Cinsel Yaşam Nasıl orgazm olabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 18 yaşindayim ama hiç orgazm olamadim. mastürbasyon yapiyorum ama zevk alamiyorum bi türlü? Nasil zevk alabilirim? Cinsel birliktelik istemiyorum. Nasıl orgazm olabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl sağlıksal bir sorunun mu var yoksa sen mi beceremiyorsun bunu çözmemiz lazım önce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok sagliksal bi sorunum Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vücudunu tanimalisin nereye dokanacagini nasıl dokanman gerektiğini kesfetmelisin deneyerek 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Konuşarak yapmak keyifli partnerin yoksa yanında 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsel birliktelik olmadan orgazm olmanın tadına varamazsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl belden bağlamalı su fışkırtmalı vibratör al derim 3 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl O ne gisssss itfaiye aracimi bu Yorumla
Vinetekila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Farklı yöntemler denemelisin ve farklı şeyler hayal etmelisin. Sende hayal gücü yok 0 0 Yorumla
Sude_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Nasıl yapıyorsun o önemli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Elle yapiyorum ama hic zevk almiyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zevk alamam sebebin kendini tanımamn daha 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasil taniyabilirim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yannii birkaç soru sormam lazım nedenini anlayabilmek için müsaisen sorayımmı Yorumla Soran +1 yıl Tm sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamısınn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şşt Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Çalışman lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil? Yorumla acildurumçekici +1 yıl Muhtemelen konsantrasyon sorunu yaşıyorsun. Yorumla
Igmurathan99 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Viblatör denedin mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır denemedim Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Ya onu dene ya da bi sevgilin varsa onun yapması çok daha iyi olur bence Yorumla Soran +1 yıl Cinsel birliktelik istemiyorum Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Birliktelik için demedim sadece seni rahatlatana kadar Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Bide sebebi nedir cinsel birlikte olmak istemeyişin Yorumla Soran +1 yıl Yani istemiyorum. Sevgilimde olsa guvenemem bu konuda kolaylikla Yorumla Igmurathan99 +1 yıl Anladım başka sormak istediğin Biley var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sağlıksal bir sorunun mu var yoksa sen mi beceremiyorsun bunu çözmemiz lazım önce
Hayır yok sagliksal bi sorunum
Vücudunu tanimalisin nereye dokanacagini nasıl dokanman gerektiğini kesfetmelisin deneyerek
Konuşarak yapmak keyifli partnerin yoksa yanında
Cinsel birliktelik olmadan orgazm olmanın tadına varamazsın.
belden bağlamalı su fışkırtmalı vibratör al derim
O ne gisssss itfaiye aracimi bu
Farklı yöntemler denemelisin ve farklı şeyler hayal etmelisin. Sende hayal gücü yok
Nasıl yapıyorsun o önemli
Elle yapiyorum ama hic zevk almiyorum
Neden?
vibratör al kendine çık üstüne
Zevk alamam sebebin kendini tanımamn daha
Nasil taniyabilirim?
Yannii birkaç soru sormam lazım nedenini anlayabilmek için müsaisen sorayımmı
Tm sor
Ordamısınn
Şşt
Korkuyorsundur stres yapiyorsundur ondandir
Sürtünme ike olur
Neyden zevk aldığın önemli
elinlede olabilirsin
Çalışman lazım
Nasil?
Muhtemelen konsantrasyon sorunu yaşıyorsun.
Viblatör denedin mi
Hayır denemedim
Ya onu dene ya da bi sevgilin varsa onun yapması çok daha iyi olur bence
Cinsel birliktelik istemiyorum
Birliktelik için demedim sadece seni rahatlatana kadar
Bide sebebi nedir cinsel birlikte olmak istemeyişin
Yani istemiyorum. Sevgilimde olsa guvenemem bu konuda kolaylikla
Anladım başka sormak istediğin Biley var mı
Elimle ya da dilimle