Cinsel Yaşam Penis inceltme ve küçültme ameliyatı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar penisim aşırı kalın uzunda kızlar çok korukuyo lütfen yardımcı olun ameliyat olacak parada yok Penis inceltme ve küçültme ameliyatı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. olma knka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Knk girmiyo ya sıkıldım bu işten kolay kolayda kalkmıyor Yorumla canfk +1 yıl nasik girmiyor Yorumla canfk +1 yıl Nasil girmiyor knk Yorumla Soran +1 yıl Kanka 500ml Pet şişe kadar kalınlığı var ya çok iğrenç yav Yorumla
francescaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kaç cm 0 18 Yorumla Soran +1 yıl 22 cm boyu 18 cm çevre ama hiç zevkli olmuyormuş öyle diyorlar can yakıyor dayanamıyo kızlar bende zevk almıyorum küçültme nin yolu var mı Yorumla francescaa +1 yıl Ameliyatlarda delik deşik ederler sonra hiç kullanamazsın görürsün sjsj Yorumla Soran +1 yıl Napim ozaman seks yapmimmi ya da jigolo Olcam yaşlı kadınlar açılmış olur rahat girer heralde Yorumla francescaa +1 yıl Git evlen birşey olmaz sjshsj Yorumla Soran +1 yıl He ya pavyon daki kızlar alamıyo ilk geceden ölür kız evlenirsem gerdek gecesi hastahaneye kaldırırlar ya anasının babasının yüzüne nasıl bakacam Yorumla francescaa +1 yıl Doğururken mağara gibi açılıyoda birşey olmuyo ya olmaz birşey birlikte olduğun kız naz yapmıştır Yorumla Soran +1 yıl İçerden dışarı çıkması başka dışardan içeri girmesi başka Yorumla francescaa +1 yıl Kökünden kes o zaman ne diyim shshsh Yorumla Soran +1 yıl Acı çeksinler ya daha güzel kan gelsin siz hakediyosunuz ya Yorumla Mahmut2017 +1 yıl Benim ki 23 cm kızlar gayet memnun hiç korkmuyorlar hatta zevk alıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Kalınlığı ne kadar ve köküne kadar soka biliyomusun Yorumla francescaa +1 yıl @Mahmut2017 sorun bu soruyu soranda olunca sjsj Yorumla Mahmut2017 +1 yıl 6-7 cm arası kalınlığı kadına göre değişir bazılarında köküne kadar bazıları yarı yarı ama köküne kadar yaparsam elbette biraz acıyor ama kızlar zevk alıyor Yorumla Soran +1 yıl Çevre kaç kardeşim 6,7 dediğine göre çevre 14 felandır Yorumla Mahmut2017 +1 yıl aynen Yorumla Soran +1 yıl Benim 18 kardeş başıda kabarık girmiyo ya 1 tüp jel bitiyo Yorumla Mahmut2017 +1 yıl O zaman geçmiş olsun. Kızlar korkuyorsa ya doğru kız bulamadın ya da doğru dürüst seks yapmayı beçeremiyorsun Yorumla Mahmut2017 +1 yıl @francescaa sana göre benim şeyim nasıl? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok zaten ideali 21 cmdir.
olma knka
Knk girmiyo ya sıkıldım bu işten kolay kolayda kalkmıyor
nasik girmiyor
Nasil girmiyor knk
Kanka 500ml Pet şişe kadar kalınlığı var ya çok iğrenç yav
Kaç cm
22 cm boyu 18 cm çevre ama hiç zevkli olmuyormuş öyle diyorlar can yakıyor dayanamıyo kızlar bende zevk almıyorum küçültme nin yolu var mı
Ameliyatlarda delik deşik ederler sonra hiç kullanamazsın görürsün sjsj
Napim ozaman seks yapmimmi ya da jigolo Olcam yaşlı kadınlar açılmış olur rahat girer heralde
Git evlen birşey olmaz sjshsj
He ya pavyon daki kızlar alamıyo ilk geceden ölür kız evlenirsem gerdek gecesi hastahaneye kaldırırlar ya anasının babasının yüzüne nasıl bakacam
Doğururken mağara gibi açılıyoda birşey olmuyo ya olmaz birşey birlikte olduğun kız naz yapmıştır
İçerden dışarı çıkması başka dışardan içeri girmesi başka
Kökünden kes o zaman ne diyim shshsh
Acı çeksinler ya daha güzel kan gelsin siz hakediyosunuz ya
Benim ki 23 cm kızlar gayet memnun hiç korkmuyorlar hatta zevk alıyorlar
Kalınlığı ne kadar ve köküne kadar soka biliyomusun
@Mahmut2017 sorun bu soruyu soranda olunca sjsj
6-7 cm arası kalınlığı kadına göre değişir bazılarında köküne kadar bazıları yarı yarı ama köküne kadar yaparsam elbette biraz acıyor ama kızlar zevk alıyor
Çevre kaç kardeşim 6,7 dediğine göre çevre 14 felandır
aynen
Benim 18 kardeş başıda kabarık girmiyo ya 1 tüp jel bitiyo
O zaman geçmiş olsun. Kızlar korkuyorsa ya doğru kız bulamadın ya da doğru dürüst seks yapmayı beçeremiyorsun
@francescaa sana göre benim şeyim nasıl?