İlişkide klitrol orgazm çabuk oluyorum vajinal orgazm a gelene kadar doyuyorum tatmin olmuş oluyorum nasıl düzelebilir bu durum?
Cevabın nedir?
+1 yılKadınlar genel olarak klitoral orgazmı daha kolay olurlar. Birçoğu vajinal yoldan orgazm yaşayamıyorlar bile. Eğer vajinal orgazmdan daha fazla zevk alıyorsan o zaman klitorisine çok fazla uyarı vermeyeceksin. Aslında bu senin için çok büyük bir avantaj, eşin ya da sevgilin de bu durumu bilip ona göre davranırsa senin mutlu olmaman imkansız.
013 Yorumla
Soran+1 yılAma klitorisi uyarmasamda belli bir süre sonra boşalıyorum
- +1 yıl
Eger tek seferlik orgazm yasiyorsan bu partnerinle eszamanli bosalmanda sorun yaratabilir ama ard arda birden fazla orgazm olabiliyorsan harika olur senin icinde esin icin de
Soran+1 yılYok tek
- +1 yıl
Bu problem iste. Eger cok kisa surede orgazm oluyorsan ve sonrasinda devam etmek istemiyorsan partnerinle uyumlu bir cinsel hayatiniz olmaz. Bence bu vajinal bolgenin asiri duyarli olmasindan degil senin asiri istegine hakim olamamandan kaynaklaniyor. Sevismeye basladiktan sonra ne kadar surede orgazm oluyorsun
Soran+1 yılBana bağlı ama etkilnirsem çabuk olabiliyorum
- +1 yıl
Eger kendin sureyi uzatabilirsen guzel birsey tabi. Ama sevisirken dogal olarak senin vucudunu opup oksayacak. Surekli uyarilma durumu olacak. Ama zaman icerisinde bir duzene girer bence. Zamanla ilk baslardaki kasar heyecan duymazsin
Soran+1 yılVajinal orgazm olmam için klitoral olarak boşalmammmı lazım
- +1 yıl
Sonucta vajinal orgazm la klitoral orgazm birbirine baglidir. Demek istedigim penis vajinanin icindeyken de surtunme ve baski etkisiyle orgazm olursun ama bunun yanisira klitorisin de parmakla uyarilirsa cok daha cabuk ve siddetli orgazm yasarsin.
Soran+1 yılİkisi birlikte olabiliyor mu
- +1 yıl
Olur tabiki. Neden olmasin oral seks yaparken bile klitoral orgazm yasarsin
Soran+1 yılKlitoral değil vajinal
- +1 yıl
Vajinal orgazm vajinajin icine penis veya baska bir cismin girmesi, surtunmesi, baski yaratmasi ile olur. Bu olurken zaten partnerin sadece ona odaklanmaz ki. Goguslerini opmesi emmesi bile vajinal orgazm olmani kolaylastirir
- +1 yıl
EIG icin tesekkurler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
özelden detaylı anlatılır bu durum buradan olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. partnerini yönlendirerek
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyon :D hediye çekimi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine girip çıkarken mi boşalıyorsun?
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama klitoral olarak
Cevap sahibi+1 yılOkşuyor musun o an?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılKlitoral plduğunu ne biliyorsun?
Soran+1 yılMast yapıyordum o şekilde boşaldım yıllarca
Cevap sahibi+1 yılVajinal orgazm diye bir şey yok, orgazmın şiddeti var sadece. Hangi pozisyonda boşalıyorsun genelde?
Soran+1 yılVajinal orgazm diye bişi var
Cevap sahibi+1 yılSorumun cevabı nerede?
Soran+1 yılMisyoner
Cevap sahibi+1 yılPozisyon değiştir, doggy dene
olana devam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Klitoris ile oynama
00 Yorumlaee daha iyi işte
00 Yorumlamastı bırak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide klitrol orgazm çabuk oluyorum vajinal orgazm a gelene kadar doyuyorum tatmin olmuş oluyorum nasıl düzelebilir bu durum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat