Bir kızı gerçekten seviyorsunuz ve yillardir mesajlaşıyorsunuz konuşuyorsunuz ve yillar sonra kıza sevdiğini söylüyorsun kız kabul ediyor buluşuyorsunuz herşey iyi güzel sonra siz çıkalı 3 ay sonra kıza gel benim karım ol diyorsun sabaha kadar sana sarılabilsem öpebilsem karım olsan diyorsun kızda seni bırakıyor ayrılıyor her yerden seni engelliyor gerçekten seviyorsan yine mesaj atıp sevdiğini söyler misin yoksa ben zaten sevseydim böyle mesajlar atmazdım kıza mı dersin?
Cevabın nedir?
insan tabiki sevdigini arzular
cinsellik istemiyor demekki beni seviyor veya cinsellik istiyor demekki beni sevmiyor gibi düsüncelerden kurtulmak lazim
asik erkek cinsellik yasamak istemeyen sevgiline saygi duyabilir
ama cinsellik istememesi sacma olur00 Yorumla
+1 yılbaşlarda istemez ama sonraları durum değişir. aşk geçici, sevgi kalıcıdır çünkü. her zaman öyle olmasını beklemek olmaz. ki bir süre sonra istemeli de zaten.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılBizim ülkemizde bu bilgisizlik bizi bataklığa sürüklüyor.
Ezberlenmiş yanlış doğrular var "Seviyorsa, aşıksa srnden tahrik olmaz, cinsellik düşünmez, seninle sevişmez. " şu mantığa bak. Mahalledeki hatçe teyzeylemi cinsellik düşünmesi lazım?01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂haklı olabilirsin de ben cinsellik istemiyor bunu bildigi halde neden bunlari bana soyledi
Anlattiginla bire bir yasiyorum. Sondaki yazdigin cumlede bende ikilemede kaldim. Gercekten sevseydim boyle dermiydim diye ama sonradan ulan ben onsuz yasayamam gibi birsey oldu. Seviyorum hemde cok ama ona sahip olmayida en cok ben istiyorum.
032 Yorumla
Soran+1 yılHmmm peki su an sevgili misiniz? Ve o laflari sende mi söyledin ona?
- +1 yıl
Bir ay once baya sicakken resim falan atiyodu. En son resim ciplakti. Zorlamadim ama ben istedim. Kendisiyle hic cikmadik. Ama hep sevdim. bir ara sogukluk girdi konusmadik. Ben onu cok seviyorum. Oncedende sevdigim icin arzulardim simdi gordum ve daha cok arzulayip daha cok seciyorum. Demin uyufu konusuyoduk
Soran+1 yılBiz onunla çıktık ama bunu bana demesi tuhafıma gitti istemediğimi de biliyor kendisi sonradan engelledim zaten aylar sonrs yine mesaj attı yine sevdiğini söyledi
Soran+1 yılPeki o sana hiç yüz vermeseydi severmiydin yine
- +1 yıl
Yapin geregi istemiyo olavilirsin. Cinsellikte kisiye ozgudur. Oda sevmiyodu o kelimelerden nefret ediyodu ama belliki tanimak ogrenmek istiyo. Bende sana sorayim o zaman. Simdi 7 yil oldu gic cikmadik. Ben onu cok sevdim. Oda deger veriyor hemde cokk. Bircoksefer o bana geri dondu ama cikmak falan zaten cocukca oldugu icin sey yapmiyoruz onunla ilgili. Zamani var onu bekliyo. Ve bu kiz bana bir ay once yavas yavas acarak goguslerinin fotosunu atti. Tamamen acti diyebilirim. Sence sevmese bunu yaparmi
Soran+1 yılYa bizde boyleyiz birden kavga edip konusmayi kesiyoruz aylar sonra ya ben ya o yanasiyoruz ama biz sevgili olduktan sonra bunlari bana soyledi ve hic hoslanmiyorum boyle seylerden.
Soran+1 yılKız demek ki sana güvenip böyle fotoğraflar atıyor ve emin ol ki seviyor ve cok alismistir sana sensiz yapamaz o da
- +1 yıl
Sevindim:) o zaman benden de sana tavsiye. Cinsellik diyince bole bir ogg falan oluyon olabilir ama bence bir dene. Ole git yat demiyom bee relax ol ve ufak ufak istedigini ver bence. Cunku ben bir ara canima tak etti silip atayim dedim atamadim ve ardinada bunlar yasandi. Heralde bir yuz sene daha sevebilirim onu :)
Soran+1 yılIste ben oyle degilim. ben onun istedigini ne olursa olsun veremem. cunku sevmiyorda olabilir
- +1 yıl
Supheeeee. Yaaa varyaa inanki sunu cok rahat soyleyebilirim orani burani ac ama suphelenme. Suphe adami oldurur yemin ederim bak. Ya net ol birak gitsin yuz yil seninle yasayacak degilya elvet bigun gider ya da gercekten guven benim kiz gibi yavas yavas nabzini olc. Ama ne yaparsan yap suphelenme. Benim kiz ilkokul arkadasim. Ve ortak coooook arkadasimiz var. Ustelik kapali. Bak dunya gorusunu tartismayalim. Kapali falan fiyomya. Gercekten cok iyi bir kiz. 7 yildir sevmemin tek sebebi. Ve bana bunu yasatti. Kapali bir sekilde yabi baksirla benden fotoda istefi. Ve Şu an o rahat cunku ben onlari gercekten sildim. Yaa tek bir soru sorayim sana. Yanlis anlamada p*rno falan izliyomusun ya da mast falan yapiyomusun. Bak sen beni tanimazsin ben seni icinden gelirse cevapla ya da mesaj at artik ne istiyosan
Soran+1 yılHayir hic yapmadim izledim ama bir kac kere ama ona guvenmekten korkuyorum
Soran+1 yılSana mesaj atsam bana fikir ve akil verecekmisin yardimci olackmisin bana?
Soran+1 yılYa normalde beni cok kiskaniyor bende boyle bisy istemesi ayri bir tuhaf bir ara cok fena kavga etmistik ayriliyor giniydik eski sevgilim yuzunden 1 gun sonrs yine beni aradi ve baristik bana yaklasmasina hic izin vermedim ama bana karim ol sabaha kadar opup sarilsam sana seni arzuluyorum demesi cok tuhafima gitti ben istemesem yapmaz zaten de ama belki sadece cinsellik icin benmle konusuyor diye korkuyorum
Soran+1 yılVe numaramı da sildi neymis unutmak icin ama ben inanmiyorum guvenmiyorum ona nedense ama ona da cok alistim o bana alisti mi bilmiyorum aradan 7 ay gectikten sonra mesaj atti bosta oldugu icin mesaj atmis olabilir bilmiyorum bak iste aklim nasil karışık...
Soran+1 yılNeyse burdan yazdım 😄
- +1 yıl
Ya simdi ben ne fanteziler yazar atardim benimkine ama simdi seviyede onemli oyle kendini hemen dusurmeyecen korkutmayacan kizi. Benim en cok ileri gitmem seydi mesela dantelli camasirlari cok severim cok hisuma gider ona gore falan dedim yani. Ama sorsan duvarada dayarim altimada alirim. Ama bunlar oyle bir anda soylenecek seyler degil. Demekki arkadasin bu konularda tecrubesiz ya da biraz fazla abazan gibi bisey ya da kisiligi kalitesiz seviyeli konusmayi bilmiyo bir kizla bu konulari nasil konusacagini bilmiyo gibi birsry. Yapici olacaksin yikivi degil. Kiza sokarim dersen birden korkar tabi ama atiyorum ellerimi sirtina hafif hafif dokundurup huylatitim geceleri diyebilir gibi gibi
Soran+1 yılBen ona bagirdigimda ne diyorsun gibi seyler soyledigimde iste ben cok kizla o evlerde yanlis seyler yaptim ama sennle yaptim mi yapmadim cnku oyle degilsin ve seninle boyle seyler dusunmem sen istedikten sonra olmaz diyor ama bu konusmalarindan sonra benim guvenim sarsildi ona karsi nedense ama onada cok alistim 4 yil oldu
- +1 yıl
Valla ne diyim 😂😂 simdi bende erkegim ve 7 senedir bu kizi seviyorum diye taliplerimi bile teptim. Arti geneleve falanda gitmedim. Kendi basimin caresine bakiyorum. Geneleve giden genc biri ya seviyesiz ya da laylaylomdur. Bunu dedigin iyi oldu. Soyle soylim o zaman guvenme. Fotoda atma konusmada. Bu seni sen yokken aldatmis varken neler yapmaz. Hem ikide bir diyirum ama kalitesiz bir insanla iliskide yasama. Ben o kizi tanimasam Şu an kekoydum bildigin keko. Gecen ay 2 inci kitabimi yazmaya basladim. Konusmayi hitap etmeyi ne bilim giyinmeyi herseyi bu kiza yaranayim fiye ogrendim. Bizimki biraz soylu da :) ama hala agirbasliyim. Asabiyim. Farkindayim. Siginacak tek limaniyim. Benimde gemisine direk olacagim tek kiz o.
Soran+1 yılIste kizlari eve atiyor ve sanirim konustugu kizlar saglam degillerdi benim onunla ayni evde tek kalmayacagimi anladi gecen gun mesaj attiginda soyledi bana 2 ay once yine bir kizla yattim dedi bunlari niye bana soyluyor niye boyle yapiyor anlamiyorum beni seviyor mu istedigini vermedigim icin mi baskalariyla yatiyor yoksa sadece egleniyor mu? Sence?
Soran+1 yılBen seni seviyorum seni istiyorum kimse beni vuramadi benimle yatan kizlari istemiyorum diyor seni istiyorum sen onlar gibi degilsin.. bu soyledigi seyler ne kadar dogru bilmiyorum ama
- +1 yıl
Sana bak sen yasatmiyosan baskalarida var haberin olsun ayagagi yapiyor bence. Hani kiskanip birseyler yap diye. Ama bu kiskandirilacak sey degil ki. Tam tersine insani kucuk dusuren hareketler. Izin verirsen zevkini alir 3 ay 4 ay daha suyuna gider sonrada bozuk atar gider. Ifsa edermi bilmem. Ben benimkileri ayni gun silmistim. Dedigim gibi biraz seviyeli olsa denenebilir ama cik
Soran+1 yılO böyle yaptıkça benim güvenim tam sarsıldı ve tamamen uzaklaştım her yerden engelledim ama yine bir yerlerden mesaj atıyor attığı zaman hoşuma gitmiyor değil ama terslemek zorundayım cunku gercekten istemedigimi ve bu konulari acmamayi ogrensin benimle. konusurken ben ona baglandim ama o sanmiyorum😐
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum ki 😟ne yapmam gerek boyle cildirsin istiyorum nasil ama sence?
Soran+1 yılKardes sen kizi seviyorsun belli de 7 yil az degil 4 yil da az degil sen kiza baglandin kiza sana baglandi. Ama bizim ki ben ona baglandim o bana baglandi mi onu bilmiyorum sen kizi seviyorsun kizda seni seviyor ben ona baglandim mesaj attiginda aklimdan cikmiyor ama onun icin degisebilir yani sadece cinsellik icin benimle konusuyor olabilir ve bu beni cildirtiyor
- +1 yıl
Bagirmaaa banaaaa. 😂😂 yaa guzelim bende onu anlatmaya calisiyorum denemeden bilemezsin. Sen onu istedigini degil senin istedigini verirsen oda baglanir. Yani ufak ufak dekolte dekolte. Oda buna cildirir ve elde etmek icin mecbur baglanir. Ben bunu yasadim diyorumya. Benim de tak etti birakicaktim ama bu olaylar yasandi ve cildirdim. Simdi daha cok bagliyim. Ben bir tik fazlasini istedim ama o kendi istedigini verdi. Olay bu zatennn
Soran+1 yılBagirmiyorum😂😂😂 ne bagirmasi abi ya😂sadece ben cildirdim onu cildirtmadan once ben bittim😂 ya biz konusmuyoruz ki ve tabiki onun istedigini verirsem birakir bu yuzden vermicem asla belkide vermedigim icin arada mesaj atiyor bana ve yine barismak istedigini soyluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsa öpüp koklamak niye istemesin bu bir ikincisi insan sevdiğine sarılıp kokusunu duymak birşeyler yasamak ister bu iki üçüncüsü iki tarafında istegi varsa aşık olduğu icin birşeyler yaşar zaten buda sonuncusu
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sevmiyorsa ya zamanla yine isterse? Benim korkum da bu
- +1 yıl
Sevmiyorsa zaten sadece arzu ve istegi olduğu zamanlarda arar senin ses tonundan kötü olduğu mutsuz olduğunu anlamaz veya canın yanınyorsa ilgilenmez
Soran+1 yılİşte benim kotu zamanlarimda oldu ama hep ilgilendi ve direkt anlıyordu neyin var hadi anlat dinliyorum bana anlatmicaksan kime anlatacaksin diyordu
- +1 yıl
Demekki seviyor bu kadar düşünmene gerek yok
Soran+1 yılAma soyledigi seylerde hos degil gel benim karim ol sabaha kadar seni opsem sarilsam karim olsan cinsellik istmedigimi de biliyordu ama soyledi ve niye 7 ay sonra mesaj atti
- +1 yıl
Bu sorularının cevabını ben degil sana yanındaki verebilir ancak herhalde unutamadı seni ondan yazdı ya da isteklerinin değiştiğini düşündü
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten çok sevdiğim birisi vardı resmen aşıktım ve onunla ilk tanıştığım andan beri aklıma asla cinsellik felan gelmedi, 2 yıl kadar konuştuk ve o 2 yıl içerisinde onu öpmekten öteye gitmedim ama o benden neden bana dokunmuyorsunuz diye ayrıldı
012 Yorumla
Soran+1 yılAaaa ilginc... bende bununla coktandir konusuyorum ama sevgili olarak degil 3 yil arkadasca konustuk samimiydik birbirimizi goruyorduk ama hic yuzyuze konusmamistik mesajlasiyorduk sadece son 1 yil teklif etti ilk kabul etmedim 5 6 ay konusmadik sonra yine konustuk sevgili olduk 3 ay sevgili kalmistik sonra bunlari bana dediginde ayrildim her yerden engelledim baska bir hesap acti ordan mesaj atti ama amaci ne bilmiyorum gercekten
Cevap sahibi+1 yılUzun süre arkadaş olarak konuştuğunuz için seni hep (yanlış anlama) cepte görmüş, boşa düşünce teklif etmiş, daha sonra sevgili olunca kısa sürede niyetini belli etmiş. Bence seni sadece cinsellik için kullamak istemiş
Soran+1 yılOlabilir. peki baglanmis olma ihtimali yok mu? sadececinsellik mi?
Cevap sahibi+1 yılElde emediği için bağlanmış gibi davranıyor olabilir ama dediğimin arkasındayım seni elde ettikten sonra bırakacaktır ;)
Soran+1 yılBen ona asla izin vermem hele ki evlenmeden önce cinsellige karsiyim biz sevgiliyken ne optu nede sarilmasina izin verdim ben onu tersleyerek sevebilir mi?
Cevap sahibi+1 yıl2 nizi de tam tanımadığım için sadece yorumlara göre konuşuyorum, ama tek bildiğim 3. ayda gel karım ol diyene güvenme ne kadar süre tanıdığının pek bir önemi yok ;)
Soran+1 yılHaklısın terslemeye devam😄
Cevap sahibi+1 yıl:) cidden üzülüyorum bazen biz insanlar önceleri karşılıksız, menfatsiz olarak birbirimizi severdik bizlere noldu da bu hale geldik :(
Soran+1 yılMaalesefff😞😞 üzücü bir durum kimse kimseye güvenmiyor artık
Cevap sahibi+1 yılNe yazik ki, önceden herkes sevdiğini açıkca söylerken şimdi söylersem beni yanlış anlar, sevmez veya başka türlü görür diye açılamıyor. Artık sevdiğimize güvenemiyoruz, güvendiklerimizi sevmeye çalışıyoruz
Soran+1 yılAynen öyle ve içimizde güven diye birşey kalmadı güvenmekten korkuyoruz
Cevap sahibi+1 yılGerçekten de öyle ve işin en kötü yanı bu duruma git gide alışıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye mk hadım mı ediliyoz. lannn?#! Kafa yememek elde değil. İşte diyom eski osmanlı ne güzeldi bu meseler yoktu. Direk evlen cevabını fiİksel olarak ver tarzıydı. Bu sayede kadın tarafı kafası kelleşene kadar düşünmüyodu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alakayı kuramadım kız ciddi mi düşünmüyor da ayrılıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellik istemedigim icin ayrildim ve istemedigimi de biliyordu neden boyle birsey demis olabilir ki gercekten sevseydi soyler miydi bunlari
+1 yıle ister tabi. sevgililer sevişmez mi evlenince aşk mı bitiyor
00 Yorumla3 ay tanıdıktan sonra arzulayıp evlenmek istemesi doğal bence, neden engellenmiş onu anlamadım
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim cinsellik istemediğimi biliyor gercekten sevseydi yine bunlari soyler miydi?
Soran+1 yılBiz onunla yillardir konustugimuz icin aklım karışık zaten
Soran+1 yılBiliyor zaten hoslanmadigimi yanlis bisyde yapmadi bana karsi sadece bu konusmasi beni fszlasiyla rahatsiz etti ve bundan korkuyorum ya ilerde yine ayni seyi yaparsa
Karım ol derken onu kastettiğini nerden biliyosun belki evlilik anlamında dedi
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabı kişiye göre değişir sadece kendisinden öğrenebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen kesin seviyor diyorum bazen sadece cinsellik icin diyorum bilmiyorum
+1 yılkişi sevdiğini miker demişler 😉
00 Yorumlagercekten seviyorsa aklina gelmez
00 Yorumla
+1 yılSıradan kişiyle yatiyoz sevdiğimizi mi arzulamicaz
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam da benim istemediğimi biliyor söylemesi tuhaf değil mi
- +1 yıl
Seni ikna etmeye çalışıyor bu yüzden ;)
Sinsice içine işliyor
Soran+1 yılEvet olabilir ayrılmıştım zaten aylar sonrs yine bana mesaj attı ve hata yaptigini soyledi ozur diledi sevdigini soyledi bende inanmadigimi be guvenmedigimi soyledim engelledim bakalim yine mesak atacak mi
- +1 yıl
Yokluga dustukce sana saracak bir ihtimal ya kabul ederse diye düşünüyor
Soran+1 yılEvet bende boyle dusunuyorum zaten
- +1 yıl
Tekmeyi koy ibn. ye gitsin kullandurma kendini
Aşık olan pipisini duvara mı asıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAma cinsellik istemediğimi biliyor
cinsel duygular ayrı ask duyguları ayrı
15 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlamaya çalışiyorum aşıksa nasil davranirdi? Cinsellik ise nasil?
Soran+1 yılBen ikisini görüyordum onda ve yillardır taniyoruz birbirimizi
Soran+1 yılBundan korkuyorum aşık gibide davranabilir çünkü peki yıllardır konuştuğun bir kıza bağlanmaz mısın? Biz eskiden çok fazla konuşuyorduk yani 2 3 yıl öyleydik samimiydik arkadaş gibi ama yanlis birseyde soylemiyordu bana
istememesi anormal olur
00 YorumlaTensel temas varsa
ister00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılYine atardım
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdigin icin mi yoksa bosta kaldigin icin mi
- +1 yıl
Sevdiğim için ben bu kızla ciddi düşünüyosam atardım yani
Soran+1 yılSevse ve cinsellik istemesi normal de benim istemedigimi biliyor ama bilemiyorum
- +1 yıl
Sen istemediğin halde seni zorluyosa o başka def et gitsin
Soran+1 yılZorlamadi sadece soyledi bende ayrildim
- +1 yıl
İyi yapmışsın boşver
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. aşk olmadanda ister
00 Yorumlatabiki ister.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi