Aşık olan bir erkek cinsellik ister mi?

Erkek arkadaşımla bir aydır sevgiliyiz ancak sevgilim benimle birlikte olmak istiyor. Bana karşı niyetinin ciddi olduğunu söylüyor ki ben de biliyorum zira ailesini tanıyorum nasıl insanlar herkes biliyor. Ancak bu kadar kısa süre içerisinde cinsellik yaşamak istemesi bana tuhaf geldi. Çünkü bana aşık olduğunu çok sevdiğini söylüyor ama yakınlaşma konusunda hiç utanma duygusu yok. İnsan aşık olduğu insandan az da olsa utanmaz mı dokunurken? Aramızda birkaç küçük çaplı şeyler oldu ama o daha fazlasının normal olduğunu, sevgilisi olduğum için dokunmasında anormal bir durum olmadığını söylüyor ayrıca daha fazlasını istediğinde reddettiğim zaman bazen baskı yapıyor. Yani bilmiyorum benim kafamı ciddi manada karıştırıyor bu durum. Ayrılmak istediğimde de ağlıyor. Anlamadım gitti beni cinsel bir obje olarak mı görüyor yoksa seviyor mu lütfen yardım edin.

Not : Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım katiyen olmaz. Zaten sorun bundan kaynaklı.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada annesiyle de tanıştım. Beni tüm arkadaşları herkes biliyor. Niyetim ciddi evlenmemize 2-3 sene var o zamana kadar bekleyecek miyiz diye beni sıkıştırıyor.
Aşık olan bir erkek cinsellik ister mi?