1 yılhayır yani cinsellik ayrı aşk ayrı evlenmeden yapayın... bir ilişki cinsellik üzerine kurulmamalı çünkü ilişkin ciddiyeti kalmaz... evlenmeden izinde verme herhangi bir hayatına girerse çünkü sevgili ayağına cinsellik isterler ama alacağını aldım... terk ettip gitter sonrada evlenecekleri zaman bakire ararlar.. dikkatli olun...
04 Yorumla- 1 yıl
bakire meraklısı değil paşamız ya
- 1 yıl
@nilayseverr anladım o birşeyler yaşamışsa ondandır bakir olacağını sanmıyorum.. ayrıl bence bakir birisyle sevgili olman gerekir.. eşitsizlik oluyor
- 1 yıl
büyük boş yapmışsın
- 1 yıl
@nilayseverr nasıl yani ne gibi boş yapmışım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılbak erkek arzuladığı kadını merak eder. sorar sorgular kıskanız. sevdiği kadını gizlide olsa merak eder. bunlar yoksa çabalama
birlikte olursan anlık bişi olur o an olur yolunuza bakarsınız hepsi bu. Görüyorum aşıksın ama hata yapmana ne malmışım diyeceğin bir sey yapmana sebep olmasın bu. Seni özel hissettirmeyenle uğrasma
O senin herşeyın, sen onun hiçkimsesisin...00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellik yaşayan kişiler arasında karşısındakine bağlanma hormonu salgıladığı doğru, lakin bu erkek veya kız hayatında bilmem kaç kişiyle birlikte oluyorsa zaten bu daha hormon falan salgılamaz.
Hem zaten sizin başkasına ait olduğunuzu bilen erkek zaten kendisi sahiplenmez, sadece verdiğinizle kalırsınız.00 Yorumla
1 yılCinsellik ile bağlaymazsın kendine bağlamak istiyorsan o adama cinsellik sunmayacaksınn ben evlilik kadınıyım diceksin ileri gitmeyi denicek izin vermiceksin ona dicceksin ki çocuk gibi gönül eğlendirceksen git eskortlarla ol benim çoluk çocukla işim olmaz diceksin bak bakalım kapından ayrılıyor mu
02 Yorumla- 1 yıl
Erkekler konuştugu kadını ilk anda anlar evlilik mi takılmalık mı kadın olduğunu kendi hemcinsim ortamlarda neler konuşuluyor bilirim bana anlatma erkekleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır mümkün değil tabi ki de.. amaçları cinsellik onların.
01 Yorumla- 1 yıl
ama güzel anlaşıyosanız
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Değil tabii ki bir tane bir tane kız arkadaşım vardı erkek sevgilisini cinsellikle bağlamaya çalıştı çocuklar becerdi becerdi gittiler
02 Yorumla- 1 yıl
e napıcaz anasını satiyim o zaman nası aşık etcem bu çocuğu ölüyom onun için
Cinsellik bir erkeği aşık etmez, sadece tatmin eder. Onu da siz yoksanız bir başkasından bulur, emin olun. Sevmiyorsa bir yolu yok.
07 Yorumla- 1 yıl
herkes herkesi öyle tatmin edebiliyo mu öyle.. o kdr düşükse eşiği gitsin damacanaya hallensin o zaman
- 1 yıl
senin çıta düşükse diyebileceğim bi şey yok kank
- 1 yıl
erkek nasıl aşık olur peki allah aşkına siz kendi doğanızı tanıyo musunuz acaba? doğru taktiği yapan kızı bu doğru kız diye alıyosunuz ama aslında siz de kandırılıyosunuz. çnkü siz nasıl yıllar yılı hangi taktk hangi kıza yapılır biliyosanız kadınlar da erkeği yola getirmenin yollarını bulmada evrimleştirler, neleri duymak istiyorsunuz nelere düşüyorsunuz hepimiz biliyoruz, he bazısı benim gibi ayın oyuna girmiyo ama çoğu parmağında oynatıyo. yani bak şimdi sana şok olacağın bi şey söyliyim. senin karın da seni aldatabilir, senden önce duvardan duvara fırlattılar, o da başka erkekleri düşünüyor, o da başkalarına azıyor ama sen mesela asla bunu düşünemezsin bile. çnkü senin doğanda da bu var. bak güzelim senin aşk dediğin şey senin yaratılışındaki avcı güdüsü. kaçan kovalanır taktik basit. bikaç süslü cici kız yalanıyla da (duruma göre) heh bu evlenilcek kız diyosunuz ama şunu sakın aklında çıkarma, kadınları kandrdığınızı düşündüğünüz tüm anlarda kadınlar erkekleri daha fazla kandırıyor.
- 1 yıl
Pekala, oldukça basit aldanmalara kanmışsın. Bu söylediklerin neredeyse bütün ergenler için geçerli olabilir, hadi toplumun belirli bir kısmı için de geçerli diyelim. Bilgin olsun diye söylüyorum, kadınların yaptığı o cazibeli hareketler erkeği aşık etmez. Yalnızca cinsel olarak arzu uyandırır. O evlenen erkeklere gelirsek, bu toplumumuzun bir yanı. Malum, ülkede çoğu erkek yalnız olduğundan dolayı yanına bir kadın almak istiyorlar, gerçekten o kadının kendisini sevdiğini falan düşündükleri yok. Sizin için acı gerçeği söyleyeyim, siz erkekleri ayarttığınızı zannediyorsunuz, onlar arkanızdan sizinle yaptıkları şeylerden bahsediyorlar. Ayrıca hayır, kadınların yalnızca tek bir erkeği düşündüğü falan sanmıyorum. Kadınlar da gayet çevredeki erkeklere karşı duyarlılar, sadece erkeklere kıyasla daha az belli ediyorlar.
- 1 yıl
yorumumdan bi bk anlamamışsın ya boşuna yorulmuşum neyse byebye
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkeği cinsellik ile ancak yatağa bağlarsınız kalbinize değil
02 Yorumla- 1 yıl
kalbimize nasıl bağlıcaz
- 1 yıl
Harika cevap reyis. ben de böyle düşünüyorum. Nilay bence sende ona zaman harcama ilişkide eşitlik esastır
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılmümkün değil aşık olmayız sadece ten uyumu yakalarsak cinsel çekim duyarız
08 Yorumla- 1 yıl
nasıl aşık etceem peki
- 1 yıl
aşık olması için seninle evlilik konusunda hayalleri olması lazım var mı
- 1 yıl
nerden biliyim var gibi konuşuyo sanki çıtırdan ama ne bilicem numara yapmadığnı
- 1 yıl
onun için güven veriyor olması lazım evlilik için hamleleri ne mesela konuş bakalım ne zaman düşünüyor evliliği
- 1 yıl
düşünmüyorum diyo
- 1 yıl
o zaman bende geleceği olmayan bir adamı istemiyorum ayrıl
- 1 yıl
aşığız anasını satim
- 1 yıl
aşk her zaman olunur ileride daha çok acı çekersin ama tabiki karar senin
Kadını mümkün bizide mümkün guzellık ve performans önemli
02 Yorumla- 1 yıl
ya biraz sallamışsın gibi sanki
Kesinlikle mumkun
Elini ayagini gozunu baglarsin komple sadakate sebep 😍01 Yorumla- 1 yıl
nasıl bağlıcam
Performansına bağlı. Piyasa fâhişelere aşık olan erkek dolu
03 Yorumla- 1 yıl
gerçek bi aşktan bahsediyorum
- 1 yıl
aşk bi yerde fasa fiso
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet eğer çok tutkulu yaşadı ise aşık olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O yüzde bir ihtimal kullanır gider
04 Yorumla- 1 yıl
onun ben aw o zaman. nası aşık etcem
- 1 yıl
kim dedi altına yatacağımı ben yapıcam demedim sadece bi soru sordum hepsi bu. yapsam zaten burada mı sorcam fswsşli. tamam cilve+şirin+pozitif.. bi de elektrik vercem. vere vere elektriğim enerjim kalmadı iliğimi kuruttu *
Mümkün kanka her erkeği aşık edersin öyle
03 Yorumla- 1 yıl
ya bırak alay etmeyi
- 1 yıl
he türkiye
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılMümkün ama tutku olmalı yoksa olmaz.
06 Yorumla- 1 yıl
tutkuyla oluyo mu yani ben çok tutkulu biriyim zaten
- 1 yıl
Tutku varsa gerçekten kapılıp gidecektir.
- 1 yıl
iyi de sadece benim tutkum yeter mi ikimize
- 1 yıl
Erkekte biraz da olsa duygusallık olmalı. Duygusallık ve sendeki tutkuyla olabilir. Duygusallık yoksa zor olacaktır
- 1 yıl
bi tık var galiba ya bi damla falan
- 1 yıl
Biraz daha artması lazım konuşmalarında ima et
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana karşı denedi biri. Olmadı.
02 Yorumla- 1 yıl
erkekler cidden çok slksınız snra kpek gibi arayacan o kadını 10 yıl snra kpekk gibi hahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılsenin elinde olan bir şey dğeil
011 Yorumla- 1 yıl
ne demek o
- 1 yıl
Başkasının duygularını kontrol edemezsin, demek
- 1 yıl
öyle bi edersin ki... bakma ben sabırsızım
- 1 yıl
Yr. kukusu edersin dkdkld
Anca düşük IQları manipüle edersin - 1 yıl
tam tersi düşük iqlu erkekler ilkeldir ve ilkel erkekler yani beyninin sadece amigdalasını kullanan erkekler avcı doğasından evrimleşemdikleri için eğitemedikleri için yatan kızdan heme uzaklaşır oysa zeki adam tam kapasite düşünür. swot analizini yapar ve karar verir eğer memnunsa halinden. capisce?
- 1 yıl
Yine de onun aşık olmasını, ne hissetmesi gerektiğini kontrol edemezsin. Bahsettiğin şeyde haklısın ama farklı konudan bahsediyorsun. Halinden memnun olanı manipüle etmene gerek yok zaten.
- 1 yıl
aşk zaten bi manipülasyon sanatıdır bi satranç ustası gibi taktiklerle doğru hamlelerle aşık edilirsiniz herkes hepimiz.. tekrar ediyorum bakma ben sabırsızım yoksa aşık edebilirdim..
- 1 yıl
Edemezsin. Hadi beni et nasıl edeceksim. İddiaya girelim.
- 1 yıl
sen kimsin aqq benim aşık olduğum biri var zaten. olmasa da böyle mal bi bahse giren birini aşık etmezdim
- 1 yıl
Edemezsin çünkü 😂😂
Aşkın ne olduğundan bihaber, kendi çok zeki sanan bir kız çocuğusun çünkü sadece - 1 yıl
aynn knk.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSadece akrep burcu nu
02 Yorumla- 1 yıl
bu da çok istekli ama
- 1 yıl
Öyleyiz🤭
1 yılVerirsen amaç cinsellik olur kendimden biliyorum
010 Yorumla- 1 yıl
Olma bak ben evliyim
- 1 yıl
Eşim vermedi bana nikahı bastım verseydi belki evlilik olmuycakti
- 1 yıl
sınırı yok mu peki bunun. ula ne orspulara aşık oluyo aslan gibi yiğitler beni konuşturma
- 1 yıl
Kim diyor onu sana
- 1 yıl
Onlara aşık olanlar açık ilişki yaşıyor kızım kıskanma yok esini baskasiyla değiş tokuş yaparlar öyleleri beni konusturma
- 1 yıl
ya boş kouşmuşsun kusura bakma da. sen ayrıca nikahı karına bastın da noldu abaza gibi burada aranıyosun senin gibisi nikah bassa ne
- 1 yıl
He tabi doğru dedin seninki tek sana bakcak haklisin
- 1 yıl
Ben azından esc orp gitmiyorum bununlada övünmek istemezdim ama sen zorla soylettin
- 1 yıl
övünmek istemezdiysen övünmeseydin. parayla yapmıyo diye övünüyo aq sizin eş olma anlayışınız bu kadın vermezse nikah basılır, sanki yüce insanmışsın gibi anlatılır ama abaza gibi kız sitesinde eli şeyinde gezilirr rezilsiniz ya valla kusmak istiyorum
- 1 yıl
Kusmana gerek yok sen işine bak yeter
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil alacagini aldığında sende heves ettigi birsey kalmaz
01 Yorumla- 1 yıl
ya beğendiği biriyse
Gizli Üye(30-35)1 yılSenden bakire Vibe alıyorum doğru mu
08 Yorumla- 1 yıl
aynen doru kanki
Cevap sahibi1 yılBu yaşta bakire olmaktan utanmıyor musun
- 1 yıl
olm napim herkes anneciğin gibi erkenden versin mi
Cevap sahibi1 yılVercen tabi ne bu mezara mı götürcen
Cevap sahibi1 yılBu arada verenleri net kıskanıyorsun 😃
- 1 yıl
ya bi sktr git 10iwlu mal kuş kdr beyniyle ayın oyun yapıyo hassie şurdan hadi
Cevap sahibi1 yılIQ deme bana ezilirsin😃
Cevap sahibi1 yılM4l :)
Gizli Üye(36-45)1 yılMümkün beni edebilirsin mesela
01 Yorumla- 1 yıl
sen kimsin la hyarto. benim aşık olduğum biri var zaten
evlenmeden olmz
01 Yorumla- 1 yıl
e evlenmiyo nası aşık edecem
mumkun degil
08 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
aaa bni sevio <3
@nilayseverr tanısan sen de seversin :p
1 yılKendine güveniyorsan
01 Yorumla- 1 yıl
güveniyorum da ona güvenemiyorum o yüzden sordum ya zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılMümkün
05 Yorumla- 1 yıl
nasıl yani, genelde herkestersini söylüyor
- 1 yıl
Yalan inan bana
- 1 yıl
Ama tabii ki de karşındaki erkeğin sadece sana cinsellik gözüyle bakmaması lazım
- 1 yıl
aslında beni beğeniyor bayaa
- 1 yıl
Sorun ne o zaman
1 yılevet değil
02 Yorumla- 1 yıl
neden
- 1 yıl
onu yapınca hevesi geçer , insan sahip olduğunu değersizleştirir gözünde. eşyalarada böyle insanlara karşı da
1 yılmümkün değil evet
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
1 yılbasitlik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
00 Yorumla
1 yılDegil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılMümkün bu neden olmasın
00 Yorumla
1 yılBence değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil
04 Yorumla- 1 yıl
neden
Cevap sahibi1 yılBir erkek bir kızı ilk sevmesi gerekiyor. Cinsellik ile aşık ettirmeye çalışmak erkeğin sadece kadını arzulamasina neden olacaktır.
- 1 yıl
başka ne gerekiyor
Cevap sahibi1 yılAşık olmak içten gelen bir şeydir. Sen duygusal anlamda onu etkilemelisin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer