Eşimle evliliğimizin başından beri cinsellik sorunumuz var. Ne yapacağım?

Selam herkese Ben 2.5 senelik evliyim 3 aylık bir oğlum var Eşimle evliliğimizin başından beri cinsellik sorunumuz var Daha doğrusu benim var ona göre bir sakınca yok Bencilin teki Çok fazla erken bosaliyor yeri geliyor 10 saniye bile sürdüğü oluyor uzanıp uyuyor İlk başlarda kırılmasın diye söylemedim ama sonra baktım ben kalıyorum bir iki derken hiç sallamadı beni Doğumdan önce ve sonra ister istemez zaten istekte azalma oluyor Sonrasında toparlamak çok zor oldu Hala da toparlayamadik gerci İlişki esnasında ya hayır hayır gelme dedim dün gece bı yerine takip da sallamadı Arkamı döndüm uyumaya çalıştım ama yok nafile Uyan hadi ya dememe rağmen adam beni bı yerine takmadı 2.5 senedir kendimi tatmin etmekten beğendirme ye çalışmaktan cok yoruldum Ayrıca Kavgalarimiz çok arttı Bende sinir , öfke patlamaları oluyor Sebebi bu yüzden ben fark edebiliyorum Eğer ki karslillikli oturun bir konuşun guzellikle diyecekseniz defalarca konuştum adamla Neden anlamak istemiyor sizce Neden böyle yapiyoe
Eşimle evliliğimizin başından beri cinsellik sorunumuz var. Ne yapacağım?