sevgilisine gerçekten ama gerçekten aşık bir adam onunla cinsellik yaşamak ister mi?
Cevabın nedir?
+1 yılSevgi ve aşk ile cinsellik ve aşamaları : gece ve gündüz gibi bir birine zıt ve ayrıdır..!
Sadece : nikah kıyıldıktan sonra ve düğün gecesi bir birlerine kavuşup evresini tamamlar ve ömürlük olarak birlikte yaşanılır..!
Evlilik dışı sevişme ve cinsel ilişki haram, zina ve büyük risktir..! nefis günaha, şeytanda ona destek olup 2 cinsi 2 cihandada günaha ve bunalıma, riske sokup cehenneme götürmekister..! nefsinize güvenipte şeytanla dans edip risk alınmaz..!
Cinsellik ve aşamaalrını sadece nikahlı eş ile yaşayıp ilkleri tadıp başkasıylada tadmamak en güzelidir..!
Bunun aksini idda edenler olabilir :)) ama tüm acı ve her gün yaşanılan olayları, intiharları, giden bekaretleri, aldırılan çocukları kürtajla, sevgilisi tarafından tecavüze uğrayanları,14-18 yaş arası genç kızların bile birde erkeklerin bir birleriyle sevişme ve cinsel ilişkiyi, hatta : oral ve anal ilişkileri yaşadıkları ve hamile kalanları mahkemelik olanları vb. kimse nedense GÖRMEK , İSTEMEZ..!
hER ŞEY YERİNDE VE ZAMANINDA VE DOZUNDA VEDE ALLAH EMRİNE UYGUN YAŞANMALI..!
YOKSA HER TÜRLÜ RİSK VE ÜZÜCÜ OLAYLARA AÇIK HALE GELİR 2 CİNS VEDE 2 CİHANLIK YIKILIR.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İstemez kesın ve net kımsenın sözunu cıddıye alma sana net bırsekılde soyluyorum ıstemez.!
49 Yorumla
Soran+1 yılama burdaki insanların hepsi ister diyor
- +1 yıl
Sana kımseye kulak asma dedım erkekler serefsizdir bir çogumuz oleyız bu karı kız konusunda kendı cınsım dıye gerceklerı saklayamam. Seven erkek elını bıle tutmaya cekını bakmaya utanır opmeye dokunmaya kıyamaz. seks den bahsedıyosun sen. Ha senden hoslnıyodur bedenın kalcan gogsun guzeldır ıster senı hoslantısı zayıf bı sevgı gucu oldugu ıcın nefsı o duygusunu yener ama gercekten asık bır erkegın o ask duygusunu ne nefsı kırabılır ne baska bırsey. Anlatabıldım sanırım
- +1 yıl
çok haklısın +1
- +1 yıl
@zikitutu çok boş konuştuğunu hatta saçmaladıgını söylesem kızarmısın? Kızma ama öyle düşünüyorum bir okurmusun yazdığını? Ne demeye çalıştın? Evlendıkten sonra tabıkı olucak. Önemlı olan evlenmeden onu yapmamak ona kıymamak. Ne garantisi var evleneceğimizin o kızla? Ya evlenemessek? Hayatını mahvederiz değilkmi? Galiba sana göre değil bu düşünceler sen bu kdr detaya inmiyorsun. Biraz düşünürsen ne dediğimi anlarsın.
- +1 yıl
@abcde000 istemek başkadır bastırmak başkadır. kimi kadın beya erkekler sevişme isteğini bastırabilir kimilerinde de olmayabilir veya görece daha az olabilir. hiç kimsenin hayatını evlenmeden önce sevişerek mahvedemezsin. senin için söylemiyorum ama genelde senin gibi düşünen insanlar evlendikten sonra kadınların hayatlarını mahveder. ve yine senin gibi düşünen kadınlar evlendikten sonra anlar bazı gerçekleri. bazıları geç olsa da hatasından döner bazıları dönmez, bazıları da istese de dönemez. sevişmek hayatın bir gerçeği ve en güzel şeylerden biridir. evlenmeden önce veya sonra yapılması insanların kendi tercihidir. aşk ile bağdaştırmak kadar saçma bir argüman olamaz.
Annem hep "Gercekten seven adam seni kendinden bile sakinir adina leke gelmesini istemez. Opmeye kiyamaz. " der.
39 Yorumla- +1 yıl
annen Sosyal psikoloji uzmanı sanırım
- +1 yıl
tezi yanlış.
- +1 yıl
bu bilimsel değil duygusal bir yaklaşım o yüzden yanlış. yapmaz konusu ayrı istemez konusu ayrı. Böyle duygusal romantik cevapları bırakın da az gerçekçi olun
- +1 yıl
son olarak verdiğin bu aciz cevap benim haklı olduğumun kanıtı. umarım az bişey düşünmeye zanan ayırırsin. düşün parayla değil düşünmek
- +1 yıl
neyse ki fazlasıyla olgunsun
İster. Kız da ister. Bunda tuhaf olan bir şey yok. Her insan sevdiği kişiyle özel bir şeyler yaşamak ister.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
76Cevap
valla muhtemelen bir çok insna agöre farklı düşüncem ama ben aşık olduğum sevdiğim insanla cidden seviyorsam eğer asla evlenmeden cinsel birliktelik yaşamam buna başka daha az sınıfa giricek yakınlaşmalar dahil yapmam böyle bir şey yapmayıda istemem asla bu benim fikrim sevdiğime kıymam ben
30 YorumlaÇok saçma bir soru ve en iyi görüşte aynı şekilde saçma. Aşk seks içindir zaten. Evlensen de yaşlansan da sevdiğinle. Aşkın zirve noktasıdır seks. Seks olmazsa aşk sıradan her arkadaşınla yaşanabilir. Bir kıza aşık olabilirsin, bir koyuna. Bir tavuğa vs. Ama işin içine seks girince değişir olgular. Der ve iyi günler dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılsana göre saçma belki
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a34698-birlikteliklerde-asil-onemli-olan-yasam-standartlari-biyolojik daha önce yazmıştım soru işaretlerini kaldırır kafandan eminim, saygılar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsahsen bır tek erkekle de alakalı bı durum degıldır bu öncelikle zaten AŞK EMEK İSTER sevgı sefkat baglılık guven ıster karsılıklı saygı sevgı guven olduktan sonra da zaten bı takım seylerın yasanması muhtemeldır cunku kadın veya erkek olarak degıl ınsan olarak bakarsak butun ınsanlar ılgıye muhtactırlar ılgıden herkes hoslanır dıyelım kı cok ılgısız bı kadın ya da erkek dusun sevdıgının gözu illa kı dısarda olacaktır cunku ınsanlık ıcgudusu boyledır bu yuzden yasanması ıcın gereklı tek sey guvendır unutmayın herkes bırbırını sevebılır ama bırbırıne gercekten guvenebılmek cok onemlı
MESELA BEN 2 YILLIK EVLIYIM 4 YILDIR TANISIYORUZ ESIMLE EN UFAK bir HATAM OLMADI VE ESIM BENI BASKA BIRIYLE YATAKTA CIRILCIPLAK YAKALASA INANMAZ YOK DER bir YANLISLIK vardır der benım askım yapmaz der haa tabıkı bende yapmam zaten o da ayrı bısey00 Yorumlaya herkes seks ıstıycek dıye bır durum yok... belkı gercekten ıgrenc gelıodur... belkı cekınıdur.. belkı korkuodur... ama her erkek genel olarak asık olsun olmasın ıster kı... ask seks ıstegını arttırır
00 Yorumla
+1 yılSen hic nefret ettigin biriyle sevisen iliskiye gireni duydun mu gordunmu? Tabiki ister tabiki arzular bunun kadar dogal ne olabilir ki? Yok istemez diye yazan erkeklerin hepsi bekar olduguna bahse girerim
00 Yorumla
+1 yılZinhar istemez; seven adam sevdiğini cam çerçevede saklar.. nasıl bir mantığa sahipsiniz anlayamıyorum...
Aslın da sevmeyen insan, sevmediği kişiye dokunmak istemez!!10 Yorumla
+1 yılilk zamanlarda istemez evlendikten sonraya ister öncesinde istiyorsa kişisel dürtüleri kabarıyordur ve aşk dediğiniz şey bitince hevesi geçince sizide ortada bırakabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. ister ama
seninle evlendikten sonra
evlenmeden istiyorsa
seni sevmiyordur
uçkurunun heyecanıyla hareket ediyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. İster bu olay türkiye de baska algilandigi icin kizi mal olarak gorenler ve onu kullandigini sana barzolar oldukca siz siz olun edebinizi bozmayin.
00 Yorumla
+1 yılE tabiki. İnsan sevdiğiyle aşık olduğu insanla ister. Bu duyguları yaşamayı. Bu nasıl bir soru ya 😄
00 Yorumla
+1 yılçok saçma bir soru. yemek ve su ihtiyacın yok mu senin
12 Yorumla
Soran+1 yılhani derler ya seven adam sevdiği kıza kıyamaz diye ondan sordum
- +1 yıl
bu fizyolojik bir ihtiyaç öyle saçmalıklara kulak asma
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster. Aşık olduğu kadınla duygusal ve tutkulu bir şeyi yaşamak tabi ki de ister. Bunu yaşamak istemeyen kendini camdan falan atsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemez tatlım
isterse çok büyük bir sorun var demektir10 Yorumla
+1 yılher insanın ihtiyacıdır seks kiminde az kiminde fazla ama aşık olduğunu değilde başkasını arzuluyosa zaten aşık değildir o
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler sevdikleri kıza kıyamaz derler ya gerçekten böyle mi diye sordum
- +1 yıl
evet normalde kıyamaz ama mecbur kalırsa da sevdiğinden başkasına açılamaz
Mükemmel uyum Perfect Match!
Aşk
Arkadaşlık
seks
Bitmesini istemeyeceğin bir ilişkidir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellikte aşkın bir parçasıdır ister tabiki hatta en çok aşık olduğu kızla yaşamak ister başkalarıyla yaşamak istemez sadece onunla ister aşık adam
00 Yorumla
+1 yılaşık olunca hormonlar inmiyor ki, ister ama sadece o kişiyle cinsellik olmadan da görüşür
00 Yorumla
+1 yılSanırım NE Kadar Soguk Kalırsa Kalsın Bu Konuya Sonunda İstiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks kadındaki gibi algilanmiyo erkekte onlar için seks te aşk şart değil ihtiyaç aşk olmadan da yaparlar olunca da fırsat bulmaları yeterli
00 YorumlaTabiki ister seni leyleklermi getirdi bu soruların cvplarini bilmiyirmusunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinci planda olsa da ister eğer yaşı da olgun ise çok ister
00 Yorumlahedef o zaten
o olmazsa aşk hiç olmazdı
moronlar gibi yaşardık00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. İster tabi ölsün mü..
00 Yorumla
+1 yılİster tabi ki
aşkı renklendirmeyi kim istemez ki00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeli gibi ister hem de. :):
00 Yorumla ekmek ister su ister :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNie istemesin. Komsunun kızınımı istesin
00 Yorumla Aşk ile meşk olur evet ister
10 Yorumla
+1 yılİstememesi için bir sebep yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler sevdikleri kıza kıyamaz derler ya gerçekten böyle mi diye sordum
- +1 yıl
Cinsellik birine kıymak değildir, can yakmak değildir, işkence değildir. Cinsellik, aşkın bedende vuku bulmasıdır, aşkın ve şehvetin dansıdır.
İnsanlar birbirini arzular, lakin seven erkek sadece sevdiğini arzular. Sevişirken de ihtiyacını gidermek için değil, sevdiğiyle birlikte olmak için sevişir.
Niye istemesin onun çükü yok mu?
12 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. bir erkek olarak cidden bana en zor gelen soru bu
00 Yorumla
+1 yılİster bence istemeside mantıklı yani
20 Yorumla
+1 yılisteyebilir... istemeyebilir de bilemedim şimdi
01 Yorumla- +1 yıl
ıster
Cinsellik de aşkın içinde degil midir?
00 Yorumlaistemezse sorun vardır
02 Yorumla
Şu saçma soruyu sormayın artık. İster tabi ki.
00 Yorumla
+1 yılister tabi. seviyorsa ister.
00 Yorumla
+1 yılerkek her durumda isterbence
00 Yorumla
+1 yılBen yeni açmış bir güle kıymam dostum
00 YorumlaIsterde sonu hic iyi bitmiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılBen isterim ama 2.3. planda benim için.
00 Yorumla
+1 yılaşık bir adamın şeyi yok mu
00 Yorumlaher inan ister doğası gereği
00 Yorumla
+1 yılİster tabiki neden istemesin
00 Yorumla
+1 yıltabiki evet. insan sevdiğini ziker
00 Yorumla
+1 yılDoğal bir şekilde ister tabi.
00 YorumlaBen mantıklı bakıyorum buna ama niyeti ciddiyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimseyi dinleme
bunun kesin bir cevabi yok00 Yorumlanıye ıstemesınya saçmalama
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistemezse anormaldir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevdiği kıza kıyamayan adam ona el kaldırmasın yeter.. öyle diyenler kadına şiddet gösteriyor her ne hikmetse...
+1 yılaşk seksle pekişir :)
00 Yorumlaseks istemeyen adam mı olur
00 Yorumla
+1 yılİstemezse aşık değildir
00 Yorumla
+1 yılister tabi yoksa asık evli adamda seks yapmamalı
00 Yorumlaıster sonucta ıstek meselesı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılister tabi ya niye istemesin
00 Yorumla
+1 yılİsteyen maldır
21 Yorumla- +1 yıl