Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun klitar orgamz ile alakası yok. Sen klistris ile bile orgamz olamıyorsun malesef. Orgamz bir alışkanlıktır ve her bayanın mutlaka kazanması lazım. Yoksa cinsel ilişkide orgamz olman imkansız.😊😊😊
Mast ile önce orgamz olmayı sonra kısa sürede Orgamz olmayı öğrenmen laızm.
Bunun için çok etkili mast teknikleri mevcut088 Yorumla
Soran+1 yılKlitoris daha iyi geliyo en azindan hissedebiliyorum ama vajinadan hiçbi sekildee zevk yok
Cevap sahibi+1 yılOrgamz nedir biliyormusun
En az 20 dk süren
Bacaklarda yoğun uyuşma
Vucutta şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmalar
Ve geçici bilinç kaybı 😊😊
Bunlar oluyormu😊😊
Soran+1 yılHayir olmuyo belki dediklerinde haklisindir ama en azindan dokununca bile hosuma gidiyor vajinada hicbir sekilde yok yani
Cevap sahibi+1 yılMast tekniğin hatalı. Bu yüzden malesef olamıyorsun.
Sana mast ile vajinal orgamz olmayı öğrenmen lazım. Bunun için çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanarak düzeltebilirisin
Soran+1 yılNasil meselaa
Cevap sahibi+1 yılÖnce mastta yapılan hatayı anlatmalıyım.
Masttı sadece ellemi yapıyorsun 😀
Soran+1 yılevet 😅
Cevap sahibi+1 yılYastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız.😊 Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar.😊 Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım.😊 Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beyinden gelen komutla mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mast yapman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var. İstersen sana birini öneririm ama önyargısız beni dinleyeceksin😊😊
Soran+1 yılDinlerimde zaten mast yapmak vajinal orgazmi etkilemiyomu? Azaltmaya calisicam cunku beynim direkt klitorise alisiyo ve ben parmagimi sokunca cok az iseme hissi geliyoda sevgilim parmagini soktugu zaman baya bir hemen isicekmisim gibi hissedip elini cekmesini istedim sanirim o ann orgazm olcaktimm. s
Cevap sahibi+1 yılKolay orgazm olma alışkanlığı kazanman lazım
İşte o zaman beni anlarsın
Cevap sahibi+1 yılMast ile öğrenmen lazım
Soran+1 yılZor diyolar :(
Cevap sahibi+1 yılHem çok kolay hemde çok zor. Eğer doğru mast yöntemini uygularsan çok kolay.😊😊 ama teknik yanlışsa boşuna uğraşma derim, imkansız.😊😊
Onun için çok etkili mast teknikleri mevcut; onları kullan hemiii 😆
Cevap sahibi+1 yılBilmeyen için zor ama istersen sana bir yöntem tavsiye edebilirim 😊
Soran+1 yılNeymis o tavsiye 😊 bu arada sunuda paylaşayım bugun uzun sure mast yaptim ve sonucu idrar gibi aslinda idrar olmayan seffaf tam su sekilde bosalmak. Squirt dedikleri şey oldu. Idrar olmadigina cok eminim yani cok cok zevk almamama ragmenn bu bosaltmak bile bana iyi geldi klitorise dokunmadim bile😄 hersey akilda yani:)
Cevap sahibi+1 yılDoğru yoldasın ama yoğun zEvk için en az 20 dk sürmesi lazım. İşte bunu yapacağın mast teknikleri var. Bunları kullanırsan o zaman uçarsın 😆
Cevap sahibi+1 yılBiliyormusun peki 😊
Soran+1 yılO teknikler ne iste😄
Cevap sahibi+1 yılİstesen bu akşam bahsedebilirim 😊😊
Bana dönersin 😊 😊
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin :d
Cevap sahibi+1 yılBaşlıyalım mı
Soran+1 yılEvet soylesen artık sevinirim😅
Cevap sahibi+1 yılElle, yastıkla , duş başlığı ya , sürtünerek yani kontrol sende olursa orgamz olman imkansız. Nasıl bir durum olur dersen
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin. İstek azalacağına caha da artar. Günde 5-6-7-8-9 kez yaparsın ama istek daha da artar.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var😊😊
Soran+1 yılMasaj aleti var titresimli falan daha once klitorise baski uygulamistimda gercekten yastıkla falan cok guzel oluyor inanilmaz rahatlatiyor ama ben ele alismak istiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılKontrolun sende olmaması lazım.
Sorun klistrisden zevk alıp vajinadan alamamak değil. Sorunun tam yoğun orgazm olup, bilinçaltındaki olumsuz düşüncelerden kurtulmak laızm.
Orgamz olurkende vajinaya odaklanırız. 😊😊
Cevap evet de devam edelim
Soran+1 yılDogrudur evet😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılSana mast tekniği tavsiye etmeliyim ama yapman kaydıyla 😊😊 tamam mı😊😊
Soran+1 yılYapicamm dinliyorum seni
Cevap sahibi+1 yılMasta kontrol sende olmamalı. Orgamz olmak için ne yaparım dersen
Elle, yastıkla , duş başlığı ya , sürtünerek yani kontrol sende olursa orgamz olman imkansız. Nasıl bir durum olur dersen
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin. İstek azalacağına caha da artar. Günde 5-6-7-8-9 kez yaparsın ama istek daha da artar.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var😊😊
Soran+1 yılBunu 1 dk oncemi yazdin sanirim sormustunn 😄 masaj aleti var😊
Cevap sahibi+1 yılEvet
Masaj aleti çok etkili ama bunu gece ve yatakda yapmalısın😊😊
Ses olayınİda dikkate alarak bunu gece kullanabilirsin peki 😊😊
Ona göre anlatayım
Soran+1 yılYapabilirim
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali.😊😊 Bunun için masaj aletini kullanacağız. 😊
Masaj aletinin vajinanın uç kısmını vajinaya gelecek. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir.
Kısaca ucu vajinaya orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım vajinanda😊 Masaj aletini sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. yani masaj aleti vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi Vajinanı titretmek için kullanacağız.
Anladın san devam edecegim😊😊😊
Soran+1 yılAnladimmmm🙈
Cevap sahibi+1 yılBundan sonrası bayaaa mustehsen. Uyarı falan yeriz benden demesi.
İstersen diğer taraftan daha rahat anlatayım ya da burdan kırparak. Sen bilirsin 😊 😊
Kararın😆😆
Cevap sahibi+1 yılSanırım öğrenmek istemiyorsun 😊😊😊
Soran+1 yılYaaa ozelden olmaz😂
Cevap sahibi+1 yılTabii sen bilirsin ama beni burdaki ergenlerle karıştırma 😊😊😊 sadece rahat anlatmak için dedim. Kimseyi taciz edecek halim de yok.
Burdan mı 😊😊 Kararını ver anlatayım hemen
Soran+1 yılYok ya taciz etmekten demedim ben 😂 burdan anlatsan cidden iyi olur yanii
Cevap sahibi+1 yılTabii burdan devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılMasaj aletini yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. 😊Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle.😊 Vajinayi alet halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için. 😊
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.😀😀
Soran+1 yılHayir ya zevk almam 😄 masaj aletii klitoriste olmasin tam vajinada olsun degil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet vajina da olması lazım ama arka için önyargı yapmak yok 😊😊 tamam mı önyargıcık
Soran+1 yılPeki tamam😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılHemen yazıyorum😊😊
Cevap sahibi+1 yılVajinanı alet hallediyor tek başına ve kesinlikle dokunmuyorsun Tamam mı? 😊Ama kesinlikle
Sol elin ile arkani yani anüs çevresine sert ve dairesel masaj yapıyorsun.😊 Önce biraz yağlı bir krem ile kremle kayganlık sağla ki zevk almaya başla. Yani okşuyorsun. 😊
Alet vajinanı titrettikce kendinden geçersin. Bir acayip olmaya başlasın. Sonra arkandan yavaş yavaş zevk almaya basliyacaksin ama yavaş yavaş bu çok önemli. 😊Bunu sakın es geçme. Bu en az 20 dakika durmalı. Vajinaya dokunmak kesinlikle yok.😊 Arkadan güzelce zevk aldıktan sonra zaten vajinaya dokunma isteğine karşı koyamaz hale geleceksin. 😊Arkana parmağını sokma isteği gibi birşey gelecek. 😊😊Sert dairesel ve için doğru sert okşama. Belin kasılacak ve kontrolu kaybedeceksin. 😊Sonra arkani oksama ya devam ederek epilatörü çıkarıp elle kendini bosaltacaksin 😊
Bu çok şiddetli bir boşalma olacak. Kural 20 dakika falan vajinaya dokunmamak yok
Dokunmadan dayanman lazım
Yapabilir misin. 😊😊😊
Soran+1 yılYapabilirimde soylemeyi unuttum galiba ya benim basur sorunum varda bazen et cikiyor bazen kendine geliyor😅 oksayabilirim sorun olmaz ama parmagimi sokamam istesemde olmaz zaten 😊 ama dediklerini yapicammm
Soran+1 yılYa sadece o masaj aleti sonuçta titreşimli yani vajina dudaklarimi bozmaz mi cunku Şu an dumduz yani vajinamin seklini bozmasin yaa😂😂
Cevap sahibi+1 yılİçine soksan daha etkili olur nede olda ince bir şey.
Sadece az bir titreşim vajinanı bozmaz. Zaten orgamz olmayı öğrendikten sonra pek yapmana gerek kalmıyacak
Soran+1 yılYa gec yazdimm baya ama olsun😅 masaj aleti büyük yani vibrator tarzı bisey degill icime sokmam gercekten cok imkansiz 😄 umarim orgazm olabilirim ya
Cevap sahibi+1 yılŞu an pek vaktim yok ama içine sokmasan direk dudakların arasına yerleştir. Veya vajinana bir şey sokup, yani içinde bir şey varken masaj aletini o soktuğun şeye vr vajina değsin. O zaman uçarsın 😊😊 Thé tecrube konusuyor 😊😊
Soran+1 yılVaayyy tecrube 😄😄 cok tesekkurlerrr
Cevap sahibi+1 yılİstesen daha fazla tecrube de aktarırımmm 😊😊
Soran+1 yılBen dinlerim sıkıntı yok😂
Cevap sahibi+1 yılDenedin mi bakalım
Soran+1 yılAhhaha hayir bu hafta deneyemem😂😂
Cevap sahibi+1 yılAaaa oyunbozancıkkk 😆😆😆 Bunu gece ve yatakda denemelisin 😊😊😊 Tamam mı gizlicikk 😆😆
Soran+1 yılDenemem demedim bu hafta mazeretim var deneyemeem 😂😂😂 ama denicemm sonraa
Cevap sahibi+1 yılMazeret Hımmm tamam anlaşıldı😆😆😆 tabii istekli olmana rağmen olmaz dimi 😊😊😊
Soran+1 yılEvet hajahahs😅
Cevap sahibi+1 yılBak hemencik anladım 😆😆😆
Soran+1 yılEvet gizlicik akillisin😂😂
Cevap sahibi+1 yılAkıllıyıldır. Eğer bakire olsaydın bu teknik bu durumda bile kullanılırdı
Soran+1 yılTabiiki zaten icime sokmus olmuyorum zararda vermezdi yani
Cevap sahibi+1 yılYanlış anladın beni. Eğer bakire olsaydın pedin üstünden klistorise titreşim uygular ve Arkanın elin ile uyarıp zevkin doruklarina çıkardın 😊😊
Soran+1 yılHaa bilememmm 😄😄
Cevap sahibi+1 yılBence bilirsen yani o hazzı tadarsan anlarsın 😊😊😊
Soran+1 yılE inşallah ^-^
Cevap sahibi+1 yılSende ışık gördüm 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılSen bu hazzı tadma konusunda kararlısın
Soran+1 yılEvet pes etmem kolay kolay yanii hirss yaparim😂
Cevap sahibi+1 yılBir seferde başarabilecekmisin yoksa diğer bayanlar gibi yardıma ihtiyacın olacak mı bakayım 😊 😊 😊
Soran+1 yılBilmiyorum bakicaz artik umarim olur yaaa valla bilmek istiyorum o orgazmi ya
Cevap sahibi+1 yılİlk sefer de yapmak zordur. Bu hazzı bir kez tatdıktan sonra daha kolay yapmaya başlıyacaksın.
Belki ilk başta küçük bir yardıma ihtiyacın olabilir😊😊
Cevap sahibi+1 yılGizlicikk 😆 😆 ordamıymış
Soran+1 yılBurdayim burda😅
Cevap sahibi+1 yılGizlicik ordamıymış 😆😆😆
Cevap sahibi+1 yılGece burdaymış the tecrube 😆😆
Soran+1 yılTecrubelisin hakkkkaten yaa😄
Cevap sahibi+1 yılTecrube kazanmak istermiymiş güzel gizlicikk 😆😆
Cevap sahibi+1 yılHem güzel hemde gizlicik. İkisi bir arada
Soran+1 yılEvet evet😄
Cevap sahibi+1 yılGizlicik nasılmış bakalım
Soran+1 yılIyi gizlicik:)
Cevap sahibi+1 yılAdet bittimi yoksa devam mı
Soran+1 yılBitmek uzere
Cevap sahibi+1 yılO ZAMAN yoğun ORGAMZ olmana az kaldı
Cevap sahibi+1 yılDesene 😊 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılvajinal orgazm zor yaşanabilen bir durum aslında. vajinal orgazm için en uygun şey penis. cinsel ilişki sırasında vajinal orgazm olabilirsin daha kolay şekilde. parmaklarınla falan baya zor olduğunu biliyorum. bunun yanında vibratör ve benzeri aletlerde işini klaylaştıracak şeyler. ama dediğim gibi vajinal orgazm gerçekten zor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bu biraz penisin kalınlığı ile alakalı bir kaç defa vajinal orgazmı gördüm yanılıyor olabilirim ama penis kalınlaştıkça vajinal orgazm oranı artıyor bir de ıslanma çok önemli bence benim penisim ciddi anlamda uzun ve kalın ama ıslanma olmazsa bence hiç bir işe yaramıyor aktif düzenli cinsel hayatım olmadığı için kız arkadaşım sevgilim nişanlım olmadığı için ve paralı ilişki yaşamadığım için Yapay Vajina aldım geçen hafta ilk kez bir deney, m dedim yaklaşık 4 ay olmuştu alalı neyse bir baktım penisimin ucu bile girmedi sonra kayganlaştırıcı sürdüm bu sefer oldu ama çok sıktı gerçekte vajina daha esnek tahmin ediyorum çok sıkınca da rahatsız oldum hemen boşalacakmışım gibi hissettim çok uzun oldu kusura bakma lütfen ama dediğim gibi ıslanma da çok önemli yine de en iyisini uzmanlar bilir tabii
10 YorumlaYorumları okuyunca gülmekten yazamadım bir süre. Arkadaşım vajinal orgazm çok nadir olur zaten. Orgazmı asıl sağlayan klitoristir. Sonuçta orgazm oluyorsan niye kasıyorsun ki bu kadar. İlla olsun istiyorsan bir süre masturbasyon yapma ve sonrasında doggy pozisyonunda ilişkiye gir. Yani klitorise herhangi bir temas olmasın. Çok azgın olduğun bir dönemde bunu yapar ve buna odaklanırsan olabilirsin. Eski sevgilimle denemiştik işe yaradı.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma hep klitoris olmaz ki cinsel iliskiden zevk alamiyosam yani vajinal orgazmi yasayamiyosam ne anlamı var ki😄
Soran+1 yılPeki teşekkür ederiim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c
Vajinada zevk alacağınız sinir ağı yok
Merkez klitoris00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana şu malum filmlerdeki seks makinelerinden lazım. ikili penis olanından. Hiç durmadan 30 dakika hem arka hem önden yapacak. Bir yandan da klitoristini titreşimli makine ile uyaracaksın. Zevkten 4 köşe olmassan bende birşey bilmiyorum. :)
00 Yorumla
+1 yılakşamdan 35 derecede yatırılmış pirinçten güzel bir pilav yap partnerine yedir. sonra mokoko... cevabını bildiğiniz soruları sormayın
00 YorumlaCinsellik konusunda 616 cevap paylaştı. Anatomik olarak bir bolge var orayi asiri uyarirsan orgazm olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılVajinada tık yok derken hiç içine girdimi? Girdiği halde zevk almıyorsun dgrumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvvvet aynen oyle
- +1 yıl
Ozaman vajinan kuruyken giriyor zevk alana kadar adam boşalıyor canım.
Gerçek seks dışında mümkün değil. Partnerinin yetenekli olması gerekiyor ayrıca.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu sadece partnerim sayesinde mi yasayabilirim?
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ona odakla birkere parmaklarını sokup bosaştsın oyle alışırsın tabi adamın işi bilmesi gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem birsey girmesi hem de klitoris'in uyarilmasi lazim 😃
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. vajına yalanır sen dur yeter içime gir dersin içinde gelip giderken olursun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldikkattini daha çok vajinaya vermelisin. klitoris odaklı olunca belkide kasma durumu oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKalın penis şart, vajinal orgazm için. Tam doldurması lazım orayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş partnere bakıyo braz. Gec bosalan ve uzun sure ıcınden ckmıcak bı partnerle bu oalyı cozeblrsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni iyice skbilecek uzun uzun bırakmadan durmadan bunu yapabilecek birini bul onunla dene
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel birliktelik olmadan asla olmaz o...
00 Yorumla
+1 yılSen savasi beyinde kaybetmisin belli
00 YorumlaBu senin değil partnerinin yapacağı bir iş
00 YorumlaVajinal orgazm icin iliskiye girmen lazim
04 Yorumla
Soran+1 yılaz denedik yani baktik olmuyo aci cekiyorum zevk almyorum uzatmadik
Soran+1 yılPartnerim olmadan kendim basaramazmiyim bunu peki
Onu kendin yapamazsın canım. 😂😄
00 Yorumlatitreşimli dildo dene bir de belki olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevke geldiğinde akıntın oluyomu
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir klitorisi uyarincada olmuyo mesela parmagimi sokunca zevk almiyorum ona ragmen bazen sut beyazi bisey akiyo yani zevk alipta akmasi lazimda anlamadim gitti yaa
Cevap sahibi+1 yılMesela sanaldan biri vardı yapınca akıntısı oluyodu sonra klitorisden okşuyodu devam ettikçe kendinden geçiyodu sonra uçuşş harikaa ama bırakmıcaksın yapmayı
Soran+1 yılYani kendim basarabilirmiyim onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYapın gereği bilmiyorum biriyle sanalda dene ama tek sefer ve en istekli olduğunda
Soran+1 yılBence sanalda olmaz yaa😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen çok denedimm o an kalçası 30 cm havada bile oluyoo 😂😂😂
Soran+1 yılVay bee kxkdjxkx
Cevap sahibi+1 yılYaa iştee öylee ama o sadece okşuyodu iniltileri hala var 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılParfüm şişesi ile denedimmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdiye kadar kaç kişiyle denedin?
02 Yorumla
Soran+1 yılTek kişiyle
Cevap sahibi+1 yılO tek kişi beceriksiz, kendini suçlama :)
sanal dene ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalın penis olmalı
00 Yorumla
+1 yılnirvana yapılır
00 YorumlaSanal srx yap
00 Yorumla
+1 yılAzdırıcı kllan
00 YorumlaDaha büyük pipi bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire ysen zor
02 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
Cevap sahibi+1 yılg noktasını bulup iice uyar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBitmişsin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılBeraber deneyelim olmuyosa sansini zorlama
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisinin ayrimi ne
010 Yorumla
Soran+1 yılKlitorise dokununca zevk alıyorum ama parmagimi sokunca veya partnerimle yapinca olmuyo yani vajinadan hic zevk alamiyorum
Cevap sahibi+1 yılHiiiiii. ee sen masta alismissin kizim. masti birak aciktir kendini icine girince tatmin ol. ya da fantazi yapin
Soran+1 yılO kadar umutsuzum kiii hic olmicak diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm. psikolojik bence. bende hic bir kizla birlikte olamicam diye umutsuzum
Soran+1 yılEmin ol benim yasadigim daha kotu ya sanki hic cinsel hayatim olmicakmis gibiii
Cevap sahibi+1 yılBenim oda yok diyorm sen benimki daha kotu diyosun
Soran+1 yılUmarim olur o zaman kdkxj
Cevap sahibi+1 yıl:D asdfg var mı tanidigin
Soran+1 yılYok nxkxn
Cevap sahibi+1 yılYaaaa. vardir beeeeee. sen nerden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam