+1 yılİster, aşkla alakalı bir durum değil bu durum. Ciddi olup olmadığını da hiçbir zaman öğrenemeyeceksin. Fakat şunu net söyleyeyim, ateş ile barut patlamadan yan yana uzun süre duramaz, bu yüzden mesafeni iyi koruman lazım eğer evlenmeden evvel bişi yaşamak istemiyorsan...
01 Yorumla- +1 yıl
Diğer yandan senden karşılık alamadığı için soluğu başkasıyla alma ihtimali de yüksek, zaten aşk ilişkisinin esprisi birbirini seven ve güvenen çiftlerin bu tarz ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilmesi :)
En İyi Cevaplar
Kızım kendinde demişsin evlilik dışi ilişkiye karşıyım diye bir kere günah bu günah zina etmiş olursun izin verme sakın huzurunuz mutluluğunuz elinizden gider bir kere seni gerçekten seven bunu yapamaz haram oldugunun farkında değil mi yav bu ne ahlaksızlıktır seninle cinsel ilişki yaptıktan sonra sana kapıyı gösterir ortada kalırsın evlenecegin adam ya o değil se o zaman başkası ise evlenecegin adama bile ihanet etmiş olursun ailene de ihanet etmiş olursun
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şöyle düşün, erkeği kadından ayıran temel özellik cinsiyettir. Tabi ki seni seven hem duygusal anlamda hem de cinsel anlamda sevecektir ki, senden de bunu isteyecektir.
01 Yorumla
Sakın lütfen seviyorsa evliliği bekler zaten sıkıştırmaz. Aynısını bende yaşadım evlerine gittim ailesi ile tanıştım. Birlikte oldum. İlişkiye girdik sonunda ayrıldık. şu an yüzünü bile görmek İstemiyorum. Sen asla kabul etme her zaman hayır de. Seviyorsa Zaten bu sebepten asla gitmez. Gerçi seven insan baskı da yapmaz. İstememeni anlayışla karşılar. Ben sevgisinden emin olamadım. Ama sakın yapma.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılSeni istemese gayet normal, sen istemiyosan evlilikten önce buna saygı duymalı ve daha 1ay olmuş bana amacı sırf cinsellik gibi gözüküyor. Seni sevse saygı gösterir. Sınırlarını belirle ona karşı. Sevgililer arasında bunlarin normal demesi seni manipüle etmek için. Seni manipüle etmesine izin verme.
10 YorumlaBenim için aşık olup olmaması bi şey ifade etmez… evlilik dışı ilişkiye karşıyım… o yüzden de evleneceğimizin de bi garantisi olmadığına göre… 😅 ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş… dünyanın bin türlü hali var içime nasıl sinecekse öyle davranmak istiyorum… sonuçta onun kaybedecek bir şeyi yok böyle düşünmeyen biriyse bana saygı duyabilmeli… sizde kendi hayat görüşünüze beklentinize aklınıza kalbinize nasıl siniyorsa öyle yapın yaşayın.. pişman olmayın…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın cinsellik konusunda aktif değilse yani eskorta gitmiyorsa senden istiyordur. Yani eskorta gitsin sorun değil dersen sende sıkıntı var demektir. Eskorta gitmesin ama isteklide olmasın dersen o zaman sevgilinin sağlıklı olmasını istemiyorsun demektir. Bu işler karışık biraz en güzeli sen ona nikah için gerekli belgeleri hazırla de 👍 mırın kırın ederse zaten ayrıl. Hazırlarsa o zaman yavaş yavaş sende evlilik düşün.
11 Yorumla- +1 yıl
@_Memnune_ doğruya doğru 👍
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sadece kendini avutma şekli bu nasıl olsa evlenicez resmen bin dokuz lu yıllarda kalmış bir şey bu ne böyle ayrılırsa ayrılsın kendini tatmin etmeye çalışsin senin olmak istemedigin bir şey sana tecavüz gibi olur bu kişinin sağlıklı iliski yaşayacağın biri olarak göremedim
10 Yorumla
+1 yılAmacının ne olduğu hiç önemli değil. Önemli olan senin sınırların. Eğer evlilik öncesi bu işe karşıysan, sana saygı duymak zorunda. Nasıl olsa evleneceğiz diye düşünürsen zaten kendi çizgini bozarsın
00 Yorumla
+1 yılNeden istemesin insan sevdiği kadınla her şeyi yaşamak ister tabiiki ama zamanı var herşeyin
32 Yorumla
Soran+1 yılAma daha 1 ay olmuş bismillah yani daha tam tanımıyoruz bile birbirimizi
- +1 yıl
Zamanı vardan kastım buydu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyebilir istemeyebilir bu erkeğe bağlı. Ama sen madem istemiyorsan senin kararına saygı duymalı ve beklemeli. Bence ayrılsan daha iyi olacak ama yinede sen bilin tabi.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılo erkek cinselliğe değer vermiyor demektir 1 ayda yatmak isteyecek kadar ne ara bağlandın arzuladın ayq.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk görüşte aşık olmuş güya bana. Bir de ben ilk sevgilisiyim
- +1 yıl
yok yok sen kaç ondan kurtul başın çok ağrır mantıklı olun biraz
+1 yılBaskı yapması hoş değil. Gerçekten ciddiyse bile sen evlenmeden yapmak istemiyorsan bunu ona açıkca anlat.
10 YorumlaOnun istemesi nornal senin istememende normal zorla güzellikte olmaz ya saygı duyacak ya da seni bırakacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik işin büyüğüdür yaşayınca büyü bozulur sonra ilgi ve aşk kesilir sen ilişkiyi nikahtan sonra yap büyü bozulmasın
10 YorumlaSevmiyordur bunun için kullaniyodur iliski yaşadıktan sonra soğuk yapar boylesiler engelle s
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmaya çalıştım kaç defa hep ağladı
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel obje olarak görüyor. Seven sevdiğine kıyamaz. Benim eski sevgilim falan 2,5 sene cinsellik olmadan bekledi. Diğer sevgilim 1,5 sene ki bir sevgilimle arabada beraber uyuduk ama hiçbir şey olmadı yani
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@berkatak herkesi kendinle bir tutma
- +1 yıl
ALDATMA :=) Çeşitli milletlerden kadınlara “Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız?” diye sormuşlar işte yanıtlar:...
- Amerikalı: alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım.
- Fransız: dünyada başka erkek mi yok hemen yenisini bulurum.
- Rus: votkalarla sarhoş olurum
- İngiliz: viski ne güne duruyor.
- İtalyan: kocamı öldürürüm.
- İspanyol: kocamı da sevgilisini de öldürürüm.
- Alman: kendimi öldürürüm.
- Japon: önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm.
- Arap: hocaya gider muska yazdırırım.
- Türk: kocam beni aldatmaz
şaşmaz aplacımm
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk ve cinselliğin bir araya geldiği ilişkiler kadar yalan sahte bişi olamaz özellikle kendini eşine saklayan bir kıza aşk yalanlarıyla yaklaşıp seks peşinde olmak
02 Yorumla
Soran+1 yılişte tam da bu durum benim kafamı karıştırıyor. Bir de insan az da olsa utanmaz mı ya? Ben utanıyorum şahsen ama o çok atak birisi. Ayrılmak istediğimde de ağlıyor ben seni seviyorum neden inanmıyorsun diye söylüyor
Cevap sahibi+1 yılTam bir düzenbazlasın
Cinsellik istemesi normal, açık açık istemesi normal değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılo ufak çaplı şeylerden sonra seni istiyorum diye açık açık söylüyor
Soran+1 yılben birkaç kere söyledim ilk başta tamam diyor haklısın diyor sonra ne olduğunu anlamadan tekrar aynı şeyler yaşanıyor.
+1 yılValla şahsen aşık olduğum bir kıza da direkt cinsellik yaşayalım demedim hiç, zaman içinde zaten olacaksa oluyor,
00 Yorumlailaki tabiatımız geregi herikicinste cinsellik ister lakin evlenmeden cinsellik bizim toplumumuz için ters önce evlen eş ol
10 Yorumla
+1 yılTek kelıme uzak dur üzülürsün üzer seni bır ayda yanı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti gerçekten ciddidir ama tam ilişkiye izin verme yaparsan. Sadece sevişin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. ister aşık diye erkekligini kaybetmedi ama bunu abaza gibi belli etmez. herşeyin yeri zamanı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesi bu sekilde yokladigi icin rahat artik. vok ileri gitme
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl herkesi yokluyor? Ben ilk sevgilisiyim
Cevap sahibi+1 yılo kadar emin olma
+1 yılYani ister erkek hep. Ama istemiyorsan da sen saygı duymak zorunda
10 Yorumla
+1 yılSadece başını okudum 1 aylik ilişkide nasıl gerçekten citilik oluyor çok merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılYok istemez.. Aşk ile cinsellik ne alaka yavğ demi?
00 YorumlaTam abazayi bulmuşsun
02 Yorumla
Soran+1 yılabaza olduğunu nasıl anladınız
+1 yılCiddi düşünen bence istemez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılister tabi neden olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir ay çok kısa ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence seni cinsellik için istiyor
00 Yorumlaİstemesi çok doğal
01 Yorumla
Soran+1 yıltam tanımadığı 1 aylık sevgilisinden de mi?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır varlığı yeter
00 Yorumla
+1 yılOral ile yetinsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİster
02 Yorumla
Soran+1 yılAma daha 1 aylık yani daha tanımıyoruz birbirimizi.
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman niyeti sadece cinsellik olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet isterim
02 Yorumla
Soran+1 yıltam tanımadığın 1 aylık sevgilinden mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstemez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem