Klitoris ve göğüsler hariç zevk almıyorum vajinal orgazm olmakta herkeste olmuyormuş genelde misyoner yapıyoruz teması sevdiğimiz için o pozisyonda elim klitorise gidiyor içime girip çıkmasından zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayönce rahat bir ortam yarat kendini tamamen bırakabileceğin sadece senin ve arzularının olduğu bir alan olsun parmaklarınla ya da partnerinle yavaş yavaş g noktasını keşfet ritmik, derin ama nazik dokunuşlarla orayı uyandır nefeslerini derinleştir, bedeninle birlikte nefes alıp vererek ritmi yakala bu seni içine çekecek bir dalga gibi olacak ön sevişmeyi uzat, her dokunuşun, her fısıltının seni daha çok ateşlediğini hisset dokunma şekillerini değiştir, basıncını artır ya da azalt hissettiğin zevke göre yön ver o an geldiğinde bedenin kendi kendine tepki vermeye başlayacak titreyen kalçaların, hızlı nefeslerin, dolan ellerin seni o derin hazın kapısına getirecek ve o anda kendini bırakmak tamamen senin ellerinde olacak unutma orgazm sadece fiziksel değil ruhsal bir teslimiyet ateşi o yüzden kendini keşfetmeye, hissetmeye açık ol her anı yaşa ve bırak bedenin seni götürsün
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayvajinal orgazm için g noktası önemli yukarı kısımda bulunur eliyle orgazm yapmayı denesin başlarda zevk noktanı buldun mu gerisi gelir
birde klitoral orgazma alışınca tabii o yüzdende olur herkes vajinal orgazmı yaşayamaz derler
farklı pozisyonlar deneyin114 Yorumla- 11 ay
Kendini keşfetmesi önemli kadının.
Zevk noktasına erkeği yönlendirmeli bence.
Erkek kadının içindeyken klitorise erkek sürtünemeyebilrir bu noktada sihirli eller devreye girmeli...
Cevap sahibi11 ay@Aurora343534 sürekli klitoristen zevk aldığı için ona alışkın ve hep onu istiyor biraz klitoristen uzaklaşıp diğer zevk noktalarına da odaklanabilirler aslında
- 11 ay
mastürbasyon bağımlılığı olabilir.
Bundan vazgeçmesi zor bence ama orayla birlikte artı diğer zevk noktalarının uyarılması, erkeğin içinde olması kaydıyla, kadının vajinal orgazmını destekleyecektir diye düşünüyorum.
Cevap sahibi11 ay@Aurora343534 evet daha mantıklı öyle olması gerekir bence de
kendilerini yeniden keşfetmeleri gerekiyor- 11 ay
Hastaya konsultasyon yapan doktorlar gibi hissettim kendimi. :)
Evet, hazzın artırılmasında en büyük koşul partnerlerin kendi bedenlerini keşfetmeleri.
Sevdikleri sözler, bölgelerin uyarılması...
Kozları açık açık oynamalı.
Cevap sahibi11 ay@Aurora343534 kesinlikle öyle herkesin sevdiği şeyler farklıdır
şunu yap demek doğru olmaz keşfetmeleri önemli- 11 ay
Birkaç şey var yalnız bence ritüel gib.
Romantik bir başlangıç.
Kadının şık giyimi.
Kıyafetlerin karşılıklı partnerlerin çıkarması.
Ön sevişmenin uzun tutulması.
Gerisi kendilerine kalmış ;)
Soran11 ayG noktasına temas nasıl olacak ki ben zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum
Soran11 ay@Aurora343534 yani temas olmadan orgazm almak zor
Cevap sahibi11 ayiçine girdikten sonra 2-3cm ileride üst kısımda g noktası var diye baz alınır eğer orası uyarılırsa vajinal orgazm olabilirsin ama bu herkeste olmaz genelde kadınlar klitoral orgazm yaşar
birde kendini koşulluyorsun orgazm olamıyorum diye bu şekilde düşünürsen alacağın zevki de azaltırsın kendini rahat bırak aldığın zevke odaklan
zevk alıyorsan gerisi önemli değil zaten kadınların orgazmı erkekler gibi değil sadece histen ibaret dışa çıkan bir sıvı vb yok o hissi alabildiğin kadar yaşarsın- 11 ay
Tabii ki bu erkek için bile böyle.
İçindeyken sana mastürbasyon yapmalı, bunun için de en iyi pozisyon kucağında otururken erkeğin parmaklarının sana mastürbasyon yapması.
Hem içinde o sertliği hissedeceksin hem de klitorisin uyarılacak. - 11 ay
Kadınlar daha geç ve daha çok orgazm olabiliyor bu yüzden erkek çok sabırlı olmalı.
Soran11 ayYani o titreyerek orgazm olmayı seviyorum zevk alıyorum evet ama o da olsun belki de çok kasıyorum bacaklarım titriyor ilişki sonrası
- 11 ay
Parnerinden utanmadan, haz noktalarını söyle özellikle oraları uyarsın ve istediğin sözcükleri söylemesini iste.
İlişki öncesi seni yükseltecek ne varsa oral vs. yapsın partnerin.
Titreme normal sonuçta efor sarfediyorsun ve bacakların yoruluyor...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayYotube da vardi videolar anlatiyorlardi vajinal orgazm tek basina yeterli degil klitorist ile oluyor bir yandan klitoristini de o esnada oksayip uyarman gerekiyor seks sadece penis vajinaya gir ciksin degildir öyle yaparsan zevk almayi bekleyezsin seni erkekler bilmez sen kendini bileceksin erkegi yöneteceksin erkekten bekleyip de erkek yapmayinca yapamayinca bu da bir sey bilmiyor bana zevk veremedi gibi kafada olamazsin kadin erkek vücudu bir mi kaldi ki kadinlar bile kendileriyle aynı olmadigi farkli olurken erkeklerin anlamasini bilmesini beklemek daha buyuk sacmalik o zaman hic erkeklere yanasmayacan yapmayacan
12 Yorumla
Soran11 ayZaten hoşuma giden şeyleri söylüyorum ama eşim klitorisimi uyarmayı başaramıyor çok sert ve hızlı sonuç odaklı yapıyor elletmek istemiyorum
- 11 ay
Heh iste sorun orada eşin seni düşünmuyor sana odaklanmiyor kendini düşünüyor onun derdi basaliyim bitsin ama öncelik sen de sana zevk verecek senin en iyi sekilde orgazm olmani saglayacak zaten öyle olursa kendisi de cok iyi zsvk alip bosalacak
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çoğu kadın ne klitoral nede vajinal orgazma ulaşamıyor bunun sebebide erkeğin beceriksizliğinden başka bişey değil.. sadece g noktasını okşamak değil ya da gir içine sertçe gir çık değildir cinsellik
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayO kadar çok şey varki etki edecek karşındakini duyduğun sevgi haz bu ikisi çok farklı şeyler bazıları aynı gibi görür ama farklı senin bilinçaltında nelerin olduğu hangi pozisyonlarda yaptığınız ne çeşit farklılıklar denediğiniz bazı şeyleri değiştirmeyi deneyin vajinal boşalma zaten zor bir şey orgazmı klitoral olarakta bosalabilirsin yani
111 Yorumla
Soran11 ayKlitoral oluyor zaten sadece
Cevap sahibi11 ayYetmiyor mu peki bu orgazm
Soran11 ayYa olursa yetiyorda hep elimle kendimi uyarıyorum
Cevap sahibi11 ayEşin yapsın bunu herşeyi onun yapmasını sağla kendini uyarmadan yatağa girdiğin anda o uğraşsın
Soran11 ayO çok sert yapıyor işte eliyle yapınca içine ediyor bazen işin bide ter içinde kalıyor 15 dk boyunca
Cevap sahibi11 ayYaa bu erkeklerin sert yapınca iyi s. kiyorum mantığı nedir ya kadına zevk vermek varken adam gibi karşına al anlat şu adama
Soran11 ayDedim zaten sert yapınca ben acı çekiyorum yapasım gelmiyor diye şimdi acısa öpüyor dikkat ediyorum bazen istemsiz oluyor diyor
Cevap sahibi11 ayBence şu an bu konuları konuşmayalım aşırı istekliyim sonra sanada yürümüş olmayayım 😂
Cevap sahibi11 ayNe yaptın
Soran11 ayHiiç
Cevap sahibi11 ayNasıl gidiyor
Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Yüz üstü yatıp bacaklar birleşik şekilde girmesini söyle o zaman vajina duvarları penisi tamamen kavrıyor ve hissi iki katına çıkarıyor
14 Yorumla
Soran11 ayO zaman nefessizliktem ölüyorum
Soran11 ayFırlıyorum öne sonra
Zevk ayrı orgazm ayrı işte tam da hu anda senin tam etkilenmen lazım
04 Yorumla
Soran11 ayBiliyorum zevk alıyorum ama sonu tok
Soran11 ayEvet boş kafayla çok nadir oldu
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Bilinçaltınla alakalı seni tahrik edecek düşüncelerle beslersen bilinç altını daha çok haz alırsın
06 Yorumla
Soran11 ayGaliba öyle şeyler bilmiyorum doğru
Soran11 ayEvet deneyeceğim
Soran11 ayNeyi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayvajinal orgazmda tamamiyle ten uyumunuz olacak ve penisi içini doldurması gerek, kesinlikle senin üstte olduğun pozisyonda ol ki daha rahat penis vajinanın bütün duvarlarına çarpsın
12 Yorumla
Soran11 ayBiraz gevşemem ve rahatlamam gerekli zevk alıyorum ama orgazm olmak için bir dokunuş gerekiyor
- 11 ay
eğer o dokunuşu partnerin yapamıyorsa senin üstte olup halletmen gerekiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 aypozğsyon değiştirin domal ya da sen üste çık ya da ayakta bir sürü pozisyon var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKalın ve dolu dolu hisssiyat olması hızlı yapmalı ozlelikel doggy de bir noktaya değiyor penis ve baya zevk veriyor tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran11 ayZevk veriyor zaten de orgazm olmuyorum
Gizli Üye(36-45)11 ayKucağına otur, içinde olsun tamamen, sonra eliyle de klitorisine mastürbasyon hapsın
13 Yorumla
Soran11 ayYani onun harici orgazm olmak zor galiba
Cevap sahibi11 ayEvet.
Cowgirl diyorlar pozisyona sanırım.
Misyonerde biraz kadın yatakla erkek arasında kaldığı için vajina tam uyarılamayabilir.
Soran11 ayYani sürtünmeyle orgazm oluyor zaten
Gizli Üye(36-45)11 ayLibidosu yüksek, Senı tanıya bilecek anlaya bilecek bir partner seni uçurup boşalta bilir.
00 Yorumlagirerken oynasın öyle dene. ritim seviyo olabilirsin ritimli yapın
011 Yorumla
Soran11 ayNasıl ritimli genelde yavaş yavaş zevk alıyorum sonra hızlansın istiyorum tabii ama o köklediği için dikkatim dağılıyor acı hissediyorum
Soran11 ayÜstüme yatıyor tembellik ediyor zaten nefessiz kalıyorum hajsjs
Soran11 ayEşim
Soran11 ay1 ay
Soran11 ayNiye
Cinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. sert seks çözüm
01 Yorumla
Soran11 aySert acıyor
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. masta çok mu alıştın
06 Yorumla
Soran11 ayYani çok değil
Soran11 ayYeni evli
Soran11 ayNe
11 ayHmm değişik şeyler denedin mj
07 Yorumla
Soran11 ayNe gibi doğru falan da denedik ama misyoner kadar zevk almadım
- 11 ay
Zevk alsanda bosalamiyorsun dimi
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Hmm peki o anda kendini okşamayi denedin mi
Soran11 ayDiyorum ya sadece öyle olabiliyorum diye
- 11 ay
Anladim da benim bu konuda fazla tecrübem yok kb benden bu kadr
- 11 ay
Baska sormak istediğiniz bir sey varsa burdayim
11 ayStres yapma işi eşine bırak
06 Yorumla
Soran11 ayBilmiyorum sadece stresten kaynaklı olmaz gibi
- 11 ay
Orgazm oluyor musun
Soran11 ayYani en son bir gün önce oldum her sekste olmuyorum
- 11 ay
olmaya çalışıyorsun ondan oluyor
Soran11 ayNe yapayım olmaya çalışmayayım mı
- 11 ay
Olmaya çalışma. Anın tadını çıkar sadece
Gizli Üye(18-24)11 ayİleride ben olur gibi hxjsxu
29 Yorumla- 11 ay
Nıe zevk almıyonmu
Soran11 ayGenelde kadınlar hissetmez zaten doktorum öyle söylemişti ben hiç böyle düşünmedim hajdjsd
- 11 ay
Doktorsun dıe okudum ya
- 11 ay
Vfzxdxfsxf
- 11 ay
Sen doktırunla mastürbasyon hakkında konusabiliyonmu ys
Soran11 ay@userrr1818 mastürbasyon değil ki bu ilişkiden zevk almamak
- 11 ay
Hmmm tamam benim hatam pardon
- 11 ay
Bende zevk almıyom ama mastürbasyon dan ya
- 11 ay
Bi psikolog doktoruna gitsem ilaç felan verse bıraksam şu mastürbasyonu
Yakınımda olsan sana bizzat yaşatırdım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayVibratörle öğrenirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDoyggy deneyin birde. O esnada memelerinden tutsun vs
00 YorumlaKöklemesi lazım uzun değil mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayYalat ve parmakla g noktana dokun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayİçinde uzun kalması gerekli
02 Yorumla
Soran11 ayUzun mu
- 11 ay
Süre yani uzun süre girip çıkması gerekli
Gizli Üye(18-24)11 aybende aynı sorunu yaşıyorum
04 Yorumla
Soran11 ayNe yapıyor peki eşiniz
Cevap sahibi11 ayeşim değil sevgilim
ben hiç dile getirmedim açıkçası ama bizde hiç ön sevişme yok denecek kadar az
bazen zevkten hafif titriyorum o da boşaldıgımi zannediyo
ben daha boşalmadim diyemiyorum da bilmiyorum ama bi dahaki ilişkiye girişimizde kendi istediklerimi dile getirecem
senin sorunun tam olarak ney
Soran11 ayYok ben orgazm olmadım diyorum bizde sorun eşim erken geliyor sevişme de kısa sürüyordu onu arttırmaya çalışıyor
Cevap sahibi11 ayhmm anladim
Gizli Üye(25-29)11 ayYapan kişi kim sevgilinmi kocanmi
011 Yorumla
Soran11 ayKocam
Cevap sahibi11 aySende odaklanma sorunu var mı
Soran11 ayVar
Cevap sahibi11 ayİşte aklın başka yere gidiyor seks esnasında ondan vajinal orgazm olamıyorsun olsan varya zevkten bayilirsin
Soran11 ayBilmiyorum klitoris uyarılmadan hoş gelmiyor
Cevap sahibi11 ayGenelde hangi pozisyonda yapiyorsunuz
Cevap sahibi11 ay? V
Soran11 ayMisyoner
Cevap sahibi11 ayNeden evliler hep misyoner yapıyor başka pozisyonların tadı baska
Soran11 ayAlışana kadar
Cevap sahibi11 ayNaptın orgazm olamıyorsun hala degilmi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
11 ayPretzel denenebilir
012 Yorumla
Soran11 ayO ne
- 11 ay
Pozisyon
Soran11 ayBaktım olabilir ama eşim zorlanabilir gibi
- 11 ay
Orgazmın için buna değer biraz zorlansın
Soran11 ayOna ifade edebilirsem neden olmasın
- 11 ay
Belki yönlendirme ile
Soran11 ayDenedikte olmadı ya da yapamadık bilmiyorum o boşaldı da bana çok zevk vermedi
- 11 ay
Yoğun mastürbasyon geçmişin var mı
- 11 ay
Penis büyüklüğü ereksiyon şiddeti vs
Soran11 ayÖyle bir geçmişim yok
Soran11 ayYapardım da yoğun değil
- 11 ay
Anlıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
11 ayDenedinmi
02 Yorumla
Soran11 ayNeyi
- 11 ay
Vajinallı
Vajinal seka yaparak
03 Yorumla
Soran11 ayO ne
Soran11 ayVajinaldrn zevk almıyorum diyorum jsjdjsd sen ne yazıyon
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bölgeni keşfederek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yeni mi başladı bu
08 Yorumla
Soran11 ayHep böyleydi
Soran11 ayEvet bende odaklanamıyorum
Soran11 ay25
Soran11 ayBir iki kere yaptım rahatlayamadığım için
11 ayBen taktik verim
02 Yorumla
Soran11 ayYazaydın
- 11 ay
Ban atiyo burada
11 ayNe kadar sürüyor
04 Yorumla
Soran11 ayNormalde 10 dk falan bu iki gündür bir 30-35 dk sürmeye başladı srvişmeyi uzatınca ama benim ıslanmam için sadece göğüslerimle ilgileniyor bende aynı hareketi sürekli tekrar edince hoşlanmıyorum
- 11 ay
Önce uzun bi oral seks yapması lazım sana. Sonra sadece içine girmesi yarım saat en az. Anca öyle boşalırsın
Soran11 ayBilmiyorum o kadar sabrı yok
- 11 ay
Çok mu dar
Gizli Üye(36-45)11 ayPartnerinde iş yok
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!