Öncelikle saçma sapan görüş atanların görüşünü direkt sileceğim. ☺️ Mastürbasyon yaparken orgazm oluyorum ama partnerimleyken olmuyor. Ne yanındayken ne de uzakken telefonda yapınca asla orgazm olamıyorum ve sebebini çözemiyorum. İsteğimle ve ıslanmamla ilgili hiçbir sıkıntı yok ama gelemiyorum bir türlü. Bunun sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun çok net basit ama çözümü tek başına zor olan bir sebebi var, tek başına zihinsel hazza ve düşüncelerine fantezilerine odaklanıyorsun ve zihnin gerçekten güçlü gerçekmiş gibi hayal edebiliyorsun , ama partnerinleyken zihne değil de bedenine odaklanıyorsun , ve bu sana yavan geliyor çok sığ kalıyor zihnini harekete geçiremiyor asıl sebebi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözümü neymiş
- +1 yıl
Çözümü partnerinle aynı zeminde buluşmak senin bedenine hükmederken zihnini de kontrol edip hırçınlaştırıp zevkini arttırmasın
En İyi Cevaplar
Merhaba, mastürbasyon yaparken kendi hayal gücün, kendi dusuncelerin ve isteklerin kesintisiz olarak zihninde devam eder, bir sonraki hamleni bile düşünürsün ve uyarılma durumuna göre devam edersin.
Ancak partnerinle yaparken onu beklemek zorundasın, yani onun söyleyecekleri/yazacakları şeyleri beklersin, senin o an istediğin şey ya da aklından geçen şey farklı iken, sevgilinin söylediği farklı olduğunda düşüş yaşıyor olabilirsin.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir süre mastürbasyon yaptığın için belki mastürbasyon bağımlısı olabilirsin veya partnerinle seks esnasında onun kontrolü ve onun seçtiği pozisyonlarda seks olabilir buda hakimiyet veya zevkin senden bir nebze kaçmasına sebep olabilir veya ona olan arzun olmayabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun kontrolünde oluyorum ama bununla ilgili bi sıkıntım yok -ki sürekli soruyor iyi misin istediğin ya da istemediğin bir şey var mı- diye.
Ona Arzum olmaması gibi bi durum yok zaten gecenin bir saati azgınlıktan ağlayarak aradığım bile oluyor 😂 ama bu orgazm işini nasıl çözeceğiz bilmiyorum- +1 yıl
Yeteri kadar penisi seni uyarıyor mu belkide seni okşaması falan gerekebilir ilişkiden sonra
Yalnız kalınca hayal gücün devreye giriyor farklı şeyler hayal edince daha çok zevk alıyorsun demekki.
Partnerinle ilişki esnasında da farklı fanteziler hayal ederek orgazm olabilirsin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon çok yaptığın için gerçekten yaşadığın keyf almıyosun mas bırak gerçeğe odaklan ya da partneerini dğeiş
12 Yorumla
Soran+1 yılPartnerimi asla değişmem ama mastürbasyonu bırakma konusu denenebilir
- +1 yıl
ozaman bırakıcan mastürbasyon ı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu çoğu kadın yaşıyor elle uyarilma desteğiyle orgazma ulaşabiliyorlar vajinal orgazm olamiyolar sebebinin en büyük kaynağı kendini daha önceleri masta alistirmak tan kaynaklı ve heycan azlığı can yanması odakta olamama partnerin yanlis yaklaşması islanilmama gibi faktorlerde olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk olarak sana soru soruyorsa bu seni dağıtır. Seni o keşfetmesi gerek yüz ifadenden anlaması gerek. Onun kontrolünde olmayı seviyorsun belki daha sert olsa senin tepkilerini ölçerek rahatlayacaksın. ya da senin arzunda sıkıntı yoksa o arzularını açığa vuramıyordur. Vurmasını sağla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılPatnerin baskın karekter olarak seni yönetiotdsa olamazson tek başına her seyi sen düşünüyorsun ama partnerinle pnun baskısı vardır yönlendirmesi vardır... Öncelik bir defa her seyi sen kontrol et istedğin için üşünceleri ortatya yansıt
02 Yorumla
Soran+1 yılYa baskın evet ama umursamaz değil ki. Sürekli kontrol ediyor ıslak mıyım yani zevk alıyor muyum diye. İstediğim şeyleri söylüyorum yapıyor ve soruyor da iyi misin istediğin ya da istemediğin bir şey var mı vs
Buna rağmen olmayınca çaresiz kaldım artık- +1 yıl
Merhaba benzer sorunu bizde yaşadık sen zaten şu an neden olmadığını kendin yazmıssın siz sevişirken orgazm odaklanma olsu kfanız sadece sadece orgaz odaklı.. Seni konrol etmesi , sorması konuşması senin dikkatini konsatrastonu dağıtıyor... Bir defa bunların olmadığını bir sevişme yaşa kontrolsüzce hiç bir sey düşünmeden sevişin ve sen kendini ona verme kendini kontrol etme vucurna bırak her seyi o nasıl isterse seni yönşendiröesin giriş çıkış hızını sen belirken üste ol kon trol sende olsun
Mastürbasyonu ne sıklıkla yapıyorsunuz? Büyük ihtimalle mastürbasyon bağımlısı olmuşsun çünkü onlarda böyle sonuç oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyonu bırakırsam toparlar mıyım?
Soran+1 yılHer gün çok kez :)
- +1 yıl
Evet bağımlı olmuşsunuz ne yazık ki ve hemen bırakmanız azaltmaniz lazım. Mastürbasyonu ben de çok sık yapıyorum hatta birazdan yine yapacağım ben de çok seviyorum kendimi şımartmak mutlu etmek hoşuma gidiyor ve günde 7-8 kez yaptığım oluyor bende bağimliyim ama benimde azaltmam lazım. Mastürbasyon bağımlısı olan kişiye normal seks zevk vermez çünkü kendini okşayıp parmaklarken kendinin ne istediğini bilip o şekil hareket edip mutlu sona ulaşiyorsun ama sevgilinle seks yaparken sevgilin o senin o alışık olduğun istediğin noktaları kaçırıyor ve orgazm olamıyorsun, mastürbasyon bağımlılığı ayrılık getirir partnerin kendini yetersiz görüp gururu kırılır. Umarım azaltabilir siniz bende azaltmak istiyorum ama çok tatlı hatta şimdi yine yapacağım.
Soran+1 yılBana ne iyi seksting yapmandan? Ben ondan başka kimseyle olmam.
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Yorumlara da biraz bakindim ama diyebilecegim su ki partnerine nasil. orgazm olacaksan o sekilde sen yonlendir hatta gerekirse bazi durum ve pozisyonlarda kontrol sende olsun bide oyle dene.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Bunun sebebi sürekli yalnız yaptığın için , senin vajina öyle alışmış, birisi yapıncada sana küsüyor haberin yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYa 😂 ee nasıl gönlünü alacağız bunun
Şaka bir yana ıslanmamda falan da sıkıntı olsa farklı düşüneceğim ama isteğimle ve ıslanmamla ilgili hiçbir sıkıntı yok
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Stres ve heyecan varsa kolay kolay olacak bişey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar vardı evet çünkü ilk kez bir şeyler yaşadığım kişi ve normal olarak biraz utanıyordum ama uzun zaman oldu artık. Dün gece biraz alkollüydüm daha rahat gelirim dedim yine yok. Üzülüyorum artık :/
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki tam olarak arzulamıyorsun ya da arzu istek var ama konsantre olamıyorsun ilişkiye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinin yanındayken mastürbasyon yapıyorken ki kadar rahat olmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınını orgazma ulaştıramayan erkeğe erkek demem.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenden değil ondan kaynaklı bir durum yapamıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aşırı mastürbasyon yapıyor olabilir ve masta alışmış gibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de böyleydi. Hatta biz ilişkiye girdikten sonra kendi başına mastürbasyon yapiyordu orgazm olabilmek için. Bana aşıktı, yatakta da iyi olduğumu söylüyordu ama bunun nedenini hiç çözememiştim
00 YorumlaPartnerin yeterli doyuma ulaştıramadigi için diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılpatnerini degistirerek
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla değiştirmem
- +1 yıl
damam 🤣🤣
Odagin dagiliyor cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama nasıl çözeceğim bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik sorunlar var mı
22 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılNe Biliyim stres, normal hayatın getirdikleri, zihinsel olarak bazı şeylerin beyine etkisi, odak problemi daha bir çok nedeni var onlarda etkili olur ve her ne kadar iyiyim desen bile veya herhangi birşeyim yok desen bile ufak bir şey bile etkisi vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık olmuş olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini masta alistirmissin o yuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden çok mastürbasyon yapıyor muydun
01 Yorumla
Soran+1 yılHala yapıyorum evet 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOndan etkilemiyorsun ten uyumu yok
00 Yorumla Rahat hissetmemen olabilir
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu kesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ten uyumu yoktur
00 Yorumla
+1 yılPartner değiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. O seni yoneltecek
00 Yorumlaİlginç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz