esim yatakta sadece kendini düşünüyor ben tatmin olamıyorum kendi tatmin olup yatıyor konuşmayı denedim ama anlatamadım ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazan erkekler ne güzel aldat, kaçamak yap gibi şeyler demiş. Bunlar etrafında av arayan sırtlan gibiler. Sakın bunlardan birini felan yapma. Kocan ağnamaz biri galiba,3 yıl boyunca sadece kendini düşünmüşse yaani. Artık ciddi ciddi, sert bir şekilde ima edin, yoksa ayrılacağınızı ifade edin. Baktınız işe yaramıyor atlayın üstüne 😂, sert yapın biraz. Çekingen davranırsanız ilerleme olamaz ki. Gidip üstüne geçtiğinizde alttan çıkarmayın sakın. Erken boşalan biri değilse zaten tahrikte ederek zevkli bir süreç yaşayabilirsiniz. Erkekleri kullanmak kolaydır işinizi bilirseniz. İşe yaramazsa ayrıl gitsin. Karaktersizlik yapma, seviyeni düşürme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu genelde sızın hıslerınız ıle alakalıdır. yanı zevk alma derecenız ıle alakalı. burada yapmanız gereken sey en fazla tatmın oldugunuz posızyonu ve uygulamayı bulmak bu bazen partnerınızın sıze hadı karıcım vs vs gıbı seyler soylemesı bazende argo konusması ıle olabılır. kısıden kısıye degısıklık gosterır. eger kocanız erken bosaldıgı ıcın tatmın olamıyorsanız burada da onerım cınsellıgını aksam yasamaktan cok sabaha saklayın cunku tum gun yorgun gelıp ılk postadan sonra uyumak ıstemesı normal. onun yerıne ıse 7 de gıdıyor ıse erken uyandırıp mesela 5 bucuk gıbı onun ıstemedıgı bır anda ılıskıye gırmek ısteyın hafıf ısteksız oldugu ıcın bosalması daha uzun surecektır ustelık sabah 5 suları erkeklerın en sert oldugu anlardan bırı oldugu ıcın doyuma daha fazla ulasmanız mumkun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBencillik gibimi yoksa tıbben müdahalelik bir durum mu bunun derinlemesine bakmak lazım misal haftada 3 olsa bile oda 5 dk sürse bile genede hiç etki olmuyosa bu durum çığ gibi büyümeden fark etmeli bence eşin geçici olarak çözüm ise eşiniz uzanacak yatağa siz onun üstündeyken kendi kontrolünüzde bişeyler olarak tatmin olursunuz oda belirli süre sonra sıkmaya başlar eşiniz kendisini fark edip hayat arkadaşına mutluluğu sunmalı bir an önce
00 Yorumla
Eşinin düzelmesini bekleme. 40 yıl da geçse değişmez. 23 yıllık beraberiği ve evliliği olan birisi olarak tecrübeme istinaden yazıyorum.
Tatmin olmak için önünde 2 şıkkın var. 1- Boşanmak 2- Aldatmak
Ben boşanmayı değil aldatmayı seçtim. Sen hangisini seçersin bilemem. Erkek olarak aldatmak daha kolay ama kadın olarak zor tabii ki. Seçim sana kalmış. İkisi de olmaz dersen de bir ömrü böyle geçirmeye razı olacaksın.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
121Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapma sende
Zorunda değilsin ya
Adam çok aşırı yorulmuyorsa çok kötü bir çalışma durumu yoksa senin gönlünü de yapmak zorunda
Bu işler karşılıklı
Soyle benim gönlümü yapmayacaksan yapmayalim de
Ve söylediğin halde yine aynısı olursa bidaki sefere basın ağrısın
Kirpik diplerin agrisin :)
Ne bilim işte bir sebep bulursun :) emin ol biraz stresli olur ve sen bunu devam etttirirsen duzelecektir00 Yorumla
+1 yıloncelikle tatmin olmak icin kendi cinsel gucunun farkinda olmali ve cinselligi zevk icin yasamalisin.
kadin denen canli zaten arka arkaya defalarca orgazm olabilme yetisine ve bir cinsel iliskiden sonra oburune hazir olma suresinin saniyelerle olculecek kadar kisa olmasi ozelligine sahiptir ve bu acidan bakildiginda seks icin yaratilmis olanin erkek degil kadin oldugunu soyleyebiliriz. erkek orada doganin kadinlara sundugu bir aractir.
hal boyleyken bir kadin nasil tatmin olacagini kendi bilir , seks sirasinda zeki hamlelerle istediğini alır. gerekirse seks sirasinda onun istediği şeyleri yapma ve kendi isteklerini uygula. seni takip etmek zorunda kalacak.50 YorumlaSelam,
Seks hakkında konuşmak yapmaktan daha zordur. Ve bencil bir erkekle konuşmak duvara konuşmak gibidir. Madem o seni tatmin etmek için bir çaba göstermiyor sen ona kendini nasıl tatmin edebildiğini göstereceksin. Birleşme sırasında klitorisini okşa, üste geç ipleri eline al, pozsiyon değiştrerek onun boşalmasını geciktir sen bu arada orgazma yaklaşmış olacaksın zaten.
Ayrıca oral seks harika bir yoldur. Hiç yapmıyorsanız deneyin derim ancak eşin yanaşır mı bilemiyorum?
Seks iki tarafın da tatmin olmasıyle zevk verir yoksa bir anlamı yoktur. Konuşma eyleme geç!30 Yorumla@cailleach 'in şu cümlesini (ç) alıntıladım "Ve bencil bir erkekle konuşmak duvara konuşmak gibidir. " Beton duvar olarak ilave edebilirim. ikili ilişkiler de ki her sorun, her problem bir şekilde aşılıyor ama ilk şart bireylerin kendilerinin buna izin vemesi. duvar örmemesi. Problemler, sorunlar her zaman iki tarafı tatmin edecek şekilde çözülmeyebilir de ama bireyler böyle durum da bile anlayış geliştirmek de oldukça zorlanıyorlar. Erkek taviz verdiğini düşünüyor, kadın değersizleştiğini ve daha binlerce sebep buluyorlar. Bütün duvarları yıkmadan, sorunlarla yüzleşmeden çözüm imkansız. Konuşmayı denemişsin, anlatamamışsın, bir insan için ne zordur kendini anlatamamak. Galiba önce iletişimin kalitesini yükseltmelisiniz.
10 YorumlaSadece tatmin olması için dokunamaz sana..
Hadi dokundu diyelim haftanın 5-6 günü başın ağrıyabilir bence...
ya da o kendini düşünürken, sende hiç bişey düşünmezsin robot misali...
Bir kadına yatakta değersiz hissettirmek,
Değerli hissetirecek birilerine yer bırakmaktır..
Bence onuda birinin uyarması gerekiyor00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı dene konuşamazsan işe yaramazsa birlikte olma bir süre zaten ben tatmin olmuyorum neden yapayım vs de o zaman dank eder😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş diycem denemişsin. Ama yine konuş eğer o seni tatmin etmiyorsa sende onu etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 yıl uzun zaman, konuş desem zaten konuşup anlatamamışşın. O yüzden bir süre uzak dur, soğuk ol. Baktın seni kaybetmeyi göze alıyor değişiklik yok o zaman ayrıl.
Cinsellik evliliğin en temel şeylerinden biri. Özellikle de tam da cinselliği doya doya yaşayacağın zamanlar.11 Yorumla- +1 yıl
bencede en verimli en istekli yıllar
şimdi böyleyse 15 yıl sonrasını düşünemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 6 yıldır böyleyim en başından beri hiç bir şey anlamadım ilişkiden cinsellikten yana
1113 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi sizde mi yanı derttesiniz sizdemi tatmin olamıyosunuz
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetçik_0614 niye sordunuz oysa gayet açık görüşüm
- +1 yıl
Herkes aynı dertte de oyüzden sordum
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetçik_0614 anladım
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetçik_0614 anlayışın mı kıt abi yazıyor ya görüşte işte
- +1 yıl
Abi abazanin teki 😂
- +1 yıl
Hanfendi beni kırıyosunuz ben nededim size şimdi tamam anladım
- +1 yıl
@yildizasterr abazanlara diyene bakın zıplayan ördek atlıyorlar tek tek
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetçik_0614 yazdığım şeyi tekrar tekrar soruyorsunuz brn bir şey demedim
- +1 yıl
baskasına yöneldın mı pekı
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_1507 Allah korusun
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_1507 bunu cidden soruyor musunuz ya
- +1 yıl
ewet erkeksız zor olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynısını eşimden dolayı 16 yıldır yaşıyorum. Malesef ne konuşmak ne de başka birşey fayda etti. Ayda 1 yapar. Onda da 5 dakikada orgazm olur sonra devam etmez. Çok zorlarsam eliyle beni mutlu eder ya da döner yatar...
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde seni sürekli tatmin edemiyorsa konuşman pek birşeyi düzeltmez zaten,, Ancak yaptığının olmaması gereken birşey olduğunu ona bir şekilde gostermen gerek, buda o istediğinde biraz uzaklasmanla olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok zor durum hevesi kursağında kalma durumu var gördüğüm kadarı ile. Eşinizin sadece kendisini düşünmemesini, egoist olmamasını söyleyebilirsiniz. Orgazm, ön sevişme konusunda ya da sizin isteklerinize saygı göstermesini söyleyebilirsiniz.
00 YorumlaKonusmayida denediysen tek care kelepcelemek cidden soyluyorum bunu bir yere bagla ve karsinda onu kudurt ve zaten zirve yapacaktir fakat sonucta sunu soylemedide iste bende yatakta boyle hissediyorum benim hisserimi anladimmi simdi de
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Öncelikle geçmiş olsun senin adına çok üzüldüm evlilik trapistine gidebilirsin eşinizde, bu konudan rahatsız sa eğer, yok sadece işini görüp kalkıyorsa çok kötü, konuşmayı deneyin farklı fanteziler olabilir.00 Yorumla
+1 yılUzaklaş ve sevişmeye ara ver. Eğer umrundaysan zaten değişmek için çabalayacaktır.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılAyıptır söylemesi ben de öyleydim
Hatta yorgunum deyip bazen kaçıyordum
Sonra çok fena düzeldim kendimi çok geliştirdim yani çok iş yaptım çok az yoruldum00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapamazsın çünkü o boşalmak için sadece seni kullanıyor.. İşte o nedenle saygı ve güven diyoruz sevgi için.. Bir erkek her şeyden önce eşini düşünmeli sonra kendisini..
00 Yorumla
+1 yılBütün Kadınların Tek derdi buu
Erkek Adam Partmerini Düşünmeli Yoksa Bir Gün Zinaya Bile Girerler
Partnerine Kadınlığını Sonuna kadar yaşatması Gerekiyor
Milyonda 1 Benim Gibi Kendisini Geliştirir
Tantra Tekniğini Öğrendim Şimdiyse Boşalmayı Kontrol Edebiliyorum
Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla ilişki yaşayabiliyorum
Ve Partnerime 45 dakikada 20 den fazla Üst üste Defalarca Orgazm Yaşatabiliyorum
Bunu Her Kadının Yaşama Hakkı Var bence
Öyle değil mi @soran01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılperformans sorunu varsa ilaç yardımı almalı tam sorun ne bilmiyorum ama isteksizliğe ereksiyon olamamaya erken boşalmaya kadar ilaçlar mevcut bunlardan birini deneyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBunlardan birini dene. Yetmezse buradan birini de deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılEğer düzgünce konuşmak hiçbir işe yaramıyorsa ayrılmak da bir seçenek. Çünkü bu şekilde işin ucu aldatmaya gider
10 Yorumla
+1 yılSert bir şekilde tavrını koyup onun kendine gelmesini sağla. Çünkü biz erkekler biseyleri geç anlatabiliyoruz kafasına dank etmesini sağla👍🏻
10 Yorumla
+1 yılBence onu yonlendirmeyi denemelisin başka türlü pek bı çözüm bulabileceğini zannetmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılKendi işini kendin gör yanında, gururu kırılsın. Sonra bir işe yaramadığını düşünüp olaya hakim olmaya çalışır
00 Yorumla
+1 yılNe anlamda eşin erken boşalıyor , sen orgazm olamıyormusun , yoksa ikdidarsızlık veya ereksiyon sorunu mu var? Ona göre bir çözüm bulmak lazım.
00 YorumlaKonusun istkelerinizi soyleyin. Bukonuda ya boyle yanlizlik cekecwksibiz ya duzelecek ya da kendi seçininizle tercihinizi vereceksiniz
00 Yorumla
+1 yılTek seçenek ya kabul eder hayatına devam edersin ya da boşanırsın ama senin gibi olanlar bunu bahane bilip aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılAldat diyecek halim yok kendini öyle pislik bir sey yapacak kadar alçak hissetmiyorsundur. Eşinle birlikte konuşmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVardır bi nedeni dediğine göre sevişme falan yok sok bitir işi işin zor neden böyle yaptığını sor ona göre önlem al
00 Yorumla Sende o istediği zaman kendini geri cek ozaman anlicak nasıl olduğunu fantezi geliştir yani biraz tahrik et ön sevismeyi uzun tut
00 Yorumlahimm büyük bir sorun bu ya hakkinz da hayırlısı diyelim ama gerçekten merek ettim gizlinolmassn isyersim sormak bazı seyelr ya
00 YorumlaEğer lafını dinlemiyorsa sende yatakta bencil davran. Anlaşma yapmayı kabul etmek zorunda kalsın
10 Yorumla
+1 yılHic bir sey yapamazsin olana razı olacaksin evlilik budur. Alissan iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa benimde sorum var.. sevgilimle seviştiğimiz zaman ben zevk alamıyorum nedeeeen
47 Yorumla- +1 yıl
Bilmeeem
- +1 yıl
Seni zevke getirmiyosa ondan olabilirmi cinsellik yaşadınız mı
Cevap sahibi+1 yıl.
Cevap sahibi+1 yılYa onda sıkıntı yok oda istiyor ama ben kendimi sıkıyor olabilir miyim.. cinsellik felan yaşamadık
- +1 yıl
Bendemi sorun var acaba 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
sevgiline yazsana güzelim :)
+1 yılNe yazık ki yapacak bir şey yok. Bir doktora görünmek dışında
00 Yorumla
+1 yılGüven ve gizlilik konusunda kendine güveniyorsan bul beni.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. seks oyuncakları var veya vibratör ile tatmin olman gerekir
00 YorumlaTekrar konuş onu heyecanlandır sen tatmin olunca onunda daha mutlu olacağını hissettir
00 Yorumla
+1 yılpeki suçu kendinde aradın mı hiç? yatakta sen neler yapıyorsun peki? eşin senden memnun mu?
00 Yorumla
+1 yılPartnerini değiştirmeyi düşünsene. Başkasıyla görüş bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılEşinizi tatmin ettirecek bir ilaç kullanmasını önerin
00 YorumlaTurk kadinlarinin cogu bu durumda oldugunu okumustum bir makalede bencillik iyi bir sey degil.
00 Yorumla
+1 yılçok üzülüyorum. umarım anlayışlı olur. ya da sorun çözülür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılçözüm yolu bul konuşarak olmuyorsa sende artık hani isteksiz ol umursama
00 Yorumla Bir uzmanla görüşmeye ikna etmelisin böyle hayat geçmez
00 Yorumlabiraz zor anlatması ama bence dene konuşmayı bu eşler arasında ayıp olmamalı.
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tut, hemen içine girmesine müsade etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir şey yapamazsın, her erkek kadını doyuma ulastiramaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp ediyor senide düşünmesi gerek hemde kendinden çok ve her alanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblam aynı durumu yaşadı ayrılmak istediğini söyledi her şey düzeldi
31 Yorumla- +1 yıl
akıllandı yanı
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevisme ve fantezi olmadan hiçbir kadın kolay kolay tatmin olmaz zaten bu bilimsel olarak da kanıtlanmış birsey.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya boşayacaksın ya da aldatacaksın. Başka yolun yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı bidaha dene eğer yine olmuyo ise ayrılacağını şöyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende onu tatmin etme ki nasıl kötü bir duygu olduğunu anlasın
farklı şeyler dene kostümler oyuncaklar falan al heyecan getir13 Yorumla- +1 yıl
sonrada kavga edin ayrılın
Cevap sahibi+1 yıl@Eko-nomist karşılıklı olmalı bencil olursa öyle olur neden sadece kendini düşünüyor ki kadın konuşmak da istemiş umurunda olmamış
- +1 yıl
aklı s... nin ucunda sanırım
yazık bu kadına
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl erkek ya karısını mutlu edemiyor , etmiyor yazık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ilişkiden sonra yanında kendini tatmin et bu durum ağrına gidecektir
01 Yorumla- +1 yıl
Öneri güzel , ama işi bitince yatıyor diyor. Kendini tatmin ederken kocası bakmıyor olacağı için muhtemel faydası olmaz gibi.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyahu kadınsın bütün güç işve cilve sende nasıl beceremiyorsunuz anlamıyorum, taktik istiyorsan gel anlatayım 2-3 tane
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncesi Oral yaptır kendine ıslanıp boşaltmaya yakında içine al bi şekilde tahrik et kocanı meme arana al kalça arana filan bi sefer değil üç sefer boşalt onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay hödük vayy
Ben olsam kullanılmış gibi hissederim.
Ayrı yat uzun süre belki aklı başına gelir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun seni tatmin etmemesi etik değil sen onu aldatırsan etik olmaz. Anormal bir duruma verilen anormal bir tepki normal bir davranıştır. Onu aldat
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 3 yıllık evliyim, eşim yatakta beni tatmin edemiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım