Konuştuğum var yani bir hafta öncesine kadar yoktu aslında hayatımda ben onu silmiştim çünkü aramızda güzel bir enerji vardı bir seferliğine denedim ve sadece cinsellik üzerine konuştuğuumuzu söyledi aklımda farklı şeyler kurmayacakmışım güya ben de bu laftan sonra aldım bunu engelledim kafam kaldırmıyor artık böyle şeyleri istesem onun gibi 1000 tane bulurum ama amacım bu şekilde değil aslında ben bütün olarak değer görülmeli bir ilişki istiyorum yoğun bir sevgi bombardımanı.. sonra gel zaman git zaman iki hafta sonra bu çocuk bana yazdı normalde ben WhatsApp’ta engellemiştim sonra pişman olduğunu söyledi ben onu facetime ile aradım konuştuk 2 saat boyunca benden etkilendiğini söyledi tabi ben boşandım öncesinde bir kızım var o bekar ikimiz 24 yaşındaz ben çok bakımlı bir kadınım aynı zamanda işim var kendimi geliştirdim her konuda açıkça söyledim yani ben böyle saçma canım ilişkileri hak etmediğimi özür diledi benden gerçekten çok etkileniyor Arzum yok ama sonrasını bilemem tabi siz ne diyorsunuz çoğu zaman beni istediğini dile getiriyor hayaller kuruyor bu yönde ne diyorsunuz?🙃🙃🙃
Güncellemeler
10 ay
Benimle aşkımlı falan konuşuyor manipüle etmemesini söyledim o rahatsız olmuyormuş falan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer