Zevk alıyorum içindeyken ama orgazm olamıyorum. Okşamam gerekiyor yoksa gelmiyor herkes mi böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal orgazm öğrenilebilen bir şey. Kegel egzersizleri ile vajina kaslarını sıkılaştırıp güçlendirebilirsin. Titreşimli olmayan bir yapay penis ile mastürbasyon yaparak vajinanın hassas noktalarını ve seni vajinal orgazma ulaştıracak penetrasyon açısını, pozisyonunu, sertliğini keşfedebilirsin. Klitoris uyarısı olmadan yapay penis ve parmaklarınla pratik yapmalısın. Bunu bir kez yaşadığında devamı gelir. Çok farklı bir his, daha şiddetli, olduğunda anlarsın zaten, bunu da kendi gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Muhtemelen partnerin senin ritmine saygı duymuyor, sürekli sabit bir hızda gittiği için yükselemiyorsun. Olasılıkla sen bile kendine ait bir ritmin olması gerektiğini bilmiyorsun.
Küçük bir ihtimal, pelvis kasların yeterince güçlü olmayabilir. Ancak vajinal ilişkiyle aldığın zevk klitoral uyarılmadan daha düşükse, bir hata var demektir.
00 Yorumla
+1 yılYeterince heycanının olmaması ve kendini rahat hissetmemenden kaynaklanıyor aslında. Sana uygun kişiyle tanışmamışsın demek de doğru olabilir. Kendini o ana bırakmak senin için zor. Bütün sorun bu aslında.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadın böyle canim ama tabiki olması gereken bu değil bunun sebebi ise bekarlikta evlilikten önce kendini mastta alistirman çünkü mastla boşalmak kontrolün sende olmasından nereye hangi g noktasına o an dokunmasını bildiğinden o heycan ve zevki seks vermiyor tadını bildiğinden o tadı oksamadan yakalayamiyorsun bosalabilirmisin elbette cinsel ilişkide o heycani yakalarsan bosalabilirsin biraz fantazilerle surle ve mastürbasyon alışkanlığına savaş diren
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvajinal klitoral diye bir şey yok klitoris tek bir tane ve üstten uyarmak daha kolay o bölgeyi içerden ise o bölgeye baskı yapmak daha zor oluyor kadınların %80 i üstten okşayarak orgazm olur ve vajinal yolla olandan çok daha zevkli bu benim fikrim
35 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı fikirdeyim işte. Okşayarak daha zevk dolu orgazm oluyorum
Cevap sahibi+1 yılneden insanlar daha az uyarılan bi bölge olmasına rağmen vajinal yapmak istiyor illa hani zor olduğu için hırs mı yapıyorlar :D
Soran+1 yılCidden mastürbasyon ile daha çok zevk alıyorum. Erkege ihtiyacımız yok aslında. Hatta bazen bir kadınla vajinaları sürterek orgazm olma fikri oluyor beynimde. Penisden daha zev verir kesin
Cevap sahibi+1 yılerkeğin katkısı bizi arzulaması dokunuşları vs. sekste amaç orgazma ulaşmak değil o tamamlanma hissi zaten. orgazm ise her şekilde olur. ben bakire değilim vajinal orgazmı da denedim ama klitoralde daha yoğun bir his var çok daha hassas
Soran+1 yılAynen öyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılvajinal zor olunuyor sanırım ama klitoris okşanması daha zevkli zaten, hele ki partnerin kadınsa ve sürtme olursa of🥵
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin üstte olduğun pozisyonda yap içindeyken bi yandan da klitoristine baskı uygularsın o zaman orgazm olursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşim de sadece klitoral orgazm yaşıyor. Nedenini biz de bulamadik henüz. Ama çok sorun etmiyor
00 Yorumla
+1 yılEşiniz ya da parteriniz oksamiyorsa kendinizde bunu devam ettirebilirsiniz. Bunu karşı taraf gördüğü zaman bunu size uygulayacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir kız partnerim vardı, sadece okşama veya veya oral yoluyla orgazm olabiliyordu ancak, özellikle klitoris bölgesi bunun için en hassas nokta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekarken çok mastürbasyon yapmış olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılPartnerimin seni hissetmesi ve becerisi ile ilgilidir
00 Yorumla
+1 yılG noktasına o kişinin penisi uyarmıyordur başka biriyle denedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey beyinde bitiyor diyorlar ya gerçekten öyle başka şeylere odaklanma
00 Yorumla
+1 yılHerkes böyle değil tabi ki...
00 Yorumla
+1 yılOkşama bunu yapma elinde sonunda olucaksin
00 Yorumla
+1 yılNe kullaniorsun yprken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var öyle kadın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Cogu kadinda oyle
00 YorumlaZaman kısa olabilir
00 Yorumla
+1 yılHayir jsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok.
00 Yorumla
+1 yılKocanda sorun var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin
02 Yorumla