Arkadaşlar 2 çocuk babası 7 yıllık evli bir erkeğim eşim de cinsellikle benzeri şeylerle ilgili büyük sıkıntısı var.7 yıldır çok uğraştım anlattım saygı gösterdim öğrettim ama kendisi farklı bı açıda hem kadınlık olarak hem evlilik hem cinsellik çok farklı bı açısı var bir türlü kiramadim artık çok rahatsiz oluyorum. HİCBİRSEKİLDE hicbirseye anlamıyor kadında hiç arzu şehvet yok. sadece yapalım bitsin devam etme yok. arzulama yok. gülmeyin ama o iki çocuğun yapılışını hatırlıyorum o derece az ilişkimiz var eşim beni seviyor biliyorum. onu çok zorlamadim bazen hep anlattım neyin nasıl olduğunu öğretmeye çalıştım dinliyor doğru diyor 1 hafta öyle gidiyor ama ruh olarak yok sonra tekrar başa dönüyor konusulanlar hep gidiyor. bana bağlı evine çocuklarına bağlı lakin iş duygusallığa ve cinselliğe gelince nasıl derler öküz gibi. yahu artık bezdim her yolu denedim. genç bı adamım artık zoruma gidiyor artık kendisine yaklasamiyorum. oda rahatsız oluyor tavrından sonra birşeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor biryerde kendini koparıyor. artık 7 yıl sonunda patladım bütün kavgalarımiz bu yöndeydi hep dinlemez anlamaz inatçı dominat biri kendisine karşı çık cehennemi yaşarsın ama ses etme cenneti yaşıyorsun ama iş çok farklı yerlere gidiyor. kadini bı turlu çözemiyorum. artik bugün ona en son dedim yatakları ayırdım. hemen kavgaya başladı. ben sakın ılımlı düşünceli öncelikle karşı tarafa değer verip sonra kendime bakan biriyim empati yetegim gıcık bir şekilde çok fazladir. hep anlayışlı sakın oldum ama artık bende koptum. o hep kavgacı sınırlı değişik bı kadın oldu. ve hiç değiştirmiyor kendisini yaşı daha 24 ben 32. Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim. kimseyede derdimi açip söylemem iki kişi ile olan iki kişiliktir. hic bir kavgamizi aileler çevremiz bilmez bizi dışardan çok mutlu huzurlu sevecen göruller.
Az önce aradı beni demiştim ya yatakları ayiracam seninle artık yetti canıma dedim az önce aradı sanki karşısında köpek düşman biri varmış gibi konuşuyor bu 7 yıldır böyle oldu
Az önce aradı beni demiştim ya yatakları ayiracam seninle artık yetti canıma dedim az önce aradı sanki karşısında köpek düşman biri varmış gibi konuşuyor bu 7 yıldır böyle oldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer