plus-426321.html%3famp - +1 yıl
@AléjateDeMí önceki amerikada bu da japonyada yapilan calisma
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20066931/ - +1 yıl
çocuğa zeka anneden geçiyor zaten ne konuşuyon lan sen
- +1 yıl
kadınlar daha zeki
- +1 yıl
boyla zeka arasında ilişki olduğunu söylüyor gerçek bile değil ve çalışmalar devam ediyor diyor
- +1 yıl
@AléjateDeMí al bu da irlandali bilim adamlaeinin yaptiklari calisma
www.sciencedirect.com/.../0191886996000025 - +1 yıl
değil lan
- +1 yıl
Belirli Kabiliyetlerdeki Zeka Farklılıkları
Her şeyden öte, genel olarak kadınlarla erkekler arasında bir zeka farklılığı olmadığı belli bir durum. Fakat belirli konu ve alanlara gelince bu durum hakkında neler söyleyebiliriz? Kadınlarla erkekler arasında sözel testler ya da matematik testleri konusunda bir farklılık görülebilir mi?
Bu konuda, evet, önemli farklılıklar var diyebiliriz. Araştırmacılar kadınların sözel testlerde, genel kültürde, paragraf anlamada ve bilgi işleme hızında daha iyi olduklarını gözlemlemişlerdir. Diğer yandan erkeklerin de, mekansal testlerde, bilimde, aritmetikte ve mekanik anlamada daha iyi oldukları gözlemlenmiştir.
- +1 yıl
@AléjateDeMí ya bi sktr git yaa tek bir tane kaynak göster ben sana ingilizce en az 10 tane kaynak bulurum erkeklerin üstün oldugunu gösterem hani nerede kadinlaein sözel yeteneginin daha üstün oldugunu gösteren kaynak ulan kadinlar üstünse neden bütün yazarlar senaristler hep erkek?
- +1 yıl
Babalar Boşuna Böbürlenmeyin: Çocuklar Zekâlarını Annelerinden Alıyor!
Araştırmalar, zekâ genini taşıyan X kromozomunun babada yalnızca 1, annede ise 2 adet bulunması nedeniyle, çocukların IQ’larını annelerinden alma olasılığının daha yüksek olduğunu ortaya koydu.
Babaları birazcık üzecek olan araştırma bununla kalmayıp, babadan gelen gelişkin bilişsel işlev genlerinin otomatik olarak devre dışı bırakılma ihtimalini de güçlendiriyor.
“Şartlı Genler” olarak bilinen bir gen kategorisinin kimi durumlarda ancak anneden, kimi durumlarda ise babadan gelirse işlev kazandığı düşünülüyor. Bilimcilere göre zekâ, ancak anneden gelirse işlev kazanan şartlı genler arasında.
Genetik olarak değiştirilmiş fareler üzerinde yapılan labarotuvar çalışmalarında, fazladan bir doz anne genine sahip farelerde daha büyük bir kafa ve beyin gelişmesi, buna karşın daha küçük bir beden gözlemlendi. Fazladan bir doz baba geni taşıyan farelerde ise beyin daha küçük, bedense büyük
- +1 yıl
Yeter artık neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz gidin özelde konuşun
- +1 yıl
Araştırmalar, fare beyinlerinin yeme alışkanlıklarından belleğe kadar değişik bilişşel işlevleri kontrol eden altı farklı bölümünde, sadece anneden ya da sadece babadan gelme genler taşıyan hücreler tespit etti. Baba genleri, cinsellik, yemek ve saldırganlık gibi işlevleri düzenleyen limbik sistem bölümlerinde toplanıyor. Buna karşılık akıl yürütme, düşünme, dil ve planlama gibi en gelişkin bilişsel işlevlerin yer aldığı serebral kortekste baba genine rastlanmadı.
- +1 yıl
bildirimi kapa o zaman
- +1 yıl
nerde hepsi erkek lan gťnden uydurma
- +1 yıl
@AléjateDeMí sen daha bilimin ne olduğunu bile bilmkyorsun aritmatik matematik de bir bilimdir ama formal bir bilimdir e sen kendin zaten soylemissin erkeklerin üstüm oldugunu kadin hiçbir konuda erkekten üstün değildir ayrica kuranda geçmiyor diyorsun beyinsiz kuranda iyi kadinlar itaatkardir diyor aile konusunda erkek kadindan bir derece üstündür diyor mal erkeğe kadina vurma hakki bile taniyor itaatsizlik ederse ben buna karsi cikiyorum kadina siddete karsiyim
- +1 yıl
gelmiş saçma sapan araştırması tamamlanmayan şeyleri atıyon
- +1 yıl
öyle bişi yazmıyor uydurma
- +1 yıl
vurma kelimesi de geçmiyor
- +1 yıl
her kelime Türkçeye çevirilmiyor
- +1 yıl
ayrıca tek bi kişiye ittat edilir onun dışında dinden çıkarsın
- +1 yıl
annesi zeki olmasa o erkekte hiç zeki olamazdı zaten ªptal
- +1 yıl
ayrıca araştırmalara göre de erkekle kadın zekası arasında neredeyse bi fark yok
- +1 yıl
gťğnden atma o yüzden
- +1 yıl
herkes sen gibi cahil değil
- +1 yıl
Başlarım sizin kavganıza habire bildirim geliyor yeter yaa kim kime veriyorsa bize ne kardeşimmmmm
- +1 yıl
- +1 yıl
Haksız mıyım edacım iki gündür millete yargı dağıtıyorsun yorulmadın mı aaaa😂
- +1 yıl
@Ehrimen696 sen o kadar caholsin ki senin kuraninda yaziyor vurmak diye isin gucun yalan camaşir makinesinde buzdolabinda oldugu gibi درب fiili geciyor darebe yani darbe vurmak demek itaatsizliginden korktugunuz kadinlara vurun diyor itaat diyor bir de قنت fiili geçigor boyun eğmek demek cahil sahyekar benim intermedia düzeyinde arapçam var
- +1 yıl
@AléjateDeMí
sen o kadar caholsin ki senin kuraninda yaziyor vurmak diye isin gucun yalan camaşir makinesinde buzdolabinda oldugu gibi درب fiili geciyor darebe yani darbe vurmak demek itaatsizliginden korktugunuz kadinlara vurun diyor itaat diyor bir de قنت fiili geçigor boyun eğmek demek cahil sahyekar benim intermedia düzeyinde arapçam var - +1 yıl
Lan ben ne dedim olm
- +1 yıl
lan grzék kula ittat eden dinden çıkar
- +1 yıl
ordaki vurmak kelimesi de dövmek anlamında değil
- +1 yıl
erkek üstündür diye bi madde yok
- +1 yıl
senin attığın bltan makaleler
- +1 yıl
@AléjateDeMí
zeka olarak erkeklerin üstünlüğu bütün dünyada kanitlanmis bir sey ama yani ortalamayi dusundugunde hadi diyelim ki seni desigin gibi esitler o zaman kadinlar boş insanlar bilim adamlarimin yazarlaein çocunlugu erkektir bir defa dahilere bak cogunlugu erkektir dahi diye ünlenen kaç tane kadin gördün sen zeka suhuti olmadigi icin kolayca reddedebiliyorsunuz gözle görülmeseydi kadinlar daha güçlü de derdiniz - +1 yıl
Kardeş ben bunun bildirimleri nasıl kapatırım bana yok gösterin
- +1 yıl
Derdinizi s i k i y i m
- +1 yıl
ne alaka lan kadınlar daha zeki
- +1 yıl
ondan mı katillerin çoğu erkek
- +1 yıl
beyninizin yarısını bile kullanamıyonuz
- +1 yıl
Tamam sen daha zekisin kavga etmeyin yazıktır
- +1 yıl
sen harbi slksın
- +1 yıl
orada ağzını burnunu kır da demiyor
- +1 yıl
ayrıca kötü şeyleri değil huzur için gereken şeyler için dinlemen gerekiyor kadında aynı şekilde erkeği uyarabilir
- +1 yıl
napalım yüzyıllar öncesinden kalma şeyi günümüze çevirmeye mi çalışalım
- +1 yıl
daha her Arapça kelimenin Türkçe karşılığı olmadığını bilmeyen birisin
- +1 yıl
o ittat değil uyarı
- +1 yıl
daha farkı bilmiyon slk
- +1 yıl
ya yürü git hadi cahille münakaşayı kestim artık
- +1 yıl
bi bktan anladığın yok
+1 yılEvlilikte de istek dışı ilişkinin tecavüz olarak değerlendirildiğinin farkında olup ona dava açabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılHer gece de boğar insanı, biraz kendini dinlemesi gerek insan... Öküzün tekiyle evli olduğun için üzüldüm...
10 Yorumla
+1 yılSenin hiç regl ve hamilelik günlerinde mi yok nasıl hergün yaa
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu idi yapan iki partnerde bu ilişkiden keyif almalıdır birisi alıyor diğeri işkence gibi geliyorsa aranızda konuşun çözüm yolu bulun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. az once benle sevismek yerine mastürbasyon yapiyor diyen kadina denk geldim. hayat cok garip.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmek tiksinti vermez başka şey vardır aramızda senin istemediğin zorla veya uyugunuz durumlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani iyi bir sey diyecem halen seni istemesi boyle aktif falan olmasina ama Allahin her gunu de ne bilim hani bana daha cok usengeclik gelirdi neticede sonrasinda dusa girip yikanacaksin onu da herkesin cani istmeyebilir falan…
00 Yorumlaya millet bulamıyor arkadaş sen de laf yapıyorsun burada harbi insanın evlenesi varsa da hevesi kırılıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSigaranı ic gazetenı oku ne olcak
Mubarek faruk sins sanki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Sende az değilsin insan hergün kendini ettirirmi manyak ve hiçmi başım ağrıyor demedin
10 Yorumla
+1 yıl14 yıl boyunca her gün sevişilir mi yuh wjjsjsn helal la
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel seneryo olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Git feminist derneklerinden yardım ister, kurtarsinlar seni erkek zulmünden 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer gece seviştiğinize inanmıyorum ve
Benim gibi senede 1 kere olsaydı ne yapardın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan tam benlikmiş. Bende her gece kocamdan istiyorum ama 2 3 günde 1 yapıyoruz
413 Yorumla- +1 yıl
Tövbe estağfurullah
Cevap sahibi+1 yılBıkmıyorum 😍
Seksi çook seviyorum. Her gün her gün yaptığımız zamanlar çook oldu
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs 24 olucam ocakta
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs aşktan
Cevap sahibi+1 yıl@ZiVRi o ne demek öyle
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Haraklitos yetersiz değil. şu an psikolojik olarak yıprandı o yüzden hevesini kaçırıyor bazı şeyler
- +1 yıl
Ne gibi mesela @girus sahibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle hergun ve haz dolu ilişki yaşamak için karşı tarafı fiziksel olarak beğenmen ve cinsel açıdan teninden tahrik olman gerekli diğer türlü tiksinmen doğal
10 Yorumla
+1 yıl14 sene boyunca hiç bıkmaması acaba sen çok çekici kadınsın ondan mı yoksa kocan abaza her kadına karşı mı aynı olurdu düşüncesi belirdi bir anda bende. Sonuçta regl zamanın var veya tüylü olduğun dönemler. Buna rağmen her gün baya garip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAha beyle karılar da insanın gözünü dışarı kaçırıyor.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın farklı denemek lazım. ortam değiştir. veya ışık veya giyim. ya da bna yz
00 YorumlaEsin sevismiyor senin galiba, duvar deliğine sokar gibi yapıyor bu işi.
00 Yorumlaİyi dayanmissin 14 yıl aklın nerdeydi kezban yenge🙄
00 YorumlaVajinana pul biber sür eşin girincede yaksin koysun :)
00 Yorumla
+1 yılSenin şu dert ettiğin şey başka evli kadınların hayali
00 Yorumla15 sene her gece. Yuh ya. Bende azgınımda o kadar da değil
00 YorumlaYa eşini sevmiyorsun ya da çok bencil sadece kendini düşünen biri
00 YorumlaCiddi bir psikolojik sorunu olabilir, herşeyden önce Cinsellik birliktelik harici eylemden ibarettir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yalan konusuyosun 14 yil evlilik ve hergun seks. Bu mumkun degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Yapmasını bilmez ise egoist davranıp bencil olur ise öyle olur yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durun insan bi ara veriri ozlem olur heves olur, hergun yapilmaz ki
00 Yorumla
+1 yılUlan 14 yıldır aralıksız istikrarlı bir şekilde çalışıyor adam buldun da bunadin sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle bir şey oluyor ki yani işin ne yapıyor ki sana böyle bir tiksinti durumu olursa sende
00 Yorumla istemediğin biri ile evlenmek böyle bir şey,
00 Yorumlaneyden tiksindin bu kadar tipi mi kötü penisimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de adama ısrar ediyorum sırf çocuk için iki gündür yorgunum diyor
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhergün aynı yemek yenirmi.. tiksinirsin tabii. zor senin için.. değişiklik lazım sana arada, garnitür gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. eşin sadece kendini düşünüyor sanırım senide düşünde tiksinmezdin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemeklerde şap kullan 😄
10 Yorumla Hergece de yapılmaz biraz özlenmek ister , bu mesai gibi görüyor sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hacı ne yaşadında tiksinme aşamasına kadar geldin beee
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan o zaman 14 senedir aklın nerede. istemiyorsan boşan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla olan her ilişki tecavüze girer kim olursa olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Abartmış adam ya. sana da saygı duymalı. zevk almadıgın belli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da böyle kız lazım 6-7 gün dayanacak bir kız.
00 Yorumla
+1 yılsende şap at yemeğine :D
50 Yorumla
+1 yıl5 dk dişini sıkıcan ah uh tamam bitti gitti
00 YorumlaYorumlara baktımda bu kadınlar çok cinsler bu böyle isterler bi öyle
00 Yorumla
+1 yılHer gün aynı yemeği yediğini düşün 😄
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gece de14 yıldır baya fazla 🙄bn 2 yıllık evliyim son 4-5 aydır haftada 2 bazen 3 oluyor 😅😅
Sorun bnde mi acaba diye düşündüm şu an00 Yorumla
+1 yılBne okurken kustum🤢🤢
10 Yorumla
+1 yılKocan iste yap nolucak
71 Yorumla- +1 yıl
Al bi de burdan yok :D
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkiden tiksindim, 14 yıldır evliyim ve eşim her gece ilişkiye giriyor. Ne yapacağım ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler