7 yıldır evliyiz yaklaşık 1 yıldır aynı yatakta yatmıyoruz 2 tane çocuğumuz var 2. olduktan sonra salonda yatmaya başlamıştı zaten öyle güzel söz falanda duymam hiç soğuk bi insan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar zor bir şey Bir kadın duygularını alamıyor kadınlığını unutmak Bir sene ne demek adam hiç mi istek duymuyor bu kadar sende kesin çocukla uğraşıyorsun duygularını tutuyorsun böyle kadınlar olması kötü bir şey kocası dokunmuyor kadına kadının da istediği şehveti var sevişme isteği var açıkçası erkek kadını kadın erkeği ister senin gibi durumda olan kadınlar da duygularına kilit vuruyor galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle çocuklara adadım kendimi yoksa çekilmez
Cevap sahibi+1 yılPeki sen yanına gidince napar dokunmak mı hiç bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılSen yanaşsan ilerlemez mi
Soran+1 yılİlerlemiyor nedense dokunuyor ama bi birleşme olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılDoktora vs gidin bi eşin özellikle kabul etmez mi
Soran+1 yılYok ben uğraşmıyorum artık bitmiş hersey arkadaş gibiyiz
Cevap sahibi+1 yılPeki kendini nasıl dizginliyorsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBitmiş sayılmaz öyle düşünmeyin. Ben o kadar darlık çektim ki yatak alacak param bile yoktu salonda ki eski koltukta uyuyordum, eşimde bekarlıktan kalma tek kişilik baza da uyuyordu. Ha durum düzeldi ama buda biraz alışkanlık oldu bazen bende ayrı yatarım. Ama bu eşimden soğumam anlamına gelmiyor. Eşin çocuk rahatsız olmasın ya da sen rahat uyu diye ayrı yapıyordur. ya da kendi uyanmamak için. Böyle şeyleri dert etme. Sağlıcakla kalın.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğini bitmedi elbette. Böyle saçma düşüncelere girmeyin. Bu bir süreç ve zamanla düzelir elbette. Ama fırsat bıiuldukça eşinle baş başa vakit geöirmeye çalış film filan izleyin dayanabilirsen o da yorgunluktan uyursun ama olsun birlilte birşeyler yapıyorsunuz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl tatmin oluyorsun ya da oluyor düşündün mü? Yani bence evliliğin çoğunluğu cinsellik. Sonuçta aradaki bağı kuvvetlendiriyor diye düşünüyorum.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBitmiştir evet benim eşim olacak.. her gün sarılarak uyurum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında çok üzgünüm;
Eşler arasında cinsel çekim ve vazibenim azaldığı durumlarda, heleki yatakların ayrılması durumunda genellikle büyük sorunlar ve sıkıntılar var demektir...
Cinsellik; genel olarak evliliklerde bağlayıcı bir unsurdur, ikili ilişkilerde ve ailede birçok sorun ve problem genellikle yatakta ve cinsel aktivitelerde sorun ve problem olmaktan çıkar ve yok olur.. aslında cinselliğin ; eşler arasında mükemmel bir onarıcı yapısı ve. özelliği vardır...
Eevliliklerde cinsellik bitme noktasındaysa aslında birçok şey bitmeye başlamış ve problemler büyümeye başlamış demektir.
Esenlikler
71 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yorum 👍
+1 yılGeminin kaptanı ayrılmışsa bu gemi derin sulara batacak.. koca bir geminin sulara gömülmesi de haliyle zaman alır.. ama bana kalırsa cinsellik çekip gitmişse tümüyle sulara gömülmeyi beklemeden bu işi bitirin.. başka insanlar ilerde en azından hayatınıza girer..
70 Yorumla
+1 yılDaha iyi. Birlikte yatmamanın hiç bir mantığı yok. Canın istiyorsa yanına gider işin bitince gelir efendi gibi yatağında yatarsın. Sürekli aynı yatakta yatmanın anlamı yok, Hatta zararlı. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler sürekli el ele dip dibe olursanız sonu hayırlı değil o işin.. evliliğin ömrünü kısaltır
20 Yorumla
+1 yılhamilelik süreçlerinde ve sonrasına bu gibi durumlar oluyor, duygusal olarak senden uzaksa ve sen de ondan artık soğuduysa geri dönüş için çaba harcamalısınız.
yok olmaz diyorsan farklı bir çok seçenek mevcut tabi.
Ayırlık biraz sor bir seçenek ancak diğer söyleyeceklerim ile ilgilenmeni öneririm.
10 YorumlaDuygusal tatminin olmadığı ilişkiler dağılmaya kadar gidiyor maalesef. Erkeklerin bu konuda çok ruhsuz olduğunu düşünüyorum iki ilgi gösterseniz öleceksiniz sanki 😂
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuktan dolayıdır keşke konuşmak fiilini yapabilsek. Evliliğin olmazsa olmazı konuşmak anlaşmaktır. Sana sabırlar diliyorum ama pes etme. Zaten soğuk diyorsun sen sıcak davranmalısın yanaşıp güzel dille konuşun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Soğuk, ketun insan çok kırıyor uzun vadede değersiz hissettiriyor. Surekli ilgi olmaz ama. arada olmalı. iki tatlı söz. Gökhan çınarin dediği gibi romantik arkadaşliktir evlilik..
20 Yorumla
+1 yılİkiniz bir yatakta yatmasaniz da birlikte oluyorsunuz ilaki bir yatakta mı yatmaniz gerek evlilik yürümesi için evlilik sadece bir yatakta yatmak uyumak değil yani
20 Yorumla
+1 yılMuhtemelen bu adam sana kendini kabulendirmek için uğraşmış uğraşmış sonra evlenince elde edinceye artık soğudu ama boşanmaya kalk yine aynı şeyleri yapıp duzelvek gibi olcak ama sonra yine aynı
02 Yorumla- +1 yıl
@Vinditina sorunsahibi doğruluğunu teyit etsin
+1 yılAyrılmaya bahane mi arıyorsun eee kocan sonuçta git yat yanına sarıl biraz samimi davran nolcak yani haram değil ya
12 Yorumla
Soran+1 yılÜf ne boş yorum yapmışsınız nerden biliyon ne yaptığımı ayni evde mu yaşıyoz
- +1 yıl
Yaşamıyoruz yaşayamayız da yazdıklarınıza göre yorum yaptım
+1 yılbu türk erkeklerinden adam olmaz bi de bu mallara çocuk yapıyonuz tam oluyo sanki çocukla ilgilendikleri var gibi iş üstüne iş yığıyonuz kendinize
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılYani bitmiş gibi bişey. Eşinle konuşmayı denedin mi? Neden aynı yatakta yatmıyor. Bi başkası olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kimse yok sadece kendini calismaya vermiş bi adam 2 işte çalışıyor paraya değer veriyor sadece
- +1 yıl
Kendini işe veren erkeklerin çoğunda başka ailevi nedenler oluyor. Bence eşinle konuşmayı dene
+1 yılabla sen nasıl ağlayıp sızlamıyosun. ben çoktan ağlamaktan gözlerimi patlatmıştim
ilgisizlige soguklukga dayanamam ama aldatiyo olabilir mi seni10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bir kadınsın , kadınlıgını kullan şikayet edecegin yerde ortamı şenlendir. Biraz kocanı egitmeye çalış😀😀
43 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin gibi olsa keşke😃
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda sagol
- +1 yıl
Evli misin merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıl18inde 2. çocuk niye? Akını nerede kaybettin?
20 Yorumla
+1 yılHayır sadece heyecan kalmamış cinsel istek yok eşler arslarında cinsel soğukluk var hayata bakışları soğuk sevgi ve seks yok yine olabilir
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaçtı..
Ve Erkeğe Kadınlığını Hissettir Göster bir şeyler Yapmalısın
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaFarketmez o işler yolundaysa nerde yatarsan yat daha iyi zaten beraber yatınca ne oluyor herkes arkasını döner dokunma bana der
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bosanmadiginiza gore evlilik devam ediyor. ilişki ( seks ) bitmiş maalesef...
00 YorumlaYataklar ayrıldıysa bitmiştir yahu uzmanlar bas bas bağırıyor yatakları ayırmayın diye. Ohohıooooooo
10 YorumlaYani olmaması gereken bir durum 1 yılda çok uzun bir süre. Sizin evliliğin beyin ölümü gerçekleşmks
12 Yorumla
+1 yıl@asuasuasuman yorumuna aynen katılıyorum zaten lale devrinde papatyadan bahsedemeyiz
10 Yorumlapeki sadece cinsellikmi bitti sevgi saygı aşktamı bitti.
15 Yorumla- +1 yıl
Cins elliğin bittiğini nereden biliyorsunuz ki
- +1 yıl
Ayrı yatıp birleşme olamaz mı
- +1 yıl
Olur olur
yani artık bitmek üzere yeniden canlandırmazsanız sonunda tamamen biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılLibidon da yüksekse senin için çok zor olmalı
00 Yorumla Bir oturup konuşsanız sizce de çok geçmemiş mi 1 yıl?
00 YorumlaEvlilik diye bir şey kalmamış bir yıldır sizde, her şey tamam ama yatak ayrilmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eşin senden Uzak durmaya çalışıyor. Sende fiziksel olarak değişiklik var mı. Kilo alma gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır 65 kiloyum
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellik yoksa kağıt üstünde kalmış demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı evin içinde arkadaştan farkı olmayan yatakları ayrı olan karı kocaların dini nikahı düşüyor bi süre sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde bir buçuk yıllık evliyiz. O sanki yurt müdürü ben de öğrenci artık bilemiyorum ne olacak
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Vinditina ağlanacak halimize gülüyoruz işte 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıllık evliyim... 5 yıldır yataklar ayrı bitmedi ama olmuyorda ben de anlamadim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yeni bir yılın kapısını aralarken, hayatının en güzel sayfalarını yazman dileğiyle. Mutlu Yıllar!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adamın işi bitmiş ya da kendine başka delik bulmuş başka bir sebeb yok gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktor musunuz acaba? Umarım tahmin ettiğim kişi değilsinizdir :|
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi an soruyu ben sordum sandım. Tek fark 1 çocuk
57 Yorumla
Soran+1 yılKafama takıyorum gerçekten çok pişman oluyorum evlendiğimde
Soran+1 yıl*Evlendiğime
Cevap sahibi+1 yılSeni o kadar iyi anliyorumki. Aklında bi düşünce var mı
Soran+1 yılYok çocuklarım olmasa bırakırdımda katlaniyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl konusabilirz senle
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Cevap sahibi+1 yılCalisiyomusun
Zor bir durum sanırım sizin içinde bitmemiş bi durum yanı oyle tahmin ettim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHadi 1 neyse 2 çocuğu bu adamdan yaparken hiç düşünmedinmi
00 Yorumla Bitmiş o evlilik boşansana imkan dahilindeyse tabii
00 Yorumla
+1 yılHadi hamileyken falan anladimda Şu an niye hala salonda yatiyor
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun yani haftada bir kez olmuyorsa sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılBen olsam çocuklarıyla birlikte fırlatırım kapıya
20 Yorumla
+1 yıl1 yildir bosanmissiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlığını kullan, istiyorsan git açık açık konuş ayıp bişey değil sonuçta eşin
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılazdıracak kendine getirecek başka çaresi yok
Cevap sahibi+1 yılYa kocası sonuçta at odaya istediğin kıvama getir çok mu zor illa işi çıkmaza sokacaksınız
- +1 yıl
Ne desin
Cevap sahibi+1 yılKocam değil mi beni mutlu etmek zorunda, 1 yıldır yanaşmıyor ne demek çocuk olsa bile çocukları uyutur en azından bir iki saat eşimle olurum çocuk bahane değil
- +1 yıl
Sen evli misin
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Birliktedemi olmuyorsunuz
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet uzun zaman oldu
Soran+1 yılKendimi çocuklara adadım yoksa katlanamam
Soran+1 yılBiri yok olsa anlardım
Soran+1 yılBilmiyorum ne olabilir ki
Soran+1 yılYok ya öyle biri degil
Soran+1 yılBaşka ne olabilir 2 tane çocuk var
+1 yılEn son ne zaman sana dokundu peki
04 Yorumla
Soran+1 yılHatırlamıyorum 1 sene olmuştur işte belki de gecmisir
- +1 yıl
Baya uzun bir süre bu sen ona dokunmaya çalışmadın mı hiç
Soran+1 yılOndan öncede oyleydi zaten yavaş yavaş bitti tamamen zorla da olmuyor
- +1 yıl
Gizli kullanıcı olduğun için bir şeyler yazamıyorum senle biraz dertleşelim gel
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeye 2. yi yaptın ozaman
03 Yorumla
Soran+1 yılİstememiştim aslında ama oldu
- +1 yıl
Korunma diye bişey var ilaç spral
Soran+1 yılBiliyoruz heralde oldu yinede
+1 yılSıkılmış olabilir mi?
019 Yorumla
Soran+1 yılNeyden sıkılcak ya
- +1 yıl
Evlilikten
Soran+1 yılEvlenmek için kendini parçalayan oydu ben değil
- +1 yıl
Demek ki istediği gibi değilmiş. Aldatma ihtimali var mı peki?
Soran+1 yılYok sanmıyorum
- +1 yıl
Peki cinsel iliskinizde sorun var mi?
Soran+1 yılEvet hiç olmuyor
- +1 yıl
Peki ona bi cilve yapıp yatağa çağırdın mi teklif ettin mi?
Soran+1 yılYapıyorum hep bahanesi var hep yorgun artık yapmıyorum sıkıldım artık
- +1 yıl
Senden sogudugunu düşünüyorum. Veya bilmiyorum ya neyse
Soran+1 yılKendime bakan biriyim hiç bi zaman salmadım kendimi çocuklarına karşı da öyle ilgisiz
- +1 yıl
Ekleyebilir misin beni?
- +1 yıl
Bir sorun mu var neden eklemedin veya yazmadin?
Soran+1 yılYok özelden konuşmuyorum sadece
- +1 yıl
Anladım soyleyebilirdin sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Kocanın düşünceleri değişmiş olabilir mi?
Soran+1 yılOlabilir hersy düşünüyorum artık
- +1 yıl
Bazı erkekler cinsellik yasamadan durmazlar. Kac aydır birlikteliginiz olmuyor?
Soran+1 yıl1 sene oldu evlendigimizden beri çokta istekli biri değildi
- +1 yıl
Bana kalırsa dusunceleri değişmiş. Başka açıklaması olamaz. ve ya başkası var
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenç kadın bunun da istekleri var demiyor mu
020 Yorumla
Soran+1 yılDemiyor
Cevap sahibi+1 yılSöyledin mi
Soran+1 yılBaşta söylüyodum ama artık uğraşmıyorum
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misin
Cevap sahibi+1 yılBiz de tam tersiyiz
Cevap sahibi+1 yılBizde de beni düşünen yok
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yıl27 ben oda 32
Cevap sahibi+1 yılTam zirvedesin
Cevap sahibi+1 yılİyi cesaret kocandaki
Soran+1 yılNe cesareti
Cevap sahibi+1 yılGel anlatayım
Soran+1 yılGelemem
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılNeyin var
Soran+1 yılBiseyim yok özelden konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl taym8n oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılTahmin
Cevap sahibi+1 yılOffff tatminnn
Cevap sahibi+1 yılO elle yapıyor kalkmıyor
Evet bitmiş ya nasıl dayanıyorsanız artık
05 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarım var ne yapayim
Soran+1 yılDayanilmicak bisey değilki bu mecbur
+1 yılArkadaşlığa dönmüş gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoğuk bir adam dememişsin baksana iki tane çocuk yapmışsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. İşini kim görüyor bir yıldır?
11 Yorumla- +1 yıl
Ele kuvvet
Bitmiş uzatmaları oynuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Tanıdık geldi bana
Burcu Oğlak mi
11 Yorumla- +1 yıl
Eşinin eli etli değilmi baş parmak tarafı avucunun baş parmağının elle birleştiği kısım etli mi şişkin mi zayıf mı
Hayir daha uc bes senesi var gibi duruyoe
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlilik hele ki cocuk aski olduruyor maalesef
10 YorumlaYataklarin birleştirin
11 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026