Eşimle cinsel olarak uyumsuzuz, elimden geleni yaptım. Bundan sonra ne olacak?

Eşimle uyuşmuyoruz. Ben (24) eşim (29) yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. Ben istekli biriyim. Yer zaman, mekan fark etmiyor. Fantezilere de açığım. Eşim benim kadar Cinselliğe düşkün değil. Bir keresinde adetimin geldiğini fark etmedi 20 gün ilişkiye girmediğimiz oldu. Birkaç kez isteyince "Yorgunum." diye reddedildim. Oysa ben gün içinde şehir değiştirdiğim halde istekliydim. Şimdi "Ya tekrar reddedilirsem?" diye korkudan söyleyemiyorum. Açıkçası eşimin de pek umurunda değil. Alo Fetva hattını bile aradım. Görevli helal dairede karşılanması gereken bir ihtiyaç olduğunu bu konuda eşlerin birbirini anlamaya çalışması gerektiğini söyledi. Pazartesi günü ilişkiye girdik. Perşembeye kadar hiçbir şey olmadı. Aslında eşimle her konuyu konuşurum. İletişime açık bir insanım. Ben de artık dayanamadım. "Bi kusurum bi yanlışım varsa düzelteyim. Yok diyorsun beni sevdiğini söylüyorsun ama ben sürekli senin keyfini beklemekten yoruldum. Ben seninle ev arkadaşı olmak için evlenmedim. Birkaç kez reddedilince korku kaldı istesem bile söyleyemiyorum. Sen rahatsın herhalde. Reddedilmek ne bilmiyorsun. Nasıl olsa istesem verir diye mi düşünüyorsun? Normalinin haftada kaç kez olduğunu bilmediğini söylüyorsun ama internet denen bir şey var. Beni artık sevmiyor olabilirsin boşanabiliriz de inan böyle yapmandan daha evladır. Evlilik dört ayaklı bir masa biri kırık ya da eksik olunca evlilik de sallanıyor. Allah nasip eder çocuğumuz olursa seni düşünemiyorum. Bizim şu anda yaşadığımız cinselliği anca 10 yıllık evliler yaşıyor." dedim. "Haklısın. Sen böyle diyince eksikmiş gibi hissettim." dedi. Ama yine de bir değişme olmadı. Bende artık eski istek kalmadı. Çünkü evliliğin ilk yılı dışında sürekli düzelelim diye uğraştım ama olmuyor. Kısa bir süre hareketleniyoruz ama sonra yine sönüyor. Bazen ayda 4 defa anca yaptığımız oluyor. Yaşımız genç daha şimdiden böyle olmamalı diye anlatmaya çalıştım defalarca. Elimden geleni yaptım ama hiçbir şey değişmiyor. Bundan sonra ne yapabilirim? Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eşimle cinsel olarak uyumsuzuz, elimden geleni yaptım. Bundan sonra ne olacak?