Cinsel Yaşam Eşimle cinsellik problemimiz var, ne yapmalıyız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Ilk yıllar cok iyiydik ama artık işler cogalınca bazen 1 hafta hic yapmadıgımız oluyo Eşimle cinsellik problemimiz var, ne yapmalıyız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zamanla düşer bu sayı ama asıl nedeni yatak odanızda heycan az ya da yok fantaziller deneyin farklı mekanlarda azdirin eve zor atarsiniz kendinizi evdede çeşitli fantazilere renklendirin videolar giydiler roller 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanı ayarlamak elinizde sonuçta iş yoğun olsada hafifte da 1 gün boş zamanınız oluyordur ama isteksizlik varsa o başka 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani işlerden mi olmuyor yaptığınız zaman güzel oluyor mu 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu sorun kimden kaynaklı iliskiye yanasmayan taraf kim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 hafta hiç yapmıyo musunuz? Ben evli olsam eşimi usandırırdım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazen evet yapmadigimiz oluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir erkeğin 1 hafta yapmaması imkansız gibi bişey. Ya ben anormal derecede istekliyim, ya da kocanda sorun var. Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl bunun adı alışkanlık sanırım sürekli aynı kişi ve bir süre sonra sıkılıyor insan 0 0 Yorumla
dagciburak Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Evlilikte bu durum çok kötü bir şey gerçekten istersen bir ilişki analizi yapabiliriz detaylı 0 0 Yorumla
bakire_bozucu Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl yani biz ne yapabiliriz?size, seks için ortam mı hazırlayalım? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aylar bile olur bekle biraZ 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil aylar boyunca mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tatlim Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlilikte oyle oluyor maalesef 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kendisine sordun mu ne diyor? 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Esin seni tatmin edemiyorsa sonuçlarına katlanır 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olabilir normal olan o hergün mü yapcan 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ondan bekleme sen hazırlık yap ya da iste 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok kötü ya bence en az 2 günde 2-3 seans 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hep öğle olur o işler 0 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz ve aranızda soğuma var mı 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zaman ayırın iş ayrı o ayrı 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. ee bız napak 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ciddi misin ya 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Kaö yıllık evlisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Zamanla düşer bu sayı ama asıl nedeni yatak odanızda heycan az ya da yok fantaziller deneyin farklı mekanlarda azdirin eve zor atarsiniz kendinizi evdede çeşitli fantazilere renklendirin videolar giydiler roller
Zamanı ayarlamak elinizde sonuçta iş yoğun olsada hafifte da 1 gün boş zamanınız oluyordur ama isteksizlik varsa o başka
Yani işlerden mi olmuyor yaptığınız zaman güzel oluyor mu
Bu sorun kimden kaynaklı iliskiye yanasmayan taraf kim
1 hafta hiç yapmıyo musunuz? Ben evli olsam eşimi usandırırdım.
Bazen evet yapmadigimiz oluyo
Bir erkeğin 1 hafta yapmaması imkansız gibi bişey. Ya ben anormal derecede istekliyim, ya da kocanda sorun var.
bunun adı alışkanlık sanırım sürekli aynı kişi ve bir süre sonra sıkılıyor insan
Evlilikte bu durum çok kötü bir şey gerçekten istersen bir ilişki analizi yapabiliriz detaylı
yani biz ne yapabiliriz?
size, seks için ortam mı hazırlayalım?
Aylar bile olur bekle biraZ
Nasil aylar boyunca mı
Evet tatlim
Bununhareketlendirme zamanı gelmiş
Evlilikte oyle oluyor maalesef
Kendisine sordun mu ne diyor?
Esin seni tatmin edemiyorsa sonuçlarına katlanır
Olabilir normal olan o hergün mü yapcan
Ondan bekleme sen hazırlık yap ya da iste
Çok kötü ya bence en az 2 günde 2-3 seans