Eşimle uyuşmuyoruz. Ben (24) eşim (29) yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. Ben istekli biriyim. Yer zaman, mekan fark etmiyor. Fantezilere de açığım. Eşim benim kadar Cinselliğe düşkün değil. Bir keresinde adetimin geldiğini fark etmedi 20 gün ilişkiye girmediğimiz oldu. Birkaç kez isteyince "Yorgunum." diye reddedildim. Oysa ben gün içinde şehir değiştirdiğim halde istekliydim. Şimdi "Ya tekrar reddedilirsem?" diye korkudan söyleyemiyorum. Açıkçası eşimin de pek umurunda değil. Alo Fetva hattını bile aradım. Görevli helal dairede karşılanması gereken bir ihtiyaç olduğunu bu konuda eşlerin birbirini anlamaya çalışması gerektiğini söyledi. Pazartesi günü ilişkiye girdik. Perşembeye kadar hiçbir şey olmadı. Aslında eşimle her konuyu konuşurum. İletişime açık bir insanım. Ben de artık dayanamadım. "Bi kusurum bi yanlışım varsa düzelteyim. Yok diyorsun beni sevdiğini söylüyorsun ama ben sürekli senin keyfini beklemekten yoruldum. Ben seninle ev arkadaşı olmak için evlenmedim. Birkaç kez reddedilince korku kaldı istesem bile söyleyemiyorum. Sen rahatsın herhalde. Reddedilmek ne bilmiyorsun. Nasıl olsa istesem verir diye mi düşünüyorsun? Normalinin haftada kaç kez olduğunu bilmediğini söylüyorsun ama internet denen bir şey var. Beni artık sevmiyor olabilirsin boşanabiliriz de inan böyle yapmandan daha evladır. Evlilik dört ayaklı bir masa biri kırık ya da eksik olunca evlilik de sallanıyor. Allah nasip eder çocuğumuz olursa seni düşünemiyorum. Bizim şu anda yaşadığımız cinselliği anca 10 yıllık evliler yaşıyor." dedim. "Haklısın. Sen böyle diyince eksikmiş gibi hissettim." dedi. Ama yine de bir değişme olmadı. Bende artık eski istek kalmadı. Çünkü evliliğin ilk yılı dışında sürekli düzelelim diye uğraştım ama olmuyor. Kısa bir süre hareketleniyoruz ama sonra yine sönüyor. Bazen ayda 4 defa anca yaptığımız oluyor. Yaşımız genç daha şimdiden böyle olmamalı diye anlatmaya çalıştım defalarca. Elimden geleni yaptım ama hiçbir şey değişmiyor. Bundan sonra ne yapabilirim? Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsel paylaşım evliliğin önemli bir halkası. Eşler arasında bu konuda bir denge olması şart. Dengenin bozukluğu da evliliğin gidişini aksatır. Birkaç kez reddedilince artık söylemek istemem normal. Bizde de benzeri durumlar oldu. Çözebilmek adına çok uğraşmama rağmen reddedilince, ben de artık çok açmıyorum. Kendi haline bıraktım. Ama sizler daha çok gençsin. Bu durumu çözmeniz şart. Aksi durumda evlilik çatırdar. Ya da bu arzularını bastıracaksın. Ama senin buna ne kadar dayanacağın da meçhul. İlla ki gözün dışarı katacaktır. Olmaz deme. Her sağlıklı insanın ihtiyacıdır. Ne kadar kendisini uzak tutmaya çalışsa da, bir noktada hata yapma riski yükseliyor. Tecrübeyle sabittir. Eşini ikna etmelisin. Konuşmakta sıkıntı yaşamıyorsun. İnan bana tekrar tekrar konuş. Bir noktada çözülecektir. Aslında bu konuda yazacak çok durum var. Ama fazla uzatmayayım. Umarım çözüm bulursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu evlilikte çok sık karşılaşılan bir durum. Genellikle baylar bayanlardan daha istekli olur ama sende tam tersi olmuş sanırım. Bizdede gündeme gelen bir konu olduğu için sana şöyle bir tavsiye verebilirim:
Eşinin muhtemel ne düşündüğüne takılma. Onun yerine düşünme. Onun sevgi dili cinsellik değil, açıklaması bukadar basit ama bir okadar üzücü senin için. Açıkca seni arzulayıp arzulamadığını sorabilirsin. Yoksa aklına mı gelmiyor gerçekten, ihtiyaç mı duymuyor. Bunlar önemli. Şöyle de bir çözüm önerebilirim: Evet eşler bu konuda birbirlerini anlamalı. Haftada bir kez gerçekten ilk beş yıl içinde evli olanlar için biraz az. Sanada az geliyorsa eşinle gün belirleyebilirsin, oda kendini o güne hazırlayabilir. Atıyorum Pazartesi ve Perşembe akşamı. İnan işe yarayabilir böyle pilanlı olmak. Belki sana ters gelebilir ama eşin en azından kendini ayarlar ve kabul etmiş olur. Sonuçta ihtiyaç.00 Yorumla
+1 yılEvet yine bir libido temelli soru ve sorun.
Libido değişmez kimi insanda yüksektir kimisinde düşük hatta kimisi için cinsellik olmasa da olur o derece diplerde anlıycan.
Ama dediğim gibi bu durum değişmez senin zorlamanla bile bir yapar iki yapar üçüncüde boşverir hatta kalbini bile kırabilir.
Uyumsuz bir çiftsiniz ben bu tarz evliliklik sorunlarına libido çatışması diyorum.
Sen kendini biraz dizginlemeye çalış.😥
Bir de hiiiiç kavga etme çok istekliysen hiç ona bile bi şey söyleme kendi kendini tatmin etmeye çalış bu bir erkekte küfürden ileri bir etkiye sahiptir. En baba hakarettir bu erkeğim diyene😌01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden diyorum evlilik öncesi cinsel yaşam çok önemli diye birkaç kere bakılması lazım oyun var mı yok mu bir taraf istek olarak düşük olursa diğer taraf yüksek olursa düşük olan taraf yüksek olan taraf için kendi kendini yükseltemiyor yüksek olan düşük taraf için biraz isteklerini dizginleyemiyor bu böyle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
50Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Yazinin tamamini okumadim. Reddildim dedigin ydre kadar okudum. Bende evlilik yasadim. Ama ikimizde istekliydik biri istemiyosa digeri zorla tabiri caizse ceker gotururdu. Bizim iliskimizde. O istekde 2 dk sonra gelirdi zaten ama sizdeki problem baska sey olabilir bi konus olmuyosa bi evlilik terapistine gidin. Yani sonucta onum senden seninde ondan baska altarnatifiniz yok. Ama bu isin sonu ikinizden biir icin aldatmaya kadar gidebilir. Ya da diger taraftan ilişkiniz iyiyse katlancaksin. Ordada biseyler ters gidiyosa duzeltemiyosaniz bozcak siniz komple.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel uyumsuzluk evlilikte çok ciddi bir sorundur zira başka sorunların tetikleyicisi olur. Eşinizle sağlıklı bir diyaloğunuz var bu çok iyi ancak bu diyalog çözüme ulaştırmıyor maalesef sizi. Bu durumda bir terapi desteği almanızı öneririm. Eşinizin isteksizliğinin altında muhakkak bir neden yatıyordur ve çözümü mümkündür.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben bu çözüme ulaşmak için elimden geleni yaptım. Fakat eşim sorunu kabul ettiği halde ne terapiye yanaşıyor ne de sorunu düzeltiyor
- +1 yıl
Sorunu kabul etmesi bile önemli bir gelişme aslında zira erkekler bu konuda sorunlarını genellikle kabul etmezler. Terapiye sıcak bakmamalarının sebebi de bunu dile getirmekte zorlanmalarıdır. Bu tip durumlarda genellikle online terapi çözüm olabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıllık evliyim. Sayı vermeyeyim ama bu sayı çok çok az. Üroloji ye gitsin belki hormonlarında sorun vardır.. Bu tarz sorular çok geliyor. Beslenme şeklinden mi acaba? Tahlil sonuçları normalse o zaman boşanmak çözüm gibi... Sonuçlar bir sorun tespit edilirse tedavi olur düzelir belki
10 Yorumla Yazık oluyor senin gibi bayanlara, normalde eskiden erkekler bu konudan şikayetçi iken artık son zamanlarda bayanlar şikayetçi, bilmiyorum eğer erkeklik ile ilgili bir sorunu yoksa tahminimce başka kadınlara gidiyordur başka açıklaması olamaz 🤦🏻♂️ Boşanmak istemiyorsan sende tatmin edecek birini bul Ne demişler Hayat fani ölüm ani zaman kaybetme
00 Yorumla
+1 yılLibido yazın tavan yapar. Kışın ise tersi olur. 4 mevsimde aynı geçiyorsa eşlerin birbirini hiçbir sebep yok iken reddetmesi demek o istek eğer sapık istek değil ise ( anal ) gerçekleşinceye kadar melekler o isteği geri çeviren kim olursa olsun lanet eder.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum son aylarda daha 1 aylık evli kadınlar bile aynı dertten yakınıyor bazen aşıdan mi dediğim oluyor ancak aynı aşıyı hepimiz vurulduk! Yapacağın en güzel şey başta hamile kalmadan bir üroloğa eşini göndermen ve hem tıbbi hemde aktarılarak alacağın birtakım ürünleri ona kullandırman. Bunu alırkende ürünün sitelerdeki yorumlarını okuman gerek ki batısında binlerce yorum oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsanki bu pay daha once paylasılmıs gıbıydı , sşimdi bıraz daha köpürtülüp tekrar yazılmıs .
senın camışa daha oncede telkin ettıgım gıbı epimedyumlu macun yedir . mutlu edecek. zikişten yarım saat once ac karnına yedırırsen etki daha ıyı olur.
oda artık olmuyorsa , boşa gitsin camışı , ne profesyonel işin ehli silkeleyiciler var baştacı yaparlar seni.00 Yorumla
+1 yılDurum ortada belli. iliskiye düşkün biri değil. kendi istediği zaman kendini düşünen biri olarak yaşamayı düşünüyor. kadininda ihtiyacı var. kisacasi zevke düşkün değil senin kadar. baska bir bayanda gördüm aynı şekilde sıkıntı çeken. fazla yürümüyor zaten evlilikte. cocuk olmadan yolunu değiştirmen lazım. bosanmak günah değil. olmuyorsa hiç zorlamayacaksin. daha yaşınız küçük. sjmdi bu böyleyse ilerisi hiç gitmez. beraber tavlami oynayacaksınız hergun kahvehane arkadaşı gibi.
00 YorumlaCinsel isteğin yorgunlukla pek alakası yok aslında tamamen insanın kafasında olan şey.
Tabiatımız gereği erkeğin ve kadının rutin ihtiyacıdır bu senin anlattığın sorunlarda ya kafasındaki meşkuliyeti bilinç altında onu kontrol ediyor bu iş ile alakalı da olabilir gündelik hayattanda olabilir ya da başka biri vardır ondandır.
İnşallah başkası yoktur ve düzelir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Öncelikle böyle bir sıkıntılı süreç yaşanırken, çocuk olayından kesinlikle uzak durun derim. Eşiniz sizinle ilgili bir durumdan dolayı tiksinmiş falan olabilir mi acaba? Benim evliyken başıma geldi çünkü. Sonra sorunu çözdük temizlik, hijyen önemli. Boşanmakta Allahın emiri, baktınız düzelmiyor , hazır çocukta yokken anlaşmalı bir şekilde boşanmak en sağlıklı karar olur. Belki düzelir mantığı maalesef çözüm değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel izah etmişsiniz öncelikle bunun için teşekkür ederim.
bence sorununuz psikolojik ( eşinizin fizyolojik bir sıkıntısı yoksa tabi ki )
bir evlilik ya da cinsel terapi hizmeti veren pfikolog bu durumu çözecektir.
bence eşinizi bu anlamda ikna etmelisiniz.00 Yorumla
+1 yılsekste tatmin olmayan agresif ve anlayışsız olur. tahammül seviyesi düşer. sen elinden geleni yapmışsın. o değişmediyse geriye ayrılmak veya aldatmak kalıyor. çocukta yokmuş inan tereddüt bile etmeden ayrıl onunla bir ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılEğer en başından beri böyleyse o zaman bu büyük bir sorun. Ancak bazı dönemlerde böyle oluyorsa o zaman düzelir diye düşünüyorum. Belki bir sorunu ve sıkıntısı vardır. Onu iyice anlaman gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılEşin hep mi isteksizdi işin açıkçası ben anlamıyorum böyle olan erkekleri evliysen eşini mutlu etmek zorundasın o tutkuyu sonuna kadar yaşamalı mekan farketmeksizin
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer rahatsız olmazsanız bu konuda burdan dertleşmek istiyorum çünkü cidden anlamadığım bir konu
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa boşanıp baka uygun biri yle evlencen ya da dışarda işini rahatça göçen kedisini aldatmaya iten ooo eninde sonunda olacak olan bu zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Bana dusmuyoki seningibi hergun 2 3 ,4 isterdim offf
Ya arkadaş ne kadınlar var ne erkekler var. Bence evliyim. Yaş 39 ağaca çıkıcam yakında. Bizde de tam tersi:) çözüm bulursan bana da haber ver
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapma sakın boşan bence belliki aranuzda tensel bi uyumsuzluk var bu evliliği çok etkileyen bir faktör sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. temizlik kilo sorunun yoksa biraz cilve sorunun olabilir biraz cilveli ol ona dokun özel bölgelerine cat woman ol biraz :)
00 Yorumla
+1 yılBu ayrılmak için bir neden olamaz? Bulmuşun efendi iyisini boş ver kendini tatmin et.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gözüm harama kayar diye korkuyorum. Kendime eşimin iyi biri olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ev arkadaşı gibiyiz. İstekliyken o fark etmeyim sırtını dönünce kaç kere ağladığımı dua ettiğimi bilemezsiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum burada yapılacak yorum ile aşılabilecek bir şey değil bence önce senin bazı seylere ikna olman sonrasında da senin ikna etmen gerekir
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamayacaksan özelden yazar mısın? Emin ol bir şeyler değişecektir. Mutluluklar dilerim.
00 Yorumlaaçık açık konuş. hala aynı devam ediyorsa başının çaresine bakarsın
00 YorumlaOlmuyorsa kes gitsin ya da ona bunu hisettir ki anlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu reddedilmeyi anlamadım ne yani sen yatakta onu öpüp oksayinca benim başım agriyormu diyor ya da bu gün sexs mi yapalım diyorsunuz ne bileyim ya değişik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 😏 kötü bibdurum üzüldüm adına anlar ve ilgilenir umarım😏😏
00 YorumlaBoşanmak çözüm olabikir duzelmiyorsa cinsel ilişki yapılmaması boşanma sebebi biliyorsunuz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaalesef erkekler öyle bende çok üzgünüm bu konuda nişanlıyken ve yeni evliyken çok istekliler sonrası ev arkadaşı gibi Allah korkum olmasa ve vicdanım gerçekten gözüm dışarıda olacak hep bi bahane
12 Yorumla- +1 yıl
Kac yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl@anotherlifeee 1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzüldüm şu an. zaten dinen partnerler yetersiz geliyorsa boşanmak makbul olanıdır boşuna yatak odası evliliğin tamirhanesidir denmiyor. Sen elinden geleni yapmışsın oyun filan mı oynuyor neyle zaman geçiriyor :/
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıleger çocuk yoksa doktor takviyesi alın oda yoks aboşanma sebebi direk hakim boşar boşan bu geçmez yoksa. yazık gençliğine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde iki senelik evliyiz bizde tam tersi ikimizde çok istekliyiz mesla hiç ara vermeden iki hafta üst üste sevisiriz ama ben karşısına hep farklı çıkarim ve daha cesur davranırım otarite kurarım birde böyle dene
12 Yorumla- +1 yıl
Tera tepebilir
- +1 yıl
Ters
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlisin maalesef evlenmek için evlenmiş sadece
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok zor işin ayda 4 defa ne yahu haftada 4 olması lazım
00 YorumlaEşinin hormonel promlemleri olduğu çok açık. Test yaptırın.
00 YorumlaBizde de ayni problemler mevcuttu çözdük ama artık cok zor birsey biliyorum
00 YorumlaHaklısın abla bu böyle gider ilgisiz olan ilgisiz isde ne yapcan
00 Yorumla
+1 yılBirde bnimle dene ve maddi olarak da rahatlatirim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellik genle alakali bisey yapısal olarak eşinde fazla lstekli olmayan gruptan. yapacak bişey yoktur. yazık olmuş sana
00 YorumlaBoşan o seni hak etmiyor ve düzelmez
014 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır yapmadığım şey kalmadı. Ama hala aynı
Soran+1 yılYa belki size abartı gelecek ama 63 kiloyken 89 a çıktım bunun yüzünden. Öpüyor elliyo falan ama kendimi hiç güzel hissetmemeye başladım. Özenmek istemiyorum ama bir tanıdığımız var 15 yıllık evliler. Hanımefendi süreli eşiyle baş başa kalabileceği zamanlar yaratmaya çalışıyor. O da sanki 12 saat çalışıyormuş gibi beni unutuyor. İstediğimi bile görmüyor.
Soran+1 yılNereden tanıştığımız önemli değil ama böyle olacağını bilmiyordum. Şuanda bile yanımda uzanıyor hiçbir şey yapmıyor
- +1 yıl
Bu denli ciddi bir öneriyi nasıl verebiliyorsunuz şak diye? Bu çok iddialı ve ciddi bir sey vr bilinç altına girmekte!
- +1 yıl
Koca alsın falan nerden alıo bunu hazır satılık mı? Bence hemen herkes aynı ztn
- +1 yıl
Evet kısının kendını degıstrmesı gerek
- +1 yıl
Evet kendısı degısırse karsısındaki de degısır. İçine adanalı gaspçı cocuk mu kactı hahahaj
+1 yılKendini tut o gelince de ona onun yaptığı gibi yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldirek aldatma fantezisini yap kesın düzelir
00 Yorumla
+1 yılİlaç takviyesi enişteye
00 YorumlaNe şanslı erkekler var
00 Yorumla
+1 yılakrep burcumusun yoksa :))
02 Yorumla- +1 yıl
Biri akrep burcu dedi geldim😂
- +1 yıl
@herşey_çok_slklcl hosgeldın
+1 yılsizi güzel ve ya seksi bulmama ihtimali var mı
00 Yorumlaerkeklerin hayalisin sen!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle cinsellik dışında uyuşuyor musun peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla zamanla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılacağınız
00 Yorumla Bakalım ne kadar sürecek bu ilişki
00 YorumlaGelmez ki bize böyle mk
00 Yorumla
+1 yılBitmiş sizin evllik olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatirdim
05 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel olarak nasıl birini isterdin peki?
Yani belki sen minyonsundur ama iri yarılı yapılı ve büyük penisi olan doyumsuz enerjisi yüksek birine dayanabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılHemen hemen ben gibi olsun isterdim. Ayrıca minyon digilim. Sertlik hoşuna gider
- +1 yıl
Ben gibi demişsin de nasılsın ki?
Konuşalım mı?
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyoruz ya
- +1 yıl
Yok buradan değil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla bu kadın dışarı yönelir demiyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmaya yer arıosn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak
00 YorumlaYemeğe takviye koy
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılAcıkca konus
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle cinsel olarak uyumsuzuz, elimden geleni yaptım. Bundan sonra ne olacak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım