Cinsel Yaşam Vajinal orgazm olamıyorum nasıl çözeceğim bu sorunu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Vajinal orgazm olamıyorum nasıl çözeceğim bu sorunu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunun nedenleri. Bulundugun ortam stres ve yorgunluktan kaynaklı olabilir. mastürbasyon yaparken zihnin boş olmali ve ortamda endise edecegin bir durum olmamali son olarakda yorucu bir vücudun olmaması 0 0 Yorumla
mehmetkrcal Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha ayrıntılı bilgiler vermen gerekiyor. Hiç mi olamadın. Yoksa hayatının bu döneminde mi olamıyorsun. 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Partnerin içindeyken vajinanı sık ve gevşet bu hem senin erken boşalmana hemde partnerinin penisini sıktığı için ayrı bir zevk verecektir. 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı. Nasıl yapıyorsun?İşin ehli ile yapman lazım ya da kendin yapiyorsan doğru noktayı uyarman lazım 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pelvik kaslarında bir sorun olabilir pelvik masajı var araştırıp uygulayabilirsin. 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mastürbasyonu bırak, hatta klitorise sürttürmeyi de 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Duygusal birisin sanirim yeterince etkilenmen gerek 0 0 Yorumla
Sohorking Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Ben sana garanti verebilirim 0 1 Yorumla Sohorking +1 yıl Sana bir oral yaparım varya Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Esinle düzenli bir iliskin olması gerekiyor 0 0 Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bu konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz? 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Nasıl yapıyorsunda olamıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beyaz gelince mi oluyor? 3 29 Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Beyaz derken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akıntı yani Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Hayir canım ama vajinal orgasm da çoğunlukla beyaz akıntı gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende hem şeffaf hem de beyaz oluyor Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Vay çok güzel bu bakire misin değilsin o zaman dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 kere deneyip bıraktıkSadece mastürbasyon yapıyorum elimle okşayıp, başka bişey yapmıyorum bişey sokmuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önceden de böyleydim ama Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Vay o zaman sen baya orgasmi dorukta yaşıyorsun dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle oluyor sanırım Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Hic squirt yasadin mi Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Bana gelsene orada rahat rahat konuşalım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne o? Fışkırtma mı? Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok olmadı o. Belki birleşme olursa olur ama sanmıyorum Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Bak ne dicem çişin çok geldiği zaman yap ve orgasm olucagin zaman kendini bırak o zaman görürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denerim bi ara Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Kesin denemelisin ama banyo da yap baya fiskircak çünkü 😂 Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Deneyince bana hislerini kesin anlat lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur yaparsam yazarım Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Ozlden yazabilir misin bana? Kaybetmemek için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaybetmem ama yapar mıyım bilmiyorum Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Soru kaldırilir ama sen yaz bana lütfen denemesen bile Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Lütfen 😇😇 Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Seni bekliyorum yaz da uyuyalım sonra da 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır iyi geceler Yorumla kırık_çocuk +1 yıl ☹️☹️ kiacak misin beni Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Gunaydinnnn😇😇 Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Bu çocuk sana günaydın demiş Yorumla kırık_çocuk +1 yıl Heyyyyy Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. psikolojık olabılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bunun nedenleri. Bulundugun ortam stres ve yorgunluktan kaynaklı olabilir. mastürbasyon yaparken zihnin boş olmali ve ortamda endise edecegin bir durum olmamali son olarakda yorucu bir vücudun olmaması
Daha ayrıntılı bilgiler vermen gerekiyor. Hiç mi olamadın. Yoksa hayatının bu döneminde mi olamıyorsun.
Partnerin içindeyken vajinanı sık ve gevşet bu hem senin erken boşalmana hemde partnerinin penisini sıktığı için ayrı bir zevk verecektir.
Nasıl yapıyorsun?
İşin ehli ile yapman lazım ya da kendin yapiyorsan doğru noktayı uyarman lazım
Pelvik kaslarında bir sorun olabilir pelvik masajı var araştırıp uygulayabilirsin.
Mastürbasyonu bırak, hatta klitorise sürttürmeyi de
Duygusal birisin sanirim yeterince etkilenmen gerek
Ben sana garanti verebilirim
Sana bir oral yaparım varya
Partnerinde iş yok demekki
Esinle düzenli bir iliskin olması gerekiyor
Bu konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Gerçek erkek bularak
Tek başına yapabileceğin bir şey değil
İyi uyarılamıyor olmalısın
Nasıl yapıyorsunda olamıyorsun
Beyaz gelince mi oluyor?
Beyaz derken?
Akıntı yani
Hayir canım ama vajinal orgasm da çoğunlukla beyaz akıntı gelir
Bende hem şeffaf hem de beyaz oluyor
Vay çok güzel bu bakire misin değilsin o zaman dimi
1 kere deneyip bıraktık
Sadece mastürbasyon yapıyorum elimle okşayıp, başka bişey yapmıyorum bişey sokmuyorum
Önceden de böyleydim ama
Vay o zaman sen baya orgasmi dorukta yaşıyorsun dimi
Öyle oluyor sanırım
Hic squirt yasadin mi
Bana gelsene orada rahat rahat konuşalım?
Ne o? Fışkırtma mı?
Evett
Yok olmadı o. Belki birleşme olursa olur ama sanmıyorum
Bak ne dicem çişin çok geldiği zaman yap ve orgasm olucagin zaman kendini bırak o zaman görürsün
Denerim bi ara
Kesin denemelisin ama banyo da yap baya fiskircak çünkü 😂
Deneyince bana hislerini kesin anlat lütfen
Olur yaparsam yazarım
Ozlden yazabilir misin bana? Kaybetmemek için
Kaybetmem ama yapar mıyım bilmiyorum
Soru kaldırilir ama sen yaz bana lütfen denemesen bile
Lütfen 😇😇
Seni bekliyorum yaz da uyuyalım sonra da 😇
Hayır iyi geceler
☹️☹️ kiacak misin beni
Gunaydinnnn😇😇