Heyecanımız gitti derken, farklı arayışlar içinde değiliz. Seks yaparken o da çok zevk alıyor ben de. Ama olay zevk almak değil, olay benim tam anlamıyla ruhen ve bedenen tatmin olamamam. Eşim sadece ‘sikmek’ odaklı. Sekse tuz biber katacak hiçbir şey yapmıyoruz. Ses çıkarmıyor, inlemiyor, şaplak atmaz, boğazımı sıkmaz, hakimiyetini hissettirmez. Artık seks yapmak içimden gelmiyor çünkü heyecan hissetmiyorum. Dediğim gibi, sonuçta klitorisim uyarılıyor, hayvanlar alemindeki her canlı gibi ben de cinsel birleşmeden zevk alıyorum ama tatmin olamıyorum. Eşimle de bu durumu defalarca konuştum ama belli ki içinden gelmiyor boğazımı sıkmak, saçımı çekmek falan. Tek bunlar da değil azıcık ses çıkarsa bile yeter ama yok! Benim zevk alıyor olmam, inlemem bile adamı tahrik etmiyor, daha çok zevk alayım diye klitorisime bile bir kez dokunmadı. Öyle odaklı ki ‘sikmeye.’ Ne yapmalıyım arkadaşlar cidden çok üzgünüm. Lütfen seviyeli cevaplar verin.
Cevabın nedir?
Cevapla
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yazdıklarını okudum. Sen kendini eşine şaklamışsın. Evlenince çok güzel bir cinsellik hayalleriyle yaşamışsın. Aklındaki erkek tipide sana kadın olduğunu hissestirecek, hakimiyet onda olacak, biraz da sert davranıp sanki o senin sahibin sende köle gibi hissetmek istiyorsun.
Sana yatağı dar etmesini, biraz da istemesen bile sertliğin dozunu kaçırmasını çok istiyorsun.
hatta anal bile denemişsin, sırf bunun İçin bile etrafında pervane olması lazım. Aslında anal’ı sen istedin değil mi? Penisi daha iyi hisseddirip, Biraz acı ve zevk istedin. Ben olsam o durumda resmen deli olur ve senin istediğinden bile daha sert olurdum.
erkeğin sana hakimiyeti hissettirmesi lazım yani.
Bu arada resmen cinsellikten soğumaya başlamışsın. Sadece mastürbasyon ile zevk alıyorsun, ona saha hiç zevk vermiyor değil mi? masttı da çok fazla yapıyorsun, ama isteğin asla bastırılmıyor değil mi?07 Yorumla
Soran+1 yılKendimi eşime saklamadım aslında, yani tipik bakire kadınlar gibi kendim hediye pakediymişçesine hayaller kurmadım. Cinselliğe karşı hep açık bir görüşüm vardı zaten eşimle de sevgililikte vajinal seks olmasa da yaptığımız şeyler olmuştu. Daha sonra evlendik, evliliğimizin ve sevgililiğin ilk dönemleri kendi istediği şeyleri bana açık şekilde söyledi aynı şekilde ben de itaatkar olmaktan hoşlandığımı söyledim ama altta da bahsettiğim gibi dom/sub tarzı bir cinsellik sevmiyor eşim anladığım kadarıyla ve vanilla yapıyoruz. Dominant davranmaya çalışınca da cidden benim boğazımı sıkıyor ya da kalçamı ve bacaklarımı insan içine çıkamayacak derecede mosmor ediyor, ortası yok. Anal seksi o önerdi, ben onun alacağı zevki öyle önemsiyorum ki bir aksilik olmaması açısından lavman bile yaptım ve anal sekse dair şeyler araştırdım internette. Eşim zevk alsın diye o acıyı da çektim. Ama o bunları yapmayınca en sonunda da kendi kendime yahu ben eskort muyum demeye başladım. Hiç şehvet, tutku olmaz mı? Benimle öpüşürken bile aramızda heyecan yok. Dışarda ona sarıldığım an erekte oluyor ama evde bana seks bebeği gibi davranıyor. Spoon yaparken bile vücutlarımız birbirine değmez. Cowgirl’de sarılmaz, misyonerde yüzüme bakmaz… Daha o kadar çok sayabileceğim şey var ki. Ben sürekli mastürbasyon yapmıyorum da. Cinsellik evet keyifli bir şey ama tutku ve aşk olursa. Boş cinselliği ya da tek başıma orgazmı napayım.
Cevap sahibi+1 yılSana pek uygun kişi denk gelmemiş. Ama evlenmişsin ve mutlu olmaya bakacaksın. Ancak eşin senin hassasiyetine hiç oralı olmuyor belli.
Cinselliğin kalitesi Bayhan aldığı zevk ile doğru orantılıdır. Erkek kendi zevkini bir tarafa bırakıp sadece bayana odaklanması lazım.
Bu gidişle maalesef önce seksten sonra da kendinden soğutmaya başlar. Ama boşanmak sorunu çözmez. Yenisi belki daha kötü olabilir.
Ama cinsel terapiye gitmeniz gerekebilir. Bu konuyu hiç düşündün mü?😊😊
Soran+1 yılEvet düşündüm ama önce kendim konuşmalıyım eşimle
Cevap sahibi+1 yılMutlaka konuşman lazım. Çünkü bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır ve bu isteği mutlaka bastırılması lazım, mutlaka.
Eşin eğer tam yetmezse sana tavsiyem şu.
Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanarak isteği tam bastırmanı isterim.
Cevap sahibi+1 yılBastırmanı öneririm.
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon arama mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
En İyi Cevaplar
Bu ilişki iki kişiliktir, ikinizde zirveye çıkmanız gerekir, bu iniş çıkışlarda birlikte zirvede patlarsa maksimum hazzı yaşarsınız sizde sadece eşe hizmet gibi olunca hizmet eden yorulmuş görünüyor, sen sert hoşuna giderse bir süre sert oral seviyorsan bir süre oral, sen ne istersen onu yapacak oysa anlatımlara göre süper bir hatunsun senin gibi isteklisi nadir bunun ama sağlam bir dikici bulamamışsın düzelmesi dileğiyle
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç? Adına çok üzgünüm. Alternatiflere bakacaksın. Kocan bundan sonra iflah olmaz. İstersen ya 3ncülük yapabilirim ya da teke tek mümkün olabilir. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılBen eşime deliler gibi aşığım beyefendi. Teklifiniz için teşekkürler ama en son çare boşanmak olur. Eşimi aldatmak aklımın ucundan bile geçmedi. Ben sadece bu konuyu eşimle nasıl halledebilirim onu merak ediyorum.
- +1 yıl
Eşinle defalarca konuşmuşun ve demek ki bu konuşarak olmuyor. Kocam s*kerken inlemiyor diye terapiyede gidemezsin. Hayatta böyle devam etmeyeceğine göre bunun içinde boşanma saçma olur. Eşininde rızası ile 3. Kişiye dahil edeceksiniz bu durumda. Senin mutluluğunu isterse kocan boşanmaktansa buna sıcak bakabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin sana sert davranmasını ve hakimiyet kurmasını seni becermesinden daha çok seviyor, öyle tatmin olacağını düşünüyorsun. Eşinle bu konuyu ciddi ciddi kesin bir dille anlatmaktan başka bir çaren yok gibi duruyor. Böyle daha çok zevk alırım, üstümde hakimiyet kur ne bileyim ne seviyorsan onu anlat işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun ilk ciddi ilişkisi de benim. Evlenirken bakirdi. Hakimiyet kur diyeceğim nasıl yapacağını bilmeyecek. Ben benim bedenimi yatakta dilediği gibi hor kullanmasını bekliyorum ondan ama demek ki onun isteği bu yönde değil.
- +1 yıl
Ne diyeyim kimseye dengi düşmüyor işte. Ben neler neler isterim yaparım ama gelecekteki eşimin çok pasif veya aseksüel olmasından korkmuyor değilim. Ya onu sinirlendirip yapacaksın ya da konuşa konuşa ağırdan ağırdan yapacaksın başka çözüm yok...
Soran+1 yılBen de aseksüel olacağım bu gidişle öyle görünüyor. Akşam eve geldiğinde istekli olduğunu belli ediyor, belimi falan kavrayınca ofluyorum içimden yine boşa geçecek 3 saat diye. Zevk almadığımdan mı? Hayır. Sadece istediğim şey olmuyor. Seks bebeği gibiyim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanla bu zevkler eskiden vardı da sonradan bıraktı mı yoksa en baştan itibaren hiç yapmıyor muydu?
01 Yorumla- +1 yıl
Eskiden yapıyordu demiş açıklamada
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle tüm yorumlarını okudum. Kendini ifade etme biçimin ve diksiyonundan dahi eşine isteklerini ne kadar net dile getirdiğini anlamak çok kolay. Senin gibi düşünceli bir kadının da zevkini zerre önemsemeyen bir erkekle olması çok üzücü. Çok iyi bir insan olabilir ama senin dediğin gibi evliliğin de yarısı cinsellik yarısı romantikliktir. Böyle bir bütün olur. Şu an ne durumdasınız?
011 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. 5 ay önce sorduğum soruydu. Şu an birkaç şeyi düzelttik. Bazı şeyler onun da hoşuna gitmeye başladı. Şimdilik herhangi bir sıkıntımız yok.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Yani tatmin oluyorsun öyle mi?
Soran+1 yılEvet oluyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılSevindim. Nasıl toparladınız?
Soran+1 yılBirkaç kere daha konuştum. Artık ayrılığı bile düşündüğümü söyledim. Kaybetme korkusu yüzünden düzeldi. Meğer yatakta o da kendini baskılıyormuş canım acır, bir yerim kızarır, morarır diye. Şimdi çekinmeden morartıyor :))
Cevap sahibi+1 yılHahahah adama bak kaybetme korkusu yuzunden duzeldi demene cok guldum 😂😂 O zaman seks penisi falan gayet tatmin ediyor. mastürbasyon yapmana gerek kalmiyor demi
Soran+1 yılArada hala mastürbasyon yapıyorum. Yoğun bir işi var sevişemediğimiz haftalar oluyor. Penisi açısından bir sıkıntım yoktu zaten. İşlev daha önemliymiş ama :))
Cevap sahibi+1 yılHahaha bence hem boyu hem islevi es deger onemli :) Merak ediyorum sizin icin sakincasi yoksa bir sey sokarak mi tatmin oluyorsunuz penise alistiginiz icin yoksa klitorisi oksayarak mi?
Soran+1 yılOkşayarak
Cevap sahibi+1 yılBu bana cok tuhaf geliyor icine sokmak daha zevkli degil mi? Penis gibi sonucta..
Soran+1 yılHayır. Klitoris daha çok zevk veriyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Al işte aynı sorun benim eşimdede var tamamen zevk odaklı bencilce kendisi ben boşalmadan 4 defa boşalıyor sonra altımda ceset gibi yatıyor suratında biran önce boşalda bitsin ifadesi 2. Postayı zaten yapmaz hemen kalkar duşa girer ya da döner kıçını uyur ben öylece ereksiyon halde penisimle başbaşa kalıyorum defalarca konustum ama nafile ne yapsam olmuyor iliskiye girmeyip mastürbasyon yapsam daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılBunu daha önce konuştuğun halde hala değişen bir şey yoksa bence dahada değişmez gibi, sana yapılmasını istediğin şeyleride seksi gerçekten bilen biri yapabilir. Esin belkide bu tür seylerde beceriksiz ve sadece yapabildiği *. Bence seksin ileri evreleri gerçekten bu işi bilmekle oluşuyor. Sadece seks yapmak seksi bilmek değildir bence. Eşinle yaşadığın cinselliği bu şekilde kabul etmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklısınız. Çocuk yapmak için seks yapan +40 yaş çiftler gibiyiz ki daha 20’li yaşlarımızdayız. Vücudum zevk alıyor ama mental olarak aynı şeyi söyleyemiyorum.
- +1 yıl
En azindan zevk alabiliyormussun, umarım ileride onuda kaybetmezsin. Çünkü ilişki monotonlasmaya başlayınca sıkıcı olmaya başlıyor artık ve isteksizlik başlıyor devamında. Evlimiyim değilim bu konularda çok tecrübeli sayılmam elbette ama şahit olduklarim oluyor ya da okuduklarimdan bilgi sahibi oluyorum, en korktuğum şey aslında bu. Eşimle bu şekil bir cinsellik hayatı.
millet olayı yanlış anlamış sanırım dövülmek değil de sana erkeksiliğini hissettirmesini istiyorsun doğru mu :d bence bu karakterle alakalı. O yüzden o adamı öyle kabulleneceksin
09 Yorumla
Soran+1 yılEvett çok teşekkürler doğru anlamışsınız beni. Tokat atmasın da en azından benim cinsel doyuma ulaşmamın onun için önemli olduğunu göstersin bana. Derdim yaptığımız şeyin vanilla seks olması değil vanilla seksten bile daha geleneksel seks yapıyor olmamız. Seks tatsız tuzsuz yani cidden hiç hoşuma gitmiyor artık
- +1 yıl
anladım ben seni ya , mesela seks sırasında sıkıca sarılıp hem kendisi inleyerek hem de seni inleterek , senin üzerinde baskın bir hakimiyet kurma çabaları falan tarzında şeyler hoşuna gidiyor ve zaten çoğu kadın da böyle sever bilinçaltında :d neyse bu konuda yapacak bir şey yok. Dediğim gibi , bu bence genetik aktarımla alakalı. Kişinin yapısı oysa asla senin istediğin gibi şekillenemez. En fazla rol yapar , onda da zaten pek inandırıcı olmaz :d
Soran+1 yılEvet altlarda da öyle yazdım zaten. Bana şunu yapsana diyorum 2 dakika yapıyor sonra yapmıyor. Tokat at bana lütfen kıy bana artık diyorum 1 ayda yaptığımız toplam sekslerde 1 ya da 2 kez tokat atmıştır o kadar. ‘Sikme’ işine çok odaklı. Oral bile yapmaz.
- +1 yıl
böyle sorunlarla karşılaşmamak adına bir erkeğin kadın ruhundan anlaması lazım aga. Kadının fiziksel ve psikolojik yapısını iyi tanıyıp o insanı en yüksek doyuma ulaştaracak faaliyetlerin ne olduğunu bilmeli ve ona göre kendini geliştirmeli :d senin de dediğin gibi sadece s1kme odaklı olduğu zaman yeterli haz elde edilmiyor , özellikle kadınlar için. Bizim erkekler bu konularda fazla bencil maalesef :d
Soran+1 yılEvliliğin başlarında ilk defa cinsel hayatımız var, tanıdıkça ve birbirimizin vücudunu keşfettikçe düzelir diyordum ama olmuyor. 2 yıl oldu yahu, hangi pozisyonun hoşuma gittiğini dahi bilmen gerekir artık. Ve biz evlenmeden önce sevgiliydik, ilk ciddi ilişkisi de bendim. Cinselliği geçtim, eşim kadın ruhundan da anlamıyor. -1 puan. Artık dominant taraf ben olacağım ben yöneteceğim seksi ama zerre kadar hoşuma gitmez çünkü itaatkar taraf olmak istiyorum ben.
- +1 yıl
ne cinsel ilişkide ne de duygusal bir ilişkide genel olarak dominant taraf kadın olamaz. Bu , kadının doğasına aykırı. Yapısı gereği kadınların zaten kendini güvende hissetme , korunma ve yanındaki erkek tarafından konrol edilme içgüdüsü vardır. Bunu eğer karşındaki erkek bilmiyorsa veya öyle hissetmiyorsa sorun ondadır zaten :d Ayrıca şunu da belirtim , adam senin sevdiğin şeyleri de umursamıyor. Yani bencillik durumu da var. Bu da zaten kişilikle alakalı. Siz bence birbirinizi tam olarak tanımadan evlenmişsiniz. Şu aşamada mutlu bir evlilik sürdürmek mümkün değil aga. Bak ben seni çok iyi anladım ve garanti veriyorum bu evlilik uzun sürmez. Çünkü sen artık bıkmışsın , ki haklısın çünkü.
Soran+1 yılEvet özellikle de beni geçiştirmek için bi şeyleri yapıyor gibi görünmesi canımı sıkıyor. Hadi öyle görünürken bir de yapabilse yine hoşuma gidecek. Boğazımı sık diyorum düşmanının boğazını sıkar gibi nefesimi kesiyor. Yahu cinsel bir fetişle gerçekten öldüresiye boğaz sıkmak aynı olabilir mi?
- +1 yıl
sen tam olarak kafandaki erkek profilini anlatman lazım ona. Boğazımı sık demekle olmaz. Çünkü Adam bir kere bunu niye istediğini kavrayamıyor, yani bu konunun mantığını kavrayamıyor. Çünkü içinde hükmetme içgüdüsü yok. O yüzden düşmanını boğar gibi boğması normal :d Ha sen kafandaki erkek profilini anlatsan da değişmeyecek çünkü az önce verdim bunun cevabını , bu doğuştan gelir. Adam en fazla rol yapmasını öğrenecek. Onda da zaten tam olarak sana istediğini veremeyecek.
Soran+1 yılHaklısınız. Ben hakimiyetini hissetmek istediğimi söylemeliyim boğazımı sıkmasından ziyade. Galiba eşim de bana aşık oldukça böyle oldu çünkü ilk evlendiğimiz zaman kalçalarım mosmor geziyordum hep ve o zaman dememiştim bile ben bana sert davranmandan hoşlanırım diye. Cevapladığınız için çok teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. 42 yaşındayım, ve hep fanteziler geçiyor aklımdan, renk katmak için ilişkiye. siz de fantezi deneyin, ya da seni analdan becersin, bilmiyorum yani farklı bir şeyler deneyin ve zevk alacaksinizdir
00 Yorumlaİnsanları değiştirmek çok zor. Baştan böyle olmayan birini değiştirmekte öyle. İçinden gelmiyorsa işiniz de zor, adınıza üzüldüm.
Konuşarak bunları çözmek lazım ama tabi ne derece etkili olur bilemiyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinize küçük oyunlar oynamayı denediniz mi hiç? Birlikte p*rno izleyebilirsiniz zevke gelebilir mesela. Rol yapabilirsiniz iç çamaşırı, tamamen farklı şeyler giyip.
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin olun o p*rno izlemeye ya da küçük oyunlar oynamaya gelebilecek bir insan bile değil anal seks denediğimizde bile zerre kadar heyecanlı değildi.
Cevap sahibi+1 yılSebebini sordunuzmu kendisine? Yani sizi mi arzulamıyor?
Soran+1 yılBeni arzuluyor, insan içinde ona sarıldığımda bile erekte oluyor direkt. Ama içinden gelmiyor böyle şeyler. Penetrasyon olayını seviyor ama genel olarak seksi üreme olarak görüyor
+1 yılSevyeli bir soru değilki sen bayağı dövülerek siklmek istyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılDövülmekle alakası yok cidden anlatamıyorum derdimi. Bana oral bile yapmıyor benim alacağım zevk onun için çok önemsiz
- +1 yıl
Ozamn iş değişir sana tepedenntırnağa güzelbir muamele lazım. Göğüslerini ısırmak oral yapmak emerek * morartmak poponu ısırarak şaplak atmak dogy pozuzyonunda saçlarını eline dolyıp sertce kısrak misali şaplak atarak *.
+1 yılÇok slow seviyor demekki sende o zman ona göre giyin davrann sen yapp
011 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapayım eril taraf ben değilim ki?
- +1 yıl
Kıyafetin onu biraz etkilesinn ne biliyim oral yapabilirsin güzel yapabilirsin sen bağırabilirsin
Soran+1 yılBen bu dediklerinizin hepsini yapıyorum ama tık yok. Boşalırken bile sesini duyamıyorum eşimin. Hafif titrek nefes sesi o kadar. Tek sorunum ses çıkarmaması olsaydı keşke ayrıca.
Soran+1 yıl2 yıllık evliyim.
- +1 yıl
Çokda erken daha ya kilo falan mı aldın ne biliyim yanii
Soran+1 yılYoo hala çok bakımlı bir kadınım.
- +1 yıl
kocanın sıkınıtıs borcu harcı falan varmıı
Soran+1 yılHayır hayır hiçbir şeyimiz yok
- +1 yıl
Yani doktora götürmeyi dene yoksa alımlı genç hatunu bu denli yalnız bırakmak kötü birşeyy evlisiniz yanii
Soran+1 yılCidden aklımdan artık boşanmak dahi geçiyor. Evliliklerin yarısı romantik ilişki yarısı da cinsel ilişkidir eşimi deliler gibi aşığım onu her şeyden çok seviyorum ama şu güne kadar vücudumu bir kez bile tir tir titretemedi
- +1 yıl
Anladımm evet böyle yanlız bırakması seni buralara itmiş bir şekilde işte ama biz evlilerin sonun da bu konu hep var..
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. p*rno izlet fantezi kur Seksi giyin o da olmuyorsa boşa ve ya aldat ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseni döve döve silk mek lazım.. çok ihtiyacın var buna..
07 Yorumla
Soran+1 yılDövülmekle alakası yok yukardaki beyefendiye yazdığımı okuyun
Cevap sahibi+1 yılyaw dövmek derken sert.. baştan aşağı yalayarak, kltrisini emerek, saçlarını eline dolayıp dggy, tokatlayarak.. anladın işte 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılbelki üst seviyedeyken arkna girmesi falan
Soran+1 yıl:(( Eşim bana oral bile yapmıyor.
Cevap sahibi+1 yılaaaa, nasıl adam o yaw. ben olsam yarım saat ylar, syunu emerdim..
Soran+1 yılO suyu iğrençmiş. Öyle diyor kendisi.
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️ ne diyim artık.. bu konuda şansızsın demekki.. ben şöle yapardım, böyle yapardım demekte boş tabii..
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç nasıl seks istediğini konuştunuz mu? Hani sen nasıl bir tarz istiyorsun o nasıl bir tarz olarak?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet konuştum. Bana sert ve saygısız davranılmasından tahrik olduğumu söyledim. Kıyamıyor. Seviyor, anlıyorum, bir yere kadar tatlı bir hareket yaptığı. Ama o bana kıymazsa kim kıyacak? Benim eşim o.
Cevap sahibi+1 yılSon cümledeki soru her şeyi özetliyor aslında:) heyecanınızın gitmesinin ana sebebi farklı tarzları sevmeniz o soft severken sen tutku ile vahşilesme istiyorsun bu büyük bir sorun, hiç çaba gösteriyor mu senin isteklerin için
Soran+1 yılGösteriyor biliyorum ama öyle daha sinir bozucu oluyor. Bana tokat at diyorum öylesine atıyor bir iki tane sonra yine becerme işine geri dönüyor. Ben erkeğimin beni arzuladığını göstermesini ve yatakta neredeyse hayvan olmasını, bütün hayvani içgüdülerini ortaya sermesini istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu daha kötü hissettiriyor seni tabi çünkü zorla yaptığı belli oluyor. Senin istediğin ise bedenine ruhuna hükmedecek biri o an, bedeninde kırmızılıklar bıraktıracak elleri boğazında bedenini bedeniyle esecek senin nefesini kesecek biri olsun istiyorsun o an...
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılVe daha önemlisi sevişirken sana tutku ile bakmasını vahşi ilkel bir arzu ile bakmasını istiyorsun, seni delirtmesini istiyorsun, belki de seninke oynamasını istiyorsun erotik oyunlar seni yaramaz hale getirecek:)
Cevap sahibi+1 yılKi bu tatmin sorunu ilişki dinamiklerini de sarsar..
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman sen inlerken onu tırnakla çiz kalçasını avuçla ve şaplak at yani biraz sen tartakla onu
02 Yorumla
Soran+1 yılE dominant taraf ben oluyorum o zaman. Ben bunu istemiyorum ki.
+1 yılYanlış anlama ama 69 yapmadan yüzüne oturmayı denedin mi bu şekilde sana oral yapmanı sağlasan bir dene bakalım
04 Yorumla
Soran+1 yılNapayım adamın suratına mı çıkayım zorla
- +1 yıl
Hayır zorla çık demiyorum tabiki, gerçi anladığım kadarıyla seninde canına tak etmiş ama yinede sen bilirsin tabi bence son birkaç hamlede bulunsan oral yaparak yaklaşsan sonra onun sırt üstü olduğu pozisyonda vajinani onun ağzına ve diline şundan bence kadınlığın birazda ıslak olursa heyecanlandırabilirsin onu.
Soran+1 yılEmin olun benim kafaya taktığım en son şey oral yapmaması. Aramızda heyecan yok
- +1 yıl
Ben oral' ı kullanarak ilişkinize heyecan katmak tan bahsediyorum. Bu oral olur başka bir şey olur önemli olan cinsel hayatınıza heyecan gelmesi şöyle bir düşünün eşinizi ne heyecanlandirabilir
1 ayEşinin seni ruhen sevmesi gerekir. onun amacı sadece kendini doyurmak. çok seyler var onları yapman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini biliyorsan ne yapman gerektiğini de bilirsin
00 YorumlaNe bileyim bi zorlasa saksods bi seni asagilasa kistim giydirme duşta vs
01 YorumlaKilitorisi uyuşturanankadar 👅👅 lazım sonra bak bakalım neler oluyor 💧💧♨️💧♨️💧😁😂😂
00 Yorumla
+1 yılçok olan durum bunu onunla konuştuhnmu
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ama konuştuktan sonra yaptığı hareketlerin yapmacık olduğu belli. Şu benim hoşuma gidiyor mesela yapsana diyorum, 3 saatlik sekste onu bana 2 dakika yapıyor beni geçiştirir gibi. Böyle daha çok sinirimi bozuyor. Ben içinden gelerek yapsın istiyorum
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
açıklama yapıcam çünkü burdan yapmam
+1 yılAllah'ım böyle bir eş nasip eyleee aminnnnn
00 Yorumla
+1 yılGrup sexler böyle çıkıyor 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim dışarıda azdır içeride işini gör
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor yahu neler denedim en güzel iç çamaşırı takımlarını giyiyorum süsleniyorum onun için baştan çıkarıyorum onu ama yok. Tokat atınca bile eğilip yanağımı öpüyor seks sırasında
Cevap sahibi+1 yılKelepçe denedinmi
Soran+1 yılOna mı diyeceğim kelepçe tak bana diye? Ya o bana tokat atmaya kıyamıyor ne kelepçesi? Ayrıca ben böyle şeyleri ona söylemek istemiyorum zaten biz karı kocayız, cinsellikte neyi sevip neyi sevmediğimizi açık açık konuştuk. Sevdiğim şeyleri yapmıyor benim derdim bu.
Cevap sahibi+1 yılBeynim durdu kusura bakmayın 😔😔
+1 yılSenin kocan bitmiş kendine dost bul birtane
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın. Daha da genciz halbuki. Nasıl düzelteceğim eşimi
- +1 yıl
Düzelmez artık gider öyle kaç yaşındasın bu arada
Konuş ben fantezi istiyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum. Derdim fantezi de değil. İçinden gelmiyor adamın.
Ah ah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dermanın bende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İşin zorr
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYalama faln yokmu
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece sok çıkarmi
Soran+1 yılEvet maalesef öyle. Ben oral yapıyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılVay bee yalanmazmi orasi ya mis gbi
Soran+1 yılYok, midesi bulanıyormuş onun.
Cevap sahibi+1 yılBn özellikle çikolata ya da bal dokup yalyorm yemnle
Cevap sahibi+1 yılYuuh bee
Cevap sahibi+1 yılBiz bulamyoz adam bulanyo
Cevap sahibi+1 yılTemizdirde sennki yalamazmi insan
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer