Biri var onu çok sevmek istiyorum. Bu benim eski sevgilim. Hatta ileri de onunla yaşadığımız onca olaya rağmen evlenmek de istiyorum. Ama onunla birlikte olmak sevişmek de çok istiyorum. Bu mümkün mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılabla artık yeter allah aşkına şu soruyu daha fazla sormayın kaç kere söyledim anlattım sadece ben değil bir çok insan kaç kere söyledik anlattık cinsellik ile hiç bir erkeği kendinize aşık edemezsiniz aşk böyle bir şey değil değil çıkın şu kafadan artık aşk dediğiniz şey siz bir şey yapmadan kendiliğinden olmalı gereken bir şey eğer siz bir şey yaparak aşık ettiyseniz o aşk değildir kandırılıyorsunuzdur aşk böyle bir şey değil cinsellikle aşkın alakası bile yok zaten sadece cinsellik amaçlı kullanır seni sende aşık zannedersin ama yok öyle bir şey aşk cinsellikle olan bir şey değil gönülden olan bir şey olursa siz bişey yaptığınız için değil kendiliğinden olur kendiliğinden olmadıysa siz bişey yaptınız diye olduysa zaten o aşk değildir cinsellikte aşkla alakası olmayan bir şey yani biri cinsellik adı üstünde niyet belli diğeri ise aşk aşk daha çok duygularla olan bir şey cinsellikle o yüzden kimseyi kendinize bağlayamazsınız veya aşık edemezsiniz sadece cinsel amaçlı kullandığı birisi olursunuz o kişinin o kadar
04 Yorumla- +1 yıl
sevişmek istiyorsan gidip onu yapabilirsin ama aşık olmasını sağlayamazsın sadece cinsellik için kullanır seni
- +1 yıl
ne kadar birlikte olursan ol cinsellikle hiç kimseyi aşık edemezsin sadece cinsellik değil olay burada ne yaparsan yap sana aşık değilse edemezsin abla dediğim gibi aşk kendiliğinden olan bir şey öyle bir şey yaparak olan bir şey değil aşık etmenin bir taktiği bir yolu yok olursa olur olmazsa olmaz bu kadar basit bir şeydir aşk
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik, insan ilişkilerinde önemli bir rol oynayabilir ancak birini gerçekten aşık etmek için sadece cinsellik yeterli değildir. Aşk, daha derin ve karmaşık duygusal bağlar gerektirir. Birinin sadece cinsellikle aşık edilmesi, uzun vadeli ve sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturmayabilir. İlişkiler, anlayış, güven, saygı, paylaşılan değerler ve duygusal bağ gibi daha derin unsurlara dayanmalıdır. Cinsellik bir ilişkinin bir parçası olabilir ve bazı insanlar için duygusal bağların bir ifadesi olarak görülebilir. Ancak, bir kişiyi sadece cinsellikle aşık etmeye çalışmak, duygusal olarak tatmin edici bir ilişki inşa etmek için yeterli değildir. Gerçek bir aşk ve bağlılık, daha fazla derinlik ve anlam gerektirir. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki kurmak için iletişim, empati, anlayış ve karşılıklı saygı gibi temel unsurlar da önemlidir. Ayrıca, her iki tarafın da kendilerini özgürce ifade edebildiği, duygusal olarak güvende hissettiği bir ilişki ortamı da gereklidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Daha önce sevistiysen ve ise yaramadiysa ve ayrildiysaniz adam baska birileriyle de sevismistir. Geri cagirirsan gelir ama bu sefer hic duygu olacsgini sanmiyorum. Sadece sek s olur
00 YorumlaMumkun degil eekekler alacagininaldigi zaman radarları tekrar acip yenisini aramaya geceler ayni kisiyle 2. Kez seks yaparken heyecan duymazlar
02 YorumlaGoozunden dusebilirsin riskli seni sadece bunun için kullanır sewiyornus gibi yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil zaten böyle bir şey doğru ve sağlıklı da değil. kendini kullandırma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet mümkün oluyor genelde onun ile birlikte ol mecburen evlenecek seninle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılmümkün ama baya iyi olman lazm
00 Yorumla
+1 yılsorunlar varsa o iş yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılEdemezsin her şey cinsellik değil
00 Yorumla - İstisna durumlar.
00 YorumlaAsla cinsellik geçicidir aşk kalıcı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Olabildiğince kolay
02 Yorumla
+1 yılNe alaka
00 Yorumla
+1 yılİmkansız
00 Yorumla
+1 yılNowww
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı