Sevişirken zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Sürtünme ya da dokunma ile bir şeyler yaşadığımızda orgazm oluyorum ama seks sırasında ne kadar zevk alsam da orgazm olamıyorum. Nasıl çözülür bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar için bu his zor. Sadece o ana vücuduna organına odaklanman lazım. Başka bir şey düşünürken veya kendini sadece partnerinin zevk almasına boşalmasına odaklarsan bu sefer kendi vücudunu tam hissetmezsin hazırlayamazsın. Belki kayganlaştırıcı veya uyaran farklı prezervatifler kullanarak vajinanın iç kısmını uyarabilirsin. İnternette bu konuda farklı uyaran bir şeyler araştırabilirsin.
Seks sırasında iletişim çok önemli. Kendi isteklerini partnerine söylemekte çekinme. Ona şunu yap şuramı okşa böyle hızlı ol gibi şeyler söyleyerek yönlendir yoksa erkekler azıcık öpmeyle bile bir işe yaradıklarını azdırıp tatmin ettiklerini düşünüyorlar. Ayrıca uzun süre seks esnasında sürtünme el vs şekilde boşalma. Hatta hiç boşalma. İçindeki istek çoğalsın. Belki seks esnasında uzun süre ellemediğin için zevke gelirsin.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Konu başlığı ile açıklama çok zit sevişirken orgazm oluyor musin olmuyor musun seks ile sevişmek ayrı şeyler çünkü
Ya masta alistigin için henüz seks için yeterli derecede kesfedilmedin veya eşin partnerin vajina içindeki noktayı denklestiremedigi için zevk kısmına orgazm olamiyorsun
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks sırasında vücudun orgazm olmak için seni yönlendirir zaten sadece ona karşı koyma yeterli. Atıyorum o an klitorisini okşamak istiyorsan okşa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Klitorisle bosalmaya alışıp vajinale başlayınca birazda aleti küçük ve inceye bu sorun olabilir. Giriş yaparken klitoriste elle uyarılır sende aletin giriş çıkışına odaklanırsan boşalmak hızlanir
00 YorumlaSeks sırasında da klitorisi uyarmaya devam etmeli partnerin
40 Yorumla
+1 yılAcaba erkek arkadaşının cinsel organıyla ilgili olabilir mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum çünkü sadece dokunma ile bir şey yaşadığımızda orgazm oluyorum ama seks sırasında dokunma da işe yaramıyor
mastürbasyon yapıyorsan acilen bırakman gerek sebebi o olabilir çünkü
20 Yorumla
+1 yılKlitoris orgazmina çok alışmışsın geçiş sürecindesin. Kadınların çoğunda bu durum var zamanla ve partnerine bağlı olarak orgazm olabilirsin. Durumun daha çok psikolojik
00 YorumlaDemeki tam olarak be istediğini nilöiyotsun ya da partnerin tatmin edici değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sorunu yaşayan cok kadın var. Bu sitede bile hergün bu tarz bir soru mutlaka görüyorum. Çözüm odaklı bir yorum hiç görmedim 🤷🏻♀️
10 YorumlaSanırım kilitorisin seni orgazma ulaştırıyor vajinal seks seni orgazma ulaştıramıyor
00 YorumlaKarşındakini değiştireceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Karşındaki ile alakalı olabilir mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeterince tatmin olamadigin için
00 Yorumla
+1 yılNasıl yahu
00 Yorumla
+1 yılYapana bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac dakıka suruyor seks
00 Yorumla
+1 yılAşk eksik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı